polen ftw

hej!

nu är jag redoooo men ofcourse kommer jag definitivt glömma något, hoppas det är litet så att jag kan köpa det där...ohh hoppas verkligen inte att jag har glömt något!!!!!!! vad mer kan man ta med? handduk,kläder, underkläder, strumpor, alla apparater (mobil, kamera), käk, lakan, filt, yadi yada...

bussen går om en timme ungefär så jag sitter här en stund!

hoppas nu inte jag har för stor hemlängtan.. med flash backs av förra lägret... ehum..

jaja det ska väl gå bra!

seyaaaaaaaaaaaaaall.


imorgon så åker vi!

omgomgomgomg fortfarande inte fattat det men imorgon bär det av! and guess what? har inte packat klart, som alltid ska allt göras i sista minuten -.- kommer säkert glömma något men det viktigaste är nerpackat :) hmm... längtar faktiskt, men INTE till tågresan, låter hemskt... men okej får intala mig att det kommer gå bra.

omg nu lämnar jag lilla pixie till mamma och innan jag somnar ikväll måste jag städa pixies bur så att den inte är alltför smutsig när jag kommer hem.. ohh :(

jaja det var väl allt jag tänkte skriva! kan ju mmblogga också someday :) men vi får se, annars så ses vi på lördag nästa vecka! hejdååååå<3

ZUUUUUP'

jag har inte glömt bort er my lovely readers utan mitt skit internet har varit av sen igår typ :( minst sagt jobbigt, redan tre gånger detta året har det lagt av tre gånger.. stupid comhem!

men till andra nyheter som skett på sistone, hmm den jobbiga skolveckan är över och det flesta sakerna gick bra förutom nationella provet i matte som gick åt helvete... har aldrig gjort sämre i ett matteprov.. så jag är helt opeppad på att höra resultaten som jag egentligen redan vet..... sen idag hade vi SO prov som var helt okiii och guess what!

på måndag åker vi!! samtidigt som jag är helt jävla peppad så vill jag inte... tro det eller ej men ska dela tågkupé med min lärare.. hemskt egentligen men ändå ganska soft, det kommer råda pinsam tystnad tror jag.. eller så kommer man höra mig äta i mökret hahahaha.

jag har jättemycket resfeber men alldeles för lite kraft för att fixa någonting så packa får jag göra på söndag..... vilket alltid är för sent och resulterar i att jag bölar röven av mig när vi väl är där..

anyway too much bloggin n too little picturing..s å v i s e s!

jag är helt slut..

Oh gud vilken stress med plugget. blev äntligen klar med arbetet + redovisningen (som kommer att bli väldigt enkel-.-) och hemkunskapsläxan.... hann bara skriva klart redovisningen och har inte tränat på den EN ENDASTE GÅNG. får väl vakna tidigt imorgon och öva öva.. vilket jävla struligt arbete, det var ju inte bra.. iofs roligt men vilka problem med att hitta dvd-skivor, att bränna och allt möjligt. nu spelar inte ens min brända fil upp i dvd-spelaren så... vi får hoppas att det går i skolans (which i doubt).. nu - SUREEEEEEEEEEEPUUU (SLEEP)

godnatt mina små jellybeans

guess what ppl

HEYY!

fick en riktig chock idag, gissa hur mycket pengar vi ska få av skolan som fickpengar.........................
answer~~~~~ 900 kr!


helt sjukt. men de ska ha 300 kr för mat o sånt som de tar in...... o sen 600 kr kvar (^__^)
disponerat (lol) klorin över ett plagg...opps ser ut som shit - var reaktionen. men ztill ganska coolt.


ni får se imorgon


försöker göra ett långt inlägg så att ett visst inlägg försvinner från första sidan hihihihi.TEHEEEEEEEEEEEEEEEEquiiiiiiiiiiizzz

what's the last thing you read?
your question

who was the last person you hugged?
my hamster.. if that's even possible... okey atleast i squeeeeeeeeezed her.

what's your current obsession at the moment?
internet, youtube, blogs aaand the rockchic look..

what are you wearing right now?
pajama pants with the bunny miffo(?) and a blue t-shirt

favorite color
black

who is yr favorite designer?
i dont have one but alexander wang has nice stuff

if you could have any super power, what would it be?
i want to orb........

