happy new year!!



/BETTY!

nytt år!

om några timmar börjar år 2009, ett nytt år för nya möjligheter och nya skolproblem -.- ch nästa vecka börjar skolan vilket är hur hemskt som helst!!!!! jag har inte alls kommit långt på min bok.. jag måste lääääsa. ikväll så ska jag inte göra så mycket, lotta har kommit hem från madeira och vi ska fira tillsammans, jag vill ta det riktigt lugnt. Har dessutom lite mensvärk så känner inte för något stort. meeen det är NYTT år! 2008 har gått hur snabbt som helst, fast ändå inte. Jag inledde året ï Hong Kong, tänka sig.. det har redan gått ett år! imorgon ska vi dessutom fira det kinesiska nyååret, egentligen är det inte den 1:e utan den 25:e januari, men sen att syrran inte är hemma då och mamma vill att hon ska få äta maten så blir det fest imorgon istället. men min mens spökar och jag har ingen lust att ääta.......:O



den här mössan kanske jag har på mig ikväll : ) lägger upp en bild senare.

hejhej!

we have a new familymember!!!

Yepp thats right! datorn fanns där och vi köpte den!!! wihuuuue, så nu sitter jag med den i knäet, trådlöst internet har vi också fixat, dock vet vi inte hur vi ska skydda det en så välkommen hem till oss för free internet haha! gud vad skönt det är med en laptop! ska dock inte ta med min laptop någonstans, utan det är en hemma laptop. som ni kanske kan förstå är jag inte van vid tangenterna än så det är ganska svårt att skriva. men jag blir nog van snart:)

nu ska jag installera lite program som behövs, såsom winamp, adobe reader osv.


hejdå!

kan visa bild nästa gång :)

nyår and shit..

hej hej

idag så var jag, mamma och syrran i väla.. lite shopping med familjen typ. sen har vi lite julklappar att köpa också, sena i know men vi har inte träffat de personerna i jul. ja och så klart checkade vi in rean lite, jag köpte ett par nya jeans @ h&m, ett par ursnygga skor som jag älskaaar fastän de är lite för stora!!! Har kollat på dem aaaaaaages ago hos en annan tjejs blogg, trodde att den aldrig skulle säljas igen men sen idag fanns dem där! och så köpte jag en skithäftig mössa @ gina tricot med runda silvriga nitar attached ..

vi åt en "middag" i burger king för endast 19 kronor!! wuhuuw, och då åt vi alla varsitt meal, mamma åt crispy chicken meal, jag åt whopper meal och syrran åt whopper piñata meal, anledningen till det billiga priset var för att jag hade fått en massa presentkort till burger king efter att jag praoat där, så det passade jättebra att använda :)

Imorgon blir det en tripp till väla igen, eller rättare sagt områder kring väla. Ska köpa min datoooor! ja, det vill säga om den finns kvar. har en känsla av att min "tur" kombinerat med att den är på REA är  lika med  =SLUTSÅLD!
vill inte hoppas för mycket då det förmodligen kommer bli en besvikelse och då blir jag så grymt ledsen och det betyder att nyår är förstört :P


Måste berätta lite om svedala resan vi gjorde i måndags ju! Det var skitkul att umgås med lite andra människor för en gångs skull, och det var jag, syrran, Camomillate och Jenny som är camillas storasyrra. Vi åkte först tåg till Lund, där vi bytade till en buss som tog oss till svedala! direkt när vi kom fram blev det in på mcdonalds och lite mat :) sen blev det shopping, swedala outfit hade otroligt billiga märkesplagg.. t.ex. miss sixty jeans för 500 kr.. men för en snålis som mig så var det inte så billigt, fastän det är mer än 50% off. jag tror aldrig att vissa kommer förstå det, då de tänker jämförspriset eller hur man ska säga men för mig är det priset jag bryr mig om mest, inte om hur mycket jag tjänar på det. Fast visst är det bra ifall ett par jeans man kollat på skitlänge men som är för dyra, då åker man dit och ser att de är på ett helt skapligt pris! då hade jag nog blivit skitglad :) I swedala outlet hittade dem andra lite fina saker, t.ex. camilla som hittade ett par svarta jeans :) efter swedala som var lite av en besvikelse för mig, eller besvikelse och besvikelse, det var vad jag hade förväntat mig. Vi tog bussen in till Lund City för att göra lite annan shopping, kolla rean där och så vidare. Den var väl helt okej, hade ju redan kollat in de flesta butikerna som också finns i helsingborg, Såsom h&m. Men de har ju också Wedins med skor och där fanns ganska fina skor faktiskt, hbg borde också investera i flera butikskedjooor!! jag hittade dock inte alls mycket under den resan, ett par tights blev det höhöh. men jag hade grymt roligt!!

