hemma

Nu är jag hemma efter en/två dagar i Linköping, resan upp dit själv gick hur bra som helst förutom att jag fick gå upp så himla tidigt >.< men det var inga extra byten eller problem som uppstod. väl i linköping har jag bara slappat i syrrans o jakobs lägenhet, vi packade syrrans grejer, åt mat och kollade lite på film :) sen blev det hemåt igen och vi hade hur många väskor som helst!!!!! men det gick ändå bra :)

borta bra men hemma är absolut allra bäst!!!! mår så bra hemma gahh >.< 


imorgon är det tidig skola för min del - 08:10 börjar vi... vilket betyder tidig buss, men det finns något skönt med det med :) gillar ensamma bussresor på morgonar hehe

nu ska jag hitta något att äta!

måste ta 06:18 bussen imorgon! kommer fram en timme tidigare innan tåget går........

                                                                

OK vad är du?

Haha en sak jag märkt nu de första dagarna av gymnasiet är att det är en standardfråga för nästan varje elev att fråga vad deras nya klasskamrater kommer ifrån, det går ungefär till såhär:

"- hej vad heter du?
- betty
- Ah okej vad är du ..? var kommer du ifrån?"

okej i detta fall tog jag mig själv men vissa ser ju att jag är asiat direkt fast för alla balkaner blir det mycket frågande för man kan inte alltid se det direkt..
dock tycker jag inte att det är fullt så dåligt då man kanske har mer att snacka om när man vet vilket land den personen kommer ifrån... det som är dåligt är att människor kanske är mer intresserade av det än av hur man verkligen är `(?) och dessutom skaffar fördomar.

olönt inlägg?

ni som inte orkade läsa borde iaf läsa detta:

5 hg godis @ Tasty house för 20 kr.

vi ses där :D

kaffe

kommer inte kunna somna förrän sent inatt tror jag.. sov ju innan plus att jag drack kaffe (dumt men var sugen..) innan.. wowoooo whut to do?

uppsats

dagen började 8:30 med en uppsatsskrivning som skulle vara fram till 11:55 (fast man fick gå när man var klar) och uppsatsen skulle handla om sig själv. Jag tror det gick rätt bra, man fick ju inte betyg för det heller utan det är bara för dem att kolla av..... efter det slutade vi för dagen och jag och några andra stack till stan för att kolla runt lite.. men det var för varmt för att kolla på kläder och vi kunde inte äta för vissa fastade så vi bestämde oss för att åka hem!! väl hemma har jag bara ätit en massa och sovit.. vaknade nyss faktiskt o.O syrran ringde mig och jag vaknade av det.. intressant ja ^^

imorgon börjar schemat gälla och vi börjar med spanska på morgonen >.< kill me har glömt nästan allt. aja det är inte en native spanjorska vi ska ha så det brukar inte bli så farligt då.

sen ska jag läsa kinesiska två gånger i veckan1!! omg så jobbigt och blir inte bättre när Lam sang ringer så sent (typ 10 tiden på kvällen) när han ska meddela sånt ...

meddelande från - 93

Kom hem från lägret idag och ska sammanfatta lägret lite kort hehe, det började med en lååång bussresa dit och sen vandring till lägret med tung packning. men shit vilket vackert ställe !! så fort jag såg den stora sjön som lägret låg vid gick mitt humör uppåt haha. på vägen till lägret såg vi också en död orm.. den var rätt liten men tydligen finns det ormar där .. lägerstället var urgammalt och allting var jättefult inrett typ olika stolar överallt och fanns inte många glas heller hehe. väl där käkade vi lunch och det blev pyttipanna o kalla köttbullar. sen skulle vi då välja rum och jag sov med Momna i ett rum med bara två sängar .. helt okej rum. därefteråt skulle vi börja spela in vår kortfilm... så himla jobbigt projekt men så jävla kul det var. först fick vi tjejer vänta så länge på killarna i vår grupp bara för att de snackade en massa skit om någon annan >.< haha men sen var det riktigt kul när vi spelade in och den första scenen fick vi filma om typ 10 gånger XD Sen redigerade jag och Emina filmen och den blev helt okej, rätt dålig story men ändå bra inspelat. Till middag fick vi makaroner och köttbullar........ inte gott. Efter middagen så fick vi göra vad vi ville och några spelade kort, några var ute och gick och vissa killar >.< rökte vattenpipa.. märker verkligen att gymnasiet är mycket friare för lärarna säger inte till när dem ser några röka och det är både bra och dåligt. men gymnasiet är bra för allting är upp till sig själv t.ex. så slapp vi gå promenad idag ( som de egentligen planerat in ) men det blev inte av för att ingen ville.

