fanta



stack till stranden med Lotta idag och solade :)
är det officiellt sommar nu då?
imorgon är det juni.

spårlöst försvunnen

..det har jag varit ett tag nu!

haft lite annat att göra och så har jag inte orkat blogga, men nu tänkte jag att jag måste skriva ett inlägg. Jag har också varit på lite dåligt humör på sistone och idag fick jag reda på "varför" ... pms var det haha. så sjukt fint väder idag så jag måste nästan ut. annars ska jag plugga hela dagen, har ett fete SO-arbete att lämna in på onsdag och har inte ens börjat. shit kommer faila så mycket, men jag orkar inte bry mig :/

gahh nu gör min mage ont också .. :(



baibai!

fan vad jag inte pallar

ohhh shit pallar INGENTING idag. vill bara sitta framför datorn och äta. men jag måste pallra min röv till gymmet och göra lite nytta iallafall.. sen MÅSTE jag plugga .. herreguuuuuud asså oh orkar inte ens ta upp allt jag har de kommande veckorna.. men hur som helst visar det sig att jag har tre nationella prov imorgon!!!!!! NO, Matte och Engelska.. muntliga och labb delar. ifdbigehfed asså jag ORKAR INTE MER.

turquoise turtle

har zero blogglust.. och ingen lust till någonting annat för den delen heller. men äta.. det vill jag faktiskt >.< så det ska jag göra ! tänkte bara skriva en quick upate .. sitter hemma här själv eftersom att mamma är hos min moster at the momento. har målat mina naglar med en ny färg jag köpte idag - turkos! grymt snyggt och jag kan inte sluta kolla på mina naglar.. om några dagar kommer de att vara helt äckliga.. ni vet när nagellacket börjar avta XD kom på att jag har två nationella på måndag så jag har pratat en massa engelska med mig själv, ett tips till alla som ska göra det dem kommande veckorna är att logga in på youtube och kolla på en massa vlogs!! vlogs är ju som en blogg fast.. en video-logg, u gettiih? man kollar alltså på en relativt boring video där någon sitter och pratar om saker de gjort på sistone eller någon rolig händelse.. det hjälper otroligt mycket!! för man tar in hur "vardagssnack" låter och hur man uttalar saker.. det hjälper mig otroligt mycket :) Några bra tips är att kolla in:

- Kevjumba (jumbafund) < rolig kille som uppdaterar oftast på jumbafund - och där borde ni kolla in eftersom att varje titt bidrar till välgörenhet har jag för mig.
- Communitychannel - jag vet, namnet låter så tråkigt men det är en så gryyyymt rolig tjej som vloggar!! alltså hon snackar om sådana vardagliga saker som man själv råkar ut för hela tiden..
- nigahiga - ett måste!!! om ni inte sett - u're missing something.

okej bara tre awesome vloggers.. men jag prenumenerar på fler.. en sak jag märkte nyss är at jag endast prenumenerar på asiater... lol antingen en asiat eller någon som har med Asien att göra.. whoot can i say, asia is the biessst shit :D

okej lite för långt här nu . men jaja youtuba på!!!!!

UWAHAAHA


HAHAHAHAHHHAHHAHA click play.. believe me it is worth 10 seconds of your life ;)

cardigan with fringes . Gina tricot .



HUR AWESOME?!                                              clickpicforimgsrce :)

aerobics is NOT the shit

hej!

körde ett aerobics 1 pass med agnesa.. det var inte kul!!!!!!! det var endast 5 stycken där + instruktören.

Det var så segt och stegen var svåra - men inte jobbiga.. hmm det är nog inget för oss. sen körde vi lite i gymmet och därefter drog vi hemåt. imorgon ska vi ut och leta efter avslutningskläder :) får väl se hur det går :D

jag fick hicka nu.. oh så jobbigt.....>.<

kfc - plz come to sweden..