jävlar vilket långt inlägg det blev nu :O men ni orkar säkert läääsa, vet att min syrra kommer läsa iallafall HAHA.

godnatt^^^^

håll tummarna för min datooor!

they day so far

idaag så har det varit en riktigt soft dag, jag och syrran gick ner till källaren och fixade den gamla cykeln, en skitful grön cykel. Men vi pumpade hjulen och så funkade den. Haha den lät lite konstigt men fungerade hur bra som helst. Så vi cyklade till city gross för att köpa lite stuff. Sen gick vi hem och lagade en sallad med: oliver, fetaost, tomat, sallad, pasta och någon sås. Det blev ganska gott och det är ganska nyttigt! Vi satte även på filmen "blonde and blonder" med Pamela Anderson och Denise Richards, den var HUR dålig som helst!!!!! Se inte den!! Vi orkade knappt 20 minuter för den var skiiiiit.

så just nu läser syrran vecko revyn och jag håller på med en annan sida + bloggar hehe.

Imorgon så blir det svedala outlet! och sen på tisdag ska vi till väla, syrran ska köpa en massa grejer som kamera och presenter. Jag måste köpa lite presenter till t.ex. jakob och mina småkusiner. Men sen vill jag ha dator också ju. men får se hur det blir...... o.O


jag och syrran för x antal år sedan! nu är det omvända roller...!!111

dies of boringness

det är lite tråkigt, men ändå skönt. har inte tänkt på alla läxor vi har eller på att vakna tidigt, men snart så börjar det igen och då tänker man varjeee dag man vaknar "OH herregud när är det helg?!?". Seriöst, det absolut sämsta med skolan är att man måste börja så tidigt, vi skulle kunna börja nio varje dag och jag hade varit nöjd. Men nej, man måste gå upp klockan sju, och för vissa till och med klockan sex. Nu ligger syrran i sängen och läser "stolthet och fördom", herregud hon har läst mer än mig!! förstår mig verkligen inte på den boken.....(>,<)'


[meningslös text]
har ingenting vettigt att blogga om ...................

rean

skitmycket folk idag i väla så klart, herregud det var helt sjukt! Aldrig varit med om att så många ungdomar ska handla på rean, "rea" var ju inget för dem! Men nu, fullt överallt. och de knuffas och gör allt för att få en tröja eller whatever. trodde jag skulle orka göra motstånd och göra minst lika mycket mot dem (hohoh)... men jag orkade faktiskt ingenting, bara sket i det. Dock köpte jag lite saker, hörlurar till exempel :D

på måndag ska vi till swedala outlet, får väl hoppas man hittar någonting bland alla de märken de har :)


vad tycker ni om rean? m(^__^)m

SAAAAAAALE

Hello

sorry for being unactive men det har ju varit "christmas"....

ja iallafall så åt vi sjukt mycket mat, orkar inte räkna upp det men det var gott :) igår så var jag helt död och kände mig dålig hela tiden :O alma kom hit och så men hade ingen lust för någonting.. så jag bara degade och gick nog upp flera kilon IGÅR.  MMM glass..

