dieslikeflies

Herro everyboty!

mmmmmmm. blogg...

ja imorgon är det skola as usual. så tråkigt. orkar inte med någonting och det känns som vi har hemkunskap hela tiden. hemkunskap är skitkul egentligen men efter en och en halvtimme i det äckliga rummet så luktar man diskborste och matos. iuuu!




Gud vilken snygg outfit kirsten dunst!!!!! so me like. och shit vad jag inte är den personen som laddar upp bilder på sådant nuförtiden, men once in awhile!

i dont ever wanna go out.



I AM A SHUT IN!


jag.är.laktosintolerant..

hej :D

Dagen började med att min läkare ringde (hade telefontid) och berättade att jag är laktosintolerant! BYE BYE milk. mm.. men jag tror inte att min grad är så allvarlig. i mean, jag käkade yoghurt till frukost och inget hände, det är nog bara om det är ren mjölk.

Sen började skoldagen och shit så tråkigt det var. ända till svenskan var det tråkigt, men sen på svenskan var det kul för vi skulle lära oss lite danska. hahahha det låter inte fint :P mmm sen hade vi musikprov och det gick åt helvete... satt bara på keyboarden och klarade inte ens den! men jag skiter i det, finns så mycket annat viktiagre just nu känns det som^^  sen hade vi engelska och där gjrode vi inte mycket ..

Sen kom jag hem och degade i min säng i en halvtimme typ . stack sedan till hyresvärden och blev medlem i gymmet! wihue. nu är jag och mamma medlemmar i äk's gym. . .

mmm..... nu MÅSTE jag plugga. vi har jättemycket denna veckan med. så jag bestämmer mig för att plugga till klockan nio. sen stop :D

hejdå!


HAHAH så ful e han! (yes..it's chris crocker..)

broken hörlurar.

hej

snaart är det dags för hål i väggen :D och denna gång är elin kling med :D wiiee. Sen efter det är det stor i Japan ^^
Anyway. idag har jag inte gjort mycket, var och tränade lite i gymmet med Agnesa. har ångest efter fredagen you know . Sen så kom jag hem och skulle käka wokade nudlar ... satte mig i soffan och skulle byta kanal.. balanserade tallriken på ena handen och så trillade den!!!!!!!1 SÅN OTUUUUR. fick noodles över hela mig :( men aja, jag har otur. Sen är mina hörlurar finally broken ^^ och hur ? jag råkade trampa på ena .. de klarar inte min kroppsvikt. . but who does ^^?

imorgon är det skola.......KILL ME pallar inte med skola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och vi ska hinna med tre prov åtminstone, innan höstlovet PLUS utvecklingssamtal. ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

hi, it's me.

Herro!

nu e jag "tillbaka". Har inte haft lust att blogga på sistone. har varit så trött också. vet ni, jag försov mig hela veckan ^^ hahah till och med när vi hade sovmorgon ^^ men men.

nu kommer det en picspam:



Elmos nya shoooesisisisis :D så fina!


sen igår så var vi hemma hos the bunny (som ni ser på bilden)


SÅ fint hon hade fixat!! och så gott!


sen degade vi i någon park :)

Shitkuuul..

sen har jag shoppat liiitegranna också men det kan jag ej lägga upp för syrran kommer skvallra till mamma som kommer döda mig. men som sagt det var bara litegranna ^^...

förresten så hade vi skoljogg i fredags. Det var väl kul. för folk som orkade jogga :'/ jag joggade till den första backen sen tänkte jag "hell no this aint gonna work" och då gav jag upp och gick de resterande 3 kilometrarna.. funkar inte! min kondition existerar inte!



studiedag imorgon!

Imorgon blir det inte skola för vår del då det är studiedag!


fatta så skönt.





månen.

haha fatta så mycket jag o agnesa längtar tills jul! vi lyssnade på christmas carols innan .

AND SO THIS IS CHRISTMAAAAS!

snabbt inlägg



shit så jobbigt det var att plugga. har varit peppad och pluggat hela veckan. men så tog krafterna slut just ikväll.. känns inte som jag har fått mycket gjort men skitsamma. Det får gå som det går nu, har gjort allt jag kan så :) Imorgon efter skolan ska jag byta om till mjukis kläder som alltid och bara slänga mig på min säng! FINALLY HELG! på lördag blir det sova tills klockan elva och vakna och käka en långsam frukost. Sen på söndag ska jag och mamma på en liten kinesisk fest :) sen på måndag har vi studie dag! kan det bli bättre!? och hela nästa vecka har vi typ en temavecka, om hälsa.... jaa om vi ska föra en matdagbok är det kört. det kommer stå "godis, fem mackor, lite mer godis, tre portioner.." osv..

men nu ska jag gå och borsta tänderna sen blir det mp3:n och min sköna säng!

ni får ha det bäst! ♥

heeeelp

Vad är kapitalism? vet att det handlar om individuella rättigheter, något om att all egendom är privatägd. MEN MER FÖRSTÅR JAG INTE? och vår so lärare har inte berättat mer om kapitalism än att all vår ekonomi idag är baserat pådet?!!??!?! prov imorgonnnnnnnn


snälla hjälp mig.

i am into nicknames

hej!