POCKET!


mmmmmmmmmmmmmmmmm


for ~ 40 SEK u get this (+ fries and soda) !


look:



IT HAS WINGS!!!!!!!!
fly little pocket.. fly to sweden!!!!!

boredspacewoman




siiiiigh.

yves rocher

Yves Rocher

coraline



denna vill jag se! kommer ihåg när jag läste boken och bara den var läskig!

nigeria

hej!!

idag är vi ju lediga från skolan! så det är sköönt!

jag vaknade rätt så tidigt, vid tio tiden och sen hängde jag med mamma till cg för att handla.


har inte så mycket att säga förutom att jag ska plugga idag! måste börja på ett so arbete där man ska skriva om ett U-land! har valt Nigeria och får hoppas att ingen annan också väljer det... :) vilket jag tror säkert kommer hända... men men jag vill ha Nigeria nu för jag har redan bytat en gång!

och ja just det.. måste läsa ut en engelska bok också... ohh sommarlov my ass..

idag/today


hahahha vi testade dem nya gungorna vid bibblan... failure bild.



HIELP!


it waz funniiii..


kahahahaha.

sick shit


HUGE papaya!! sorry försöker dölja mitt nyvakna face. tiihihihihih.

snake x 2




ohohoh nu är det äntligen ett minilov.. men gud har ändå så mycket plugg kvar men kroppen och hjärnan har lagt av helt och för mig är det redan sommarlov typ ..

aja nu ska jag twittra lite! syrran du måste skaffa twitter innan du åker till japan :) mycket lättare att uppdatera och att hålla kontakten :) ha det bra!

HAHA så SÖT!


KOLLA SÅ SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT !!!

läs artikeln: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5164374.ab

time for blogggin

HEJ!

igår hade vi världens tråkigaste öppet hus någonsin. ingen kom och ingen har ork att engagera sig .. så det var två timmar som kändes som en hel skoldag. Efter det stack jag, agnesa och alma till gymmet, och när vi kom fram ser vi att gymmet stänger om 1 timme.. så vi fick lite tid i gymmet men det var inte så mycket. dock var det kul att kolla in alla maskiner.. fast det med gym är nog inte riktigt min grej :) men iallafall så ska vi träna idag med, det blir ett jympa-pass! det är roligast :D

Imorgon blir det en vanlig skoldag och likaså på tisdag men sen är vi lediga ons-tors-fre!! lovely !




ellos = pojkar(na)?

WAZA

beställde från ellos med Alma nyss. det var supersale och köpte tre behåar för 10 kr styck. köpte en till syrran också men vet inte om den passar XD och sen köpte jag 5 pack trosor för 30 :- lol nödvändiga saker ni vet..
sen blev det också de skorna i förra inlägget!! grymt snygga och ser bekväma ut också u know :D

NU - serier tills midnight!!!

ALLA NI I HBG - KOM TILL AUSCHWITZ UTSTÄLLNING @ ÄTTEKULLASKOLAN @ SAL 143 KLOCKAN: 10-11!!!!!!!!!!!

I'll be there.. ni får chansen att träffa en känd bloggerska .. cough cough.

starting up a new life : )

hej!

idag var jag och alma duktiga och körde ett sjukt jobbigt pass på friskis och svettis! så kul! nu är jag heeeelt slut och ska duscha  :)

imorgon är det öppet hus men det är ändå rätt soft :) inga långa tider osv..

some other shit!!:


129:-!!!!!!!!!!!!!!!!!!! so cheap!! and beautiful :D

girl/in/coma

angående pics:

hoppas ni ser att bilde(r)n(a) i detta inlägget rör sig.. om inte så får ni kanske vänta ett tag så att det laddar eller så beror det på att ni har något tekniskt fel.. vet inte men det rör sig när jag kollar :)

You don't need a broken heart to know a heart can be broken

Hej!

det börjar dra ihop sig nu mot sommarlovet och alla är helt hyper exalterade inför både skolavslutningen och sommarlovet!! bittersweet helt enkelt, eftersom att klassen kommer splittras... men hur som helst så vill man vara fin den dagen så klart! så att det föralltid blir minnesvärt... eller något?

har ingen aning om vad jag ska ha på mig, men det löser sig nog..

något annat fint som jag ska checka in:


comfie-skor typ..
 imgsrce: Skopunkten :)

still have time


fina grejer. ginatricot.

sry but ive been distracted by something called chinese.

herrro.

mmmmmmm.. kinesiska och fysik panik!

jag har annars gjort chokladpraliner as inspired by blondinbella :) blev jättefina och man orkar endast en på en timme typ! skitbra ju ..


jag ska blogga i helgen!! seyao.

