att läsa...

Läs detta:

http://www.fokus.se/2009/10/tva-roster-om-doden/


och sedan alex schulmans text.
omg så bra han är på att skriva o.O
jag undrar verkligen om det var hans dotter som uppenbarade sig.. jag ville också se något sånt.
shit.


sp1a


fick skolfotot idag!
blev helt ok! jag tyckte alla blev bra~
jag är mitt i mitten..

nu ska jag till stan!
byebye

röd jordgubbe


jag som bebis :O who's the asian dude bakom mig?!
HAHA och sen johan och lotta och den läskiga läraren (?)

koo~






omg systemkamera @ night o__O

.måndag regn.

Hello!

idag är det då första dagen av lovet och det är grått väder! idag så har jag skypat med syrran och varit med camilla lite! nu sitter jag här med candy  och hade tänkt kolla på någon serie! yohoo~

omg världens suraste godis.. GAHH

.3.


LOL "hittade" detta i bildsalen.

.2.


min, sidars, rakafts och merdins cooowla ö!
fult illustrerad (hm) men jag orkar inte göra samhällen och sånt igen!
kurdistans flagga typ.. bara för att det är två kurder i gruppen...O.o

.1.


spotted: dead pigeon.
where: at nicolai skolans gård. .. . . . .. . .
comment: dramatisk pose....
hur den dog: flög in i fönstret...
vad det röda är: blod.



.frikkin höstlov.

omg omg höstlooooooooooooov!
efter denna dag är jag bara såååå lycklig över att det är looov yohooo~

idag så var det alltså dags för min redovisning om chris hani! gick skitbra och fick mvg!!!!! yeyyy. sen hade vi matteprov och det gick inte så bra, kunde alla tal förutom två eller tre. men sen brukar jag alltid ha slarvfel då jag är för lat för att kolla om allt. tror dock jag skiter i att läsa matte D då jag inte vill slösa mina individuellavals-poäng på matte :) så nu blir det alltså att jag läser upp till matte c i lugn och ro!
skulle egentligen köpt ipod idag men dem var sluuutsålda -.- dooooh' så det blir nog ipod nano 5g som jag köper... någon gång i framtiden hehe. jag och saga var ledsna pga det så vi fick tröstäta pistachias glass. gooott! sen träffade jag lotta och trinh trinh och det blev pistachia igen för de skulle köpa godis.
nu ska jag äta och bara slappa!!!!


tror ni världen kommer gå under 2012?


btw tune in ikväll igen. har en sak att visa er. HAHA

.långt inlägg.

Nu kommer det ett långt inlägg som sammanfattar min vecka:

måndag:
var i skolan som vanligt, men det ovanliga som hände var att det började brinna i skolan.. lol så fult för alla trodde att det var en övning och gick långsamt mot utgången. men sen fick vi stå i kylan i ca en timme då brandmännen släckte branden. någon "liten" brand på fjärde våningen hörde jag. haha sen fick vi gå in i aulan och höra på rektorns tal...det värsta var att någon släppt en sån stinkbomb i aulan!! ASSÅÅÅÅ stör mig mer på dem som släpper stinkbomber än de som eldar i skolan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! luktar så jävla äckligt.
fick iallafall sluta tidigare den dagen då engelskan var inställd.. gick ändå på hemspråken som började 2 och en halv timme senare ..:P

tisdag:
idrott och allmänt trött dag, somnade på bildlektionen och blev utskrattad HAHA fast skrattade med dem sen. jaja sen idrott som bestod av basket.. doooh hela min klass är såna basketlovers.

onsdag:
såååååå skön dag! började med spanska där jag fick veta mitt resultat på provet!! muy bien - mvg, 96/100!! yeyyeyeye. sen hade jag håla efter spanskan då halva klassen skulle redovisa sina politiska mord. satt i biblioteket och tänkte jobba.. sen kom resten av klassen som inte skulle redovisa och störde hehe. sen gick jag in i koma på matten. räknade o räknade o räknade o räknade..ZZZZZZzzz
var ute med lotta på kvällen och köpte nya marabou smaken, den smakar vinter och jul! inte jättegod men är skiiiiiitgod till att smälta i kaffet höhö.

