rlyyy tired

så.trött.

måste sova..nu.

segt.............vill ha helg.

mr. I DONT HAVE A NECK


en skiss jag gjorde på bilden i tisdags, bild är inte min starkaste sida men denna blev bra tycker jag:-)
på bilden i fredags kollade på "grease"...och jag har aldrig sett början på den filmen men den är faktiskt rätt bra.. även fast jag ogillar musikaler (especially high school musical OMG. som vi brukar skämta: de sjunger när de tappat bort en penna, när de är trötta på skolan.. mitt i allt "OH IM NOT HAPPY BUT I STILL CONTINUE LIVING BECAUSE SMILING IS THE KEY TO EVERYTHING. JUST SMILE AND IT WILL BE SOLVED".. ja den attityden..... kan iofs vara rätt skönt att kolla på när man vill ha något att störa sig på.)

ooooooooooh ångest när jag tänker på att det är MÅNDAG snart igen. OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.


nattinlägg
idag:
skola- somnade på matten, failade kinesiska provet (okej inte failade men uppfattade en sak som "skyndade sig" när det betydde "trodde vi/kändes det som", så min mening blev "på idrotten i tisdags, trodde vi att vi sprang" ungefär........fan), fikade på mezo med lotta (sjukt fin islatte!!!!!!), testade lottas mördar-skinn-handskar, ovan ska föreställa läskig murderscene med telefonlur som hänger (hur nu det hänger ihop...)


nu ska jag nooooog slagga.

HEEEEEEEEELG!

kirbur

hemma från synundersökninge~
gick bra, mina ögon har inte försämrats så mycket och för första gången har jag fått reda på mina värden:
vänster: -1,75
höger: -1,50

eller vice versa, minns inte -.- och plus brytningsfel på båda ögonen. sigh, låter som värsta sjukdomarna.
valde sedan ut två bågar, ett par större och geekier och ett par svarta vanliga. ska också beställa linser för att testa!

allt gick på 1600, helt ok pris ~ men tänk va skönt om man inte hade haft såna fel som synfel, då hade jag kunnat lägga dem pengarna på annat.

siiiiiiiiigh.

nu ska jag plugga chinese.

stupid chineseprov imorgon.

enough to feed you guys...synundersökning!!!!!!!!!!!!!

nu vet ni mina sociala planer för torsdags eftermiddag...

ye.. funderar på linser.
men vill lägga pengar på viktigare saker hehehe

ska iaf definitivt testa nördbrillor!

nu har jag bloggat så mycket att det räcker för att mata er i 6 dagar framåt.

hoho tänk era miner när ni ser vilka bomber jag har släppt!

nu ska jag dra från bloggen!


N....U!

my family

omg så awesome~

typ turistattraktion någonstans i thailand (?) någon gång på 90-talet skulle jag tro.
inte jag på bilden :( utan det är syrran min.

inte konstigt att morsan gillar syrran mer, de har ju lyckats tämja en tiger tillsammans ha ha.

ahh~ jag är så toorrrrrr.

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik, sen eventually sova.

vakna upp och gå på español lektion...en och en halv timme av "muy bien por favor me gusta no sé le gusta te quiero no comprendo mi corazon es muy grande y un chico gordo es muy bonito para .. Lotta"

jiiib jiiibb jiiib


awesomesms från betty > lotta:

19:17
omg awesome:O

20:25
omg awesome :O tack hur anmäler man sig? :D tack :D yey

20:33
omg so sad

20:51
omg gross

20:59
ooooooååh alltid

21:57
ellerhur :O omg

...


vi kollade på ugly betty och desperate housewives tillsammans fast på distans hehe.
då måste man använda sig av såna ig-phrases för att inte ta för lång tid på sig. då kommer det en annan scen och till slut vill man skriva om det också..

ja så fort du ser något du reagerar över så skriver du "OMG" + passande adjektiv.

every tuesday.idag....

...kan jag konstatera följande:

♦ skolkatalogen, som är hur tjock som helst, luktar så gott.. mmmmm nytt plast! har bara lagt den i rummet som en sån "luktfräschande" grej. inhalerat doften av nyprintat plastpapper (eller vad fan det är). ohh beroende.