jaja jag vet inte vad jag snackar om för jag är så himla trött!!!

just det, måste förklara rubriken också.. jo det var så att Momna som jag delade rum med såg att det stod på hennes säng "**** var här 21/9 - 93!" så sängarna måste ha varit rätt gamla.... och ingen, förutom elever, städar där.. alla täcken och sånt bäddar man bara om lagom till nya klasser.

(**** = något namn jag inte kommer ihåg haha)


en bild på en del av sjön och en å (?)

skattjakten som var rolig

på eftermiddagen fick vi alltså gå på skattjakt tillsammans med en grupp tvåor som hade anordnat allting. Det var faktiskt jätteroligt för det var inte tipsrunda som jag trodde utan det fanns ca 50 uppgifter som man skulle göra. dessa innefattade allt ifrån att man skulle gå fram till en anställd på mcdonalds och ge den en bamsekram till att man skulle lägga sig på kullagatan och "sova" i 10 sekunder. jaja iallafall riktigt roliga uppgifter och dessutom schyssta tvåor :) det bärsta är att det INTE längre är som i grundskolan där man kämpar för alla tävlingar och i slutändan vinner "ära".. här kan vi vinna biobiljetter!!

imorgon ska vi på läger, har varit och köpt godis och dricka till det. yumyum :)

sovmorgon

idag börjar vi klockan 11.. jätteskönt men pga att jag måste åka buss ut så går jag upp en och en halvtimme tidigare :( iallafall så ska vi bara lyssna på mer information idag och sen blir det en skattjakt över hela helsingborg som 2:orna har satt ihop.. så himla tråkigt med skattjakt som dem kallar det för det är tydligen som en tipsrunda med frågor om helsingborg :/ och vem tror att 2:orna kommer göra det lätt?? När 2:orna o 3:orna kom tillbaka till skolan i fredags var det någon som skrek "the bitches are back"... scary >.< när jag blir tvåa eller trea ska jag vara snäll mot ettorna haha.


imorgon blir det alltså läger men jag är rätt orolig, dock ska det väl bli kul men är lite orolig för kan vara säker på att flera kommer skolka och inte gå.. tänker nu på de i min grupp (vi har blivit indelade i grupper för att spela in en film.. WTF).

ne nu måste jag dra :) ha en bra dag!

SP1A

ja nu har skolan börjat och tänkte skriva lite om min första skoldag .

Började med uppropet i aulan...första klassen han ropade upp var SP1A och det var där jag hamnade.. helt själv utan mina vänner. Aja, agnesa och lotta hamnade i samma klass iallafall (SP1C). iallafall började då all information och de delade ut en massa papper osv. efter första "lektionen" kände jag att jag vill byta klass, så jag och en till tjej som också ville byta klass stack och letade efter rektorn och syon och efter att vi snackat med syon som sa att det kanske skulle gå gick vi till sista "lektionen". då vi hörde från många att man får vänner efter ett tag och att det skulle behövas en massa pappersarbete(?) om man skulle byta klass kände jag att jag inte ville, så efter skolan stack jag till syon och sa att jag skiter i det. går i denna klassen och jag tror det kommer bli bra! dessutom kände jag mig så himla barnslig och jobbig när jag ville byta. fanns ju hur många som helst i min klass som var ensamma och inte kände någon, så varför skulle jag inte klara det? mm men det här blir bra.

haha skola enligt schema börjar inte förrän nästa torsdag och på tis-ons ska vi på läger... HERREGUD hur ska det gå?? vilken väska och vad ska jag ta med mig?! så jobbigt :/ dessutom blir det en massa aktiviteter som fotboll och sånt på lägret :'(

jag undrar hur det gick för alla mina före-detta klasskamrater :D hoppas ni är nöjda .

det värsta är.. börjar nio imorgon men vet inte vart vi ska samlas -.- får gå till klassrummet och se.

