pictures

jag har en massa foton!
typ redan anvant 4 gb, borjat pa ett 1gb och kopt ett till 4 gb...

videor har jag ocksa, min ipod nano e hur smidig som helst nar jag ska smygfilma i butiker hohoooh.

men.

jag kan inte lagga in dem till dessa datorerna har, vet inte varfor men jag tror inte jag vill lagga upp bilder nu heller for det blir storigt att sortera bort bilder jag redan lagt upp nar jag ar hemma i sverige och ska blogga!

men tro mig jag kommer blogga sonder andra eller tredje dagen jag ar hemma!
da kan ni talta i min blogg for jag ska blogga!!!1

ni anar inte sa sugen jag ar pa att blogga med mina bilder hehe.

sa om ni inte forstar vad jag menar med t.ex. matratter i mina inlagg kan ni googla salange eller vanta pa mina bilder dar jag skriver vad det ar pa bilden.


julafton och de skitet...

Halloo!

tankte egentligen inte blogga men nu har jag surfat runt lite och last en massa om alla olika manniskors julafton. stor mig lite pa allt det har: ja ossa fick jag lite sant smasaker som man alltid far, ni vet smycken, underklader smink och sant.
har alltid hakat upp mig pa det. for sana smasaker far fan inte jag.  det ar nog smasakerna som gor det till en riktig jul HAHA.

iallafall tankte beratta om min julafton sa att jag inte glommer bort det!

borjade med att jag och camilla akte in pa morgonen till shibuya (dar all ungdomsshopping finns och varldens storsta crossover) for att leta efter julklappar till syrran, mamma o jakob. jag o camilla yrade runt och gick in till shibuya109 som ar det kanda tornet fyllt med bara shopping. en massa japanska gyarus darinne.. typ som fjortisar kan man val saga.. men de ar sotare an de svenska fjortisarna enligt mig. darinne kande vi direkt att vi inte horde hemma. for dyrt tycker jag sa vi stack ut igen.

sa bestamde vi oss for att leta efter hm, vilket vi hittade. tror det var 4 vaningar! det var mycket fint darinne och inte lika stort utbud som i sverige men helt okej!

efter det at vi pa subway och sen akte vi tillbaka till asakusa. alltsa inga julklappar kopta...
syrran har jag egentligen redan kopt till, dvs den saken hon kommer fa nasta augusti eller nagot eftersom att detinte ar lont for mig att ta med det till henne for att hon sedan ska med det tillbaka till Sverige nar hon flyttar tillbaka. och till jakob fick det bli pengar.. hehehe
och mamma har jaginte gett nagot an.......

iallafall hamtade vi mamma och tog tunnelbanan till chiba/inage dar min syrra bor. pa stationen vantade hon tillsammans med anna och yin som ocksa kommit till tokyo nu! tror inte jag namnt det i mitt forra inlagg.
vi gick till maruetsu som ar ett litet shoppingstalle, egentligen inget shoppingstalle men ja det finns iallafall klader, supermarket och 100 yen store dar :) dar handlade vi en massa skit pa 100 yen butiken.
sen var det dags att ga till restaurangen dar vi skulle ata middag!

for oss blev det korean style bbq. man fick grilla sitt eget kott i en san liten grill vid varje bord. ja det var supergott med olika sorters kott som typ tunga, fet kokott (kokott med mycket vitt i dvs fett och nar det grillas smalter typ det och gahhh sa gott) kyckling, lever och nagon vanlig kott till minns inte..

efter all kott och efterratt drog vi over gatan till ett gamecenter, dar skulle vi vanta pa syrran o anna i en halvtimme sa jag forsokte fa ett par horlurar genom en san clawmaskin, lyckades tyvarr inte -.- men whatever.
sen kom syrran o anna och vi tog hissen till sjunde vaningen dar vi skulle kora karaoke.
yeey karaoke......................not. tycker inte det ar saaaa kul men hade varit sa himla kul om man hade gatt med sina vanner. anyway ar det typ vanligt som fan i asia och vi betalade for free time som ar typ 5 timmars karaoke. det gar ratt snabbt anda fastan vi inte var dar fem timmar. finns iaf gratis dricka och gratis glass sa det e nice.
sjong en massa jullatar och sen isnt she lovely HAHAH.