idag så ska jag och elmo kriga @ väla, ni vet mellandagsreaaaaa ^^). därför jag är uppe så tidigt... vi ska va där när det öppnar :O hoppas vi hittar något fint, men jag måste spara pengar för att jag ska köpa en dator.. mamma är snål så jag får betala den själv, men har en känsla på att hon kommer hjälpa mig hihi. nu låter jag som värsta fattiga personen men ja då får jag väl vara det :)

måste köpa hörlurar idag .. hoppas clas ohlson har sale på dem hhohohoohohoho (^o^)b

tydligen så kommer det vara kallt i södra väskusten idag!! och det stämmer, kollade ut genom fönstret och ser froost, hoppas lite snö kommer nu då :)



tråkigt

GIVE ME SOMETHING TO DO; så tråkigt det är. ingen snö, ingen julkänsla och hatar alla som firar en pk jul !!!!


vadå jul >.<

good morning . good morning

okej jag vaknade för en timme sen, men ändå ^^ shit vad mina axlar är stela, hatar det för jag har det ofta men gillar inte att bli masserad.. so no cure :P om någon stund kommer syrran heeem! hennes tåg blev försenat pga something uppe vid jönköping (?). Ska till city gross med henne för att köpa in lite av de sista julmaten. Sen hem och imorgon äntligen all mat. Dock känner jag ingen julkänsla ALLS. om det bara hade kunnat snöa... men just nu känns det tråk (och grått).


nu ska jag äta brunch :) hejdå!

btw, nu har lotta också åkt :( till Madeira (?), hon får ha det så bra bland all vin! hihi

trötttttttt

idag har jag strosat runt på stan för att köpa lite julklappar ^^ Är så trött just nu, kan bero på all "exercise" jag fått idag, yes så dålig kondition/hälsa har jag :) Imorgon kommer syrran hem, wihuuuuuu. Shit vad vi ska äta på julafton wihuuue, sen ska jag, syrran och mina kusiner dra till svedala outlet på måndag!! Hoppas jag hittar något fint där :)

Som alltid när man blir glad^^ börjar man smått tänka på alla läxor som man måste göra. Har en bok att läsa ut och så vidare. måste verkligen börja imorgon, men just nu ska jag inte tänka mer på det.


ha det bäst.

IIIIIIIIIIIIH

hatar denna känslaaaan :@ hejdå


all you need


allt jag behöver är en riktigt cozy bed (se exempel ovan), min kära kudde och ett tjockt täcke, sen kanske en ds, tidningar, musik eller om man har - en bärbar dator :) oh vad jag vill ha en bärbar, men behöver inte riktigt en ännu.....:'(  om jag skaffar en så vill jag ha router så att jag kan ta min dator överallt :D annars är det lika bra att skaffa en ny stationär right ;) bäst är att ha den i sängen :D

pictures


bion i lördags, hade på mig en sån krage man som sitter ihop haha, tror syrran har sytt den. Faktiskt jättebra :)


hm......



hmm..


så sjukt långt hår jag har >.< måste klippa mig ASAP!!




mitt hår ser brunt ut och min arm ser huuuge ut :D


/bettttttttty

handla julmat

hello everybody!

idag ska jag och morsan gå och handla julmat.. sent ute? vet inte, men om vi hade köpt det tidigare så hade jag ätit upp allt innan. HiHI.. så vad brukar man äta till jul då? vi har kommit fram till lite, men kom på att jul mat inte innehåller så mycket grönsaker :O det är kött kött kött kolhydrater kolhydrater och sen kommer det liiite rödkål och möjligtvis rotmos..

förresten.. jag vaknade klockan 12 idag -.- shiit, kommer inte klara av att vakna när skolan börjar!!! ZZZzzzz

Nu måste jag gå och byta om osv! See you later..



pigs are flowing

Haha ser ni den nya förändringen i bloggen? skaffade lite snowflakes i form av piggies, ingen header och så lite nya färger :) är rätt nöjd men det är man alltid efter en ny design XD sen går det några månader och man är inte lika nöjd.

idag så var jag och kollade på twilight, den var riktigt bra faktiskt, bättre än vad jag hade förväntat mig... men jag har läst några av de negativa recensionerna (rättare sagt; de med konstruktiv kritik) , och de har som vanligt påverkat mig otroligt mycket. Man kollar annorlunda på filmen efteråt. Tyckte att den kvinnliga huvudrollen, Bella, stirrade runt hela tiden. Fanns för många scener med hennes stirrande.... but i guess det bara försöker visa oss något, typ att hon är besatt. Men ofcourse - Robert Pattinson - GAAAAAAAAAH, som jag sagt (t.om. innan jag såg filmen^^) han får gärna bita mig :)

här är en vid på när han bet tyra banks!


