Fryser

Sitter här i en t-shirt och en tjocktröja, ett par mjukisbrallor + benvärmare.. Så kallt är det!!!!!! Hörde i bussen idag en konversation mellan två kvinnor, de bodde i ättekulla också, då de gick på bussen på samma station som oss.. aja iallafall, dem båda höll med om att det var kallt i deras lägenheter, de snackades om dubbla "håsor" och morgonrockar, och det stämmer! Det är faktiskt hur kallt som helst i lägenheterna.. ihh fastän vi har elementen på högsta graden, fryser jag :( så ja, nog förstår jag det med dubbla håsor ..

Till något helt annat, imorgon ska vi ju till min lärares hus, ska bli kul! För vi slipper lite vanliga lektioner, och vi får cykla! Och på tisdag så börjar det en ny kille i vår klass!! Ska bli spännande, både att se hur HAN ser ut och är, och hur tjejerna i min klass kommer se ut eller agera.. är beredd på det falska fnittret... oj mitt pms är verkligen på g idag hehe x)

Varför göra det lätt för sig när man kan krångla till det?


7eleven, Stockholm

Tjej ~22 (pekar på en pizzabit): Är den vegetarisk?
Kvinnligt kassabiträde ~20: Nej, det är skinka i den.
Tjejen: Har ni något som är vegetariskt, för jag är vegeterian.
Kassabiträdet: Nej, tyvärr.
Tjejen: Nänä men då tar jag en vanlig korv med bröd då!
Kassabiträdet: Vill du ha senap och ketchup?
Tjejen: Senap, tack.
Kassabiträdet: Mild, vanlig eller stark?
Tjejen: Vanlig men den ska vara stark.

....


Nya favoriter

Hej!

Har kommit hem från festen nu, den var helt okej, vi åt och pratade, fanns sånt vitlöksbröd, hur gott som helst! Vi körde en massa kortlekar, typ skitgubbe, kotte och bubblan, jag och Martin (min kusin) vann med sex poäng mot Camilla (också min kusin) och Jonny (en vän), fast i slutet hoppade Sandy (en till kusin) in och spelade istället för mig, orkade inte riktigt hehe :P fast bubbla var kul, då körde vi att den som kom sist fick dricka ett glas eller två klunkar cola med salt och peppar, haha det var äckligt :P Sen fanns det lekar och sånt, mamma vann lite grejer.. såna dära blinkande grejer som man fäster på jackan, eller väskan ni vet? Fanns en Doraemon-gubbe, men mamma ville att jag skulle ta Hello Kitty -.- oh just det, måste berätta om rubriken, har fått en ny favoritgodis:

image194
Dessa! Dem är goda, med fruktsmak och det känns som man äter något nyttigt fastän det är lite onyttigt :P Himla goda iallafall! ;)

Bye

fest

Ska på fest senare idag, det är en månfestivals-fest :) Typ kineser överallt i Helsingborg samlas :P sen käkar man något och så.. har egentligen ingen lust att gå alls, har inte fått en lugn helg på länge typ :P ville bara slappa idag.. men aja får väl sticka dit ändån :) Imorgon åker syrran hem :'( oh, sen ses vi nog inte förräns vid jul .. :/ well well.. det kommer gå snabbt. Sen är det betyg också :P Anyway Gotta Gooo :)


hejdå

S-k-o-r-n-a

image193


Boring

hallå ;)

sitter här i väntan på att maten ska bli klar.. så sent vi äter nuförtiden, måste säga att det påverkar mitt liv lite faktiskt haha, joo men jag kanske äter tills klockan är cirka sju eller något.. och då ska jag duscha, gillar inte att duscha så sent, för då kanske håret är lite blött när jag ska sova, och jag hinner inte göra lika mycket :P som tillexempel att kolla på nån serie.. mhm. haha en liten grej egentligen :P håller btw på att läsa den Skam av Karin Alvtegen, den är bra..men lite svår att förstå ibland, väldigt sällan då :)

snart mat iallafall!


image192

"mc-bootsen" som sthlmstreetstyle kallar det är verkligen skitsnyggt :D  skulle faktiskt vilja ett par, att ha då och då.. men jag får väl hålla ögonen öppna i HK ;D

Min dag

hallåå!

ohh måste typ berätta om några händelser idag, var på hemspråk och klart jag tog bussen ut då:P hemspråken var helt okej, men sen så missade jag bussen med typ en minut!!! så jag var tvungen att vänta 15 minuter i regnet.. och typ 15 pers stod under den "lilla" busshållplatsen i centrum, och jag pallade inte tränga mig in där, luktar äckligt, typ svett och en massa annat :P så jag stod i regnet och lyssnade på mp3n bara, fanns en skiitsöt liten kille, typ 3 år. Som stod och snurrade runt och sen så trillade han, haha så fult, och sen i bussen. S-H-I-T!! Det var FULLT, och det luktade äckligt äckliiiiiigt.. jag såg en plats ledig och tänkte sätta mig där, men så höll en sån kvinna en flaska på platsen.. och jag typ bara "ehh".. så skrek hon: (hennes dotters namn, vi kallar henne Tilda, har för mig att det var något sånt) Tiiilda, ska du sitta därborta eller häär?! och så såg hon att jag väntade typ, så sa hennes dotter: "jaag vet inte..." då sa mamman: "men bestäm dig nu och rappa på!" jag tänkte "jävla unge snabba diiiig" (blev typ sur pms varning?) aja, så bestämde sig då den ungen äntligen för att sätta sig bredvid sin mamma, och då fick jag sätta mig på den platsen hon satt på innan, helt okej.. men sen cirka 1 minut efteråt, kommer ungen tillbaka och sätter sig bredvid mig.......ahh lite svårt att förklara hur platserna är, men iallafall så tänkte jag "aja who cares".. men sen när hon håller på att skrika och typ ta på sina vänners/kusiners hår tänkte jag "shit va störig unge", men ohh när hon helt plöstligt började glo på mig, helt weird hon bara vände sig och glodde på mig, först på mina händer, sen på mitt face. asså just då hade jag verkligen lust att bara typ strypa henne, asså jag vet hur det är typ att vara barn o allt, jag brukade säkert också stirra på folk, men shit va sur jag blev.. vet itne riktigt varför... men blev det iallafall.. egentligen skulle jag bara stirrat tillbaka hehe :P men sen så gick mannen bredvid mig på andra sidan (det är såna platser där det är fyra stolar på rad you know?) aja iallafall så flyttade jag ifrån den ungen, sen satte sig typ en man bredvid mig då.. och typ 10 min efter att jag flyttat (då hade hon tjejen gått av), aja så tänkte jag rätta till min parkas.. så jag typ drog i ena änden.. så kände jag att det inte gick, så reste sig han mannen lite och jag tänkte "NOOOOOOOOOOOOOOO så äckligt enligt mig att han satte sig PÅ min jacka....." ni kanske tycker jag är helt weird.. men ja jag har bacillskräck typ, måste tvätta mina händer typ då och då.. ja ni vet bacillskräck. Men inte en mycket allvarlig bacillskräck..

shit va långt det blev :P hejdå..

väla-dagen

Det skulle då vara "trendhelg"  i väla, ohh fanns ju ingenting tyckte jag, visst sminkning och sånt ÖVERALLT typ.. inget inget speciellt enligt mig ;) men jag köpte ändå lite saker, är inte lika sugen på att shoppa nuförtiden för jag väntar tills HK :P ohh just det, när vi var på väg till busstationen så var det en bil som körde HELT konstigt, skitläskigt, och så speeda han då och då.. kanske full? åt en supergod middag också, en salladstallrik med en massa sallad, tonfisk, en liten bakad potatis och en bit bröd! SUPERGOTT!

               

1. cosmopolitan-tidningen jag fick från syrran, tydligen har de fått typ bags med grejer, hårspray, shampoo, hårgelé, och såna grejer, jag fick då en tidning och en hårspray ;)
2&3.Parfymen man fick till, LUKTAR SÅ GOTT!!!!!
4. Armband från en sån turpåse, ni vet från glitter? ahh jag ville ha denna..
5. ..och detta pannbandet
6&7. Tre t-shirtar, en svart och två vita, tänkte ha något tryck på en av de vita ;)

Ha en bra kväll!

En lång dag

hej!

syrran kom alltså imorse, jag höll på att drömma en madröm, så hör man syrran plinga på.. så läskigt faktiskt, och mammas min när hon såg henne haha - priceless :D sen efter skolan (som idag var heltrist), fast vi fick sluta 20 minuter tidigare! aja efter skolan så åkte vi till väla, och där så köpte jag lite saker, bilder kommer :P och så kom jag hem för en stund sen ;) ska strax fota grejerna, så håll ut :D hejdå!

Ny

Såhär får det bli, lite grått. men känner mig så nu hahaha :D nee men jag gillar det :P aja, mamma har friterat bananer, time to eaaat! fast ingen glass hemma :P men äter det med typ frukt eller något..

bye

Bored

image184
"gubbjackan" från h&m.. den är faktiskt ganska "söt".. undrar hur den skulle se ut på mig hehe, typ långa jackor funkar inte på mig, ser kort ut.. fast inte i parkas.. eller ja kort och kort.. ser typ aja I dont knoow :P btw, har ni några förslag på bra party musik typ? 

är lite uttråkad så tänkte bara blogga om en massa shiaat xP funderar på att göra om min .. va hettere..va hetteree layout eller nåt :) så det ska jag göra nu, sedan matteläxa och SO!