♦ jag orkar inte bläddra igenom den dock, kan fortfarande inte kolla igenom varje bild i lugn o ro, jag bläddrar sidorna snabbt och stannar endast om jag börjar tänka "vänta.. känner jag någon som går där?" .. vilket jag i 90% av fallen inte gör. inget socialt liv ni vet höhö.

♦ jag har hamnat i perioden där jag är sjukt skoltrött! inte bra för det enda jag tänker är "okej, vilka lektioner kan jag skippa idag?????" och då menar jag typ om sista lektionen är matte, då kan jag räkna det hemma istället. som tur var så var det ingen matte i slutet av dagen idag (inställd lektion)!! tjuhuu lucky. okej..must stay focused. NÄRVARO!!!

♦ glädje när mamma kom hem med chokladkalender... redan öppnat två rutor men jag räknar ner till den 17:e december istället. så då är det tillåtet... (who am i kidding, kan äta upp hela och sen gå och köpa en ny vilken dag som helst typ höhöhöh).

♦ dubbelglädje när jag hittade choklad i form av såna europengar, typ mynt och sedlar. men choklad inuti !

♦ trippelglädje när en viss tjogiis fixade så att jag ska få gratis smakprov av marabou på en av deras nya smaker. höhööhöhöhöhöhööh!

♦ energichock (måste ha varit chokladen jag åt) fick jag, och därför bloggar jag just nu!

♦ jag tänker på ångesten över dessa inlägg som jag skriver när jag är full (av choklad..= drunk på ett annat sätt HAHAHA).. kommer tänka "ohhhh skrev i min blogg om att jag funderar på att skolka hela tiden.. nooo nu kommer släkten snacka skit om mig".

jag skolkar inte!!!! är perfekta studenten....
toppbetyg och sånt...

det är sant..!

ja... imorgon när ni sitter vart ni än sitter därute i världen, kan ni väl tänka på betty ca kl 11:40 -12:30.. för då sitter jag i mattesalen och stirrar ut i intet för att jag ångrar såna här inlägg höhöhöh.

christmas is around again

christmas~
min favorit högtid.
stämningen!

OLD MOON

Var på bio med lotta idag och såg New moon. den var heeeelt okej men stör mig så sjukt mycket på Bella och alla scener med hennes flåsiga andetag (när hon ska prata). och så störd handling egentligen (inte det med vampyrer och varulvar) utan mer att hon är så sjuk (psykiskt sjuk:/) efter att edward säger att han ska dra. Asså att vakna mitt i natten av mardrömmar (skrikandes) och att stirra ut genom ett fönster varje dag i typ tre månader är way way sick. men å andra sidan så är väl kärleken unconditional (?) vete fan men det känns inte verkligt i min värld.

Sen var edward knappt med i filmen egentligen :O och fyfan så synd om Jacob!!!! gud, det är  den amerikanska versionen av HYD/BOF höhö. och Jacob är då typ hanazawa rui/yoon ji hoo??
blev också sur på bella när hon helt plötsligt såg carlisles bild utanför sitt hem och sen efter att jacob försökt stoppa henne från att gå in (eftersom att det kunde varit en fälla) men inte lyckas så blir hon så sjukt  sur på honom?!! WTF han försöker rädda ditt liv!!!!!! ommmmmmmmmmmmmmmg störigaste karaktären på länge.

nej kan inte släppa hennes beteende i filmen. ooooooooooooooo my god.

konsumerat 2


noodles med "kimchi-smak"
aldrig ätit kimchi men denna smakade bara vanlig spicy noodle.. chilipowder.
I WANT MY MONEY BACK! every cent of it~

konsumerat


.... sigh

newnew


ny bloggdesign. helt okkkkk. jag vill ha det enkelt !
nu måste jag rensa mapparna från alla testkaniner till bilder jag gjort..


squirrel+pig...  :)

kompledigt idag!


o____o


HADE SKITKUL MED FILM OCH SNACKS + SKITSNÄLLA PPL @ MY HOUSE!
men nu måste jag göra matte. inte rört en bok på hela veckan typ. NONONO måste bli pluggis igen!!!


