odaiba 20:41

idag akte vi till odaiba.
det var jattehaftigt att aka dit, vi akte yurikamome line som aker lite ovanfor marken hela tiden. hojdpunkten ar nar den kor i en loop! och nar det kor over rainbow bridge, alltsa over vatten!

vi borjade med aquacity, det ar ett shoppingcenter pa typ 5-6 vaningar. utanfor aquacity ligger da the statue of liberty. som ar en recreation av frihetsgudinnan. coolt men valdigt ...weird?

efter det akte vi vidare till fuji tv building, det ar en av japans storsta tv-kanal och sjalva byggnaden var awesome! visar bilder sen men den var HUGE. turister ar tillatna i en del av byggnaden for att kolla in props som de anvant till tvshower, kopa souvenirer av sin favorit tv-show osv, aka till 25e vaningen for att kolla utsikten och ja ata mat och sana grejer. dessutom ar man hur nara som helst sana shower dem spelar in just den tiden man ar daR!! just idag spelade dem in nagon slags komedishow.

traffade dock inga kandisar haha men kopte ett tokyo dogs block! tokyo dogs ar en serie jag kollar pa just nu! sa coolt.

efter det akte vi till palette town som ocksa ar shopping, bredvid det finns det ett pariserhjul men vi akte inte. for kallt och for laskigt!!
utanfor palette town var det en dude som korde street performance. typ komedi och sana coola trick... har videofilmat sa kan val visa nagon dag.

efter det akte vi till tokyo decks, som ar ett shoppingcentrum, darinne fanns da little hong kong som ska forestalla hongkong...
pa gameavdelningen av centrat fanns det roliga aktiviteter som att testa sina muskler eller hjarna osv. jag och camilla korde ett test for att kolla var mentala alder. det var ratt awkward da det bara var vi tva plus killen som jobbade dar som skulle forklara for oss pa engelska. men hans engelska var faktiskt grym! kan vara for att odaiba ar varsta turiststallet sa manga forbereder sig for turister haha..
iallafall sa ar min mentala alder 61.
shit.


sen akte vi hem igen och omg vilken view!!!!!!!! solnedgang vid alla skyscrapers och alla ljus. sa fint!

imorgon ska vi till syrrans stalle. hon bor i chiba och dar finns det mycketshopping!

snart jul!


Kommentarer
Postat av: Sandra

HAHAHA din mentala ålder e 61 XDD damn betts, you're not so young as you look ;P HAHA! <3

2009-12-22 @ 00:05:10
Postat av: Anna

Låter trevligt :p

2009-12-22 @ 02:59:11
URL: http://sephchan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0