no provets rant

hi again

well glömde ju nästan skriva lite om det som egentligen varit mest spännande under dagen. jo vi hade ju ett Nationellt Prov i Biologi, vi är  dock bara försökskaniner så det är "lugnt"..ja och hur gick det då? jag ångrar ingenting jag skrivit förutom en satans fråga som jag egentligen kunde men jag blev förblindad av den dumma faktan i texten. GAH det värsta är att det handlade om mitt kära ämne genetik och de jävla svartvita kaninerna återkommer hela tiden och de kommer haunta mig i mina drömmar ikväll bara för att jag inte motiverade mitt svar, fastän det förmodligen är rätt.

annars då, hmm joo sista frågan var att man skulle planera en laboration.. laboration my ass det var något helt orelaterat till biologi tycker jag.. även fast det handlar pyttelite om pulsen också vidare. uppgiften var att man skulle genom en labb ta reda på om pulsen ökar mest under intervalllöpning eller under löpning med konstant tempo... EEEK? jag som trodde att vi skulle få någon jäkla uppgift där vi skulle hälja saltsyra på en glödande sten och få ut någon grön smörja som man sedan ska analysera från första millimetern till sista . Men så kommer detta? wooot... okej det kanske är bättre (?) men det är IDROTT och baserat på mitt förra inlägg borde ni vid nulaget veta om mitt hat mot IDROTT. bara ordet får mig att ...rynka på näsan (tänkte skriva "spy" men ser ingen spya omkring mig så det vore att ta i..)

på tal om idrott.. jag och melmsan ska köpa ett gymkort.... LOL vilken dubbelmoral. men jag vill ha åt de jädra jympapassen där man följer någon brutta på 20+ år som har en väldigt seethrough topp... hohooh och jeez fattar ni så bra dem passen är för oss idrottshatare?! de är magiska!! för vips så har en timme gått och man har tränat både mage, ben, röv, armar och dagen efter ska jag säga er.. man känner det riktigt mkt :=)

fan nu fick jag lite ångest eftersom att vi har fysikprov och kinesiskaprov snart..




fan jag vill inte få en utskällning....







ska le och se dem i ögonen.. så går det över >.<



wow. skolan tar ut på energin.

hej!

kan väl säga att den sista idrottslektionen gick åt helvete och ja det var anledningen till att jag skrek och spottade och sedan gick hemåt för jag hade annars slagit sönder eller ihjäl någon/någonting. men nu är det bra, väntar bara på en REJÄL skitutskällning imorgon från de satans lärarna som tror att de alltid har rätt.jag kan erkänna att jag gjorde fel idag (host) men de har också ett rejält ansvar i "leken". vilket de, väldigt ofta, glömmer och bara skriker en i ansiktet OCH de tror att de är någonting mer värt än svenska kungen.

iallafall......tänker inte berätta vad som hänt för mina trogna kinesiska läsare eftersom att mina kära klasskamrater (host) blir tvungna att uppleva spänningen en gång till och de vill de ju inte.. vi ska ju "chilla" enligt dem :D så ja, vad gör man inte. man chillar på som fan. (feel the sarcasm)

shit antingen så är jag glad eller arg eller frustrerad. jag vet inte längre :O men en sak är SÄKER, jag måste göra mig redo för århundradets största utskällning någonsin imorgon. inte för att jaag har gjort något tillräckligt fel för att de ska döda mig men snarare så att lärarna blir så överraskade för att "nämen gud det förväntade jag mig inte av dig:O"
MEN JO efter den gången där jag sa till en viss lärare att han var dum som bar lådor så borde du inte förvänta dig så goda saker från mig ///////////////////the evil gööööööööööööööööl.

dont judge me.. only mom can.

bloggfenomenet #1

tänkte göra en serie av blogginlägg där jag skriver om en massa saker jag brukar lägga märke till. och alla dessa har naturligtvis med bloggar att göra! ända sen det blev en hype (om det inte fortfarande är en) att ha en blogg så har så sjukt mycket saker skett ! om man tänker efter så har mer än 100 tjejer fått nya dörrar öppnade för sig och tusentals andra har hittat sin grej, vare sig om det är genom att blogga om mode, design eller vardagsliv så kanske man hittat sig själv mer you know. iallafall så tänkte jag göra detta till en mer humoristisk thing, och ja om ni inte orkar läsa så - jag förstår er! det är nämligen också en av de saker jag har märkt hohoho.


