mi primo

herro!

idag har jag haft fullt upp, vaknade vid elva tiden och fick veta att morsans väninna skulle komma hit för middag och så skulle ju camilla också komma hit ;) så jag städade lite sen sprang jag till runristargatan där camilla väntade hehe. vi gick självklart till bk för att käka lite höhö. efter det gick vi hem till mig, vi lekte med pixie, kollade på film och käkade!

imorgon ska jag på kinesiska festen och det kommer väl bli kul, lägger upp bilder och sånt!


här kommer lite bilder från igår då vi (jag, lotta och agnesa) stack på bio. vi såg the curious case of benjamins buttons och den var sjukt bra! den var så bra och sorglig i slutet att till och med män grät, ja.. bokstavligt talat (de som satt bredvid oss grät..).









hemspråk, mc och bio

hej!!

nu är denna skoldagen och SO-provet som gick åt helvete över! HHEEEEEEEEEEEEEEEELG ftw, min enda helg innan nationella, så gött.

nu ska jag ta bussen ut för att gå på hemspråk sen ska jag träffa camilla och ikväll ska jag på bioo!!1
vi ska se "the curious case of benjamin buttons" men men gotta go


hejdåååå

jag och pixie HAHAHAHA
så liiiten pixie(L)

00:43

ja då var jag "klar" pluggad. oh jag gillar inte SO, eller jag gillar inte de som får mig att ogilla SO, hade egentligen kunnat sitta och snacka om första världskriget en hel dag. men att få ner alla sina tankar på papper inom 1 timme är inte lätt..

längtar tills gymnasiet tror jag :P

gdnat

one down, one more to go.

heyhey

idag hade vi som sagt no prov. det gick hyfsat men hann inte så mycket på den sista frågan där jag hade flest tankar...vanligtvis brukar man gå hem efter ett prov och vara hur glad som helst men nu så är det bara dags att plocka fram SO boken........ för vi har ett SO prov imorgon!

hände en ganska funny thing idag, vi alla satt i vårt smutsiga kapprum för att plugga NO, så började det ett parfym/hårsprays krig mellan en viss tjej och en viss kille hahha, alla tyckte det var skitkul men ingen orkade röra sig såklart. det lilla kriget urartade sig till något större, men fortfarande oseriöst. haha som vi alla tjejer skreek .............
sen fick vår lärare reda på det och blev jättesur, det är dock sant det hon säger, folk kan få astma attacker osv. men det var kul in the moment!


nu ska jag äta och plugga..

Mrs. dö tråkig blogg här .

no pruuuv imorgon.

ow hello.

imorgon har vi ett no prov och jag sitter här och försöker plugga till det. har väl fått in det mesta om arv och utveckling. nu så får jag sätta igång med gentekniken..... men jag behöver lite snacks, det får bli youghurtsglass + banan plus kaffe eller något.

jag måste börja se saker från den positiva sidan, vilket är skitsvårt men det börjar gå bra...


pixie is the beeeeeeeeeeeeeeeeeeeest<3

längtar ihjäl mig till helgen!!!!!1111!!!11

STUDIEDAG PÅ MÅNDAG!

alla heter plugga.

Heyheyhey

well well, det är ingen överraskning när man loggar in på msn och ser att nästan alla tjejer i klassen heter "pluggar" som sitt nickname! haha det är för roligt ;) men men så är väl vår klass? alla kämpar så jävla mycket!!


vår klass för 3-4 år sedan! har x:At alla traitors som bytte skola ;D haha

sjuk men frisk

hehej!


idag var jag som sagt inte i skolan och det kändes jätteskönt att stanna hemma istället :o tanken var att jag skulle bli frisk och det har jag minsann blivit.. iallafall friskare! så imorgon blir det tillbaka till skolan, fast jag hade gått dit även om jag var jättesjuk för vi har två svenska pass PLUS SO imorgon. så det är typ LOVE i hatet.


jag......är....sååå.......hungrig








pixie..?

sjuk..

oh, nu har jag lyckats bli jätteförkyld!!! vet inte hur många gånger jag stack ut från lektionerna idag för att gå och snyta mig.. ska nu dricka te, käka apelsin och sånt. men ska inte till skolan imorgon för tänkte spendera en dag för att bli helt frisk ( dessutom vill jag inte smitta alla andra, skadeglädje till en viss gräns xD) och sen får jag inte bli mer sjuk till alla prov som kommer. imorgon är det dessutom inget jätteviktigt ämne där vi behöver gå igenom någonting!

så nu ska jag ta en kopp te, käka saltapinnar och kolla på någon film kanske. sen måste jag plugga, vi gick igenom lite svenska nationella prov idag, och det är inte lätt kan jag säga! min panik är nog tillbaka..



en liten msnbild på mig och lotta! det som hänger från min mun är såna långa plaströr med lakritspulver inuti.. typ  som ättekullaskolans craze nu?

cleaned her home, tomorrow hell again.

hey everybootie!