torsdag:
i skolan var det bara lektion fram till 11:30 och sen sluut. gjorde klar vår Ö! jepp, drömsamhälle ska vi göra.. dessutom grupparbete som lärarna bestämt grupper till - så hemskt. men fick ändå en bra grupp! bara det att jag haaaatar att göra drömsamhällen och sånt skit.
väl hemma har jag baaara pluggat och latat mig. har matteprov på tre kapiteln och en redovisning om chris hanis död imorgon. är skitnervös inför redovisningen men man måste vara nervös för att det ska bli bäst?.. ibland är det så hehe. och matten tror jag att jag kan, jag hatar det med negativa och positiva tal men får ju ha miniräknare med in så det är bara att använda den höhöh. för jag glömmer alltid reglerna om "minus + minus är plus" eller något sånt.

fredag:
skola, redovisning + prov. köpa ipod nano och sen hemspråk. det var nåt erbjudande om ipod nanos och trots att jag vill ha ipod nano 5g (den nyaste med videokamera..!) så nöjer jag mig med en 4g! den är så mycket billigare.

ja. sen får vi inte glömma -
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV
I
EN
VECKA!!!!!!!!!!!!!

ska gå på bio med tjejerna i klassen (hoppas jag), gå på almas b-dayfest och sova sova äta äta äta!!!!! och samla energi! sen ska jag köra på för fullt i fem/sex veckor till och SEN...SEEEEEN

TOKYOOOOOOO!

familia

var i familia med Loddie idag! vi shoppade lite och hade kulkul :)

tänkte bara på en sak, vrf har det blivit så coolt att berätta om alla gånger man dissat telenorkillar, typ om någon berättar om en awesome sak som de sagt till telenorkillarna så får man roliga reaktioner som "OHHHH hahahahha rätt åt dem omg". men man glömmer att de faktiskt bara försöker göra sitt jobb :/ och det är att försöka få folk att använda telenor, det är väl klart att de kallar/pratar med en då. Jag tycker också det är jobbigt (spc när man är själv) när de kallar på en för att berätta om telenor men tycker fortfarande lite synd om dem. de har blivit ett skämtämne vid middagar/tjejkvällar/killkvällar osv. iaf så var det en telenorkille som frågade oss idag "ringer ni med telenor idag?" och då svarade vi snabbt "NEJ comviq kompis såklart" och bara stack. omg fick dåligt samvete efteråt. gahh tycker synd. aja. de får säkert gratis terapi...


nu har jag börjat lyssna på the fray's gamla låtar igen. nostalgi!! typ mensen på g eller något men vill DEPPA som in i helvete.

imorgon har jag sovmorgon omg!



how to save a life -the fray.
hur kommer det sig att man inte kan texten till denna fastän man lyssnat på den så många gånger ?!
är ingen person som fångar upp låttexter. shit kan inte texten till EN enda hel låt. er.

ZZZZZZZzzz time to sleep


päls ni vet.


mine.

shit så trött jag ääär. och allt vi hade var en tjejkväll .. pero pero.. time to sleep.

hehe


hehe så funny.

link

[62]



fick fylla i en enkät om bussresor/bussarna idag. sen fick jag en gratis skånetrafiken-penna.. wihuu!
ungefär det enda spännande som hänt.
hatar att åka trean upp till skolan. alltid alltid så packad. men är för lat för att gå upp.

dusch och plugg nu ! :)

jumponthesofa

Herro~

idag så slutade jag halv ett!! yehuuu, gick till bibblan för att försöka hitta en bok men misslyckades och tog sedan bussen hemåt. kom hem och ska alldeles strax till city gross för att köpa en grej åt mamma och snacks till mig :$ feck it. lyckas aldrig hålla mig borta från socker, kolhydrater och fett.

när jag kommer hem ska jag parkera mig på sängen med datorn. ska kolla anime, läsa pessimistiska saker (haha så roligt och kanske sova lite.

har inga roliga händelser att berätta...

"I hate when you spend 4 hours at your desk working extremely hard, and the second you relax and log onto Facebook, your boss walks in."