Hejrå


Thursday

hello

Haft en ganska okej dag, på idrotten blev jag riiktigt svettig!! vi körde basket och ja varenda en kämpade!! snart ska vi ha prov på NO:n och idag när vi skulle ha NO, hade vi en lärare som heter Jan och så var det en kille i min klass som skrev "Jan banan" på tavlan, Riiiiiktigt taskigt och när läraren kom tillbaka kunde jag inte kolla asså, tyckte så jävla synd, så jag höll för öronen hahaha och typ tittade in mot agnesa.. shit så omoget :/ men aja ..sen snackade vi lite om betyg och så i svenska, och jag gjorde en deal med mamma, tyckte den va lite halvtaskig men.. ja såhär går det till: för varje G får jag en tia, för varje VG 15:- och för varje MVG 20:-, men får jag IG då dras det av 20 kr.. asså får jag IG i något, så kommer jag tänka, ahh jag är inte värt något och typ böla.. men ja man får ju åtminstone 160 kr för vi har 16 ämnen, och ja jag tror jag är godkänd i allt, till och med bättre i vissa ämnen, men det är ju så för alla :D låter väl bra? På måndag ska vi cykla till min lärare, ska bli skitkul, men sadeln på min cykel sitter lite för högt så jag typ anstränger mig haha :P men det ska gå bra ;) sen måste jag till biiiiiiibblan, helt weird har lånat en bok i typ 1 o ½ månad.. !? till och med mer!!!!!! måste dit, vill inte betala! ska till väla imorgon också :D:D sen kommer Agnesas B'.. ska bli kuuuul om vi träffas då hehe :P men men gotta go.. ska äta!

Hejdå!

oh just det, fick såna minifoton idag, på mig då.. såna man får från skolan.. kan inte säga att jag är 100% nöjd, men ja who cares :D

h&m-koftan!

image183
Skitsnygg outfiit, gillar kombinationen därnere, ni vet kneestrumpor-benvärmare med klacks, its nice!

grey's

image182

Grey's anatomy idag dåå:D något med att meredith trillar i vattnet har jag för mig :P tänker på deras opening theme, ni veet dit din di di di din.. eller ja något sånt.. den e bra haha, muuh var inte och köpte godis, får bli imorgon istället.. försökte plugga NO, men gick inte.. gaaaaaaaaaah NO-prov nästa vecka också, suuuuucks.. aja.. basket imorgon igen btw, längtar!!

hejdå


update:


Här är den, men har för mig att hon inte sjunger nuförtiden? eller? får se ikväll ;)

anorexia..

image180
image181

Ryser när jag ser bilderna :S

Dagen

Hello

Ja ni vet ju lite om vad som hände imorse.. men efter det så stack jag till Agnesa, så hängde vi hemma hos henne en liten stund, sen "cyklade" vi till skolan.. och så skoldagen, vi hade musikprov idag, gick bra och jag är nöljd, men hade velat göra det utan att min musiklärare typ spelade lite på andra keyboardet.. aja är nöjd :D Hmm, sen har det inte hänt så mycket, är lite trött men funderar på att ta cykeln till eko och köpa lite godis :P fast jag vet inte.. annars blir det bara läxor ikväll och grey's anatomy :P okey I need candy haha

image179

sovmorgon ju

Åhh, vaknade klockan kvart över sju för att sedan komma på att vi har sovmorgon tills klockan nio idag!! Waste waste waste.. men jag får väl ta och "chilla" framför datan istället, vi har matte på morgonen också.. suxxxx :(


Hejdå!

Brothers from the same mother.

image178
Ohh så söta, kolla bara hur han ena kollar på han andra, så lika and so cute.. stick togeether dudes! <3

Cykel

Hejsan!

Va och hämtade cykeln, den är perfekt nuu! gaah är jätteglad, bromsarna funkar, han fixade till och med växlarna! wuhuuw, jättesnällt :) och pumpade mitt hjul OCH bytte sadel, ahh just det han fixade vårt sånt cykelstöd! ALLT detta för 200 kronor, jättebilligt ändå!

Sen har jag firat med mamma, middagen kom ganska sent, typ vi åt vid sju-tiden! så klockan åtta (shiit en timmes mat?!) så stack jag och duschade, sen satte jag mig här i mitt rum och skulle göra läxor.. blev inte riktigt så..utan jag webbade lite med min kompis, snackade med min syster i telen, och när det var tio minuter kvar tills DH började.. då började jag plugga, så jag fick plugga framför tv:n :/ gaah är glad över min cykel.. gissa vad jag ska göra imorgon ? :) CYKLAAA. haha.

nu ska jag kolla på doraemon :P hejdå!

image177
Doraemon!

I'm here

Hallååå

Morsan födelsedag idag då ;) hmm, bara jag och mamma hemma tho' , men på fredaag får vi ett besök, haha ni som hängt med på kommentarerna kanske märkt att min syrra har skrivit att hon kommer hem på fredag morgon, - SUPRISE för mamma, men min morsa, hon vet när något är på gång.. igår kväll pratade jag med min syrra på telefonen, typ en halvtimme, sen frågade mamma mig.. vad snackade ni om? typ tre gånger.. Haaha, men det är en bra grej iallafall, om nån timma ska jag käka och när klockan blir sex (en kvart kvar) ska jag iväg och hämta min förhoppningsvis FIXADE cykel :) och sen blir det läxor och DH resten av kvällen väl.. har nyss sovit en stund, vi körde basket på idrotten, mycket uttröttande var det.. oh. nu ser jag att det fina vädret är här också :D HEJDÅ!

image176

Syslöjd

Håller på att göra en tvåfärgad t-shirt, fast inte som på bilden, utan typ 100 gånger lösare, lite a-formad och ja.. sådär, min syslöjdlärare fattade inte riktigt vad jag menade med a - formad (a -linjeformad?), aja ni vet ett A, så jag fick ta modellen på kill t-shirtar och förhoppningsvis blir det bra :D men efter som att jag inte bara ska klippa två t-shirtar och sy ihop dem sen, utan jag måste göra det från scratch, alltså sy halsmudd(?) och grejer :) så det tar nog ett tag, plus att min lärare är typ jätte busy..men ska bli kuul :) blir den inte som tänkt.. då sover jag med den xP

image175 Som denna, fast inte lika figurnära.. valde svart och vitt, som på bilden;)


Morsans b-day imorgon! wihuuw, grattis till henne :) kommer inte orka gå upp och sjunga tror jag hehehe.. fast iofs går hon upp typ 6 :P så ja, what shall I do..

hejdå :)

hot stuff nana nananaa

image174

Ashlee Simpsons going fieeerce :) (like Tyra Banks would say)

pictarrrrs

LÄNK < check it ouuuut :D

Hot monday!

Vilken vaaaarm måndag, i sista lektionen hade vi sån kost och hälsa och vi gick en låång promenad,, svettades ihjäl haha xP men snart ska jag till hyresvärden eller vad det heter och köpa såna saker till våran ugn (fläkten), och ja.. sen köpa mjölk till champinjonsåsen :P btw, om ni läser i hd, i b-delen(eller nåt) så finns våran parallell klass med, det är den om att man gör något i naturen, och han som är med och blir lite intervjuad är våran idrottslärare, richard kovacs :P och han på bilden, som "flyger" är agnesas kusin hahah :D och går alltså i 8a och jag går i 8b ;) snart ska vi också dit och göra såna grejer, får väl se om jag hamnar i tidningen! :D haha.. och ja egentligen skulle vi på läger denna veckan, men som sagt så har inte skolan råd :/ så istället har vi värsta läxorna :(

Hejdå!

Bloggtorka hos alla?

känns som att ingen uppdaterar deras blogg!! jag går in på mina stammisar och ser att samma gamla inlägg står där :( kanske alla är upptagna med sista ledigheten på en vecka eller nåt :P aja, själv ska jag faktiskt också slappa lite :) med plommon och Loka naturell.. konstig combination haha :D

Hejdå! ha en trevlig kväll .

Boring

1. Ta upp den första messenger rutan, fråga vad han/hon tänker på?
- betty säger (19:48):
what are you thinking about?
- Spleak - Wanna read the latest gossip? Type "hi"! säger (19:48):
Yeah... I have been programmed to think so that I can answer to your queries

Okej...8-) (en robot;[email protected])

2. Vad tänkte du på senast?
att jag gett ut fel password till Agnesa :P

3. Har du några piercingar?
Zero right now.

4. Hur många vänner har du?
typ tio +

5. Har du en bästa vän?
ja.. men hon är confidential.. hon börjar på A.. allt jag kan säga -.- HAhaha

6. Vad drömde du om i natt?
jaa.. vad drömde jag om inatt?

7. Har någon av dina drömmar denna veckan innehållit stön, orgasmer eller råhångel?
ehh nej

8. Tycker du om någon just nu?
Nej.. tyvärr :/:/

9. När var du senast med om något otroligt?
hmm.. vadå otroligt? :O

10. Har du rakade ben just nu?
HAha nej faktiskt inte, men jag är inte så hårig av mig.. så dem är inte skithåriga.. fast palla raka nuförtiden (A)



Ditt namn: Betty Lau (kallas Betts)
Längd: 160 going 161.. shorty I know.. men ändå lång för att vara kines ? haha
Spelar du något instrument: nepp :/ eller jo på onsdagar.. haha på musiken i skolan (A)
Vem är snyggast: I världen?
Vem vet mest om dig: mamma.. eller agnesa typ :P ops.. hennes namn kom fram hehe.
Vad vill du ha just nu: sovmorgon eller nåt :P ELLER: ostbågar. guud så längesen det var!
Vilka sjukdomar har du: inga tror jag.
Fobier: spindlar, höjder, äckliga djur, många grejer.
Känner du en snygg kille: typ inte haha :D
Har du körkort: naah inte än ;)
Åsikt om jultomten: han känns pervers.. hahaha, "ho(e) ho(e) ho(e), sätt er i mina knän småbaaaarn" och röda kinder = full eller nåt :P? haha (A)
Vill du gifta dig: Jadå
Din hårfärg och frisyr: Svart, och typ långt till axlarna.. hmm.
Skolväska just nu: min feta med dödskallar på
Har du glasögon: Jepp, svarta stora bågar xD
Favorittv-program: får väl bli grey's anatomy, eller DH
Vad köpte du senast: Godis -.-
Hur mycket pengar har du: typ.. femsiffrigt belopp i banken haha XD
Hur svarar du i telefonen hemma: Ja hej det är betty.
Senast kramat: morsan :D
Vem sov du hos senast: Agnesa..(eller vadå?)
Stjärntecken: Stenbocken! 14/1.
Ögonfärg: mörkbruna typ :P
Kall favoritdricka: vatten, eller typ saft :P
Varm favoritdricka: Oboy lätt xD eller ja olika :P
Saknar du någon: Syrran kanske.. men snart så får jag se henne ;)
Du fikade senast: typ nån vecka sen.. wtf i dont know..
Hur känner du dig nu: Lite trött, fast ska snart duscha o allt :P
Kan du laga mat: Jaja klart :) kanske inte jättebra, men ändån.. jag kan!
Vad pluggar du: går i åttan.. så ja alla ämnen man pluggar då :P
Vad tycker du om fötter: Gillar inte fötter, inte tår heller.. fast hatar inte dem längre.. men ja tår är.. tår.
Är du smart: hmm.. ja väl :D
Snarkar du: Nej.. kanske ibland, men mamma snarkar VARENDA natt :O
Är du aktiv i skolan: Japp :D
Lesbisk: nepp :)

HEJDÅ!