bloggläsarna och deras kommentarer:

till att börja med - herregud så jobbiga vissa kommentarer kan vara. och ja, bevis för detta hittar ni inte på min blogg då men om man går in på vilken blogg som har mer än, vad kan det vara 5000 kanske, besökare om dagen så kan man hitta de jobbigaste kommentarerna EVER. och extra jobbiga kommentarer är det vid två speciella tillfällen - 1. när bloggaren har skrivit någonting som får läsarna att undra, detta leder till 500 likadana kommentarer som "vart har du köpt dina jeans på bilden?" och fastän det kanske redan besvarats i kommentarerna av bloggaren men vissa är för lata (eller datorokunniga?) för att leta upp svaret på den frågan.. det andra fallet är 2. om läsarna på något sätt kan rätta eller "ge råd" till den som man vanligtvis själv följer. detta ger väl läsarna en känsla av att de själva är kunniga, de vill visa för bloggaren att de också finns och det jobbiga är inte informationen de delar ( hmm..) utan det är att 500 andra tänker likadant och skriver också ett svar till bloggaren som kanske frågat något så fånigt som "hur stavar man nu det ordet?" .. då när man klickar in sig på kommentarssidan kan man se 500 likadana svar där det står "det stavas XXXX :)"

ett exempel:

http://stinalee.se/2009/may/lacelacelace.html#comment


stina-lee skrev ett inlägg om en blus i spets och i början av texten skrev hon att hon inte kunde komma på vad "lace" hette på svenska ( jag känner igen mig där hehe)
men iallafall, det är tur som fan att hon kom på vad det hette senare i texten, för annars hade hon fått 62 kommentarer där det enbart stod vad det heter på svenska. hahaha det roliga är att det brukar se ut så här bland kommentarerna då:

#1 Spets heter det ju!

#2 menar du spets eller ? ....

#3 men vafan bara googla det, haha shit spets heter det ju!

#4 hmm ja det där med svenska och engelska ord är en kluring det, inte alltid man kommer på orden direkt :-) men om jag inte har fel så heter det spets ;-) hoppas jag var till någon hjälp!

#5 spets...

#6 spets :)

#7 spets!!!!

sen efter typ 7 kommentarer händer det någonting, någon jävla smartass har tagit sig tiden att googla:

#8 I wikipedia står det
Spetsar, genombrutna, mönstrade tunna textilier, utförda i olika material som till exempel linne, silke och bomull och med olika tekniker, till exempel sömnad, knytning, flätning, språngning, vävning, stickning, virkning och knyppling.

och förklaringen av tyget på engelska är
a delicate decorative fabric woven in an open web of symmetrical patterns

hoppas det var till någon hjälp!

sen fortsätter det då med 50 kommentarer där det står "spets, spets spets spets spets spets spets spets speeeets"

men det är ju klart, vi småbloggare vet ju ingenting om det där  .. *cough*


HEJDÅ!

pls stay kind!

girls on high heels

TURNÉPLAN
Helsingborg
Kungstorget 22 maj

Lund
Stortorget 23 maj
Jönköping
Hovrättstorget 29 maj
Linköping
Lilla torget 30 maj
Västerås
Stora torget 5 juni
Upp sala
Galleria Dragarbrunn 6 juni
Stockholm
Kungsträdgården 12–13 juni

tydligen ska det hållas en springtävling, tävlingen går ut på att tjejer (eller killar?) springer 100 m i klackar som måste vara minst 7 cm höga och max 1.5 cm breda. Ska bli kul att se!!

"Förutom dramatiska lopp kommer
GLAMOUR att bjuda på glamourösa
aktiviteter i varje stad"

tjuhuu!