Happy Birthday!

Idag fyller världens bästa syrra 22 år!!!! GRATTIS TILL HENNE!♥hihi och idag fyller också min vän Claudia år! grattis! :D


mlm

jaha då har ännu en dag gått..... nu längtar jag verkligen tills skolan börjar så att jag kan skylla allting på skolan. och med skylla menar jag att använda skolan som en anledning till att jag inte kan göra saker åt en viss kvinna (inte min mamma♥) >.< eller skylla på att jag har läxor så att jag slipper hänga med vänner ut när jag inte vill.

men men än är det fortfarande sommarlov och imorgon ska jag till malmöfestivalen... ska väl bli kul..tror jag.

ingen inspark

de har tydligen flyttat insparksfesten för ettor till den 23:e vilket är rätt bra ändå för då kommer alla få information om det i skolan.. nu tror jag inte ens alla vet om att det ska bli en insparksfest. men vad skönt för jag orkar inte åka ut till stan idag hehe.

shit inser nu att skolan börjar om 4 dagar!!!!!

gröna fingrar

På sistone har jag spelat så många spel som går ut på att plantera växter och för att sen skörda det och sälja. haha på facebook spelar jag "happy farm" som är bästa farm-spelet på facebook enligt mig, och sen "farmville" och "farmtown" . farmville är också bra men tröttnat på det nu. sen på min ds spelar jag gardening mama och ska börja spela rune factory 2 (?) idag. Jag kanske har ärvt morsans gröna fingrar fast på ett modernt sätt.. det vill säga att jag inte kommer i kontakt med något "levande" egentligen. men jag håller faktiskt min "happy farm" på facebook riktigt "fin".

Imorgon är det insparksfest för alla som ska börja i ettan i Skolstaden, och jag ska ju börja i Nicolai. dock vet jag inte om vi ska dit, om vädret är dåligt har jag faktiskt ingen lust. och dessutom blir det utomhus + gratis fotbollsmatch mellan några som vi ska se på... det enda som lockar är att man kan vinna presentkort hihiihi. och ja man vill ju gå ut lite också.. på sistone har jag inte varit ute mycket :/


det är lugnt

bara så att alla inte tror att jag är dålig i skolan.. som exakt ALLA vuxna tror om mig bara för att jag har haft oturen att ha Helena som storasyster. Iallafall gjorde jag bra ifrån mig i skolan förutom idrott för det... går bara inte med min kropp haha. aja i slutpoäng fick jag 300 poäng and i am happy :) tacka gud för kinesiskan som gjorde att mitt G i idrotten försvann (tror jag iallafall)

fördomar (eller sanningar?) om min storasyster:

bara idag har jag hört detta minst 10 gånger

-" ahhhhhhh men jag hoppas mina barn blir lika duktig som Helena, som läser hela tiden är så duktig!!!!!!!!"

"JAA helena när hon var ung så gick hon aldrig ut och var alltid inne och läste böcker och gick till bibblan hela tiden"

"jag tvingar mina barn och säger till dem att de ska läsa o bli duktig som helena"

det låter konstigt på svenska men på kinesiska är det en typisk grej -.-

GaH min image är lillasystern som är "waai".

gamla tider

haha igår så var vi alla fyra ute och snackade om allt som hänt i sommar och ja, allt som det finns att snacka om. det roligaste var när vi snackade om alla gånger vi skolkat under nian HAHAHA fyfan vilka idioter vi är, men vi alla var helt döda i nian och man prioriterar endast några lektioner och idrott är inte en av dem. och språk.. en gång orkade vi inte med det och vi alla fyra skulle dra hem under språklektionerna men vi är ändå mesar så vi var tvungna att förfalska lappar och allt det skitet haha och vad fan kommer inte alma med? HAHHAHAHAHHA dör av skratt nu för hon hade klistrat fast en bomullspad i huvudet med sånt bandage "klister" och sa till vår lärare att hon varit hos doktorn HAHAHAHAHAHHAHAHAH oh shit. så jävla fult för vi alla kom samtidigt och lämnade lappar och alma kommer med en bomullspad i huvudet HAHAHAHA.


sen snackade vi om alla tider med idrottsläraren. ena minuten dör vi av skratt i matan och sen kommer han gåendes mot oss o alla tänker "fan sätt dig inte hos oss" och när han gör det blir vi alla tysta och ser ledsna ut (för ingen reason) och då börjar han "men höööörrniii. tjejer vad är det med eeeeeer?? ni ser så ledsna uuut?" HAHAHAHHA och då börjar vi prata om allt som egentligen inte störde oss för fem minuter sen "nej inget.....*sigh* bara skolan o allt :'("
och det är vartennnnnnnnda gång han sätter sig vid oss i matan.

jaja så jävla kul att va alla fyra igen!

hemmamelms är hemma!