Most Intense Commercial Ever



Most Intense Commercial Ever.. enligt någon.. aja kolla in den, faktiskt bra :)


Var och köpte lösgodis innan, köpte för 11 spänn.. sket i ahlgrensbilar xP men aja ska duscha och såna grejer nu! Ha det bäst!

Ahlgrens bilar

image173

är sugen på ahlgrens bilar.. finns ahlgrens bilar i lösgodis? har för mig att det inte finns :P.. men aja.. får se, ska till eko med min friend :)

A little something

image172

En outfit.. hade kunnat vara snyggt :)
Stövlar (finns svarta också) - Vagabond
Klänning - H&m
jacka (som ska isåfall vara öppen) - h&m
Benvita "knästrumpor" - h&m
Grå leggings - H&m
Snyggt armband - cocoo.se

aja, hade inget att göra så ;) hejdå!

Dröm

Hallå!

drömde en helt konstig dröm imorse/inatt(?), aja det var iallafall jag, min mamma & min syrra på SOUK (har aldrig varit där irl), men aja så letade jag efter topshop, och jag verkligen stressade, för helt plötsligt hade vi typ en tidsplan, men sen hittade jag inte den och vi åkte iväg i en taxi, och helt plötsligt var vi i affären, och där fanns en massssssa grejer, så hittade min syrra två stooooooora tjocka koftor, (som man kan ha med leggings) aja, två stora feta iallafall, en grå och en typ lite blå, så testade jag den gråa och sen köpte jag den, haha, sen skulle vi åka till Hongkong, och jag bara: jag måste säga hejdå till mina kompisaar! så typ stressade jag och SPRANG hem från typ kastrup, och in på ättekullahallen (typ en liten livsaffär) och helt konstigt nog så hade dem "lektioner" i affären, och när jag väl kom dit var allt så verkligt, mina kompisar såg så tydliga och allt ut :O aja, så kramade jag agnesa och bara: jag måste ha en bild på diig! (som att jag aldrig skulle se henne mer) och sen svarade jag helt själv: ahh just det jag har redan en.. sen typ tog den drömmen slut för någon ringde :P

aja, ska käka frukost nu då! Visar sig att dem barnen inte ska komma, hehe well.. doesn't matter :P ska tvätta senare idag :( e otroligt sugen på ahlgrensbilar :P men men.. hejdå!

godnatt

GODNATT!

Seeyou in the morning, imorgon ska bli en riktigt slappisdag om jag får bestämma :) ska kanske ta det lugnt o käka lite godis, va med småbarnen (de åker hem imorgon-till landskrona).. så man får väl säja farväl.. haha.. nej men nu går jag och fixar mig i ordning för sängen :) Godnatt!!


planer för imorgon?

tiden går snabbt

Så snabbt tiden går alltså!! snart åker vi till hongkong! oh, det är väl cirka 3 månader kvar! tiden kommer gå jättesnabbt och soon kommer jag vara i flygplatsen, haha..aja jag kommer inte kunna blogga.. eller ja vi får se om jag får tillgång till internetcafé eller så :D ska väl bli kul :D ? Och så kommer jag bli en tjockis, förrförra sommaren (summer06) så åt jag inte så mycket för att det var så jävla kvavt.. typ som att man var i en bastu hela tiden, men i år när det är lite kallare kommer det bli mycket mat! snart blir jag femton osså ju :) femton... straffmyndig..moppe..allt ändras?


ändrades ditt liv när du fyllde femton?

Bilder på en massa stuff

detta köpte jag alltså idag:



En tee från gina tricot, med trycket: take me dancing tonight - 49:-
halsband med nån "korall"färgad sten - h&m 20 :-

lite bilder på "mitt liv"

image166
En av mina garderob ställen.. dags att städa?hehe


typ mitt smyckeställe, har lite diadem där nu också :)

image170
En teckning jag fick från Tina (står däruppe).. så snyggt hon ritar! och hon är väl 7 år typ :P men mamma säger att hon inte kalkade, vilket jag tror, fast inte mussepiggen.. utan texten, för mussepiggen fanns inte i tidningen hon hade använt sig av. inte sådär stor iallafall :P aja vem vet ;) (fast texten måste vara kalkad.. ofta hon ritar dit nån okänd text.. eller? haha)

image171

Ha en underbar kväll!

/Betty ♥

Creative streetpainting

image159

Kolla in grisen.. eller "brunnen".. eller vad man ska säga, finns fler på denna sida .

image160
image161
Yes.. rått tofflor och fisk flipflops.. förmodligen photoshoppat ;) men isch, rått tofflor... min morsa hade blivit skiträdd ..

Nu måste jag duuscha :D och efter det - ännu ett avsnitt av First Kiss.

shopping

Kom hem från shoppingen typ en timme sen, stack då ut med min mamma och lite vänner på promenad, åhh så härligt väder idag :D helt skönt, typ sensommar :) aja köpte lite grejer i väla (shoppingcenter), en tee från ginatricot och ett halsband från h&m, halsbandet var snyggt och lite unikt, bilder och grejer kommer, sen köpte jag en "present" till mamma :P haha och min kusin, skulle testa en hood (utan dragkedja ni vet) och så fick hon på sig den, liite tight, så skulle hon få av sig den, så fastnade hon och shiit mitt i affären också, AHAHHA som vi flabbade x) ahh för övrigt en rolig dag :) Ska strax ta och käka papaya och en massa annat frukt, ikväll blir det bara mys: )

gjort idag då? :)


GLAAAAAD

GUUD så glad man blir, en massa kommentarer har jag fått, (dock inte lika mycket som de "stora" bloggarna) Men ändå jättemycket! Blir superglad, ett big mama plus för alla besökare också :D:D YEEEAH! jag ligger 23:a på på topblogger, la typ 54:a eller nåt imorse! WIIE :D

tack alla besökare, besök på ni:D ska uppdatera och allt! haha :)

tävling

remember guys, man kan fortfarande tävla om ett presentkort värt 500 kr hos cocoo.se! tävlingen avslutas den 16:de oktober! så tävla på ;)

image157

/image158

Morning

Hej

Vilken strålande morning, solen är häär, iallafall ser det ut så, men vem vet, det kanske är svinkallt ute:P hehe, aja idag ska jag som sagt på hemspråk och sen va med min kusin, ska köpa present till mamma, blir inget stort hehe, men något köper jag väl, dem barnen och deras mormor ska komma idag igen och käka middag :P haha så roligt vi hade, jag o lillkillen (systern var inte här igår) kollade lite på happy feet, och han kanske blev rädd :O haha, nej men jag sa : Du kommer bli rädd nuu!! så typ kurade han ihop sig lite i stolen, haha so cute.. men det var på den scenen när mumble(?) blir jagad av en säl, och han bara: nej det är en haj, dom har såna täändeer!

Aja.. the end.

Välas trendhelg

Välkommen till Väla Trendhelg

Tre trendiga dagar den 28?30 september

Hela härliga hösten finns på Väla. Och under helgen den 28?30 september presenteras de senaste trenderna på ett alldeles särskilt sätt. Butikerna är fyllda till bredden med höstnyheter och erbjudanden ? dessutom bjuder Väla på flera överraskningar. Eller vad sägs om att på lördagen och söndagen möta en Formel 1-bil under shoppingturen?

Vi har en rad aktiviteter på gång där du kan testa, känna och titta på det allra senaste. Hos Mitti Parfym & Kosmetik kan besökarna få en gratis makeup. Kicks får besök av en makeupartist från Elisabeth Arden som gör makeuper. The Body Shop har makeup som tema under trendhelgen.

Frisyrmakarna bjuder på en fem minuters gratis frisyrstyling. Få tips om hur du kan styla ditt hår utan att klippa det eller hur du kan förändra frisyren. Blomsterriket visar hur du gör blomsterbinderi. Biljetter delas ut varje heltimme i butiken. Alla med biljett får binda en egen bukett med hjälp av en utbildad florist. Buketten får du sedan ta med dig hem.

Panduro pysslar utanför butiken. Flera av butikerna kommer också att arrangera produktdemonstrationer under trendhelgen. De vill inte missa tillfället av visa upp sina nyheter en sådan här helg


 Så alla ni med tillgång till väla centrum, åk dit mellan den 28:de och 30:de ! jag ska iallafall dit tror jag, tillsammans med morsan, läste det med blommor och mamma som gillar blommor kanske blir glad hah :P och hello free makeup? haaah, nej men ska dit och kolla in det iallafall :)

Seeyaa

Three favourites

image156
Three favourites från Ginatricot :D snygga och kolla den tröjan:| 150 spänn!? soo gonna check it out :D tänk med en krämvit långarmad tröja under :D eller utan :P och för er som hakat på franstrenden, väskan :) och mössmänniskorna, mössan :D Ser skön ut :) såg ni Criminal minds? så läskig, och så synd om han som dog :/

kändis stuff

image153
 CAN SHE BE MORE GORGEUS.. K-o-l-l-a hennes hår, hennes outfit hennes hundar, hennes LILA jeans.. oh Jessica albaaa!

image154
Not so nice.. Katherine Heigl är verkligen en av de vackraste kvinnorna, men hennes klädsel här är inte såå snygg.. i mean i just don't like it :P med hennes morsa där ;) lika haha :D

Smycken

Like I said, så ville jag ha en ring :P och finns ganska snygga ringar hos cocoo.se

T.ex. dessa:
image152
Lite fetare varianter, den svarta med ett hjärta var riktigt cool måste jag säga ;)

Sen finns deras fyndhörna också, med 50% off just nu, finns faktiskt snygga grejer där med!