(dessutom ska agnesa vara med och springa!! gah!)

back to normal chichichichichichichichichi

imorgon har jag studiedag tjuuhuu! så skönt men jag ska ändå bara plugga för ikväll failade jag det hoho . . nu måste jag gå och duscha eftersom att jag ska se på söndagspartyt sen klockan 21:00 så jag måste svika wipeout som har säsongsavslutning ikväll .seriöst jag har failat det programmet hela säsongen. jag har lyckats se på 2 avsnitt utav.. ja hur många som nu sänts. men så är det när man inte är på topplistan av mina must-see program, som t.ex. DH och uglybetty - och till och med dem sviker jag !!! my conclusion: JAG KOLLAR INTE PÅ TEVE LÄNGRE!


något annat på my mind idag: ord är konstiga! speciellt adjektiv.

brown "leather" sandals



fina o stilrena gladiatooooz. också köpta i "powland" (hahalodda)
sen köpte jag osså en jacka o en annan svart tröja men den ligger i tvätten o jackan blev fedeful på bild men här är en annan bild:


tihi

hade tänkt gå och posta en grej nu. hejdå!

oh glömde nästan berätta att skolan betalade för nästan allting jag köpt i polen :) för vi fick ca 1000sek i Sverige o sen ytterligare 300sek när vi var där! tjoohoo!



pink dress size "EXELL"



ännu ett bargain från Poland, snygg färg... typ det enda färgglada i min garderob annars är det svart svart svart grått grått vitt vitt lite blått och lite lila.

skrynklig är den på bilden men har eller snarare kan inte riktigt vika den utan att det blir så:P



brown suede bag



en del av det jag köpte i Polen. köpte den i en butik som hette C&A
prisvärd och snygg är den!

55:- PLN kostade den

did i hear someone say summer?



sommar.dennabikiniöverdelenochsvartnederdeleftersomattdennederdelensomtillhörärtanga,
whichistolittleforme..

the coming week!

nästa vecka är typ sista slutspurten.. efter den veckan så är det inte mycket mer att göra förutom ett spanska prov, ett engelska prov och en SO inlämning.. hm blev plötsligt väldigt mycket  (^__^) men det är iallafall inte jammed into en vecka.


ye. "kinesiska prov" låter lame . . . . men whootever o de tecken efter "kap:" är nummer, kap 10,11 och 12 - OMFG

kom till ÖPPET HUS. ÄTTEKULLASKOLAN
10:00 - 12:00

be prepared for some "Auschwitz stories - again" and some handmade bridges :D

i want cheeseburgers

hey!

vill inte plugga. alls.

vill ha cheeseburgers

jag måste plugga. Nu. >.<


fan.

purchase a f



åkte ner till miatorp igår och käkade falafel. fick ett ögonbrynshår i min. urk.




nu måste jag gå och köpa choklad. det är viktigare än allt annat

spexfoto!

igår hade vi spexfoto i skolan, det är en tradition för alla (de flesta) niorna i hela Sverige tror jag och det går ut på att de niondeklassare som vill klär ut sig till det dem vill. helst någonting spexigt och helt out of control. jag var rätt så boring men jag är ändå nöjd med min utstyrsel :)




från vänster: Den snygga tjejen i blå klänning är lilla lukas hahaha, emma the nurse, Claudia nationalisten, ett huvud som syns vid hennes axel är Kevin (han var borat/tjej), den snygga bellydancer'n i mitten är Alma, bredvid är den skitheta killen Agnesa HAHA, och sen kommer jag -.-, och bredvid mig är den perversa tanten Karolin och de som sitter/böjer sig ner är den läskiga clownen Malin och målaren Lotta!

lite fler människor, t.ex. så ser man hela Kevin där till vänster och bredvid mig ser vi Agnesas tjej Alex. HAHAHA shit så bra han var som tjej, min mamma skrattade så mycket när hon såg honom :D


för fler bilder gå HIT

dag 3 Auschwitz och ledighet

Hej!
nu är det dags att blogga om dag 3 och det tänker jag göra men jag orkar inte skriva så mycket om auschwitz eftersom att jag ska redan skrivit ett skriftligt arbete om just auschwitz  och ännu fler kommer så jag orkar inte det. men några saker kan jag visa:


toaletter...






på kvällen var det sista kvällen i krakow så vi bestämde oss för att gå ut och äta.


hade på mig detta

yo y Lotta


på restaurangen Invito

detta åt jag! så gott, hade kunnat äta allt nuuuuuuuu :'(

sen åt vi cheeseburgare och en rätt som heter zapiekanka också men det har jag inga bilder på, dock har mina friends så får be dem skicka till mig :=)

om helgen

hej!