min fredag

Hello!
idag så var det skola as usual. inget speciellt förutom att man märker hur all personal i skolan försöker få det perfekt till öppethus imorgon. det ska moppas och städas och allt ska göras på "lektionstid". men jag klagar inte för fick sluta tidigare från bilden tack vare det!! stack direkt till kinesiskan och hade en tråkig lektion där. läraren är så jävla konservativ och diskrimerande! inte för att han var speciellt jobbig idag (in fact, han sa inte mycket idag för att det var en uppgift man skulle göra själv). på måndag har jag studiedag och jag vet inte om jag ska till kinesiskan eller inte! hmmm... får se hur jag känner på måndag höhö.

imorgon är det som sagt öppethus i nästan alla gymnasieskolor i hbg, inklusive skolstaden.
ska stå i klassrummet i en timme och berätta om gymnasie-introt som vi håller på med :) minns faktiskt inte mycket från då jag var nia och gick på öppethus.. allt jag minns var en grymt kass redovisning från diplomati-klassen som handlade om Kina. så.. öppethus är inte så bra för såna som jag, fick inget intryck av skolan alls! men nu tycker jag att nicolai är bbbbästa huset i skolstaden! fräschare rum tycker jag.

oh något annat som hände idag var att vi fick kolla på estet-ettornas föreställning. det var skitbra! duktiga var dem, de hade gjort om melodifestivalen till - melodinicovalen. ehh.. doesnt make sense men ska föreställa vår egna melodifestival och så fanns det en konferencier, 6 bidrag från låtar som INTE vunnit eurovision song contest förut och så dessutom hade dem spelat in egna "green room" klipp som dem spelade upp.. så bra tajmat.

har ett klipp på mobilen som jag kan lägga upp sen. från låten som vann! där en kille spelade som en av tjejerna i abba tror jag höh grymt.


hoppbild. men där kan se mitt rum(en del) för er som inte sett.  ser ni skålen på bordet..där bor min hamster :)

taro and durian

häromdan köpte mamma hem glass from nowhere else than the local vietnamese duude som öppnat butik i en förredetta kiosk där man sålde godis, snacks, glass och sådana normala grejer för kioskar. numera säljs det vietnamese/asian food. nyligen (tror jag) fick dem in nya varor! nämligen glass. yey tänkte jag, till OCH MED när jag hörde vilka smaker det var, som min mamma berättade exalterat:

"jag ska köpa glass till dig imorgon, det fanns glass med taro och durian smak!!!!!"

hmm okej det KAN vara gott. sometimes är asiaterna jävligt bra på det med smaker, t.ex. bläckfiskbollarna (snacks) eller vad det var som vi åt som faktiskt är helt okej. dessutom har jag (nog) ätit glass som smakar taro i vietnam och durian är ju egentligen inte såå konstigt..
så hon köpte det.. och för er som inte vet vad durian eller taro är så:
TARO.
EH wtf tänker ni nonasians. typ någon kolrot from nowhere... och dem gör glass av det :O
fast det är egentligen sött. orkar inte förklara så mycket men det smakar lite sött tycker jag.


das durian......

den gula frukten som man gjorde glassen av.

frukten som nästan alla hong kong-boer inte gillar lukten av.

anywayyy ni undrar säkert hur glassen såg ut?!


tadaaaa. taro glassen jag åt.

jag tyckte att det smakade helt okej i början men efteråt lever smaken kvar och ja det är nog problemet, smaken är föööör fyllig och föööör mycket och det gör att man får kväljningar bara av att tänka på den. (iallafall jag). och shit med alla annan glass äter jag åtminstone en varje dag... men gahh nu vill jag inte ens se på den. vill därför inte ens äta durian glassen.. kommer aldrig kunna äta frukten mer.

förresten, har ni någon "kräkmat". det vill säga någon mat som ni kände smaken av första gången ni spydde, vilket gör att ni associerar den maten med kräk? kanske bara jag som har det men röda äpplen som är av den grymt söta sorten ger mig kväljningar. varje gång jag äter det eller känner lukten av det blir jag påmind om den gången i dagis då jag spydde efter att ha ätit ett rött äpple. därav var smaken av röda äpplen kvar i munnen och likaså spya.