SEYAA I DONT WANNA BE YAA :D haha (A)

Lista = boring

röker du ? : Nepp!
snusar du ? : Nepp!
skolkar du ?: Nepp, men det har hänt under very special circumstances..
gör du frukost själv ? : Ja, men mamma brukar koka ägg åt mig :P
har du suttit i rätten ? : Nej..
är du oskuld ? : ja! -.-
har du slagit ner någon ? : Nej .. men har haft slaggeee x)
har du pussat en tjej med samma kön ? : ja väl
har du varit på strippklubb ? : ööh nej
vad gör du när du har näsblod ? : Stoppar in papper och tar det lugnt :)
när grät du senast ? Har inte gråtit på länge! Men jag tror det var när en sorglig låt kom på i mp3n på kvällen..
Vilken bokstav börjar den personens namn på som du var kär i senast ? : typ nobody..tänk så kan man inte namnet på dem haha xP skoja.
Vem älskar du mest i hela världen ? : mamma & syrran och sen agnesa.
Vem kan du prata om allt om ? : Agnesa a.k.a äggda
har du solglasögon ? /färg ?: Ja, bruna
Vad skäms du mest över ? : va? på kroppen? typ inget :P typ ig i idrott hah :P
Det pinsammaste du har gjort : ohh för mycket!
Känner du någon som börjar på bokstaven Z ? : nej.. tror inte det:P
Skriv en mening på engelska : one sentence !
Vad åt du senast ?: Macka
Vad lyssnar du på för musik ? : R'n'B
Vad hatar du mest just nu ? : typ ingen faktiskt :P
Vem tycker du mest synd om just nu ? / varför? : Agnesa kanske :P mensvärk u know..
Hur många procent fjortis är du ? : 15% enlig detta test
rosa eller röda jeans ? : röda
Har du en trådlös mus ? : nepp
har du ett trådlöst tangentbord ? : nepp
vad drack du senast ? : Vatten x)
Vilken film såg du senast ? : Knocked up!
Vem/vilka var du med senast ? : Agnesa igår :P
Vem pussade du senast ? : morsan eller min kudde :D
Vem kramade du senast ? : Agnesa eller mamma
Vad är din högsta önskan just nu ? : att bli riiik och att mamma(familjen) får ett hälsosamt liv.. (utan sjukdomar)
Vad heter ditt hårspray du använder ? : Taft
Vem gillar du ? : Alla mina vänner, min familj, alla i min klass :P
Vet du någon som gillar dig just nu ?: Asså gilla GILLA, eller gilla ?
vilken låt lyssnar du på just nu ? : fearless
vilken färg har du på tröjan du har på dig ? : grå
vilken färg har du på byxorna du har på dig ? : blåa joggingpants
har du string på dig just nu ? : nej..
Camar du med någon på msn just nu ? : nepp
Vilka skriver du med på msn just nu ? : ingen..
Vad heter du på lunar ? : har ingen 8-) host--
Vad heter du på msn ? : -betts
vad har du för startsida på internet ? : Aftonbladet.se
Känner du någon som heter Niklas ? : nej tyvärr
Vilken färg har dina högtalare ? : blaack
Har du bärbar data ? : nepp
är du blyg ? : Ja ibland
Tycker du om din handstil ? : den e ok ;)
Vem umgås du mest med i skolan ? : Agnesa, alma & lotta
Vad tänker du just nu ? : på vad jag ska skriva, och på när dem småbarnen kommer (A)


Förresten, den 1 oktober kommer vi få en ny i klassen, Sebastian heter han.. HOPPAS PÅ EN ROLIG haha x) aja sen så ska vi cykla till min lärares hus också :P seeyou

Posar'n

image150
AWW han posar, så gulliiiig :D Så sött! .. haha jävla alex SCHULMAN.. he makes me feel like a fjortis -.-

HELG!

Äntligen var det helg :D eller ahh för vissa, för mig är det en endaste lektion kvar haha x) Fast det är ändå ingen dyster dag imorgon, vi ska ju till väla :P

Skolan idag var helt okej, förutom att jag blev vansinnigt hungrig, och när det väl blev dags för lunch, slevade jag upp slev efter slev med potatismos, och sen en och en halv fiskpinnar (fast runda).. sen åt jag ;) yepp. men för min friend är det nog en mindre bra dag eftersom hon fick mensvärk och stack hem efter lunch ;( Sen på NO:n gjorde vi experiment.. en rolig "dialog:"

Lärare: sen så lägger ni kalcium biten under röret..
Elev(inte jag): Vadå ska man bara stoppa upp den i röven? ( fast hon sa "röret" men otydligt)
En annan elev: Hahah hon sa upp i röven..
Alla: hahahahhaha (till och med vår NO-lärare skrattar :O)

AJA kanske inte så kul :) men jag skratta lite iaf :P Snart kommer min mammas väns barn! ska bli kul, dem e skitsöta så :D HEJSVEJS! Kanske bloggar sen :D Ha en bra dag!

Long day

Mycket jag har hunnit med idag.. känns det som. Är verkligen skit trött.. ska ta och sova NU! måste vila upp mig tills imorgon.. vi har värsta slöööööööööa NO-lektionen efter lunch, då man verkligen vill hem!! men..... ååh :/ aja måste vila som sagt.. gaah orkar ej.. fast iofs har jag ingen hemspråks läxa och ska förmodligen till väla på lördag.. ska inte shoppa.. eller får ju se. vill ha en fet ring efter att ha sett detta inlägg.. men mamma kanske har någon.. haha fast mamma har bara en massa typ "tant" ringar eller vad man ska säga, tunna och så.. och hon använder inte ringar, för hon biter på naglarna så hon tycker inte det passar .. hah brukar säga att ingen kommer bry sig.. right? aja.. en ring med stor svart sten.. ska kolla upp ifall en rutig jacka finns i h&m åt syrran.. och ja sen fika eller nåt :P ska dit med min kusin ;) som btw shall buy jeans I think :P snart är det sån moon-cake-festival för oss kineser.. ska på fest den 30:de.. ska bli kul med kanske lotteri eller nåt :P maten skulle inte bli så "god" i år.. pga snåla kineser som inte kan betala lite.. not my mama eller min släkt ^^ haha. aja då får jag väl sticka dit - ISKALL.. lovar, varje gång vi sticker dit, så fryser jag ihjäl..sen ska vi käka månkakor också.. och mamma(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) fyller år på tisdag (25?) och ja.. ska inte fira bigtime since det bara e jag o hon.. men nån present får hon väl! Är så glad.. ibland när jag typ tänker "palla NO!!" i skolan.. så nästa tanke blir att min cykel snart är fixad.. då blir jag glad. hur konstigt det än låter HAH :P aja nu skriver min kusin -.- Gotta go! KRAM GODNATT!

knocked up

image149

Kollade nyss på filmen Knocked up tillsammans med min kompis, den var inte lika bra som jag hade förväntat mig, och faktiskt lite stuff som vi blev "chockade" över haha. men annars va den bra, slutet va ju bäst när man fick se bebisen komma hehe :D 3/5 får den.. om man ska betygsätta ;P

Nu blir det matteläxan, och sen chatta med syrran obviously.. och sedan kolla på Hana kimi ;) sounds good..

hejdå!

Home

Hej :)

vi körde fotboll på idrotten idag, blev skiiiiiiiitsvettig och det kändes bra ;) ska ta nåt att äta snart och sen duscha, senare kommer min vän hit för att kolla på filmen knocked up tror jag ;) mm.. har inte mycket att skriva om.. aja vi ses ;)

image148
Gisele gör reklam för flipflops, med en photoshoppad vatten-klänning.

Naturgodis

En flicka ~5 kommer fram med en halv skogssnigel.
Flickan: Mamma, jag hittade lakrits i skogen.

.....

h-h-h-h-h-h-h-halsduken

image147

Yees.. halsduken kan man ta fram nu om man vill.. De två första bilderna är på en bloggerska! Otroliigt snygga outfits med halsduk, hennes var lite grova och sådär feta och skööna.. ohh vill ha i alla färger, grått, vaniljvitt, och kanske svart.. men just nu får jag nöja mig med min vaniljvita OCH gråa.. (randig) den köptes på indiska förra året, och den är tjock o lång :P. Vill man inte ha en fet sån virad runt halsen, kan man ha sjalar ! Kanske lite kallt för scarfar, men tjockare sjalar är snyggt.. men jag är inte sjal/scarf person tyvärr :/ aja kan tipsa om tjocka sjalar i Cubus, 2 stycken för 99kr! biiilligt right ;) finns i flera olika färger också, jag hade valt (ifall jag skulle köpa, men ska inte), en lite höstigare färg, antingen orange, eller lite mörkbrun.. fast lutar mer åt höst-orange tonen.. ni vet lite rostfärg, och sen kan man välja en neutral-färgad, vaniljvit eller så.. snyggt :D så kan man variera :P So if you want some cheap sjalar.. take a trip to cubus!

Såg nu att Gina tricot fått in nya saker på deras hemsida.. fanns väl lite saker jag gillade.. men fanns toppar typ gjorda i "kalla" material.. gillade deras stickade saker, fanns en polo-sak som såg varm ut.. men annars fanns inte mycket annat ;P sad...

Förresten, har ni sett H&M's reklam? den är ju skitsnygg:D det va längesen man såg h&m reklam I gotta say.. men nu är det på g.. verkligen en höstig reklam :P

läxor var det ju...Hejdå!

GREY'S ANATOMY OCH LÄXOOR!

Hello!