vid tio - halv elva tiden drog jag, mamma o camilla hemat for vi var radda att vi skulle missa sista taget hem, det sista gar typ vid tolv eller ett. och det tar en tmme att aka fran tokyo till chiba plus att vi maste byta tunnelbana en gang ocksa.

ja kom hem och sov val ratt snabbt :)

fick ingen julklapp av mamma eller camilla...... men fick en jattesot onigiri-eller-nagot-figur av jakob och sen fick jag en skitsot och skitgrym grisklocka man hanger pa vaskan av syrran.

och just det.
sen fick jag ett mobilsmycke och grisklistermarken.
ni vet dem dar smasakerna ...!


odaiba 20:41

idag akte vi till odaiba.
det var jattehaftigt att aka dit, vi akte yurikamome line som aker lite ovanfor marken hela tiden. hojdpunkten ar nar den kor i en loop! och nar det kor over rainbow bridge, alltsa over vatten!

vi borjade med aquacity, det ar ett shoppingcenter pa typ 5-6 vaningar. utanfor aquacity ligger da the statue of liberty. som ar en recreation av frihetsgudinnan. coolt men valdigt ...weird?

efter det akte vi vidare till fuji tv building, det ar en av japans storsta tv-kanal och sjalva byggnaden var awesome! visar bilder sen men den var HUGE. turister ar tillatna i en del av byggnaden for att kolla in props som de anvant till tvshower, kopa souvenirer av sin favorit tv-show osv, aka till 25e vaningen for att kolla utsikten och ja ata mat och sana grejer. dessutom ar man hur nara som helst sana shower dem spelar in just den tiden man ar daR!! just idag spelade dem in nagon slags komedishow.

traffade dock inga kandisar haha men kopte ett tokyo dogs block! tokyo dogs ar en serie jag kollar pa just nu! sa coolt.

efter det akte vi till palette town som ocksa ar shopping, bredvid det finns det ett pariserhjul men vi akte inte. for kallt och for laskigt!!
utanfor palette town var det en dude som korde street performance. typ komedi och sana coola trick... har videofilmat sa kan val visa nagon dag.

efter det akte vi till tokyo decks, som ar ett shoppingcentrum, darinne fanns da little hong kong som ska forestalla hongkong...
pa gameavdelningen av centrat fanns det roliga aktiviteter som att testa sina muskler eller hjarna osv. jag och camilla korde ett test for att kolla var mentala alder. det var ratt awkward da det bara var vi tva plus killen som jobbade dar som skulle forklara for oss pa engelska. men hans engelska var faktiskt grym! kan vara for att odaiba ar varsta turiststallet sa manga forbereder sig for turister haha..
iallafall sa ar min mentala alder 61.
shit.


sen akte vi hem igen och omg vilken view!!!!!!!! solnedgang vid alla skyscrapers och alla ljus. sa fint!

imorgon ska vi till syrrans stalle. hon bor i chiba och dar finns det mycketshopping!

snart jul!


ikebukuro


idag:
ikebukuro
sunshine city
icecream city
namjatown
aquarium
sunshine city observatory

trott.....

atit:
okonomiyaki
monjayaki
yakisoba


bye.

var forsta dag....

Hej!

klockan ar fem pa morgonen har i tokyo, vi har sovit sen klockan fyra pa eftermiddagen......... var sa trott!!! Nu ar vi dock utvilade...

senare idag ska vi till electric town, akihabara.. far se ifall vi gar pa nagot maidcafe! hihi.

till alla som smsat!! har fatt alla era sms men har inte haft tid till att svara!

skickar mail till er istallet sa las era mail!


efter att vi hade kommit fram skickade jag mail till syrrans mobil och nagra minuter senare knackade hon pa dorren!! vi gick och kollade in asakusas omrade samt at en god middag pa nagot stalle. det ar otroligt fint har! vi bor precis vid byggnaden dar dem gor ol tror jag, det ar en skitcool byggnad!! ska fota och visa saklart.
ute vid gatan har dem rickshaws, tror det stavas sa men annars ar det vagnar som manniskor drar.

upptackter
otroligt rent pa gatan,trots att det ar brist pa papperskorgar.
otroligt gulliga och prydliga hus!!!!!
folk foljer regler! som t.ex att vanta vid ett overgangsstalle, trots helt tomt och inga bilar gar folk inte forrans det blir gront.
ingen kan engelska..........................
man tar av skor vart man an gar. darav sa rent .kanske XD
sma tagstationer men mycket folk
finns ett stort kex vid en butik som jag vill ha.

ja... aterkommer senare idag!!!

framme!