AJ

blev biten av Pixie nyss.. så jävla ont det gör. haha har blivit biten totalt 3 gånger nu and guess what jag har inte skrikit en enda gång :O jag tycker att det är konstigt men jag hinner nog inte reagera för det gör så ont. men sen så släpper hon mig.


OH gör så ont. >.<


väla

The ugly truth var så bra!! riktigt rolig fastän man trodde att den skulle vara som alla andra förutsägbara filmer. ok, den var förutsägbar men så himla rolig och jag vet inte om det var för att publiken var extra torra igårkväll men fyfan vad mycket skratt :O se den!

idag ska jag med mamma till väla för att kolla i Ikea och elgiganten för saker, orkar egentligen inte men skitsamma. ska dock inte slösa några pengar för jag måste börja spara pengar.

iallafall längtar jag tills jag får mitt electron kort, jag vet den sista ungdomen i sverige som inte har visa kort typ men jaaaaaaevlar vad jag ska beställa saker från nätet då. gyah!!!1

btw, jag vaknade 8:30 idag!! dock låg jag kvar i sängen en timme extra hehe.


the ugly truth
hohoho ikväll ska vi se the ugly truth ↑

present for me


 POCKYYYY!

gardening Betty

fixat min trädgård (har blommor, frukt och grönsaker!!) i gardening mama spelet & städat lite bland mina smycken.

imorgon ska jag på bio! *craacks* HA-HA

då är det snart dags för henne


hängde med Lotta för att hon skulle göra ett syntest som man måste göra för att börja övningsköra/ta körkort.

jag är lite avundsjuk, men i snar framtid ska jag också!

my only friend at the moment


lol

ingen city gross

nej.. blev inte det heller för jag har för ont i magen för att röra mig..

man kan nog inte ha tråkigare på ett sommarlov herregud.

city gross

jag ska ta mig till city gross och köpa chips. varför ska man inte äta chips när man har mens? mamma säger att man får mer ont då men jag tror att det "enda" dåliga som händer är att man blir extra fettig i ansiktet vilket leder till finnar. för jag får fler finnar när jag har mens iallafall och om jag då käkar chips så blir det kanske fler? vet inte riktigt men jag äter alltid likadant vare sig jag har mens eller inte.

hoppas bara det inte blir för varmt ute nu.


nytt

gjort om bloggen igen. nu blev det en klassiska svart igen :) aja har så tråkigt så jag vet inte vad. men det blev inte bättre, fick nämligen mens och mensvärk nu. ja.. slutbadat för i år då...


nehe...

nepp det blev visst inte stranden då, efter en massa om och men så sket vi tydligen i det. men vad fan ska jag göra idag då??? oh va tråkigt. måste.verkligen.komma.på.något.att.göra.. men jag vill bada :(

tror ni man kan ta med en hamster till stranden......? hohohohho.

tråk

ohhhhhhhh va tråkigt jag har haft det idag!!! har inte gått ut, inte för att jag ville det för det är för varmt för att gå ut om man inte ska till en strand. så har endast varit hemma. men imorgon då ska jag till stranden!!! ska bada hur länge som helst. nu jävlar.

jag lagade iallafall ca 2 kilo spagetti..jag trodde jag skulle orka allt men nu är det bara 800 gram kvar ungefär.

bibblan

idag vaknade jag riktigt tidigt, först vaknade jag vid 7-tiden eftersom att jag hörde mamma i badrummet men såklart somnade jag om. dock sov jag "oroligt" det vill säga jag vaknade då och då och kände mig obekväm, detta höll på tills jag gick upp 9:40 och då var jag hur pigg som helst.