Gick och la mig kring femtiden och vaknade kanske 20 min sen, på dessa tjugo minuterna har jag läättt hunnit kränga lite food ;) YUPP. kom på att jag hade lite läxor, (SO,matte osv) och tänkte göra dem snart och sen dra och kolla framför tv:n! Imorgon ska jag nog ha mina vinter/höst-stövlar, fryser ihjäl nuförtiden (fast inte om benen för använder mina sneakers där) fast ja parkasen ska på och kanske halsduken med ;) iiskallt dessa dagarna... Must say, min lärare är faktiskt ganska bra på det här med moode :D som t.ex. idag hade hon på en sig lite Lager-på-lager outfit, snyggt! med ribbade strumpbyxor till.. wuuuhuuw. Coolt :) Drömde att jag skulle flyga till nåt ställe. så stod man i ett sånt rum och väntade på att man blev insläppt till nåt annat rum :P nammm.. idrott imorgon ju ;O Fast fotboll då :P

humm.. nepp nu går jag och fixar SO:n...

göra ikväll då?

Tired

Ohh så seg onsdag, vaknade glad och mycket utvilad, och sen så var det dags för skolan.. isch.. dagen börjades med M-A-T-T-E..mhm inte lika bra. kunde verkligen inte fokusera hehe..aja sen så trodde alla att vi skulle ha musiktest så man gick till musiksalen och tränade lite. men så säger läraren att det är möte för han så inget test today.. och shiit på sista lektionen (svenska) skulle vi lääsa.. satt bara och läste häftet om August Strindberg.. sen somnade jag i 3 minuter typ :P och sen kom jag hem och blev glad och pigg. Undrar varför det är så ;) nu ska jag ta nåt och käka..

just det, fick mvg på engelska provet ;) YEAH


Hejs svejs.

image146
August Strindberg.

Läggdags

Ska gå och krypa under mitt täcke och ligga och lyssna på mp3:n tills jag somnar! gaah lyxigt right ;) inte helt fel med sovmorgon imorgon osså ;) YEEEY

Godnatt allesammans ;)♥ (< är det bara jag eller har hjärtarna blivit lite konstiga här på bloggen? Ursäkta ifall jag stavar fel.. är skitsömning så :P)

Desperate Housewives

vad tyckte ni om Desperate Housewives ikväll? Tyckte det var riktigt braa :D täänka sig att hon Danielle är graviid.. lät som en förfärlig lösning på det hela.. Att åka bort i 9 månader, för att sen adoptera bort barnet.. :/ isch.. Aja, kollade lite på Kristallen innan också, I en annan del av Köping vann ju priset av bästa program :) har faktiskt aldrig sett det hehe xP Ska strax gå och sova förmodligen, vi har musiktest imorgon.. ska spela "big big world" på keyboard (Bara lätta ackord) och nån vers på gitarren.. Shiit undrar hur det kommer gå ;)

Är inte precis en instrument galen person.. men det finns ;

image145
SNYYYYYYYGGT!

Day after day

Helloo

Var hos cykelfixarna, och ja hade minst sagt många grejer att fixa.. Dessa grejerna to be exact:
Båda bromsarna
Mitt framhjul som typ exploderat.. haha nej men flat tire
OCH byta ut min sadel :)

Och allt detta för något mellan 150-200.. Ahh it's kinda ok-price.. Känns skönt att få det fixat! Nästa tisdag ska jag hämta den ;) YEEEEES, ska bli kul att cykla igen :) And thanks to Agnesa som hängde med mig :D fastän du blev rädd vid dörren Hahahahaha (A)

Dagens låt

ska dra och fixa tvätten, duscha, och sen äta något OCH guess what ? Desperate housewives idag! YESSS.. ohhh

Seeyou:D



Indiska

image144

New stuff in Indiska nästa tisdag!! Känns som de nyss fick nya grejer :P

This family is crossing the liiiiiiiiiiiiine



HERREGUD vilken familj, asså herrejävlar.. Dem sitter och säger rakt ut att dem hatar negrar, att dem hatar judar, TILL OCH MED BARNEN är rasister, och dem är hur jävla stolta som helst, OH MY GOOD. Dem är helt jävla.. I dont know what asså.. check it out. gud så konstigt det måste vara för Tyra, att se dem säga "we don't like negros and think they should go back to their own country" (something like that), och sen sitter hon med dem.. shit.

Tyra banks y Vanessa hudgens





Haha så rolig Tyra äär!! She's hilaarious :D yee check it out ;) Nu ska jag gå och tvätta..

Potential

Hejsan!

Biptestet idag, det gick faktiskt bra.. Kom till nivå fem, vilket är lite för vissa, men det var mitt mål! Så ja nu så gäller det att komma till sex eller nåt ;) Ska fixa min cykel idag, ingen broms funkar, och ni vet den 1 oktober ska vi cykla hem till min lärare :O ska fixa den i grannområdets cykelfixare ;) Vad tror nii det kostar? hmm.. aja :P

Ska ta och käka något, vet inte riktigt vad men ja får väl se.. har blivit lite addicted to kaffe :D

KRAMAR DUDES!

A little something

image142

A little something I would like to wear :)

Längesen jag hade en "önskeoutfit", så här kommer en:

♣ Väska Scorett
♣ Topp Gina tricot
Jeans Topshop (tror jag)
Skor Asos
♣Jacka/kofta Gina tricot
♣ Alla armband från cocoo.se

Koftan kan man ha på lite löst, och ja jeansen hade kunnat vara högmidjade för då stoppar man ner tröjan, ohh så snyggt :D en sån tröja SKA jag ha asså, min kompis har en, and it is FAAABUU. finns på gina tricot för 99 :-


Har tappat bort mina engelska böcker.. so not good.

But fiiirst.. some pic's

image140
HAH, typ världens fulaste min ? :P

image141
Så läskigt men coolt bord.. känns som han ska resa sig :O


GTG!

Last request

och så var den tjejkvällen over :P Vi hade jättemysigt, fixade rätt belysning och lite städat med kuddar och sånt, ett tänt ljus, snacks osv :D vi kollade på den Linas kvällsbok.. yepp den är väl bra.. undrar när den gjordes :P ajaa.. Ska ta och städa lite efteråt och sen duscha :) ska fixa min cykel imorgon :) undrar vad det kommer kosta (A)

Hahah ljuset kommer slockna snart.. för mycket stearin och för kort stubin.. haha wtf babblar jag om..

Nej men drar och diskar lite nu :D Vi ses!


image139


its all about the bracelets

image138
This I like! har fortfarande inte tröttnat på en drös med armbands trenden, ohh så snyggt! Men lite obekvämt. Hade massa armband på mig idag och det va väl sådär. men håll med om att det är snyggt :D


pic of tha day

image137

Ser ni? ser ut som liemannen på ett moln.. och solen därbak också haha :)

its all about the mooney, its all about the dundundurududun

Hehe tänkte på den låten nu all of a sudden.. vet inte ifall det är parodin eller originalet, men ahh tänkte på den ;) Har förresten köpt hörlurar nu, i willys för 10 kronor!! :D dem funkar bra och ja why not :) ska strax byta om till mysmysmysmyskläder som jag ska ha hela kvällen :P även när dem är här, ska ha gråa mjuka byxor, med benvärmare tror jag, och nån tröja till det, håret uppsatt och ahh så skönt :)

Just det i skolan idag så fick vi ett oförberett engelska test, mycket enkelt, och kunde alla förutom ordet "uppfinning", hah det bara stod stilla i mitt huvud, fast jag skrev discover.. men det är ju invent. GAh :/ haha..

aja får väl sätta igång och städa :D

KRAMAR!

btw, ni slog mitt besökarerekord igår:D visserligen inte mycket.. men mer än alla andra dagar!!

Wihuue

Hejsan!

har varit i willys och lite sånt nu efter skolan, ska nämlingen ha "tjejkväll" med tjejerna.. vi ska kolla film, käka lite och såå.. Aja ni missade väl inte cocoo.se's tävling? Man skulle skriva lite om vilka smycken man skulle vilja vinna och så vidare, själv så föll jag för detta armbandet:

image136

It is sooooo nice, tänk så lätt och snyggt man kan matcha det :D Ohh så snyggt. Får väl se om jag vinner ;)

www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen och ringar!
Cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen och ringar!

klicka in där och kolla lite :D finns en massa snygga saker. men deras armband fastnar man för verkligen :'(


Nu måste jag städa, får ju lite visitors senare ;D Skriver mer sen!

tea

hejsan!

Var ute med mina vänner innan, vi stack till eko, dem reade ut lite saker. Köpte tre feta temuggar för 2 kronor styck! värsta fynden.


image135

Här är en av dem, fanns tre olika färger, lite krämvitt (denna då), ljusgrönt och mörkgrönt!! Det är värsta feta te kopparna, såna man såg i vänner på deras café you know :) aja sen har jag och mamma kollat på en kinesisk tv-show som heter "beautiful cooking".. typ kvinnliga kändisar (inom kinesiska "världen") som kommer dit och ska laga mat.. haha det blir värsta disastern!!

men bloggar mer sen!

funky vs sophisticated ?

image133
vilken stil hade du valt? lite mer rolig(?) stil med t-shirt klänning, en massa armband och bara ben? eller nåt mycket enklare och snyggt, med högmidjad pennkjol, och vitt linne ? Daamn båda e snyggt, men hade nog valt den gula homer t-shirts stilen. hah :) känns mer snyggt och mig. men håller med om att det andra är såå snygggt, påminner lite om Agnesa på skolavslutningen :)

image134

Ser ni? hon i mitten.. min bästis! <3<3<3

kaffe

image132

Tror jag har blivit beroende av kaffe. sitter här och dricker en kopp kaffe, med hälften mjölk och två sockerbitar. Kaffe på mitt sätt :).

tvingad..

hejsan!

Tänkte tipsa er om min kompis blogg. Hon har tidigare varit delägare i diiamonds bloggen.. men sedan bestämde sig för att lämna.. yes hon är back!! Så agnesa, blogga på nu annars kommer du tappa läsare!!!

image131
(klicka på bilden för att komma dit)

/b

Flera lager

image129
Dessa kortärmade "sakerna" som kommit in hos flera butiker verkar vara en big höst thing, tycker faktiskt det ser snyggt ut, men vet inte ifall jag hade passat i det, men om så hade jag nog valt en längre variant med korta armar (vida armar) och sen med nån polotröja eller bara nån enkel tröja under.. yes låter snyggt ? :D

image130

S-N-Y-G-G är den!!! Så snygg, från gina tricot, 249:- ooh i really want it.. fast berors på hur den ser ut i butiken osså hehe.. men damn.. it would be a dream come true :/

en halv månad

Hej!