creds: lotta for telling me

hey.. who's the other dude? :O

request by "feces"

jaja lotta gnäller och vill ha nya inlägg så här kommer ett:)

är hur trött som helst men ska väl lyckas skriva något :)

idag var det då skolavslutning, fick våra betyg och så. är så nöööööjd för jag fick äntligen mitt vg på bild OCH mvg i svenska!!!! herregud det är nog det sista jag hade kunnat tro mig, och nu är jag rädd för allt som väntar. men om jag sänks till vg är det faktiskt också okej, i och med att jag inte brinner så mycket för svenska!

det var julkonsert, som vanligt, i dag. Fanns folk som rappade, sjöng julsånger och min lilla kusin martin som spelade piano, är riktigt stolt och avundsjuk av honom !! alla är fullkomligt amazed by him :D chinese ftw.

var också lite i stan med melmo och lotta, det var kuuul :P


calaudias fina skapelse


@ volleybollen'


Me & Lotta!

oink



CHRISTMAS IS JUST AROUND THE CORNER!
AND MY BELOVED MELLANDAGSREA TOO!

me hate them all

igår sov jag hos min vän, det var kul :D vi gick och la oss vid halv ett tiden och det var inte så smart då vi skulle upp "tidigt" idag. Vid halv åtta tiden gick vi upp.. det var seeeegt :O dagen har varit ännu segare, det var volleybollsturnering i skolan, en massa olika lag möter varandra, sen möter vinnarlagt lärarna. jag och Lodda var inte med för att vi inte gillar sport. speciellt inte volleyboll. Så alla vi som icke spelade fick gå en runda på en och en halv timme. Hur jobbigt som heeeelst. och det blir inte bättre av att alla jävla idiot lärarna ser ner på de som inte spelar.. seriöst de hatar oss som inte spelar huuuur mycket som helst. Min svenska lärare sa att vi va klena. omfg. Ja alla lärarna står på min minus gånger tio lista just nu. Allt de prioriterar är 1. Kaffe 2. kaffe 3. kaffe 4. varandra .........asså kaffe kaffe kaffe. I skolan kan man gå till personalrummet för att leta efter en lärare, då hör man de skrika "NEEEJ jag kan inte komma nu jag har inte druckit mitt kaffe!" asså fuck you, hatar dem :@

ja.......... äntligen lov imorgon då. och dåå är de huuuuur snälla som helst bara för att de vet att de kommer få presenter av oss.

thank god att det är sååååååååå goood mat ikväll. ohhh mat mat mat mat mat <3
(FYI: vitlökskroketter + stekt kyckling + sallad + kall läsk)

ny design kanske?

hej!

idag var det som sagt skridsko med skolan. gick väl bra, inte roligt att åka skridsko längre men vi åt en massa och hade trevligt^^ Ikväll ska jag nog sova hos min kompis, vi ska kolla på film och en massa sånt sen imorgon är det volleyboll med skolan. tråkigt och efter som att jag och min vän L inte ska köra så måste vi promenera, seeegt >.<

anyway så kommer det lite bilder :


usch.. i ishallen idag^^


i skolan, ser ni vårt kapprum? helt målat och urk  men den grismasken däruppe som jag håller i har jag gjort!:D

yadiyada.



Lotta<3


Agnesa & jag
Imorgon åker HOOOOOOOOOON!!! VARFÖÖÖÖR, kommer sakna henne så mycket. det brukar vara hon + jag + mellandagsrean :O men nej nej, det blir inte ens home alone för henne (om hon inte laddar ner den) . Men ohh :/ hon ska vara borta heeeeela jullovet . typiskt, MENMEN du får väl ha det så bra då :'( så ses vi någongång i januari......... vi ses nästa år. NÄSTA ÅR!



funderar på att byta lite design :) hejdååååå.