Denna veckan är full av läxor, men igår så gjorde jag hälften av alla läxorna. Och idag gjorde jag den sista läxan! Så skönt. Nu har jag bara ett prov att plugga till, ett SO-prov om industriella revolutionen..

det är väl allt jag har att berätta just nu :) Imorgon ska jag o agnesa leta efter prao! kommer inte bli lätt då vi är riktigt sent ute. men man får väl hoppas :P


det är superkallt nuförtiden, så på med tjockare jacka, halsduk och eventuellt mössa :D!

att se framemot ikväll

hela dagen har varit skit. och det fortsätter. men annars så kommer det faktiskt något bra på tv.. tror jag iallafall:

20:00 - hål i väggen
20:30 - stor i Japan

båda på tv 6. Mycket Japan nu förtiden ^^ :)

att se framemot ikväll

hela dagen har varit skit. och det fortsätter. men annars så kommer det faktiskt något bra på tv.. tror jag iallafall:

20:00 - hål i väggen
20:30 - stor i Japan

båda på tv 6. Mycket Japan nu förtiden ^^ :)


OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

HATAR ALLLLLT

göra:

äta
läxor


PALLLLLLLAAAAAAAAA SOOOO PROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV?!

Lördag med l

hej.

idag lördag. otursdag. pms. mat. snacks. sur. arg. glad. hatar skolan.


positivt:

http://www.youtube.com/watch?v=q2NjNhDvT-g


någon mer som ska kolla på extra extra ikväll BARA för att miss piggy (blondinbella) ska vara med?
alltid när hon är med i tv verkar det som hon är stressad eller något haha. hon snackar så fort.

iaf. extra extra 22:30.... HEY varför gör JAG reklam för henne >.<

tics

Shit, nu när  jag varit hemma från skolan i några timmar har jag bara suttit framför datorn. Kollat in alla bloggar, hemsidor - ALLT! och slutsatsen : JAG VILL SHOPPA..... mamma fyller ju år på söndag (enligt den kinesiska kalendern) så jag måste köpa något till henne, och till mig! haha jag vill ha gosiga kläder, och t-shirts från h&m herr avdelningen med häftiga tryck. Anyway..... nu borde jag äta!

läger med klassen




Vi åkte ju till Kullaberg med klassen för att ha läger...Och resan dit var skitjobbigt men samtidigt väldigt kul :D vi väntade nog en timme på bussen, och eftersom att vi var tvungna att åka kommunalt så var det en massa fel tider och allt möjligt. Sen kom vi fram till stället då, och herrrregud. alla tjejer skrek, vissa grät. Det var sååååå äckligt där. och att vi skulle sova där!! trodde aldrig att jag skulle klara det. Det var vindskydd.. tre stycken. Lärarna skrämde oss med att säga att taken var fulla med spindlar på kvällarna, Han sa också att om han skulle väcka oss på morgonen behöve han bara hoppa på taken (det är låga tak) så skulle alla spindlar trilla ner. Oh my god >.<


typ sådär såg det ut.


vindskyddet mitt emot vårt.


eld i mitten

Efter att vi kommit dit så käkade vi lunch, sen skulle vi bege oss mot Nimis. Och vägen dit var SÅ jobbig. det var upp och ner, sen en braaaaaant väg ner och äntligen var vi framme i Nimis, och det var så jävla häftigt där!!! Är riktigt glad över att ha fått uppleva något sånt. och där pissade jag också utomhus!!!!!!


nimis, på väg ner


Robin (?) på väg ner




fullt med trä!


wow






Sen var det helvetet att gå hem igen!!!!! Och inte nog med den branta backen UPP denna gången så började det regna -.- Så vi gick i ösregnet men jag undrar varför jag inte klagade en endaste gång! det är sinnesjukt haha .

När vi kom fram skulle vi laga middag, jag och Agnesa skar kycklingen i bitar, andra i klassen skalade morötter, potatis. Sen skalade jag en rotfrukts-grejs.


uschiga alla ser ut haha :D


såhär nice blev maten! sopp-liknande grej :) faktiskt god.