what's yr favorite phrase?
"whuaaaaaaaaaaaaaaaat!"

what is your favorite season, and why?
spring, becuuz i can wear light clothes

if you could have a house- totally paid for, fully furnished- anywhere in the world, where would you want it to be?
in japan plz and then i would let my sister live there.. so that she doesnt have to pay rent for her own apartment..teehee.

favourite vacation?
first time i went to hong kong.

what was the last thing you bought?
reaaaaaaally the last thing i bought was candy for 15 SEK.

name something you cannot live without
human feelings + family

if you could wake up anywhere tomorrow, where would it be?
in my bed at home (imagine how scary it would be if you woke up somewhere else in the world with nobody you know with you)

do you nap a lot?
yezz everyday when i come home from school i lay down in my bed and schleeeep

what was for dinner?
i made stew

favorite cake
chocolate, it should melt in my mouth

what are you doing right now?
i am bored and checkin out youtube stuff plus bloggin and msn.

even tho it isnt written, i will tag some people so they have to answer...

tagged ppl:

Agnesa
Alma
Syrran (i know u wont do it)
claudia


and if u want to you can do it too :)

måste/klippa/mig/asapkänner mig skitlat och skitfet. två känslor som ofta är på besök. dessutom stör jag mig så jävla mycket på mitt hååår. så tjockt och långt :O måste klippa mig snart : ) nu ska jag plugga vidare.

vet ni ? önskade att jag var kändis på youtube hööhöööhöh. ni vet, ladda upp videos på sig själv när man gör absolut zero.
en annan sak, undrar hur mycket skolan hade tänk att ge oss i fickpengar till Auschwitz, och till er som tror att skolan är så generösa att de tar pengar ur egen ficka för att barnen ska ha kul.. yee think again för de pengar som de ska dela ut är de pengar som vi har tjänat ihop genom att gå och knacka dörr i hela jävla området för att be folk köpa... jag tror de kommer att ge ca 150-200 kronor.. dot dot dot kommer jag att tänka då. jag har köpt 5 burkar ..själv, vilket är 250 kronor..
iofs så är jag inte så dum att jag inte förstår varför skolan gjorde på detta viset, det är ju för att det inte ska vara synd om de lite fattigare barnen som inte kommer ha råd till så mycket fickpengar och då gör det faktiskt ont in the heart, pengarproblem som ska hindra folk är det värsta jag vet.. typ alla barn blir helt hyper för att de tänker att de ska åka till liseberg.. men så är det en som säger "nej.. det är lugnt.. jag kan inte då, åk ni.."  heart......breaks........

dramaturgisk kurva.. whut?

kan ni gissa vilken film jag har valt? den som gissar rätt får uno klubba.

HAHAHAHAH

hej!

rubriken har inget med min text att göra utan dog av skratt för en stund sen eftersom att mamma...äh ja can't tell yoou!

anyway idag så ska jag baaaaaaaara plugga! endast och bara och inget annat. måste.........måste.......... (T.T)'

om en vecka åker vi till Auschwitz!! vet inte om jag längtar eller inte men jag vet att jag kommer få ont i magen igen.. så jag och morsan ska ut och köpa en massa medecin till mig, växla pengar, köpa en ny resväska(?) . fan.

to do list v.17:

- spanska prov (litet)
- Svenska redovisning samt ett skriftligt arbete
- Nationellt prov i matte
- engelska arbete
- SO - Prov
- Hemkunskapsläxa (matsedeln)

phew... nu är det bara att räkna ner då!

believe it or not..this is Helsingborg.

videogames


igårkväll körde vi playstation hos alma. conclusion: vi hatar att förlora o agnesa är bra på att wrestla..