*happy chinese new year*


idag så har jag städat pixies lilla hem, mycket fräschare nu! just nu ligger hon och sover men snart vaknar hon nog och då ska jag leka med henne....

såg dessutom filmen "the duchess" innan, den var jättebra! av någon anledning (inte en konstig sådan) så gillar jag historiska filmer(?) som har med kvinnor att göra. nu ska jag se "changeling" som enligt mina klasskamrater var bra och seven pounds med will smith som min vän alma tyckte var bra!

imorgon är det som sagt skola igen, herrrrregud så snabbt helgerna går och så här ser det ut för min del de kommande veckorna:

29/1 - no prov om arv & utveckling samt genteknik
30/1 - so prov om första världskriget

3/2 - svenska nationellt prov
5/2 - svenska nationellt prov

10/2 - matteprov
13/2 - svenska litteratur arbete klart, det innebär ett skriftligt arbete + en redovisning
please take note, den 13/2 är fredagen den trettonde.....

life is hell.

world's fattest hamster?!?!

okej, fat hamsters är okej för mig, men detta är crossing the lines. herregud så synd om hamstern!!!!


Kolla!!!!!!! det är  helt sjukt!

away from hell

hejhej

de senaste dagarna har jag inte riktigt orkar blogga, och det är inte pga allt plugg utan för att jag är LAAAAAAAAAAAT!

måndag:
skolan efter en kort helg.. segt antar jag men klarade det.

tisdag:
sket i idrotten och stack hem...

onsdag:
bästa dagen i veckan, vi fick sluta en timme tidigare för att lärarna skulle på någon studiesak, stack till väla med agnesa efteråt, köpte ett par vita sneakers från h&m, en mockaväst med fransar från gt, en svart lite goth klänning(! är inte goth men den var jättesöt och kan användas annorlunda) och en blus med stjärnor.

torsdag:
hatttttttttttaaar torsdagar för vi har slöjd på morgonen, hatar slöjd för läraren hatar mig och jag fattar ingentiiiiiiiiing. sen hade vi tråkig idrott och tråkig eftermiddag.

fredag:
helt ok dag, sen efter maten kastade några snöbollar på oss.......de kan dra åt helvete och det kan ättekullaskolan också, sen snackade jag med syon.. verkar som om min framtid är säker....jippi.....

lördag: sova sova plugga plugga ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

söndag plugga äta sova..

ÄLSKAR HELG!

har nationella om två veckor--- kill me.

stäääääääääääääääääääääääda

nu ska jag städa min not-so-good-looking garderob! orkar aldrig göra det men nu ska det hängas upp kläder. btw så har jag och pixie skaffat ett band!!!! i love her so muuuuuch!!!!!!!!!!!!1



så fet hon har blivit♥

pizza, med extra allt tack -


piziziziza night med tjejerna i min klass (exclude emma :( krya på dig<3)


mm kebab (L)


anyway, idag fick vi lite läxor sen har vi haft läxor en förra veckan orkaaa 10 miljoner spanska glosor :(:(:(
pixie e såååååååååååå gooolllliiig ;D<3

pixie har rymt

herreguuuud jag orkar inte med pixiee och hennes rymmande(?) nu har hon rymt igen och kolla klockan, är hur trött som helst men måstee fånga henne, nu jävlar ska jag fan låsa in henne i någon bur :@ någon mer än jjag som blir arg på djur???

baibai..


nu har min syrra åkt hem till linköping<3...

Det bästa vi gjorde:


hon och jag åkte till pc city vid nio på morgonen för att komma i tid till öppningen.. vi skulle köpa min laptop och hon skulle köpa present till sin pojkvän :)


vi lekte med småbarn :)

men det allra bästa var när vi cyklade till råå, city gross osv!!!!! längtar tills sommaren då vi måst cykla mer!! till stranden och allt!!!
du är bääääääääääääääst!<3

woot

murvall - det "ordet" keeps popping up in my head.

det finns väl ej?

hmm.. har ni också några imagination ord?


i taket lyser stjärnorna!!!!!