Sen efter maten fick vi göra lite vad vi ville. Vi käkade godis, sprang omkring, skrattade, snackade, åt mer godis. ni vet.




här ser ni klass 9b!!! skolans bästa klass :)

Sen skulle vi sova, de i mitt vindskydd var verkligen bäst. alla gick och la sig samtidigt typ. haha, så skulle vi sova. men nej det gick verkligen inte då de andra barnen fortfarande hade socker i blodet -.- ALLA skrattade, skrek, spelade musik. så sa vi till dem men då skrek de på oss -.-' speciellt köttbullen >.< men anyway så somnade vi väl till slut ^^ Var jätterädd för spindlarna så jag sov med en filt över mitt huvud typ. men vårt vindskydd hade faktiskt inte mycket spindlar alls! så glad haha


jävla köttbulle hahaha :D!


amir som sov i mitt vindskydd :)


vindskydd..




kevinskiline!


nästa dag innan vi åkte hem. :/


de lekooooooor.


sen åkte vi hem, once again kommunalt. VILKET HELVETEEEE! alla var trötta, arberduchi också.



trötta som fan


ego bilder på mig:


väntar på bussen vägen dit.


HHAHA usch >.<




väntar på..


HAHAH väntar på andra bussen, tror inte det var meningen att jag skulle komma med :D



vi väntade otroligt många gånger -,-


AHAHAHA


när jag vaknade


Stor kind ja, haha när vi var trötta och skulle vänta på bussen


detta får avsluta:

detta är egentligen en video, och går ungefär såhär:

Elmo: haha.. jag gjorde den till kinesen, Hon ba ^o^.
*sätter på hörlurar, sjunger med ordet "keep". börjar göra några moves med handen, sen skakar hon lite och tungan kommer fram*

HAHA aja, glömde nämna att jag blev halvstucken av en geting i huvudet, jag kände på den, så tänkte jag "wtf e detta, så tryckte jag, så insåg jag att det var en geting, så började det göra ont, så skrek jag.. sen grät jag haha"

men ja, det var skitäckligt.

LÄGER

HEEEEEEEJ

idag ska vi på läger, vi ska som sagt sova nästan utomhus, i ett vindskydd:


ser det inte super gross ut?

Anyway så håller jag på att packa det sista. hoppas jag inte har glömt något nu. Har mycket mindre med mig än förra lägret, men vi ska bara vara där en natt så det behövs nog inte lika mycket.

Hejdå !

I bought a SPORK

hello

Oh så tröööött jag är. Hela dagen har gått så snabbt!

Jag och  Agnesa tog bussen, sen hoppade vi av vid Willys för vi skulle kolla i jysk efter underlag till hennes sovsäck. och så köpte vi yoga mattor HAHAH. ja billiiiigt som fan :) seeeen köpte vi godis och så köpte hon underlag så klart.

Efter det blev det buss igen till stan. jag köpte en svart mössa från kill-avdelning. haha inte så att man ser någon skillnad ^^ sen köpte jag lite panties. Och efter det var klockan redan sex -.- så stack vi till stadium där vi köpte sporks. Så gulliga dem är, frågan är om de är användbara^^


sporks..

påminner om spelet spore... spelar du syrran? :D

strax....

.....ska jag till stan måste köpa:


1. Mössa till lägret
2. en såndär gaffel/kniv/sked - grejs på stadium
3. MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT
4. godiiiiiiis
5. CROSSAAAAAAAAINNTER

Ajvar - min nya kärlek

HELLO!

Det var längesen jag bloggade haha. men har haft "fullt upp" under helgen ^^ Det var tivoli på lilla Ättekulla! Tivolit var väl helt okej, jag hatar karuseller så det blev bara lusthuset och lite godis. Sen idag så var det då skola. Såååååå soft det var känns det som! Vi snackade skit mycket om lägret nu på onsdag. vi ska sova i VINDSKYDD vid kullaberg!!!! Och det finns bara en TOA. och det är inte ens en riktig toa. Bara ett utedass där man kan se all skit. mm.. får väl hoppas att allt går bra då, fick en läkar-tid imorgon klockan nio (fan,missar ej idrotten..). Hoppas jag får några starka tabletter mot min mensvärk. anyway. tillbaka till rubriken. AJVAR!!!! Agnesa gav mig tipset. Man tar ajvar och ost på mackor och så in i ugnen . sen väntar man tills osten har smält och när man äter det är det som PIZZZZAA. så många olika smaker blandas i ens mun. GAAAH så gott det är. jag köpte en ajvarburk igår och halva e slut nu!

och om ni ej har ost:


Ajvar PLUS


BRÖD är LIKA MED


PIZZZZZZAAAAAA

grattis! 1 år och 31 dagar

!!



ah dålig bild.men som ni kanske ser så har det redan gått ett år! wow. så länge och snabbt tiden går!

