naw


pixie är såååååå söt när hon sover för hon hittar typ en kudde bland spånet som hon vilar på




så sööööt!

tjockiiiiiiiiiis


hihi kines hamster :D

familia/med/syrran

jag har tråkigt:
:



hihi så bra med justerbar bränna hihii. lite omgjord i picasa


ZZZZzzebra

lite av det som jag har köpt : D


LOL


hihi


vad syrran köpte kan ni se @ hennes blogg när hon bloggat om det
http://chokladte.blogg.se


yesterday

igår käkade vi da bin lou (?) med en massa släkt o vänner. mormor t.ex. var hemma hos oss för första gången på kanske 16 år omg. men det var jättegott och kul att träffa alla :) idag är jag helt trött och ska bara slappa och käka en massa onyttigt :-) om några dagar åker vi upp till linköping, ska bli kul!


känner mig lite sjuk :/

lunch..

hejhej!


äh hinner inte blogga vi ska ta bussen om tjugo min typ. jag, syrran och mamma ska ut och käka lunch på thai corner.. damn more asian food :/ inte så sugen just nu . aja gotta go! ha en bra dag everybody!

solig dag

hej!

idag är det jättevarmt ute! så ska sola och ta det lugnt heeeela dagen!! skönt. men har så mycket problem med jävla pollenallergi.. oh så jobbigt!!!!!!!!!!111



fetto bild på piixie






yakitori!

hejhej!

idag var jag som sagt på stranden med kusinerna. det var kulkul men lite för kallt för att bada.. och sola egentligen haha men lite färg fick vi! efter ett litet tag på stranden gick vi vidare till graffiti café och käkade lite! ikväll lagade jag och syrran middag enligt ds-spelet som jag skrev om igår! det blev lyckat tycker jag och det var skitgott!



innan de blev stekta




resultatet!



OMFG ser ut som tre likadana bilder o.O

dag hos halvsyskon

hejhej!

idag har hela min dag spenderats hos mina halvsyskon vid adolfsberg :) det var skitkul och god middag men blev trött mot slutet hehe. hmm nu hade jag bara tänkt gå och spela ds för hela "slanten" lol men tänkte bara skriva ett snabbt inlägg hehe. hittade ett spel som heter personal trainer : cooking där det finns en massa recept från alla hörn i världen! så häftigt! jag och syrran planerar att göra yakitori (skewered chicken) någon dag! gott!

imorgon tror vi att det är fint väder så vi ska ner till stranden med kusinerna!

skönt med sommarlov!

finns över 200 recept och en massa videos där de t.ex.visar hur man rengör/skär squid hahaha!


watermelon falling down

idag har jag gjort en massa soft stuff.. först vaknade jag och åt frukost och sen blev det datorn några timmar, sen bestämde jag och syrran oss för att gå till city gross för att köpa badminton eller tennis rack! och det gjorde vi också så nu har jag dekorerat mitt rack hohoo. sen gick vi hem och både morsan o syrran sov eftermiddag medan jag var på datorn eller spelade ds. sen så gick vi över till min mormor med mat eftersom att min morbror x 2 och moster x 2 (?) har åkt på semester och morsan får laga mat till henne ibland. sen kom vi hem och jag duschade.... efter det skulle jag käka vattenmelon och precis efter att ha valt en mega bit och skulle lyfta tallriken för att gå mot mitt rum så flög vattenmelonsbiten av tallriken och in under soffan!!!!!!! HATAR när sånt händer. blev skitsur på all otur och klumpighet(?).. ohhhhhhhh händer alltid mig :(

midsommarafton


jag o syrran stack till kusinerna för att "fira" midsommar.


my miso soup!




de med sesamfrön var godast!!