 

i taket lyser stjärnorna har tydligen blivit film!! jag tror alla tjejerna  i min klass läst boken, så grymt bra och sorglig..måste ses!!

biopremiär 30 januari :D

vilken morgon.. men det är äntligen helg!!

hej!!

måste börja med att berätta om min hektiska morgon, den börjar som vanligt. det vill säga jag vaknar tio över sju för att sedan gå ut till hamstern för att byta vatten, mat osv. till min förfäran ser jag - ett superlitet hål i ena hörnet av buren (den var av plast)....... PANIK! fick jag och började kolla i hamsterboet, under spånet också vidare. dock var det förgäves för det fanns ingen hamster!!! jag sprang in till mitt rum för att "börja leta" (jag vet, idiotiskt egentligen för att hamstern kunde vara överallt).. men jag hade nog tur, för så fort jag kommer in i mitt rum ser jag i ögonvrån något litet svart som rör sig hypersnabbt... there she is, gömd under en byrålåda.

och pricken över i:et var när jag hämtade lådan med mat för att jag skulle locka henne med det. då välte hela den lådan.. och en härlig hamsterblandning for ut över hela golvet. ja, det var sjukt hektiskt. sen kom min kompis Agnesa för att vi brukar gå till skolan tillsammans. så jag förklarade situationen för henne och så började vi leta efter pixie -.- efter en stund lyckas vi fösa ut pixie ifrån det trånga utrymmet, hahaha så rädda vi blev då! för hon sprang omkring ursnabbt.. tillslut fick vi upp henne och tillbaka i buren, seeeeen köpte mamma och syrran en ny bur grejsimojs av stål och nu kan hon förhoppningsvis inte rymma mer :(

som ni kanske förstår blev min dag inte alls lyckad, jag sov mig igenom hela SO:n och det var low energy för övrigt...

för att vara ärlig så vaknade jag nyss!! ska käka banana med chocolate :)

imorgon åker min syrra hem till linköping, faktiskt sorgligt because... det känns som om hon bor här nu.. men ja, jag får längta tills jag ska åka upp till henne själv!!

BEST B-DAY EVEEER

ohhhhh just nu käänner jag hur jävla underbara klasskamrater jag har!!!

okej, here's the story

det plingade på dörren vid sex tiden, öppnar och ser tre tjejer från min klass.....AAAAAND

DE GAV MIG EN HAMSTER I FÖDELSEDAGS PRESENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


HUR OTROLIGT ÄR INTE DET?! JAG OCH SPECIELLT MIN SYRRA HAR VELAT HA EN HAMSTER OCH TYCKER DET ÄR SÅ SÖÖÖÖÖÖTA. OHHH SÅ UNDERBARA VÄNNER MAN HAR!!!!!!!!!!

NU HAR DEN FÅTT ETT NAMN::

PIXIE POPCORN(agnesas request-.-) HAM HAM

aaaaaaaaaaahhi love it och imorgon måste vi inhandla en massa saker till den!!


TACK M, E, J, E, K & C!!!!!♥

It's a special day today!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



It's MY BIRTHDAAAAAAAAAAAAAAAY!



Yepp, idag fyller jag hela 16 år!!!!!!!! hohooh, jag känner mig inte mycket äldre.. eller ärligt talat känner jag ingenting alls. tänker bara på morgondagens läxor osv. tråkigt! men god maat är det-- curry, smörgåstårta och tårta.. (hehe weird combo) + lite presenter

MENNNNNNNNNN, 14 januari är en speciell daaaaaag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


bloggar mer sen, har gäster just nu! :)

puricute

hittade en ny sida som heter puricute, och den sidan är baserad på purikuras men bara det att många länder inte har purikura automater. därför kan man nu göra om sina bilder till supersparkly, supercute, och överdrivet dooodle bilder. gjorde om två bilder:


hohhoh



hahaha överdrivet yesuu


PuRICuTE.CoM

nintendo dsi

förra året släppte nintendo en uppgradering av den nyvarande spelkonsolen nintendo dslite, de släppte en ny konsol med några ändringar. tillexempel har de installerat två kameror(!!!!), dsn har blivit smalare och det är nya knappar lite här och var. Jag tycker den är ursnygg och fastnade för den när jag såg den på youtube igår.. kameran är inte av den bästa men det är verkligen ALLT i allt med det. man kan surfa på internet, spela spel, kolla på film och nu då ta bilder. dock har den endast(?) släppts i Japan och vi i Sverige får, såklart, vänta tills hösten. men jag funderar ändå på att köpa en... jag dras till alla tekniska saker.. lukten och känslan av nytt.. om jag köper ska jag dock vänta tills nästa jul då den förhoppningsvis är på rea!