Quotes

Idag så var det en relativt soft dag, men tydligen var det jordbävning imorse, kraftigast var det väl i malmö någonstans men sen att helsingborg ligger så nära så kände vi också det. DOOOOOCK sov jag!!!! är så ledsen för jag missade en jordbävning :O lite läskigt men jag vill vara med om en, inte en jättefarlig men iallafall veta hur det känns...

i skolan hade vi en sån jävla pysseldag, jävla "notting hill" klockan nio på morgonen, believe me... its not good. så jävla tråkigt. jag fick ont i magen och huvudvärk av de brittiska accenterna.  sen så fick vi spela spel och pyssla. så tråkigt, och de hade en sån här dag BARA för att vi skulle städa våra skåp. Och de var tvungna att låta oss sluta klockan två på eftermiddagen!?!?!??! det tog femton minuter för mig att städa mitt skåp......................................


Anyway så hade vi roligt med spelen, vi körde ett spel där man skulle förklara det ordet man hade tagit. t.ex. om man fick "Sverige" så får man med egna ord försöka förklara det för sina lagkamrater, det var sååå kul och tävlingsinriktad som jag är blev jag väldigt "speedad..." haha.

"okej.. ehmmm det är huvudstaden i paris.....haha" /Karro
tiden tog slut och vi får se vilket ord det var - London..... hahahgahahahahahahahha

alma tar en pollett och vänder, sen att det e tidspress tittar hon upp och skriker
"HE'S THE LOOOOOOOOOOOOOOORD!!!!!!!!" med en sjuuuuuuuuukt rolig min HAHAHAHAHAHHAHAH(internt...)
jag tror det var jesus eller gud.

"fucking "ting tingeling ting aaamin ting tingeling taamin i looove tooo siiiing", den jävlasaken på msn, man går ner med musen, POFF, mitt hjärta hoppar"/nesi

we will not grow old

Så sjukt skön dag idag. en massa tråkigt betygsnack ........... så segt med en massa dumma lärare. men men, efter maten stod vi och väntade på vår musiklärare i kylan. typ 20 minuter sen så bestämmer vi oss för att gå ner och fråga... visar sig att han var sjuk!!!! så jävla olönt, så fick vi håla! yes, alla tjejer stack hem till mig sen fick vi veta att engelska lektionen vi skulle ha efteråt blev inställt så vi slapp !

nu ska jag strax ut till stan med elmoo, har svårt att bestämma mig för vilken väska jag ska ta (-  . -)'



hejhejhejhejhejdå.

another day

idag så gick vi då lucia för bostadsrättsföreningen(?) ättekulla. DVS alla som bor i området typ. det gick väl bra.. vi var hur nervösa som helst, för många av oss var det längesen vi stood on stage^^ lite småfel då och då...

jag            längtar              tills              lovet.         


har endast ett matteprov kvar som är på fredaag

sen nästa vecka är det sånt skit tråkigt som skridsko och volleybollllllllll....

snart fyller man 16 också :)

måndag

hej hej

idag så har det varit en ganska skön dag! vi har i stort sett varit en halvklass hela dagen då de flesta var sjuka. så det var ganska skönt. sen hade vi musik redovisning där jag fick mvg, tjuhuu :) sen fick vi sluta efter det, vid två tiden. Kom hem och ser ett stort brunt kuvert på bordet. mamma säger "det är till dig", förstod direkt då :D


det är hääääääääääär:


Det jag vann på Marias blogg!!!


jag vann två ögonskuggor från Shu uemura, detta är den ena


den andra, de är båda bruna men i olika nyanser :)


sen fick jag även näsdukar från Hello Kitty som en extra present!!