Har kollat på lite videor nu, haha så söta vi alla va när vi va små, typ mina kusiner och så var med också..ahh, if only man skulle kunna träffa sin släkt nu och va som innan, men en massa shit har hänt så det går inte.. Skulle inte känna mig bekväm i situationen iallafall :P Sen var jag iaf ute med mina vänner, sooooooom det blåser ute :O asså står i aftonbladet o så om södra skåne och deras vindar!! men annars va vi lite hemma hos mig osså :)

en halv månad har gått! otroooooooooooooligt snabbt asså :O wow..


ska ta och kolla på first kiss nu.. snart är den slut :(


videos

hej! Har kommit hem från hemspråken nu ;) Min pappas fru (inte min mamma om ni tror det:P) gav oss några videor som min pappa har tagit när min mamma och han skiljdes, och ska ta och kolla på dem.. men vet inte riktigt hur jag kommer reagera ifall jag ser min farsa där :P.. fast aja he's dead now, kommer aldrig träffa han igen heh.. har också fått lite bilder på när jag och syrran va små. WAHAHAH fanns en sån bild med min syrra och så hade hon harrypotter glasögon, riktigt runda nivet. Hahahha so cuute. naaw syrran I miss u :)

HEJDÅ

cool drawings



Kolla in när han ska rita en... ja ni får se :)

990 kr

image128

Lite snygga saker från h&m och en sak från ginatricot.. alltsammans skulle kosta 990 kronor, And I dont have that cash ;) haha, men den röda väskan fanns i svart förut, det va den jag gillade, men nu fanns bara rött :P alla plagg från h&m är h&morganic, förutom väskan då ;)

Anyway..snart hemspråk..

windy day

vaknade av värsta blåsten (??) man hörde hur det blåste ute, och mycket riktigt, när jag kollade ut.. jäävlar som det blåste.. ååh har ingen jävla lust att gå ut idag.. men ska ut på hemspråk och va med Agnesa sen.. ser framemot att va med henne.. men hemspråk ?? gahh hatar det.. mamma och jag snackade om att sluta på det idag.. men vill så himla gärna komma ihåg mitt modersmål, dels för att jag bara VILL, men också för att jag kommer ha nytta av kinesiskan i framtiden.. men tror jag kommer sluta på den privata (den jag går på nu), som kostar 500 spänn per termin + böcker som man betalat för osv.. och istället börja på den som staten(?) betalar, alltså den som man får betyg i.. aja har ingen aning på hur det ska gå, men än sålänge har jag en termin kvar typ.. så får väl tänka på det. I mean, istället för att paya 500 spänn, så kan jag ta dem pengarna !! hell yeah. haha kidding x)

ses !

btw, ska snart börja använda mina vinterskooor, fast dem är mer höst och vinter skor.. men men.. mamma måste leta upp dem först i källaren :)

Har du börjat använda höst/vinter shooes ?

mipmiiip

image127


Hallå

sitter o kollar på "fäst vid dig" på kanal 3. Den verkar ok.. har ingen lust att plugga eller att gå till hemspråk imorgon :P kanske skippar det.. kanske. är helt slut och ska snart sova :) Agnesa lurade mig att hon klippt lugg. Så likt hon hade fixat det! men så bra för då vet man hur man ser ut med lugg :P har bara suttit framför datan hela dagen. men inte alls tråkigt faktiskt. Har kollat klart en serie (kinesisk) and it was some good shiit..
pallar inte skriva mera!! men vi ses alla bloggreaders ;)

chaarm

image119image120image121image122image123image124

Snygga outfits från h&m.. I mean checka in dem senapsgula skorna.. gaah :'( snygga! men tror inte dem är från h&m ?


image125image126

Jag vill ha!! den var ganska snygg och kostar 298!! vilket inte är supermkt!!! Skulle valt grå då.. cause det är lättare att matchaa :) Men den verkar alldeles för lång :P



Hade SO-prov idag.. gick hyfsat, svarade på alla frågorna men vet ju ej ifall det var rätt svar.. vilket kall höst!! eller rättare sagt vinter.. hehe nej men det är faktiskt kallare än vinter :/ nu är det heeeeeeelg! för vissa.. för mig blir det hemspråk imorgon.. :(

sant eller ?

13 Signs you are falling in Love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
13. You cant stay mad at that person for
more than a minute or two.
You actually have to try Hard to stay Mad..
12. You read that persons SMS over and over again..
11. You also walk really really slow when you are with that person
10. You feel shy whenever you are with him or her.
9. And While thinking of that person your heart will
beat faster and faster.
8. By just listening at his or her voice you will
smile for no Reason.
7. And While looking at him or her you cant see the
other people around you. You can only see
THAT person.
6. You will start listening to slow songs.
5. That person becomes all you Think about.
4. You will get High just by their smell.
3. And You will realize that you are always smiling
To yourself when you Think of them.
2. And You will do Anything for that person.
1. And While reading this, there was ONE person
on Your mind the WHOLE Time!

:O

school and stöff

hej. Sprang 700 m idag.. gick väl sådär, fick exakt samma tid -.-' buue, men undrar ifall man får snabbare ifall man inte springer på terräng, för just nu springer vi på nerförsbackar och uppförsbackar, stigar med stenar (trillade nästan idag).. hmm, men men det blir ett problem i VÅR! nu så börjar inomhusidrotten, yes!!! vi slipper friidrott!!! gaah, men nu börjar bajsredskap.. men men,, hellre lite sånt tror jag....Ska ta ett bad nu och sen plugga resten av kvällen till ett SO-prov imorgon, ämnet är Lag&rätt.. better get started ;)

fint väder idag förresten :D


stuff

image118
Fyra "I like's" från SOUKs street fashion something something.



DAGENS:

Dagens klädsel: Imorse: guldig tunika h&m, high waist jeans &denim. Eftermiddags: jeans &denim, linne bikbok, och topp från Japan. Just nu: high waist jeans &denim, t-shirt bikbok..
Dagens låt: "Lindsay Lohan - confessions of a broken heart" - nooostalgi!
Dagens köp: hmm.. mycket, men inget intressant.. men köpte knäckebröd och räkost - good combination!
Dagens vill ha: ett par höst/vinter-skor. och en varm jacka!
Dagens väder: kallt o blåsigt. men för övrigt en helt ok dag.
Dagens bästa lektion: engelskan får det bli......
Dagens oro: ska springa 700 m imorgon på tid.. aint my speciality u know ;(
Dagens vill göra: sova sova äta äta. men måste tvätta och göra läxor :(
Dagens fundering: kanske ska börja på mandarin !! = mer mer läxor

seeyou guys!

to tha ciiity

Hejhej

Har kommit hem från skolan nu, fotograferingen gick väl bra, guess what, jag har gått från nästan 5 år att stå längst uppe, till förra året då jag stod i mitten och i år, blev det stolen, tror jag blev jätteful. men gaaah whatever.. bara hela hbg som ser.. men nu måste jag kila, ska till stan med mamma och handla lite groceries...RUSH.


Fotografering!

Hallå allesammans :D

Sitter här och skriver ett snabbt inlägg, sen måste jag dra och fixa håret, byta om och så. Duschade innan så ska bara vänta på att håret torkar.. Nepp nu drar jag och fixar det !

fotografering idag nämligen :)

btw, såg ni topmodel igår? Jaslene vann -.- ville att natasha skuuullllle vinna!!!

seya dudes

image116
here she is.

image117
here (s)he is!

tuesday

Whaaaat's uuuuup ;)

Skola idag då som vanligt, vi trodde man fick ta kompisfoto, men nepps - fick man inte. BARA syskonfoton x) ahh för övrigt en vanlig tisdag, just ja - REDOVISADE också ju!! gick jättebra, men man är så otroligt nervös. egentligen konstigt, det är ju sin egna klass :P men men, det gick bra :) Min kompis som berättade om kriget i Bosnien, hade med sig en massa skott och sånt, handgranater.. som de hade hittat runt deras hus!!! ahh :/

sov en stund innan ossåå. mmm ville inte vakna, men har läxor o så att göra.

SKRATTATTACK

WAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA, fick värsta skrattattacken nyss, satt och kolla på top model, och hon Dionne har sagt "that's cool" typ 7-8 gåånger. HAHAHAHHA hon säger det helt roligt också, goosh.. HAHAHA weird humor.. ni måste se det för att fatta ;) HAHHAA, så sjukt bra. Men men, hejar på Natasha pga hennes skönhet asså, daamn. Men hon har söt personlighet osså.. typ. HAhha


That's cool.


image115

cookies

 

har bakat lite havreflarnskakor (?) och ja det blev cirka 20+ stycken! Yeaah, ska ge lite till vänner, men annars käkar jag o mamma upp dem :) stolt är jag nog haha ;)

men får vänta tills senare innan jag äter, cause soon it's time for dinner :)

ciao

street inspiration

image110

image111
image112

-

Britney

image109

asså shit, seriöst tycker nästan synd om britney.. tjejen är mamma till två barn, asså även om jag hade velat göra comeback, hade jag inte klätt mig så, med tanke på både hur kroppen ser ut efter man fött, asså hennes kropp är inte ful ändå. Men också pga att hon är morsa :/ hade hellre satsat på lite mer annorlunda comeback, inte sån riktigt r'n'b låt hon gjorde, men som typ den "everytime(?)" som hon gjorde innan födseln, och hon har ju en massa att skriva och göra en låt om, hennes liv de senaste åren! men men.. istället satsar hon på en låt som börjar med "it's britney bitch" .. damn girl, ryck upp dig :/

cooking cookies

Hello

Bakade havreflarn i skolan idag, dem blev skitgoda, och man kan inte bara ta en haha, ska faktiskt ta och baka lite till nu här hemma, ska också ge till en friend, förresten.. redovisning imorgooon!! shiiiiit, kände nervösklumpen i mig nu. men idag blir det träning, träning !!!!!!!

hmm för övrigt så är det inget speciellt, på onsdag morgon ska vi ta foto.. skönt på morgonen, då man är "fräschast", menar frisyrer och så nivet. anyway.. wiewie

tränat..