så här fin är den!


den jag har nu :)!

buaibuai~


when chestnuts are eatable


det är en huge liten mess lite överallt i vårt hem. små högar med en massa skit. måste städa imorgon..och plugga. men just nu ska jag fortsätta kolla på the hills och äta lite annat.

when polaroids rules.

längtar till våren!

btw, 4 days left til i turn 16........ !

im tired of these motherf*cking snakes


igår kollades det på snakes on a plane. den var bra och läskig men dåligt slut. och morsan som inte kunde sluta kommentera varenda händelse haha. cyklade till biblioteket för en stund sen. lånade en fantasy bok - hur ska det gå? syrran har läst ända sen vi kom hem.. uppe i 200 sidor?

så skönt med helg

gud det är underbart med tanken att få vakna vid en senare tid morgon!!!!! ikväll ska jag inte göra ett skit, bara kolla på tio miljoner filmer, läsa några sidor i min bok och äta en massa onyttiga saker!!!!!!!!! strax ska jag och syrran cykla till city gross för att inhandla en massa fett. jeeeeeee... seriöst börjar undra ifall jag har den motsatta sjukdomen till anorexia.. det vill säga jag äter och äter och äter men jag märker ingen skillnad i spegeln...:O märker ni, dem jag kännner, någon skillnad? nu för tiden är mat och min dator det enda nöjet i mitt liv :/ trist men så är det och därför ska varenda helg spenderas på detta vis!!!




+



(+ lite till)

Heaaaaaaaaaaaaveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

skolan och annat skit

ja då har skolan pågått i två dagar... igår var rent helvete, varför? jo för att min not so beloved idrott stod på schemat.. idag var dock rätt okej. vi körde president rövhål(?) på rasten och jag vann båda gångerna!! wohooo. sen den roligaste händelsen var när alla i kapprummet började hosta samtidigt, först trodde jag att alla skojade men efter ett tag kände jag hur det brändes i halsen och alla blev tårögda!! hahaha visade sig att någon hade sprutat ut någon slags gas...

vi har verkligen mycket på gång i skolan. speciellt i svenskan och det är hur hemskt som helst, vecka 6 har vi vårt första nationella!!!!!!!1

hejhej

inte varje dag man trillar ..

okej idag cyklade jag och syrran ner till råås bibliotek för att syrran ville låna några böcker, jag hängde med för att det är kul att cykla, and believe me i need it. iallafall så snöade det lite igårkväll som kanske några av er märkte och imorse hade en del blivit is. skitsamma tänkte vi och cyklade iväg ändå.. sedan precis vid en svängning kör jag in på hals is och jag vill cykla ur den isen.. men då viker cykelhjulet och jag trillar. hahaha, ajjjj ont som fan! fick en stor bula ch blåmärken.. men som jag sa till syrran.....av någon anledning gillar jag att vara lite skadad.. okej hur creepy det än låter så är jag inte en person som skadar mig själv medvetet..

anyway, efter bibblan cyklade vi till maxi och där inhandlades en massa onyttigheter som chips, godis, choklad, vittttttt bröd osv.

imorgon börjar skolan och det är hemskt men man längtar ändå litegranna..


syrran och den gamla goa cykeln hoho


foooood


snööö


isen jag halkade på :(

don't drink coffe

sitter med en kopp kaffe nu...no good, kommer inte kunna sova ikväll. men kunde inte motstå kaffe!! dricker kaffe med enormt mycket mjölk och socker hohoh, så inget beskt kaffe här inte.


anyway, topmodel nu



oh vad konstigt, skrev detta inlägget igårkväll vid åttatiden.. sen loggade jag in och såg att inlägget inte var publicerat ..men men bara så att ni vet att jag inte dricker kaffe vid tolvtiden och tror att jag inte kommer kunna sova.. hmm.

inköpslista, the best, the cheapest etc.