Nu ar vi antligen framme i tokyo! resan har varit ratt jobbig.. installt tag pa morgonen sa enda alternativet vi hade nar vi var i malmo, dar det stalldes in,var att aka taxi till kastrup..

flygresorna gick forvanansvart bra.. likasa tagresorna nar vi hade kommit fram. Det var latt att hitta i stationerna men tungt som fan med vart bagage.

nu ska vi nog ut och ata och kolla in the neighbourhood.

berattar mer detaljerat nagon annan dag!

BYE

tokyo 17/12-7/1


jag har de bästa vännerna!


packa.......ZZZZzzzzzzzzzz



försöker mobilblogga senare!



dilemma

Har ett svårt beslut att fatta!
behöver er hjälp!

vårt flyg går den 17:e december, på morgonen klockan 08:10
räcker det med att vara där 06:24? dvs nästan två timmar innan?

Det värst är:
vi ska ta 05:06 tåget från knutan till kastrup.....
MEN det går igenom malmö som JUST NU håller på och bygger om
detta kan leda till förseningar med tåget!!!!

Så våra val är:
ta det tidiga tåget (05:06) på morgonen och chansa (be till gud) att tåget inte är jätteförsenat

eller

åka dit på natten imorgon, det vill säga 23:27 tåget och komma fram 01:44, det vill säga vänta från 01:44 tills klockan 08:10

GAH jag hatar detta!

btw. vad händer om man missar sitt flyg??

HJÄLP OSS

flickan som fick ett videosamtal....

Ih
från kaninlik till något helt annat.
idag lunchade jag med emina och saga och efter att vi hade käkat satt vi kvar i matsalen. det ena ledde till det andra och till slut satt Emina och berättade detaljrikt om någon läskig japansk film hon hade sett.

Hur kommer det sig att jag blir vänner med såna som är duktiga på att återberätta en skräckfilm!?
först Almas saw-berättande under en slöjdlektion och nu Emina som berättar om någon sjuk psycho vita-asiater-med-svart-långt-hår film.

iallafall så var det någon av one missed call serierna .. om det finns någon serie det vill säga. vet ingenting om filmerna..

KYAK~ så läskigt. det var en tjej som fick ett videosamtal och så svarade hon, och så såg hon att det var en video från under någon säng.. och det var någon som andades och..........tjejen såg då några fötter som liknade hennes och sina kompisars. det visar sig att spöket var under sängen och drog sen in henne under sängen och bröt (förmodligen) nacken av henne.

GYAHHHHHHHH
emina tog upp de läskigaste delarna som innehöll : en dator, mobiltelefoner, garderober, sängar och hissar.
DET VILL SÄGA DEM VANLIGASTE SAKERNA EVER.

oh smarta japaner -.-

i och för sig låter det rätt humoristiskt med ett spöke och en telefon.

MEN .never say never..!

med en död hare på samvetet

Imorse när jag var påväg till skolan stannade jag som vanligt vid övergångsstället på södra stenbocksgatan. Det slår om till grön gubbe och jag börjar gå mot andra sidan. Märker att marken är nedfläckat av något brunt... jag tänker direkt "ohh cola ...?" . Min blick följer mönstret av "coca-cola"splatter och till min förvånan ser jag ett platt har/kaninlik!!!!! det fanns inget kvar förutom en tillplattad pälsbit.. såg nästan ut som en matta. och det där runt om den var det såklart blodstänk!! FYFAN tänkte jag och försökte undvika blodet.. hoppade lite till vänster och där...cirka en meter ifrån liket.. låg ett organ av något slag!!!!!!!!! hjärtat var det inte.. det var helt runt som en boll och det var något rött som hängde från det.