BYEEEEEEEEE.

var sjuk!!

efter att jag tagit vaccinet började kroppen sätta igång med sitt jobb (skapa antikroppar eller hur det nu gick till..) och jag fick feber, frossa, huvudvärk och hade ont i armen. så igår när jag vaknade kände jag bara "no.i'm not going to school". och det gjorde jag inte heller. hela dagen var allmänt tråkig och jag var trött hela tiden och sov hela tiden. Men sen på kvällen började jag må bättre och idag var jag back in school.

slutade härligt nog 12:30 idag och därefter åkte jag hem och sedan gick jag till city gross för att köpa frukost och godis. frukost blir jag alltid sugen på till middag..eh.

nu ska jag gå och äta frukostmat och plugga lite matte :-)


vaccinerad.

nu är jag vaccinerad! det känns inte speciellt mycket men feber kommer väl ikväll antar jag... bara jag kommer kunna bowla på idrotten imorgon så :D idag hade vi redovisningar i skolan och det gick jättebra för min grupp men mindre bra för mig >.< får väl göra bättre på nästa redovisning ^^ annars är jag stolt över min grupp!! :'(


i brist på annat lägger jag upp en bild på min instant ramen som jag gjorde på ds:en :-)

Yohooo

sleep-over hos lotta igår! det var kul, vi åt en massa och sen datorn hehe. nu ska jag strax iväg till gymmet.. sigh~ ja det var allt jag hade att meddela. måste plugga också >.< doublesiigh.

står och väntar på sista lektionen

-1368371b5762b2b0677f2e0baea2e89.png

står och väntar på sista lektionen som står mig och helgen emellan...jag är verkligen skittrött och jag åt en massa yoghurt igår som jag känner av i magen idag:'( (är laktosintolerant) sigh bara en timme och 15 minuter kvar.. Idag gick brandalarmet åt igen. . Denna gång behövde vi bara stå ute i ca 15 min. Ja nu så ska lät fortsätta stå här...


glädje

oh gissa vad!!!
imorgon har jag sovmorgon!! imorgon är det bara utvecklingssamtal och jag fick tiden 10:50! yeey. samtalen skulle endast vara i 20 minuter.. så det är allt jag har att göra i skolan imorgon!

imorgon på kvällen ska jag även träna med Lotta~ ett danspass. omg hur ska det gå >.< hoppas det är vi två + femtioplussare. eller kanske inte. hmm jag vet inte.

såg ni grey's anatomy?! så bra avsnitt, gillar när de klipper ihop det på det sättet :)

booriiing~

r från mobilen fastän datorn

0b60f946befc44286e88bce7723dabbd.png

bloggar från mobilen fastän datorn är i rummet bredvid hehe :) sitter och pluggar spanska... Går sådär men Pixie höll mig sällskap i utbyte mot lite frukt höhö:) ja snart fyller hon ett år!:) jag hade en rätt bra dag idag, kan det bero på att jag sov 8 timmar inatt?:o sömn hjälper?:):o hehe missa inte fula betty och desperata hemmafruarna ikväll!:) back to espanol! Finns det inget ord som "mätt" fast för tider då man inte är törstig? Och då menar jag inte otörstig eller så :) vi snackade om det idag och verkar som om det finns :o kanske för att man inte kan vara mätt på dricka.. Orkar inte skriva mer på mobben! Bye~


hallow från en nattuggla som bara

4ec49d7fa21ef6060aa36e07d471660a.png

hallow från en nattuggla som bara sov 5 timmar inatt:o jag har egentligen slutat skolan men sitter kvar i biblioteket för att jag väntar på att miss lotta ska sluta skolan. . Sigh så ensamt här. Men som tur är har jag musik:d hehe vi ska träna efter skolan idag :o omg ska alltså köpa ett nytt gymkort ! It better work this time:)
Nej nu går jag och köper lite mat :) om kiosken är öppen :o bye~


RSS 2.0