sen att syrran är på middag hos mina kusiner och jag har tröttnat på conan och the hills tänkte jag blogga lite om köpen jag har gjort på sistone... here goes :D
okej jag kom på nyss att det är omöjligt för mig att lista de bästa köpen osv, för alla köpen betyder något! därför får det bli lite huller om buller



söta trosor från gina tricooot, tummen upp för "big" and comfie trosor :)


er... jag vände bilden innan men jaha -.- orkar inte göra om det, men en brun scarf :) tack camomillate




halsband :D jag gillar det med kuvertet för det påminner om det halsbandet från...kjl(?) fast bara det att man kunde öppna den och inuti fanns det ett litet brev och det kan man inte med mitt :) but i still like it, speciellt för att det var cheaaaap;D!


chinos~ kommer vara fint till våren! och de var också sjukt billiga!


tunt nitbälte.


min mössa med nitar :D


älskar dessa skorna!!!!!!!!!!




svart enkel t-shirt som jag ska sätta saxen i, bort med den höga kragen + en massa hål!!


svart kofta från veromoda!


flower-printed klänning :D från lindex:D

okej nu orkar jag inte med köpte även ett par jeans och lite andra nödvändiga saker :D

okej vill bara sharea min filosofi när det gäller shopping och mode.. jag gillar mode, men är långt ifrån något pro, sen tror jag att vissa människor födds med den känslan av att kunna klä sig snyggt, jag är inte född med det (man kan ju inte vara både moderiktig och smart *hooooost* haha) men jag gillar ändå det, även fast mina kläder ofta är långt ifrån a ten pointer. dock tycker jag så här: när man shoppar spelar märke ingen roll alls, saker behöver inte ha ett märke stämplat tvärs över dem för att vara fina. tro mig, jag kan handla från vilken budgetaffär som helst - bara det faller mig i smaken!

sen tycker jag bara man ska vara glad om man hittar något från en rea som man gillar, speciellt om man kollat in den saken innan! för man får ju den för ett billigare pris!!! det är ren lycka :D hhöhöh. jag trycker nu inte ner alla de fina märken som finns därute med hur bra kvalité som helst. jag menar bara att man inte ska skämmas över att handla på en viss affär ellleeeeeeer att man köpt någonting för ett visst pris. för när det väl kommer till kritan handlar det väl bara om man tycker om det plagget:D för mig så räcker det med budget, jag behöver nog inte så dyra märkesplagg när jag inte ens har tjänat en enda krona i mitt liv!


njut av rea och budget everybody!!

beklagar för alla stavfel, men har ännu inte blivit van vid min laptops tangenter :)


ryuuuji takasu dayo!!!


"aisu kurimu"

hej hej

idag har jag slappat nästan hela dagen, först var vi och hälsade på mina kusiner som bor i vårt område, vi skulle ge deras barn julklapparna vi köpt till dem. det var jättekul och dem var så söta så :) sen efter det och en viss persons magont gick vi till city gross. där handlade vi bland annat chips med den "nya" smaken salt & vinegar, och den var iinte så god.. väldigt sur men ändå ätbar höhöh. efter att ha käkat en del framför datorn förflyttade jag mig till sängen.  där låg jag i flera timmar (i samma position) och kollade på the hills, detective conan och whitney ports nya serie the city. the city är grymt bra och whitney är så mycket bättre än lauren tycker jag!

nu har jag nyss duschat och ska äta lite ice cream, samt läsa lite -.-


wishilist 2009

min födelsedag är väldigt snart och jag tänkte därför göra en önskelista då jag inte kunde sova igårkväll har jag tänkt ut många saker.. eller inte så många egentligen:

• pilatesboll
 
som sagt, en pilatesboll.. egentligen inte så mycket för att träna på, utan mer sitta på den hahaha.

• laptop fodral


inte just den på bilden men ett laptop fodral helt enkelt, det finns hur många som helst i olika mönster och färger. jag v ill ha en med en fet gris på... hehhehe.

• hylla med hål


(såg nu att det är denna lotta har) jag vill ha en hylla med hål och som är liten nog att den får plats i min garderob, för då flyttar jag in den dit och har mina favoritskor i hålen!

office 2007!!!