Helloooo

är lite piggare nu.. är trots allt en nattmänniska...Iallafall så har jag varit med Agnesa en stund idag, och sen har jag bara tränat på min redovisning, tog tid innan.. med en massa "ehm..ehh..vänta nu tar jag det före.. " så blev det hela 8 minuter. fast såklart måste jag träna mer eftersom att jag nu vet hur det låter och vad jag ska säga.. typ. Anyway tror ni jag klarar mig ? på tisdag är det. och jävlar, de som ska redovisa imorgon måste vara väldigt nervöösa.. gaaahhh.

fast jag längtar tills att få höra dem som ska redovisa, min friend lotta ska redovisa om Tommy Hilfiger. mkt spääännande, och en annan i min klass om avrättningar, faktiskt mycket intressant :O

image104

så trött så trött

vet inte vad det är med mig.. men är så död. så trött så trött så trött. men måste plugga idag så får rycka upp mig and do some pluggning. aaaahh sover nästan nu asså .. skola imorgon..... nej x( fotograferingen fortfarande oklart --nejnejx( prov på fredag -- nej nej x( läxoooooooor x(

aja skit i mig jag yrar bara.. vi får se när jag uppdaterar igen.. för övrigt så känns det som jag vill ta bloggpaus.. men känns slösigt. för när man byggt upp lite folk som läser sin blogg. och sen slutar, och börjar igen.. då måste man bygga upp allt igen.. aja dör nästan av att skriva så mkt. seeyou around.


image104

hörlurar

Hello

Har tidigare sagt (nån gång:P) att mina hörlurar är broken, ena hörluren funkar inte. Så planerar att köpa ett par nya. har kollat in prisvärda hos clas ohlson:


Silvriga, ganska snygga. 95:-


coola hörlurar vars snören man kan dra in.. hmm. Mycket prisvärt iallafall : 65:-


Snygga.. men vet inte om jag gillar den "ploppiga"-formen.. syrran har såna.. tycker det är svårt att få in dem, och man hör verkligen nada förutom musiken.. 59:-


Vilken verkar bäst dudes ?

GUNATT <3

Home

hejhejhallå

Har kommit hem nu från hemspråken.. okej typ två timmar sen, men har inte hunnit blogga (A) det var sån invigning av nya GA-torget idag, en masssssssa folk och nån scen, folk som grillade, folk som sjöng o spelade musik, o sånt trevligt xD men jag kollade inte så mycket utan tog bussen hem, på bussen träffade jag en klasskamrat.. måste säga att det är lite konstigt, man träffar dem varje dag fem gånger i veckan, men ändå ifall man träffas utanför skolan blir det lite..*vad ska jag säga*-moments :P men ahh gotta go :) ska ut o walka med Agnesa.

image105
Ohh the tummy is getting bigger :)

image104

Saturday

hellooo

idag ska jag gå påå hemspråk . orkar inte asså >.< men måste juu. gaaaaaaahhhhhh orkar orkar inte. måste till och med plugga nuu :/:/ so sad. men får trösta mig med en massa serier som kommit ut.. eller ja nya avsnitt :) redovisning på tisdag.. är det någon som kan nån bra fakta-sida om djurmisshandel ? Har besökt furisdead.com, den sidan var ganska bra men handlade främst om päls.. vill få reda på lite mer annorlunda saker också.. ifall ni vet ;)

image104


Shocking news!

image103

Guess who?!

yes.. vanessa hudgens.. o lord. hon tog en nakenbild för att skicka till zac efron.. without a single thing on her body.. men tyvärr kom det ut.. ahh det ser ju real ut. så who knows ;)

Synd för henne :/

Efterlysning

image102

idag i väla så var min kompis Agnesas mål att hitta denna, enligt henne: uuuunderbaraste tröjan, och hon har drömt mycket om den, det kan ni läsa i hennes blogg, om hur hon ska ha den.. sorgligt men sant så var den slutsåld i "lilla" helsingborgs ENDA indiska butik.. true true.. därför är jag snäll som en friend, och undrar ifall ni har nån fakta om denna tröjan? den kanske säljs i malmö, lund ? allt skulle vara bra att veta.. and I knoow.. min lilla blogg kommer inte ens få ihop en kommentar.. but man gör vad man kan!!!
/BETTEY

väla.


Jeans 149:- h&m


grå leggings 29:50 h&m
tottar 19:50 h&m

Jupp, allt jag köpte idag i väla.. blev ju mest h&m, känns som h&m blivit favoriten igen :P fick jääääääääääääääätteont i magen typ sista timmen vi var där, gud så ont!! som tur var körde lottas mamma hem oss, för annars hade bussen tagit typ en timme.. och just det, det var skottdrama i helsingborg.. HÄÄR i HELSINGBORG. insane!! och hemskt :/ men för övrigt är jag nöjd.. vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig på fotograferingen men shit the same x)

Ungdomsmottagningen idag gick väl ok.. vi hittade dit ganska snabbt och vi började med att alla tog varsin fråga i en sån burk, behöver inte vara nån man själv ställt. utan typ 100 frågor de i ungdomsmottagningen fått.. ahh jag tog en : "när börjar p-pillerna "fungera" " eller nåt. men sen glömde jag fråga om min mensvärk STUPID ME.. men aja, fick svinont i magen igennnnn.. damn damn damn

bu (L)

you're welcomed to my closet!

image98


On the night of the party

mina vänner ska förhoppningsvis snart ha en birthdaypart, för dem fyller år på samma dag, och har ungefär redan hämtat lite inspiration till min outfit den kvällen, inget too much, det är ju ändå "bara" fest, men ja lite speciellt är det;


image97

Mhm, min inspiration, svarta jeans, nån t-shirt med nåt tryck (kan vara ett helt vitt ribbat linne osså) mina skor från dinsko (inte dem på bilden), nån svart väska (??) har ingen så får kolla lite, annars får jag nöja mig med brunt :) and armband ofcourse.. vad tycks ? lite rockchict över det hela. and may I say I like it :)

förresten.. är det idol ikväll ? :)

Sienna Miller - stylish, what eelse ? ;)

image96
snyggt. skulle kunna ha på mig allt, men blommig sjal är inte riktigt min grej.. men damn så snyggt det blev ;)

mhm

A) Ta fram mobilen och gå in på kontakter
B) Håll inne neråt knappen en stund o sen släpp
C) Skriv vem det blev som svar på frågorna!


Jag heter: Camilla
Jag gillar: eurovoice
Jag hatar: johan
Jag är verkligen super kär i: Karolin
Snyggast i världen: Mamma lisa
Fulast i världen: Amanda Nanor (A)
Äckligast i världen: Claudia
Muppigast i världen: fille
Tråkigast i världen: kundtjänst 2
Jag ska satsa på: Lukas (satsa?)
Bästis: Martin
Hatar jag mest: Celine
Jag har en hemlighet med: Ellinor
Skäms jag mest över: Hemma.

haha så fult x)

Torsdag.

Hello everybody

höll på att du för cirka en halvtimme-45 min sen.. guess what ? joo 2.3 km det jag har varit orolig för hela veckan.. mjoo det gick ganska bra, blev godkänd iallafall, min tid var 15 minuter..... aja vad ska ma säga. JAG SKA BLI BÄTTRE and that's it ;) men jag är ändå inte besviken x) är helt slut så ska slappa o sen tvätta ikväll. ungdomsmottagningen imorgon med klassen xP ska bli kuul, vi slipper iallafall vanliga lektioner lite. och efter skolan - välaaaaaaa..


PUSSSSS

school

Hejsan :)

idag i skolan va det ganska okej, vi körde fruktsallad på spanskan. det var riktigt kul x) haha, en sån kille i min parallell är så jävla rolig whaha xD anyway sen efter skolan stannade jag o mina vänner kvar i musiksalen och övade på lite saker, vi ska ha ett sånt musiktest om två veckor. så det gäller att kunna! längtar inte tills imorgon.. 2.3 km.

men på fredag så blir det kuuuuuuul!

för då åker vi till;
image94

KRAMAR

Idol o sånt

hallå :)

sååg ni idol förresten? Hahah som vanligt helt sjuka människor.. haha som han mannen som hade gjort en egen remix typ.. haha så ful x) och ja folk som bara sjöng dåligt! Men dem är modiga ändån :-) ska snart gå och sova. är så hiiiimla trött. vet inte varför (pga idrotten?) men så är det.. och sovmorgon imorgon - SÅ HIMLA SKÖÖÖÖNT .. ska upp typ 8.. gah längtar. ska lägga mig om en halvtimme. dvs klockan 10..


har också gjort mycket läxa ikväll.. tränat in spanskaglosor (cirka 20-30 st) översatt engelska, två sidor och gjort mer än halva min matteläxa.. det som är kvar då är lite NO och SO. men det var ju bara att komma ihåg vad som sagts på lektionen.. no worry. men 2,3 km på TORSDAG.. och G ligger på under 16....och över 10... åh.

sadsadsad me.. and me don't like friidrott längre.

christmas -feelings

Shit.. har nån julstämning i mig.. satt och mumlade på heliga natt eller vad den heter xP haha.. sen kände jag julstämningen.. kom att tänka på julkalendern också.. hoppas den är bra i år :) AHHHHH jag är glad glad glaaaaaaaad. längtar så otroligt mycket till jul. AAAAAAAAAAAAAAAH måste skrika ut glädjen... aah nej nu drar jag o duschar. sen läxa och sen vila & TV. lyxigt right? ;)

<3<3<3<3<3

image92

så fin bild.. föreställer mig att jag är där.. det är heelt tyst och det blåser inte. utan snön bara faller ner.. shit.. christmas come !!

image93
haha reklam för vetemjöl x)  men för övrigt.. JULSTÄMNING!!