FYFAN!

tänk er den personen som körde på haren.... och tänk de andra bilarna som körde på liket sen.
tänk er organet som flög en meter.

tänk om man hade trampat på organet.

hm..
stackars hare :(

blöööh


sjukt konstigt tryck.

drabbad

...jag är drabbad av en förkylning!

snuvig!
huvudvärk!
och ont i halsen!

men är det bara jag som älskar sin röst när man är förkyld?
är det konstigt att jag nyss tänkte att jag kan öppna en facebook grupp som heter
"vi som gillar vår förkylda röst"
??

finns säkert redan en sån.

finns en fb grupp om min svenskalärare.

weeeird.

oh lääääääääääääxor suuux :|

christmas bus



inspelad med ipod...som alla mina andra klipp också är! smidigt att bara ta fram den hihi.
den borde jag kunna smuggla in på konserter och sånt HAHA

rednose reindeer











rudolph is a reindeer with a red nose.
they never let poor rudolph join any reindeer games.
but then santa said "Rudolph with your nose so bright, won't you guide my sleigh tonight?"
then all the reindeer loved him.


poor rudolph.

första julklappen och jul i en buss


första julklappen fixad! hoppas man inte kan se vad det är...
till syrran iallafall!

var och köpte den i väla med lotta nyss. sen på vägen hem åkte vi i en juldekorerad buss. dem bjöd på glögg och pepparkakor. sen hade dem lagt in två stora högtalare som spelade julmusik.
riktigt grymt!

snart smäller det!

på torsdag morgon bär det av mot TOKYO!

Jag har en massvis att göra innan dess (skolarbeten bland annat) och har därför inte hunnit fixa med resan (typ skriva listor). men imorgon ska jag ta itu med dessa grejer! chattat med syrran har jag också och det var nice för vi fick reda på en massa saker om vad vi ska göra när vi landat i det främmande landet hihi.

En sak gjorde mig ledsen, och det var att jag såg att BIGBANG skulle uppträda i tokyo den 25:e och jag vill så gärna se dem live!!!!!!!! mailade syrran direkt och ville att hon skulle fixa biljetter .. men så visade sig att det endast gick att komma in om man var med i någon exclusive fanclub. åh screw den idén då :(  men men får väl åka till korea någon gång i livet (HAHA..)

shit jag har ingen aning om vilka turistgrejer vi ska åka på i tokyo.

imorgon blir det googling på hela tokyo city!!!!

needar lov! min hals är krasslig och jag är allmänt skoltrött, nu är iallafall gymnasieintro projekten över!!!! aldrig mer behöver jag jobba med dem som jag jobbade med !!!!
fick veta betyg av samhällsläraren idag och av henne fick jag mvg på både ö-arbetet och intervju-grejerna!!!!! sjukt glad och stolt såklart! trodde inte jag skulle få det på ö-arbetet.

kämpa igenom måndag-tisdag-onsdag!


pixie @ the morning

KOLLA HON SOVER SÅ SÖTT:



bara 6 dagar kvar tsm med henne<3

lucia i skolan och äntligen helg!

idag bjöds det på lucia-tåg i stora aulan, de var jätteduktiga men det är inte så konstigt för de flesta går på det estetiska programmet. tror nog vi hade finaste luciatåg av alla skolhusen i skolstaden höhöh(Y)



här kommer en liten del.

sen så sjöng dem jeff buckley's (?) Hallelujah, men på svenska (iu)
och det har väl inte mycket med julen att göra??
det enda att klaga på var väl att man saknade klassiker som last christmas, vi komma vi komma från pepparkaka laaand och såna barnlåtar hihi. Men som loddie sa... tänk förra året då vi tjejer i 9b gick lucia för att samla in pengar. fiiifan så fail HAHAHA





HELG!

inget vatten...

Redovisningen idag gick skitbra, hela "lektionen" var dock skiiiiiiiiiiiiiitseg. oh fyfan så trött jag blev :/
Fick höra att det skett en vattenläcka i hbg och att man måste spara på vattnet.. ehh. vi ska tvätta ikväll så blir nog inget sparande...

man får inte ens duscha..


ett glas vatten är VÄL okej.


lol.


detta enligt hd:s artikel..

om man tvunget måste duscha.. så får man inte.
man får endast lov att tvätta sig under armarna.

brb "dusch".

Hehe

0007777777111166666

................

mycket att göra

slutade egentligen 12:30 idag men var hemma 16:00. anledningen var att jag var tvungen att sitta kvar i skolan för att redigera "dokumentären" som vi har gjort. det är ett dumt gymnasie-intro projekt som alla ettor måste göra. idiotiskt tycker jag.

vi har fått springa runt i hela skolan för att leta efter treor eller tvåor att intervjua, jättemånga vill ställa upp på intervjuer men så fort de hör att man måste filma backar dem ur. vi har använt x antal lektioner bara för att leta efter elever att intervjua, dem vi lyckades intervjua var INTE alls seriösa.