ägg!1111


fint ;)





GOODBYE!


nu åker dem!

strax ska jag iväg till miss elmo för att säga hejdå till henne! inatt åker hon bil ner till Italien för att semestra där några dagar/veckor, efter det åker hon vidare till sitt kära Bosnia :( och ja, om två månader kommer den pepparkakan hem..

imorgon åker dessutom lotta till USA!! so jealous! så nästan hela sommaren är jag själv.. hehe i och för sig är det ganska skönt att ta en paus från alla vänner.. hur det än låter men jag tror det kommer att bli ensamt sen..

hmm måste dra för syrran skypar mig! spam !

butterfly






[error]

idag med alma och lotta


först - äter som en gris @ subway


efter maten är man tröööööööttt.


blev väckt av lotta :@ hahahahah


but we are friends again .. now. HOHOO


höll upp en grej för att elmo skulle kunna posera :) kihihihi




hihi


petar monstret i näsan asianstyle (dvs med lillfingret)


random bilder


i jonnes rum, jag utnyttjade internet lite :)


kolla så häftigt! :O hahaha




<3<3<3<3

avslutningsmiddagen


innan middagen @ my place


en gruppbild :D


lukas o krille :p


ros

videomakin

hello!

idag var jag hemma hos lotta nästan hela dagen! vi skulle nämligen börja på en avslutningsvideo som vi två ska göra lagom till avslutningsmiddagen på måndag. videon ska i stort sett innehålla gamla bilder, nya bilder och videos på vår klass :)

lite bilder tog vi:






lottas lovely room :)

Lotta making it work. HAHA.



sleeping tiime!

början av sommaren är alltid busy..

Nu kom jag på en massa saker som kommer att hända de kommande dagarna:

Lördag: hem till lotta och jobba på avslutningsvideon, för er som inte vet så ska jag och lotta göra en avslutningsvideo lagom till vår avslutningsmiddag. den ska väl innehålla bilder och videor.

Söndag: köpa det sista jag behöver till avslutningsmiddagen.

Måndag: gå till skolan och städa ur mitt äckliga skåp + få tillbaka 40 kr för nyckeln till skåpet! tjuhuu! sen blir det hem och fixa sig och sedan tillbaka till skolans matsal för att ha avslutningsmiddag med alla nior + lärare.

tisdag: Skolavslutning!!! gråta tårar för att agnesa redan åkt och alma o lotta åker i veckan! :(
på kvällen blir det avslutningsmiddag med släkten.. err det där blev fel formulering men vi ska ha en liten fest iaf :P sen på kvällen ska jag på bio med jenny, camilla och syrran!

men sen.......




sen är det 10 veckor att slappa sig igenom. vilket är lite tråkigt men det skadar aldrig!



studenten 09

hej!

idag så tog min kusin Sandy studenten! wuhuu, även fast vädret var sämst (regn och blåst) så fanns det inga sura miner bland studenterna och deras familjer :P vi träffade Sandy vid utspringet och gav henne blommor och nallar och sen kollade vi på när de sprang nerför kärnans trappor (tradition i HBG?). efter det så åkte jag och mina inte-så-vita-längre-sneakers hem och jag bytade om och begav mig hem till Sandy's.
det var jättegod mat, det bästa jag ätit på länge känns det som! efter att det var slut gick vi hem till min kusin Anna och där spelade vi olika spel, kortspel, brädspel och tvspel :D det var skitkuuuul!

nu är jag helt slut och har ont i mina armar men har ju förlorat datortid som jag måste catch up på! tänkte lägga in lite bilder:


jag i väntan på att studenterna ska komma ut :)


Sandys gulliga studentskylt

anna hänger saker om hennes hals :)


martin ger sin syster något :)


view från kärnan :)



och sen dog min kamera så andra bilder får jag ta från min syrras kamera :)

Ha det bra !!

de senaste dagarna...


syrran kom hem


det var/är grått väder :/


jag har börjat använda denna.


jag och syrran åt sushi till middag ikväll .


och detta åt vi igår.. dock inte  till middag .

vet ni vad jag kom att tänka på innan? jag har de senaste dagarna haft lite ångest över att lämna min klass, förut, typ i april eller något, ville jag ALDRIG lämna min underbara klass. men  för några veckor sen ville jag ingenting annat hellre än just det och de senaste dagarna ändrades mina känslor igen och jag tyckte att det kommer att bli sorgligt och att jag kommer sakna min klass. men idag, när jag missade klassens dag så kände jag att det var skitsynd att jag gjorde det, för jag ville verkligen gå dit. och känslorna om att jag kommer att sakna min klass stärktes igen. MEN sen fick jag höra om våra lärare och deras spydiga kommentarer och JAG KÄNNER JUST NU ATT JAG INTE VILL NÅGOT MER GÄRNA ÄN ATT SLUTA NIAN OCH ATT LÄMNA ÄTTEKULLASKOLAN . jag älskar min klass, men hade någon frågat mig nu om jag ville gå min gymnasielinje med samma klass i ytterligare tre år hade jag sagt nej direkt. det är nog tids nog att vi säger hejdå tycker jag. och lärarna.. dem vill jag inte se mer!!