Någon dag kommer jag sluta blogga, men vet inte när. kanske när jag börjar gymnasiet? haha aja.

SKA SOVA NU ALLA PUMPKIN HEADS!

kram o godnatt.

Finaste morotsbullarna!


Kolla så fina morotsbullar jag och Agnesa gjorde på hemkunskapen idag! finaste av alla! haha.


Så här såg mitt hår ut idag.. FAST sen förstördes det när jag kom till skolan och såg ut som helvete nästan hela dagen :/

såg ni idol? så dååååååååålig!

fastan

Hej!

jag har inte ätit/druckit något sen klockan halv sju imorse :) och det är inte jättejobbigt, min mage kallar inte på mat - ALLS. men my mind is killing me. Vill äta, dricka...... men snart så! och vi gjorde det inte äns på det "riktiga sättet".. eller hur man ska kalla det.. Mm. har laddat upp med 1. middag då såklart, mamma har fixat 2. chips 3. chokladkakor. HELL YEAAAAAH! när klockan slår 18:30 kommer jag hugga in.en timma kvar då :)

wish me luck.

06:14

JAG ÄR UPPE!!!!!

har varit uppe sen klockan sex!


Jag äter!

chokladfudgies

Igår så bakade jag chokladgrejer. Snoddas/snodas (?) ni vet. Det blev jättebra faktiskt :) men det blev skit mycket och since min mamma inte gillar choklad så är det oftast jag som får käka upp allting. Men sen idag så bjöd jag hit lite vänner och så käkade vi det och kollade på shan atcis blattefierad :D BÄSTA!!! haha, sen gick några av oss ut till bk och cg :)


detta är en del av allt :) HAHA


Agnesio i City gross


härlig bild på ELMOOOOOOO!

Ja.... nu blir det plugg då ^^  NOOOOT, orkar seriöst inte idag ;( så mycket läxa vi redan fått :::::::::::::::::::::::::::::::

orkar inte någonting :P

en annan grej: Imorgon ska jag fasta :) ska bli intressant !

MATSPECIALEN!

nu kommer matspecialen om det vi åt på båten haha :d


Det första jag åt på trippen var mikado..typ som pocky :)


Detta åt jag någon dag. det är kyckling, potatisgratäng och en massa sallad :)


första frukosten.. jag vet det ser gross ut HAHA, men det är inte konstigt när man känner tio stycken i ledet efter en som också vill ha .. men det var gott :P


mer frukost


second night... jag gillade potatisgratängen skiiiiiiitmycket och den salladen med krutonger i :D!


andra frukosten :D mycket finare och mycket mer ellerhur? haha


Jag och Jakob(syrrans b-friend) hade dessert battle, eftersom att Syrran fyllde 21 år så skulle vi göra en dessert var, sen skulle hon bestämma vem som vann. OCH kan ni gissa vem? haha jakob........ men den till vänster är min.. om man tittar efter så e den skitful egentligen HHAHA men den var jättefin innan den smälte. och den bestod av ett lager panna cotta, sen jordgubbs sorbet, sen vaniljglass, seeeeen chokladsås och chokladmousse typ :)


sen i Riga så käkade vi på en kinesisk/japansk restaurang:D detta är vad jag käkade,
Lax-sushi, tonfisk-sushi, mussla-sushi och ål - sushi!
Det var skitgott :D!


detta är var vårt bord :)
Jag åt då åtta bitars sushi, mamma åt wokade nudlar med en massa grejer, syrran åt en box med räkor, sashimi(?) och grejer och jakob åt också wokade nudlar typ :) sen beställde vi också friterade räkor.. och vi drack konstiga saker till.. I mean jag drack cappucino cream .. och det till sushi passar inte riktigt ellerhur?


räkorna


mammas.. inte så god faktiskt haha.


sen fikade vi..... morsan åt hennes favourite cake. jag o syrran käkade glass och jakob åt en munk.


sen när jag och mamma åkte tåg hem, typ klockan åtta på kvällen så käkade vi mackor typ :D


ja.. hon fyllde år ju :D så jag och jakob sprutade ner henne med sån skumgrejs som man har på festivalen typ :P ignorera hennes ugly face HAHAH hon är jättecuticle i verkligheten

självklart käkade jag en massa annat shit, typ tax free godis haha :D


SIS and jakobi.

beeeeeeeeeejdå!

RSS 2.0