Han ena sa att elevinflytande för honom var att alla lyssnade på honom.
sen sa han att såklart alla respekterar hans åsikter i klassen och anledningen till det var "dem är alla kvinnor så vad ska dem säga..?"

fyfan fyfan för detta skitprojektet som de lärarna tycker är så himla smart och mysigt, grupparbete och ja då blir dem bra på att samarbeta.

FAN heller. har suttit uppe på kvällarna för att skriva klart hela intervjun och för att skriva vartenda fråga som vi har ställt. sen har dem i min grupp fått intervjua andra med mina frågor.

Idag fick jag då alltså sitta kvar i skolskiten och redigera klart hela videon..(såklart den enda från min grupp) så jävla seeeeeeeegt och inte nog med det för sen får en lärare utbrott.............................ta bort hela detta jäääävla projektet som ni älskar så mycket så slipper ni nog också stressa så mycket (många som frågade hur man redigerar på dem jävla mac-datorerna.)

Ja nu jävlar, hoppas vi får utvärdera skiten, så att dem tar bort skiten. men ändå vill jag inte att det ska bort, vill att de nästa ettorna ska lida lika mycket. oh ye för sadist....(Y)

nu blev det mycket klagande och "fan" och "skit" och "jävla" men orkar inte använda civiliserat språk mer för idag.



eh annars då??? :P

nej kan inte tänka på något annat än detta projektet.


hmmmmmmmmmm

vem vare???? vem vare som kasta???




läsning

nu ska jag lägga mig i min säng och läsa lite ur "the boys who saved the world", boken jag nämnde förut.
känner mig stressad i skolan så har fått fede-dålig hud på sistone (yeye skyll på skolan HAHA)
måste därför relaxa lite.

nu stängs hjärnan och datorn av för idag!


GOOD NIGHT!

imorgon är det skridsko på idrotten.
får se hur det går~

awesome friend

har en skitcool vän.
hon gör anagram av mitt namn och skickar det till mig via sms!
sen fick jag två efternamn också, som jag kunde välja mellan.

låter konstigt.
men så himla awesome!
en sån unik vän har jag letat efter :-D


concrete jungle

måndagen är över! wuhuw, måndagar är inte SÅ jobbiga ändå. det är väl fredagar som är värst. man är så nära helg men ändå har man x antal timmar kvar av skola -.-

nu har jag påbörjat en "diet" som innebär bättre kost (kommer ju gå crazy med mat i Tokyo). Så nu innan vi åker ska jag försöka vara lite nyttig.

gah måste gnaga på frukt när jag är sugen på snacks..


anyway. idag har jag tjänat pengar för första gången i mitt liv (tror jag)!!! ah jag vet dock inte om det är olagligt... men jag sålde iallafall anteckningar till ett proverb-"prov" vi ska ha imorgon. det var inga personliga-åsikters-anteckningar utan ren fakta som man skulle träna på (de flesta hade inte skrivit upp det under lektionen och försökte ändå snylta från mig .. men jag sålde det för 10 kr styck.. tjänade ca 60 kr!!)

ja....är trött på att folk kommer fram till mig och är snäll så fort de vill ha något av mig (anteckningar, svar och sånt). så varför inte benefit out of it?

MONEEY!

while i eat

Min dag:

vaknade runt 10, åt frukost vid datorn tills tjugo i elva något, började byta om och borsta håret o sånt shit. sen drog jag ut mot busshållplatsen för att möta camomillate! sen var vi hos Anna och hämtade gitarren som hon skulle låna, snackade lite med anna om Japan osv. drog hemåt till mig och där bara snackade vi en massa om Tokyo och skypade med syrran. käkade mina lussebullar som jag bakade igår (Y). så dyrt saffran är fyfan! hörde att det är dyrare än guld -.- man känner sig lite lyxig då när man har det i magen ha ha.

ikväll måste jag läsa typ fyrtio sidor i svenskaboken och lite i engelskan. just det måste göra grammatik skitet som är läxa tills imorgon.

yeye bye!

carbs

time for my carbs!

jobb.