History
stack till utställningen, kollade på planscherna o checked out the atmosphere. blev intervjuad(!).. så himla pinsamt, han frågade varför jag kände till detta om Jajce, så berättade jag att min vän hade berättat... which means i am a nobody.. herregud bara det inte visas någonstans nu :'(dagens planer

• sticka till jajce utställningen på stadsbibblan med camilla
• låna böcker
• käka
• köpa godis
• åka hem o plugga..

gotta plugga på som in i helvede (sista ordet i dansk brytning)


seyaaall

omg

hej!


guess whoot! efter skolan idag gick jag hem och packade väskan snabbt sen drog jag ut till friskis o svettis med camilla och där körde vi ett pass som hette puls/medel, alltså att man kollar på en instruktör :D det var faktiskt skitkul fastän man inte kunde alla rörelserna ( alla andra var stammisar eller något och följde efter som robotar).

fan nu vill jag ha ett kort på f&s.. kanske skaffar det who knows :d men orkar bara träna när det är någorlunda fint väder. inget är så deprimerande som höst o vinter..

nu ska jag duscha!

hhejdå


no inspo

heeeeeerrrrrrrrro!

har zero inspo att skriva om, varken boring vardagssnack eller ytliga saker.. har haft huvudvärk sen igårkväll o ska strax gå o dricka en till panodil :) glöm inte ugly betty och dubbelavsnitt av desperate housewives!!!! så det borde ni göra nu ;)


and i will drive down inspiration drive tomorrow ;)

ny design = nya krafter

Vad tycks?

gillar mina teddybear-ears :)Ny design ger verkligen en boost och man vill blogga mer! och så ska det bli. inte tråkigt skit om mina dagar utan mer bilder and so on.. man blir tydligen inte något i denna stora bloggvärld utan bilder (folk fastnar för det yttre och stannar för det inre sedan?) hmm okej inte för att jag vill bli så känd i bloggvärlden, finner många nackdelar i det (som t.ex. att jag hade skämts för mina fellow students och lärare...varför vet jag inte) men det skulle inte skada att tjäna upp till 150 000 :- i månaden tack vare sin blogg!!!!!

00:20: och så var vi inne på lovets sista dag... sorgligt men man saknar att ha något att göra om dagarna..något nyttigt, inget träffa kompisarna för att "hänga". vet inte varför men jag gillar inte det så mycket. även om promenader också är en slags hänga så gillar jag när vännerna säger något "konkret" att göra.. "hänger du med ut för att gå lite?" "hänger du med ut och tar en glass?"  okej, tänkte bara poängtera att jag inte gillar promenader heller.. men okej, gillar dem lite mer under våren/sommaren.

ahh meningslöst~

/beddan

rastlös

är verkligen riktigt rastlös nu.. har ingenting att göra så då hinner man med allt sånt som man vanligtvis lägger åt sidan ;) blivit sugen på en ny bloggdesign så tänkte fixa det strax! har ingen aning om hur det ska se ut men lite mer färg och så ska det bli.. man tröttnar på denna tråkiga design ganska snabbt. err.. tune in senare ;)det här är ju bara pinsamtkolla på denna riktigt pinsamma videon där två tjejer med fördomar ska prata om sina "åsikter" om utlänningar.. det är så jävla pinsamt men värt att kolla in för att sedan få sig ett gott skratt..

följ "debatten" i deras bloggar (inte för att någon kommer med bra saker att säga..)

http://desireenilsson.blogg.se/2009/april/missforsta-verkligen-inte-oss-nu.html#comment

sedan läs min friend Agnesas inlägg

http://agnesalh.blogg.se/2009/april/den-rasistiska-punkten-ar-min-kansliga-punkt.html#comment


egentligen är det inget att bli så upprörd över, men man blir det. För att det kommer från DERAS munnar, av alla andra människor skulle jag kunna förstå sån här "kritik" men när det kommer från DEM... ohhhhhhhhhhhhhhh:@

men det gör en bara starkare och man tänker "fyfan vad jag ska kämpa för att de fördomarna ska försvinna".
ellllller så förstärker det bara banden mellan utlänningarna och det blir en Svenskar vs Utlänningar grej överallt.. inte för att det inte har varit så innan...


snart dags för plugget igen.

hej!

idag så har jag cyklat till stranden igen, tillsammans med mina tre bästa vänner. vi hade trevligt och som alltid kan man nästan inte ha det trevligt utan mat så mat fanns det! sen blev det för kallt så vi cyklade hemåt. nyss ätit middag och har inget speciellt för mig. ångesten för plugget har börjat komma och jag kan inte sluta tänka på allt som måste göras, men jag är än inte "redo" att plugga. hela kroppen säger nej... haha vilken ursäkt. men så småningom så ska jag börja...bara inte än.
i/was/very/active/today

hello!

idag har jag gjort en massa saker:

- cyklat till stranden med lotta
- åt jordgubbar
- tog bussen till stan
- mötte camilla, gick på stan
- köpte en mascara
- åt på mcdonalds
- tog buss hem

väntar nu på att mamma ska komma hem, då ska jag tvinga henne att joina till cg.
 PÅSKGODIS!

popcorn chips lösgodis choklad glass bakelser

..det är bara några få saker jag är sugen på!

imorgon ska jag köpa påskgodis, 1 kilogram lösgodis, popcorn och lite chips blir bra :) shit vad jag aldrig kommer klara av att sluta äta sådana grejer. för sugen på sånt för att det ska gå!


jag testar mms bloggning :)

0-155ef4a35877f45f8886a54cbbae8f78.png

jag testar mms bloggning :) Kolla på bilden:) kan ni gissa vilket ord min mamma menar med vanni?


Zarajag tror bestämt att min avslutningsklänning ska komma från Zara.. så sjukt fina kläder och skor dem har där! när jag var där igår så var det sjukt rörigt och det låg plagg och enstaka skor överallt! kvar på hyllorna hängde endast ett eller två stycken av samma plagg, det var som att gå in till en vintage butik fastän det är en vanlig kedja. och skorna.. man kan dö för dem, blåa, rosa, höga, sandaler, remmar ända upp till ankeln, mocka, brunt flätat - allt.

imgsrce: zara.com

part/2/color


lax


lila

slitet

oh shit som jag har städat o så idag. är ännu inte klar men har hunnit med:

- dammsög hela hemmet
- moppade golven
- handtvättat min tvätt (de plagg som man "måste" handtvätta)


sen tog jag en paus och så började jag slita sönder mina stentvättade jeans! det blev helt okej men ska låna sandpapper och andra verktyg från olika håll :)

nu så blir det lunch sen ska jag städa mitt rum!

hejsvejs.

economic problemzzz


entré o annat

hej!

hela dagen har jag och min kusin åkt ner till Malmö för shopping. vi åkte till nyöppnade Entré och det var riktigt fint där men inte så wow, dock bra affärer som new yorker (:O), yves rocher, deichmann osv osv. idag har vi gått så jävla mycket det är sjukt, från entré till malmö city och så runt malmö city, alla affärer där osv :/ nu är jag dötrött o ska käka glass eller något.

visar vad jag köpt some other day! : )


seg dag

hej!

idag vaknade jag vid ett tiden.. :O omg så länge jag sov.. men det gör inte dagen bättre för nu känner jag mig helt seg :(

från igår..

Mobil inlägg

Hej :d nu bloggar jag från min mobbe :) det är jättesmidigt :p jag ligger i min säng med en flaska fylld med varmt vatten, detta för att jag fick århundradets värsta mensvärk :( snart så måste jag dock upp och duscha, äta frukost osv :d nu måste jag avsluta för detta drar nog mycket pengar :p hejdå :-*

if its sunny and u like it clap your hands

heyyy!

nu är det officially PÅSKLOV i en vecka!!! så himla skönt det är inte sant, men vecka sjutton som kommer är inget jag längtar till.. den veckan har jag tre prov, varav ett är nationellt och en redovisning :/

och det peppar mig till att njuta extra mycket av lovet! på måndag ska jag till malmös nya köpcentrum entré med min kusin :D ska bli så kul och jag vill köpa en massa grejer som nitsandaler i svart, nya leggings, osv osv!!111


små stinkiga vitgröna saker

Lukten av "pizzasalladen" i maten förföljer mig ! :'(

onsdag !

hej!

idag så hade vi en riktigt rejäl sovmorgon till 11:20 eftersom att halva klassen skulle ha svenska muntliga np :D så skönt det var att få sova ut, men imorgon så börjar  vi 8:00 -- så segt!

idag så lagade vi inte heller mat på hemkunskapen utan vi hade teori arbete om bostadsrätt och hyresrätt och vad man ska tänka på när man ska leta efter nytt boende. det var helt ok :)

sen när jag kom hem dammsög jag hela hemmet, städade mitt rum och sen satt jag mig och kollade på episode 1 av mom's life. tydligen en ny anime på crunchyroll, den var skitsöt och det var bra kvalité!


checka in @ crunchyroll.com :D

nu måste jag plugga på ett arbete om broar :/

RSS 2.0