(och ja, jag hoppas ni blir "blyförkylda" !!!!!! ingenting riktat till min klass)

grr bara för att man skrev det kommer jag säkert bli utmobbad totalt i gymnasiet!! haha och kommer jag att sakna min klass -.-

syrran är hemma!

hej!

nu är det sista veckan innan sommarlovet! känns lite tråkigt och synd eftersom att sommarlovet säkert kommer vara tråkigt. men egentligen slår allt skolan hoho.

iallafall har min syrra kommit hem till hbg nu! och nu får jag någon att dela mina tråkiga sommardagar med :)

hejdåååååååå!


"electric town"

snart helg ffs

hej!

idag hade vi en riktigt skön skoldag, började med en soft syslöjdslektion med lite för mycket testosteron i ett och samma rum, lol. efter det hade vi "idrott" men vi var så få *cough* så jag och agnesa behövde inte ens byta om utan endast dem som inte fått göra allt på friidrotten skulle köra :D :D och det bästa var sen att vi körde musik istället för engelskan och efter det fick vi gå hem :) så skönt att vara klar med allt i skolan nu !! längtar tills skolavslutningen..

imorgon blir det iallafall en inte så rolig dag, nämligen beachhandboll.. uh fy :O men vår skola är så fcked up så även de som inte är med och spelar måste vara där och heja :/ jepp funderade på att inte dra men sen ändrade jag mig när jag var och gymmade med mina vänner idag :D måste ju vara där och heja på dem! annars blir det överdos av glass i stranden och musik i öronen XD

var och gymmade som sagt och är helt  sluuuuuuuuuuuut .

million dollar candy

SO:n är inlämnad och det är nu endast två engelska uppgifter kvar! yeeey! är så glad och det känns mer än skönt :)

iallafall så måste jag jobba med engelska boken ikväll och läsa i den lite till, men till det känner jag ett så stort sötsug så jag måste ha godis!!!!! ska iväg till city gross och köpa en feeeeetepåse :)

hmhmhmhm hejdå!1

syrran om mindre än en vecka får du träffa Pixie :D!

eviiiiiigheeet

Shiiiiiiiiiiiiiiiiiz.

har arbetat med mitt arbete om ett U-land ända sen jag kom hem från skolan vilket var klockan 15:00 ungefär. .. jag är så himla trött och vill bara lämna in det jädra arbetet för att få det borta och ur mitt liv. men det fattas bara liiite till sen är jag klar och jag TROR jag gör det imorgon på SO-lektionen men vet ni? jag kan nästan lova att vår lärare kommer säga "ja idag så blir det inget eget arbete för vi ska lyssna på föreläsning!" ................:@ KAN LOVA ATT DET KOMMER HÄNDA. händer alltid alltid mig, gör jag läxan "jaaa men ni kan lämna in läxan nästa vecka istället, det är inte så viktigt". gör jag "inte" läxan "jaaaaaaaaa men den skulle vara inlämnad IDAG och det är ditt ansvar som en 16-åring att bla bla bla"

gahhhhhh håll käften.

lova mig ni som är framtida lärare- bli aldrig sån.

oh shit får lite panik nu för tänk så händer verkligen det imorgon.. hmm får skita i lunchen och kuta hem och skriva färdigt det då.. herregudj ag hatar skolan.

Måndag

Hej!

vi fick sluta en timme tidigare från skolan idag! tjuhuu, så jag har redan använt den timmen till att bara sitta framför datorn .. hmm, men  ja idag så måste jag sätta igång med mitt arbete. annars ligger jag ännu risigare till än .. vanligt(?) jaa vet inte vad jag snackar om men jag ska äta glass och "plugga"

wish me good luck


RSS 2.0