Nu ska jag jobba.

jag vet, JOBB!

hur ska det gå?

ni i sp1a kanske förstår.

a..a..awkward.


här får ni se den första videon jag tog med min ipod nano. pretty good quality (men bättre när det är spontant! helt sjukt (och de klippen kan jag inte visa - hint hint saga HAHA).

så sjukt stökigt rum. ohh pallar inte städa på vardagar.
pixie blev mitt offer :)

ipod nano 5th generation



today i received this!11!
ipod nano 5th generation (med videokamera!!)
. den är lila men min kamera kunde bara inte få till rätt nyans :S. men ja.. den är väldigt lila på riktigt..

ah älskar alla funktioner som pedometer, videokamera, videoplayer, musiken, cover flow o allt!

nu kommer jag posta en massa vids!!! så smidigt att bara ta ut den och filma :)

17/12

insåg att vi åker om 15/14 dagar !!!!

omg.


inte gjort ett skit typ.

ehh.. steg 1 - växla pengar?

oh måste skriva ett fett inlägg om vad jag vill göra och vad jag vill köpa!!

trivia of the day

♦ spanskan inställd imorse.. glädje men ändå inte. varför? jo för vi hade åkt till skolan i onödan.. kunde haft sovmorgon tills 10:10. Men optimist som jag är så var jag ändå glad för att jag slapp använda den spanska delen av min  hjärna...eh(?). Men sovmorgon på fredag iaf!!!

♦ pissar på mig av rädsla när jag läser att såna äckliga giftiga spindlar invaderar TOKYO. omfg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

♦ hatar när man går i butiker efter skolan. Man kånkar med sig tio kilo böcker och ser allmänt äcklig ut efter en lång skoldag.. Det värsta är när hela butikens personal stannar upp när man kommer in. De börjar hålla andan and "keepin it cool" medan de håller ett eller två ögon på en. Känns som om man stulit något fastän man verkligen inte har.......!

♦ håller på att läsa en engelsk bok om en grupp killar som skapat sin egen religion där en av killarna är "guden". De följer religionen slaviskt och har fått för sig att en vacker tjej i skolan är terrorist och de bestämmer sig för att rädda världen genom att kidnappa henne. Stod en skitintressant sak:

"this is a world of appearances. Our minds are shaped to think in stereotypes. We're all guilty. For example: think of a headmistress. What do you see? A woman with a bun and glasses and a grim face. Think of a nurse. Think of a fireman. this is the world we live in. Think of a terrorist and you see a young man with a beard. Not a beautiful girl. This is the challenge we face: convincing the world to see beyond the superficial"

- awesooome. men vad händer när stereotyperna faktiskt stämmer i de flesta fallen?? det handlar kanske mer om att inte bli förvånade och att vara misstänksam på alla..!


alltså......när man börjar snacka om en bok...då har man nog inte mycket mer annat blogga om hehe.

sry for typos!

beauty is in the eye of the beholder

IDAG:

idrott&hälsa film om kondition och kost. Fan hemskt när man ser dem i filmen visa en bild på en tallrik hos en tjej som "har ett stillasittande jobb och tränar aerobics en gång i veckan"... två/tre potatisar, två såna små fiskpinnar och skitlite sallad.... äeh.. lite dåligt samvete. Men sen var det lunch efter det och ångesten försvann lika snabbt som jag åt upp my food!

fick reda på matten idag att matte D är det enda som kommer gå på mina individuella val!! matte C tar inte på dem poängen enligt honom! YEEY nu har jag 100 poäng kvar som jag kan disponera på vilket ämne jag vill :D


på bussen hem var det ovanligt fullt och fick stå upp nästan hela tiden. hatar verkligen såna surkärringar som pratar alldeles för högt om sitt privata liv. dessutom har dem dålig andedräkt.... iuuu, och så ska dem ta så stor plats !? så fort dem kom in i bussen "AMEEEEEEn aktaaa pååååå eeeeer, häääär ska jag sitttaaa" (hon hade rullator...) men med den rullatorn kunde hon till och med krascha in i någons ben när hon skulle av och skrika "AMEN herregud...TSK" och lyfta rullatorn typ... oh -.- sen "viskade" dem två kärringarna om någon ex-man som jobbat med olagliga saker för att sedan ta livet av sig yadi yada något om thailand.

fyfan för fulla bussar.

nu ska jag iallafall plugga lite.. omg vilket liv :'(

har ni kollat på julkalendern?
blir bara sämre och sämre för varje år..  pensionärade superhjältar som bor på ett åldersdomshem där det är julafton varje dag....OMG?

RSS 2.0