I'm out

t-t-t-t-t-t-tisdag

Haj alla :)

Idag var det skooola, no shiit. och jag har äntligen börjat på något i slöjden.. vad det är får ni veta när det är klart. om det någonsin blir det :O men sen hade vi idrott. och måste säga att idrott är deprimerande.. man är så excited och betyg hit o dit och gaaaaaah.. idag = pluggedag.. ska plugga hela dagen  ... om man nu klarar av det. målet är att bli klar med spanska, och engelskan.. which is not much.

men vi ses väl ;) bye
               

Efter stan och träning

hallåå :)

var i stan tidigare idag, and may I say I am very disappointed.. Hittade nästan inget fint :/ jag tror jag har blivit kräsnare, innan så blev man helt till sig om man såg rea på gina, toppar för 49:- ni vet.. men nu, bläddrar lite men tänker himla mycket på om köpet är värt det.. det är väl bra I guess :) så att jag inte köper sommartoppar NU. haha men såg ett par hiiiiimla snygga jeans i h&m.. gaaaaah så snygga. fickorna var speciella !! kostar 298.. gissa vad jag "sparar" till ;)

annars köpte jag inte ett skit.. hehe. sen gick jag och agnesa ut och försökte träna.. SHIT min kondis är lika med minus minus okej ( - - ok) . SKRÄMMANDE....*tårar*

aaah ska dricka nåt nu

KRAMAR

I jakt efter...

Things i must check out today :

◊ H&M's jeanskampanj Om det nu kommit till Helsingborg.. nån som vet ?
◊ Koftor
◊ åhlens.. har faktiskt inte kollat mycket där.. men visst man kan hitta saker där med ;D
◊ nödvändigheter ; lypsyl, etc.
◊ accessoarer: vill ha en FET ring med EN MASSA BLIIING. haha nej en sten räcker :) , Armband osv..

framförallt koftor.. fryser ihjäl nuförtiden :P

har ni något tips till vart jag ska gå till idag ? ni som bor i HBG - koooom igen nu med tips xD


KRAMAR<3

Mondaaay

hallå alla:D

idag är det som sagt måndag, guu så segt :P. men den är nu AVKLARAD. Valde att redovisa om djurmisshandel, till exempel päls eller liknande. och kommer redovisa det på tisdag nästa vecka, så har cirka en vecka på mig - JOBBA JOBBA :D fick veta att vi ska springa 2,3 kilometrar på torsdag.... shit säger jag bara.. så därför tror jag att jag och mina vänner ska ut o jogga rundan ikväll. för att komma igång lite så. Men innan så ska vi till stan I thiink.. gah så längesen det var ;) kommer nog inte köpa något speciellt. men får kolla lite ;)

var med på Kellys tävling! HOPPAS HOPPAS JAG VINNEEEEER. vilket jag förmodligen inte gjorde, typ stor chans xD men damn ifall jag vinneeer :D:D:D.

Nu ska jag göra mig redo för staden :O

lista och sen sova :)

Favoritcafé: ahh fikar inte ofta..
Favorittidning: Måste nog säga frida.. men det är för mycket sex i den tidningen!!
Bästa saken som hände i sommar: när vi bestämde oss för att åka till HK måste jag säga.
Favoritplagg i garderoben just nu: Ingen aniiiiing, är så trött på min garderob :P
Längd: 1.60 och jag kommer stanna där tror jag ;)
Byter gärna garderob med: nicole richie
Vanligaste färgen på mina kläder: Mycket färgglada plagg nu efter sommaren.. men annars vitt kaaaaanske ??
Jag tränar: Joggar och gym då och då :) + skolans idrott.
Höger- eller vänsterhänt: höger, right ;)
Kläder just nu: pyjamas set.. med Doraemon på, sök på google om ni inte vet vem det är ;)
Fisk eller badkruka: I dont get this med "badkruka" men jag fattar ju fisk.. så det är motsatsen.. jag är nog mittimellan!
Morgon- eller nattmänniska: NATTMÄNNISKA WITH NO DOUBT!!
Sparare eller slösare: sparare.
Bio eller promenad: Bio
Snarkar du? Nepp.. not that i know.
Äckligaste insekten: Spindlar.. hmm pretty much everything.
Bästa bok? ingeen aning, läser och sen tänker jag om det lite.. och sen glömmer jag dem.
Vad vill du jobba som? på en bank kanske..eller i en klädaffär.. att få sortera klääder är nog en av mina drömmar.
Chips eller godis? godis
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? piercing i öronen igen ;)
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) mittimellan.. ibland får jag sånt ryck och bara stääädar på.
Gungar du på stolen? jepp.. kan inte sitta still tror jag.
Anser du att du är stark? jag anser att jag är... stark bland dem som är svagare än mig, och halvstark bland såna som agnesa -.- :)
Har du en besatthet? hmm.. vet inte, att läsa bloggar kanske :P.

GOODNIGHT everybody :)

no candy

heej

Det blev inget godis, orkade inte vara ute i detta vääääädret. Skola imorgon ju, är osäker på mitt ämne jag har vaalt. tror jag ska ta djurmisshandel, och berätta lite om hur dem gör päls och så.. ett svårt ämne, men jag tror faktiskt jag tar det :D sen imorgon ska jag till stan tror jag.. ska kolla in lite greeeejor som jag kanske köper på fredag då jag ska till välaaaaa, gaah ska bli kul med tjejerna :) humhum annars så blir det straight to bed tidigt ikväll .. segt me know.

vad ska ni göra ikväll ?

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMAR♥

(märker ni hur mycket jag bloggar på helger ? och på skoldagar.. haha energin sugs bort från miig = få inlägg :O)

image91 << miin favorit godis. *dreglar..*

candy?

hejj

Ska snart tvätta och jag tror jag ska sticka till eko sen och handla godis.. men är inte säääääääker.. dumma väder som gör att man blir osäker haha. men det stänger sex.. tror ni jag hinner sticka dit om jag är klar med att lägga in tvätten klockan 17:20? tar kanske tio minuter dit.. sen plocka lite lösgodis o sen beeeeeetala. men vädret åååh. så kallt o allt........... what should i do????

:/

BINGO!

image90

den här tjeeeeeejen kan klä sig tycker jag, så snyggt med lite oversize tröja och sen markerad miidja, gaah va snyggt, och koftan/västen hon har på sig med lång jacka är också snyyyyggt. ohh inspiration :D men shit, den andra outfiten var verkligen snygg.. that is all I wanna say. ett plus för att den blåa koftan på outfit två är från indiiiska :D har för mig att det kan vara den med knappar därbak, som också finns i vitt. men den såldes ut läängesen tror jag ;P. ser mysig ut iallafall.

byebye

care bears

Hittade denna "åsikten" om carebears längesen och den är sjuuukt bra xD



dagens avsnitt av krambjörnarna var helt efterblivet
förutom att hela programmet verkar uppkommit under nån sjuk knarkvision (de bor ju i det "magiska landet i det blå") så brister det ibland i logiken, iaf de ska alltid moralisera.

så de tre krambjörnarna hade lovat att baka kakor med farmor
men så blir de kidnappade av en jävla tokhäxa som förvandlar dem till grönsaker
farmor räddar dem dock genom att skjuta hjärtan från magen och paralysera häxan
men sen så är dem typ ledsna
för de hade ju brutit sitt löfte att baka kakor med farmor
"det ska vi komma ihåg" säger dem och ser oändligt skamsna ut
ALLTSÅ
att bli kidnappad av en jävla psykopat som förvandlar dig till en grönsak är enligt mig en helt fullgod anledning att utebli till kakbakning med farmor
den där rosa krambjörnen var jävla cynisk också
var typ på tivoli och så fanns det en trollkarl som påstod att han kan trolla bort vem han ville
"men det är faktiskt vetenskapligt omöjlig" säger rosa björn
VETENSKAPLIGT OMÖJLIGT
du är en talande jävla NALLEBJÖRN med en farmor som skjuter HJÄRTAN UR MAGEN och ni bor fan i ett jävla regnbågsland i HIMMELEN!

HAHAHAHHA :D

kollade/kollar du på carebears ? Vad tycker du om dem? :D

Jag själv kollade inte på dem.. kanske har sett men har ingen aning om deras handling och sånt.. inte riktigt min grej :D kollade på sailormoon och aa lite annat :)

Söndag

Hallå :D.

Idag känns det som en tråkigare dag, för väääääädret är superbad, och ja söndag är söndag, slappadag för nästan allt stänger tidigt, bussarna går två gånger i timmen, o ja så är det i HBG iallafall.. men jag uppskattar ändå söndagar för det är då jag faktiskt är HELT ledig, ingen lektion liksom haha :P. Men idag blir det inte helt en slappadag, ska tvätta senare o så :) men det gör jag faktiskt gärna, med tanke på att alla kläder ligger utspritt lite överallt :P. annars är det inget att göra. uuuuuuusch hösten är här.

snart fyller Agnesa o Alma år, mina vänner :D dem fyller år på samma dag, och båda har initialerna A.H !!! Helt sjukt haha :D kommer ihåg när dem började på vår skola, ALLA tog fel på dem, alltså sa Alma till Agnesa o så vidare, ahh inte ens jag kunde skilja på dem, men nu kan jag :D Dem fyller alltså år den 25 oktooober :D

im out

Demonstration

Hallå

har kommit hem nu, från kinesiskan, puhh så snabbt en vecka går ;O ahh efteråt var jag med min kusssin. Vi hade kul xD haha sen när jag skulle ta bussen hem var det värsta demonstrationen vid GA-torg !! så bussen fick väänta, en tant som satt framför mig snackade med hennes man/någon:
- Man ska flytta till Danmark. i Danmark tillåter dem inget sånt här nej..

Well well, det var nån demonstration om terrorism, coolt, men liksom 10-åringar som är med kanske inte ens vet nåt om det, okej kanske lite men dem gör väl det mest för "publicity" ahh kanske svårt att fatta men men. Shiit har ingen aning om vad jag skaaaa redovisa om, gaaaah help!!!!!!!!


Lördag, Uppe tidigt?

Hello

ahh så skönt att få soova, mår riktigt bra och känner mig utvilad fastän jag vaknade åtta :O jupp x) kokar just nu ett ägg som jag ska äta snaart, sen idag ska jag bara plugga kinesiska o sen va med min kusin.. umm annars finns det INTE mycket att säga.. solen skineeeeer, men kommer säkert försvinna snart ;/


im out

RSS 2.0