igår så fyllde ju cam år och jag åkte ut till henne på kvällen och vi gick på tivolit.. det var kuul och jag åt jättemycket: Kebab, kanderat äpple, pommes och till slut en munk :)
idag så har jag inte gjort något alls egentligen, bara degat och sovit eftermiddag med mamma.. hmm imorgon är det ju spexfoto och fick panik innan för visste inte vad jag skulle ha på mig. kan säga att alma har lätt den bästa "kostymen" ahaha, vad det är får ni se imorgon (ska ta bilder såklart^^)) . jag ska iallafall ha på mig Yukatan som syrran köpte med sig från japan, jag har youtubat en massa för att se hur man tar på sig den :) hihi mamma e helt uppspelt och hon ska komma till skolan för att se.. lol




fred chicken leg.


Dag 2 rundvandring i Krakow

Dag två var då egentligen när vi kom fram, för vi anlände med nattåget på tisdagsmorgonen, vi checkade in på studenthemmet och jag, agnesa, alma och lotta fick "dela" rum, jag sov med agnesa i det största rummet och vi hade en extra säng eftersom att en annan tjej som skulle sova där var sjuk och hängde inte med. sen sov alma o lotta i rumet bredvid med två sängar och vid hallen fanns toaletten. det kändes som en liten lägenhet ! dessutom låg vårt rum på bottenvåningen medan alla andra, inklusive lärarna, bodde på fjärde våningen!

iallafall så skulle vi börja dagarna i Krakow med en rundvandring i staden, såklart. Ja en liten "promenad" (trodde vi skulle få åka buss) på 1 timme kanske tänkte vi. men neeeeeeeeej.. vi fick gå runt i staden i TRE TIMMAR och lyssna på en inövad guide som pratade relativt bra svenska... men shit det var sjukt hemskt.


stora torget (?) kommer inte ens ihåg vad det var för det var alldeles för mycket information som skulle in i huvudet.





buu.trötta.varma


en minnessten vid de ex judiska kvarterern

ja och det var inte slut här, sen gick vi till något slott och ja en massa annat....efter det käkade vi soppa och kyckling med pommes i någon restaurang. efter det fick vi äntligen fritid. och fastän våra fötter höll på att dö så mycket vi hade gått bestämde vi oss för att gå till ett stort köpcentrum, galeria krakowska. och det var huuge! jättefint och man ser vart entré fått sin inspiration från *host* efter det gick vi hem och då var vi helt slut!!! men alma o agnesa gick för att köpa pizza på en restaurang som heter invito, så käkade vi pizza hemma i rummet.


vårt rum



alma - helt slut.


pizza.. åt nästan hela

sen duschade vi och gick och la oss. nästa dag var det dags för Auschwitz..

dag 1, resa till Swinoujscie och Krakow

Vi möttes i Knutan och sen bar det av med tåg till Ystad där vi fick boarda färjan som skulle ta oss över till Swinoujscie, båtfärden tog ca 7 timmar!!! hela klassen degade sönder vid en restaurang och där bodde vi sedan, några timmar..




i tåget mot malmö för att sedan byta tåg och åka söderut till Ystad


i väntan på båten




på båten!


käket på båten, faktiskt gott :)


hahaha


vi anlände till Swinoujscie, solnedgång


och så var det bara att åka nattåg i 12 timmar till Krakow som ligger i de södra trakterna(?) det var skitäckligt först när vi kom in i tågkupéerna men sen blev man van och somnade ganska tidigt i och med the teacher i vår kupé, fast det var behövligt:D

trånga gångar!


och så kom vi fram till det dövarma krakow! det var helt sjukt varmt och alla där gick omkring i tjockaste jackorna, men vi checkade in på vårt "hotell" och sen blev det shorts och t-shirts hela dagen :)

back in Sweden!

hejj!

igårkväll kom vi hem från en oförglömlig resa! det har varit en grymt rolig vecka även fast det var skitjobbigt vissa stunder. okej, det var väldigt jobbigt nästan hela tiden men det är ändå en livsupplevelse!
ska blogga en massa om det alldeles strax!

Men först.....

GRATTIS CAMILLA PÅ 18-ÅRSDAGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu kan du äntligen köpa ut till mig! hahah jk :D


RSS 2.0