Tack så hemskt mycket, är så jävla glad :D!


efter skolan stack jag, lotta och karro till bibblan för att låna böcker, jag lånade stolthet och fördom av jane austen :) den fanns såklart inte i stadsbiblioteket så vi fick ta bussen till råås bibliotek och ja, kom väl hem för en stund sen :)

På fredaaaag så är det LMN, yeyeyeyeye, som jag och cam har längtat ellerhur? :D
som sagt, om jag nu sagt det, bio hela kvällen :D

nu - middag


så många rubriker, men inga som passar

hello

igår så var vi då på fest, det var valentina o venecia som hade fyllt år :) haha efter en massa bussfel, klänningsproblem anlände vi till festen ca en timme senare. men det gjorde ingenting. Vi hade riktigt roligt, vi käkade en massa, dansade(:O), tog bilder o snackade. sen drog vi hemåt runt 11-12 tiden ;)

pics:


Lotta, Jag och karro


jag skulle käka snoddas/brownie.....:)



idag så stack jag först till city gross och köpte ett lucialinne, sen gick jag hem, dammsög och sen drog jag ut med lotta. vi cyklade runt..till ramlösa och så vidare. sen gick vi till city gross med melmo som också skulle köpa lucialinne. och ja, därefter stack vi alla hem. jag ska kolla lite på madagascar 2, sen att elmo sagt att den var rolig. Sen ska jag duscha, och plugga no/musik :)

Ha det bäst.

cravings

ok. funderar starkt på att skaffa en sån här nu:



gihi.

veckan som har gått..

då var det äntligen helg! känns superskönt, speciellt då det inte är långt kvar tills jullovet!!

idag hade vi en relativt tråkig skoldag, inget speciellt hände. men vi fick veta att vi har fått 20 000 kronor i bidrag till vår Auschwitz resa så nu är det väl bara ca 20 000 kr kvar eller något sånt. Efter skolan tog jag bussen ut till GA, träffade ganska många på bussen, som t.ex. Martin min kusin, två från min parallell klass, syrrans gamla barndomsvän, och då mina kompisar som skulle till stan, jag skulle först på hemspråk sen skulle jag joina dem @ kullagatan XP... hemspråken idag kändes hemskt seg, vi lärde oss väl ganska mycket men det var jättetråkigt, läraren är inte så bra på att förklaraaa... efter det stack jag som sagt till stan. köpte inte speciellt mycket, hehe but ofcourse candy.

imorgon ska jag till väla och köpa två presenter till mina två kompisar som ska ha fest imorgon, får se hur det går... det är en lokal, med oss tjejer i nian och så några åttor. kommer bli akwaaard :P speciellt för mig som är en riktig geek som inte gillar att dansa. det enda roliga med fest är att man kan klä upp sig.

här kommer några bilder från veckan som har gått:


<SO lektion, vi var redo att kriga, mot vår SO lärare....>


torsdag morgon....blivit mycket mer bekväm i min klädsel :D


torsdag, slöjdmorgon. killar som "syr" :)


från förra söndagen.. en "dunk"

natten går tunga fjääääääät

Herrooo

så snabbt denna vecka har gått!!! så skönt, redan fredag imorgon yeyeyeyeyyeye.. sen är det endast en vecka kvar, och två prov. ett musikprov och ett matteprov, matteprovet kommer gå dåligt då jag inte ens gjort hälften av alla talen i kapitlet.. men skitsammmmaaa känner jag just nu, jag får ändå G på provet. sen musikprovet är ju inte så svårt (hoppas jag).

idag tränade vi till Lucia, det var skitkul, men kan inte alla låtarna.


så häftiiiiiga tights :)

dunnoooooooo~

Det känns som en extremt lång dag!

gick till skolan, orkade inte med skolan, gick hem.
kom hem, åt och sov, vaknade.
tog bussen till stan, träffade camomillate, köpte biobiljetter
åkte hem, duschade, åt godis, tittade på tv.

och nu sitter jag här! kändes som att jag åkte ut till camilla för några dagar sen! men det hände idag.

jag vet inte, hatar skolan så mycket. hatar alla lärarna.

längtar tills jag  blir vuxen.........iallafall tills gymnasiet då ;)

men, imorgon är ännu en dag då man måste gå till den jävla skolan -.-



orange dot

SUPPORT IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




klicka på märket!

Need a break

hejhejhallå

Blev sugen pga detta inlägget så därför måste jag dra till city gross och köpa en massa stuuuuuuuff! (goda stuff :D)

RSS 2.0