 

jag vet att den lilla skivan kostar 1000 kronor eller mer men jag tänkte att ifall någon av mina vänner har skivan så kan jag få låna den! just nu har vi endast microsoft office 2003 eller något och det är inte heller den ä-k-t-aaa skivan (hey de införde fra-lagen så får vara försiktig med vad jag skriver hoho)


böcker!!

de böcker jag önskar mig är:

1. guiness rekordbok
2. humorböcker - det finns en masssaaa! bara idag köpte jag en bok som förklarar hur man gör en massa saker man kanske inte tänkt på. t.ex. hur man lurar en godisautomat, överlever på en flygplats etc.
3. självbiografer, kanske mary-kate och ashley olsens böcker




• detective conan stuff

detta är för den lite mer kreativa personen.. och för någon som känner till detective conan (syrran..hinthint). någon kanske vill vara snäll nog och fixa en massa conan saker. kanske fixa ett bokmärke med någon conan bild på.. eller klistermärken, kalender - något roligt :D


den här bilden är jättefin, använder den som wallpaper just nu :)

bra önskningar ellerhuuuuur? :)

010309

idag var jag i stan med lotta. hade inte tänkt köpa någonting men det blev ett par chinos, ett nitbälte, en t-shirt som jag ska göra om, två halsband och lite presenter till folk. ohh nu ska jag inte till stan eller någonting mer!! just nu ligger jag i sängen.. jag ska kolla på detective conan och äta- ohh detta livet är underbart!!!!!!!! nu går jag i ide fram tills skolan!


hejdåå

tiden går snabbt

så snabbt tiden går, klockan är redan tio och vad har jag hunnit göra idag? ingenting. eller jag läste lite ur "stolthet och fördom" men jag ligger fortfarande långt bak.. åh, måste lusläsa den de kommande dagarna. bara tanken av skolan får mig att känna ångest, men samtidigt längtar jag litegranna, ni vet den känslan av att ha någonting att göra om dagarna.. eller nej det är inte riktigt så.. man längtar bara till första dagen för då får man se alla sina klasskamrater och deras förändringar. Om de nu förändrats mycket det vill säga.

på tal om inget - gud vad våra grannar håller på o bankar hela tiden. i flera år har man hört borrar, hammare eller andra ljud som låter som om någon renoverar/bygger något. I FLERA ÅR! hur mycket ska de renovera, och vet de inte att man inte får ha i gång maskiner eller dylikt efter klockan åtta (eller tio)?? hemskt störiga är dem :/ 

hoohoh ser ni vilken kärring jag är?!

på tal om inget igen! snart är det min födelsedag!! hhoho, jag vill äta smörgåstårta då!! en med 12 bitar, HAHA jepp så får vi fyra bitar var, yeyeyeye girig som man är !

i födelsedagspresent önskar jag mig en sån här:


err.. bollen alltså, inte kvinnan o.o valde den bild den för att bilder med endast bollen såg ut som om de var något perverst redskap hohohohoohohooh

stan med mamma

imorse vaknade man till att grannen hade jättehög volym på sin tv. dock var klockan redan tolv så jag gick upp.. nu har jag precis käkat brunch med familjen och ska strax ut till stan med mamma, behöver ett par nya vanliga skor.

jag hoppas vi käkar onlinepizza imorgon nu syrraaaaaaaaan NGEEEP:D


hejdåååååååååå

kul att blogga

har märkt att det är mycket roligare att blogga med en bärbar dator. man vill liksom slänga in ett inlägg då och då eftersom att man har datorn med sig överallt (i huset). Just nu så sitter jag på min laptop och syrran sitter bredvid på den stationära. Hon kollar på detective conan som har blivit en liten drog för oss :) jag ska dock inte kolla på den utan ska se på "yume wo kanaeru zo" :) ja då säger jag good night for now ;)



snart middag

nu ligger vi här i min säng, med vi menar jag syrran som somnade bredvid mig. hihihii. snart kommer våra gäster och då ska det ätas, det är in fact mina halvsyskon som kommer. mhhhm :)

jag fixade syrran innan men nu är allt förstört när den grisen sover :( :( men men det får väl vara.



me................................



1 januari

hej hej

just nu håller jag på med att skriva lite sanningar om mig själv, men jag har inte kommit på så många så får vänta med att publicera det. men ni får läsa det asap. just nu ligger jag i min säng och bloggar, det är hur skönt som helst. Min laptop kommer bidra med att jag går upp i vikt!!!1

ikväll ska vi äta en feeeeeeeeeeeeeeeetemiddag, det kommer finnas musslor, anka, kyckling och en massa andra kinesiska delikatesser. Jag är faktiskt hungrig nu men jag pallar inte gå o fixa käk. eller strax ska jag.

är inte van vid tangenterna så det finns nog en massa typos.


hejdå


RSS 2.0