gahhhh så frustrerande ↑

otursdag

idag har varit en relativt oturlig dag. Imorse när jag satt i bussen påväg till skolan kom jag på att jag hade glömt alla mina nycklar hemma..... Så dumt! jag var i behov av min skåpsnyckel idag för att jag har min SPANSKA bok i skåpet och gissa vad vi ska ha prov på imorgon? Jo, spanska -.- nu blir jag tvungen att låna lottas bok och scanna in alla sidor vi har prov på till datorn. . sen hade vi idrott andra lektionen och då körde vi volleyboll.. helt okej förutom att jag suger på det. men det var ändå sjukt hur min kropp bara frös fast på en plats när jag hade  chansen att skjuta bollen :S skitsamma tänkte jag och längtade till lunchen ♥ hehe, men sen efter att ha stått i matkön x antal minuter kommer jag på att jag inte kan äta lunch EFTERSOM ATT JAG GLÖMDE ALLA MIN NYCKLAR HEMMA, och i den nyckelklippan sitter givetvis också min matbricka som jag måste dutta på en sån grej för att kunna få en tallrik till maten... ja bara att dra hemåt då (enda trösten var att vi slutade 11:30 hehe)

stack ner till handelsbanken och mötte mamma för att hon skulle fixa någon grej på banken. sen gick jag till h&m och köpte en skitfeeet svart halsduk på h&m herr avdelningen!! h&m herr är så grymt bra ibland! skitfina halsdukar, t-shirts, tröjor osv. nu väntar jag på att lotta slutar från skolan och så ska vi till city gross. behöver en rengöringskräm till ansiktet och hårinpackning ska jag försöka mig på igen.. hårinpackning har inte varit min grej (för lat för att använda) men nu jävlar behöver mitt hår lite love. det är redan slitet..!

nog om det. men nu blev jag ännu mer ledsen, desperate housewives och ugly betty ikväll... men jag måste plugga spanska >.<

no me gusta.

OMG fight between asian lady and..




"The black lady was hogging 2 seats and wouldn't let the asian lady seat down but the asian lady ask her nicely if she can move down one seat and yet refuse to let her sit ,The asian lady probably think that the black lady gave in and let her sit down and maybe the black must of said something to set off that fight"

HAHAHA kolla in chinese lady's side kick när de börjar slåss LOOOOOOL och vilka "vuxna" människor runt omkring som bara säger "SLÅ HENNE SLÅ HENNE" ..förstår dock inte så mycket då hon pratar någon annan dialekt i guess (?) och dessutom skriker alla.

......"YOU AAA STOOPID"


mat..


mina favoriter i citrusfruktsläktet(?) satsumas!!!!!! de är absolut bäst!


en av de nya smakerna :) god men inte så prisvärd (hehe) måste testa den andra smaken, valnöt och kola också.

Bio med skolan imorgon!! yohooo~ och glöm inte grey's anatomy ikväll!

2day

skulle egentligen till kinesiska föreningens "fest". men hade för mycket plugg och hade inte hunnit göra klart det tills imorgon om jag hade åkt. verkade som om det var the same shit as usual iallafall :) imorgon har jag en riktigt skön dag yohooo~  slutar tolv för att vi har inställd eng lektion. meen sen klockan 15 och något måste jag ta bussen ut för att gå på freaking hemspråk :@ jaja fet håla hemma iallafall!

denna veckan ska vi med skolan till sf för att kolla på slumdog millionaire också! grymt bra film! och vi får ha snacks med oss! yohooo~

det var något mer men jag har glömt... hehehe solly...

picture time


först stack jag och lotta ut till stan själva, där bytade jag en grej på gina tricot och sen stack vi till pistachia (owiiie) och köpte lite godis och juice. vi valde lemonade som smak och det var verkligen surt!!! tur att man älskar surt då :) sen gick vi och väntade i knutan på mamma och hennes vänner.
och därefter stressade dem ihjäl mig när dem kom dit... shit dem kunde ta det lugnt, tåget kom inte förrän om en kvart typ haha .


hihi så cute. vi anlände till templet och omg jag har inte varit där på år och jävlar vilka dekorationer alltså. rätt häftigt.. men det är otroligt alltså..!!! hela trädgården var full med statyer och de var i vitt och guld och ja.. det är en annan värld mitt i det tråkiga området.
vi käkade mat och det var gott, gillar verkliiigen "bei"-saken och loddie gillade också det:O :D sen väntade vi och väntade på att lisa skulle komma o att allt skulle börja. segt.

sen började drakdansen:






benny så söt och liten!


and lastly en bild på mig.............-.-

moon

中秋節快樂!

Happy mid-autumn festival!

och Grattis mamma på födelsedagen!

Ska till templet idag (!!) med mamma, lotta och lisa som vi ska träffa där (förhoppningsvis).
ja det ska bli kul, iallafall kul att spendera lite tid med mamma.. ♥

men ska ut till stan först för att lämna tillbaka/byta en kofta och sen pistachia .. owiiiie.

中秋節快樂!

RSS 2.0