idag är mamma i templet i Bjuv för att be och äta.. HAHA men det betyder att jag får fixa käk själv, vilket inte ska vara svårt. men orkar inte laga någonting så det får kanske bli skräpmat hoho.

dock måste jag ut till stan en runda, tänkte lämna en massa böcker och kanske gå och köpa lite saker som jag behöver.

hoppas bara inte någon nyckelpiga attackerar mig för jag klarar inte av att ta bort dem själv.....

tygpåse

var på stranden idag igen. det var hur härligt som helst, efter en cykeltur i solen så var det så svalkande med ett dopp! vi körde förbi i Maxi och köpte varsin sallad, jag köpte tonfiskssallad och en festis. Men det var fullkomligt omöjligt att äta dem på stranden. det är invaderat med kryp..(dock var det inte så i fria bad..) iallafall kände vi att det var omöjligt så vi begav oss hemåt på cyklarna igen, sen åt vi dem hemma hos lotta istället och så kollade vi på Harry Potter filmen.


elin kling har designat tygpåsen åt veckorevyn och man får den när man köper tidningen! mycket snygg och praktisk, valde den svarta för att jag älskar svart haha.


maneter..detta är dock en bild på vattnet i stan


stranden i Råå.

så vad ska man välja? miljontals kryp som flyger runt ens mat eller maneter i vattnet som är ofarliga.

MANETERNA!!!!!

klassresa/svartvitt

haha hittade roligaste videon. men kan inte visa er alla förrän jag frågat dem som är med i den om jag får visa.

godnatt!

en hycklare

det är vad jag är, jag var nämligen på stranden idag .. haha! men det var mycket roligare med vännerna! min rädsla för maneter försvann och jag höll i dem och splashade dem mot bryggans stenvägg/kant! yehuu och imorgon ska vi dit igen, denna gång bara jag och lotta :)

sedan klockan fem gick vi och hämtade gratisbiljetterna till the ugly truth, det är förhandsvisningen vi ska se! tjuuhu det lönar sig att vara medlem i SF:s bioklubb. jag har dessutom flera poäng som jag kan byta till premier, dvs biljetter eller ätbara grejer.


en varm sommardag

en varm sommardag för min del betyder nu framöver ett svalt rum med igendragna gardiner, en fet betty som ligger i sängen och trycker på datorn, allt som är ätbart gör henne sällskap och givetvis alla asiatiska dramaserier som förgyller dagen. det är vad jag nu kallar varm sommardag. det är inte längre shorts och bikini nere på stranden med glass och vänner och glöm inte fienderna som alltid finns där - alla jävla kryp. jo jag var nere i stranden med mamma och mammas vän & barn.....helt jävla hemskt. stekhett och jag hade ingen bikini med mig för att jag "trodde det skulle vara kallt i vattnet" , det är iallafall vad jag sa till dem, men ärligt talat är det bara för att alla medelålders asiatiska kvinnor inte finner det svårt att utpeka om någon (jag) är fet. Så där sitter jag på den blåa plastfilten mamma tagit med, det är fan ett duschdraperi vi sitter på.. sen flyger det miljontals (så känns det iallafall) kryp förbi, blomflugorna som liknar getingar, riktiga getingar, bin, nyckelfu*kingpigor och all annan strandkryp det kan tänkas finnas. så hemskt det går att bli. och alla andra runtomkring stirrar på oss eftersom att jag viftar och skriker, mamma har med sig en egen fan och försöker gömma ansiktet och självklart får vi inte glömma när den andra mamman tar fram "yau" (kinesisk "olja") för att ta det på dotterns getingstick.

jag drog därifrån rätt tidigt. sur och barnslig.

men iallafall har det fått mig att inse att varma sommardagar spenderar man inomhus!

omg

omg hittade ankan i kylskåpet!! wihuuu life's good again !!

flyttaflytta

vill flytta till ett annat land och börja om på nytt själv....iallafall just nu.

och jag gillar inte folk som torterar pixie.. eller andra djur överhuvudtaget. :@

och jag gillar inte dem. AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH


ska be mina vänner komma över så jag slipper vara med dem själv.

måndag

hello~

idag så har jag egentligen inte gjort speciellt mycket, skulle egentligen hjälpa mamma med att hämta hennes anka som hon köpt (en död.. och grillad) hos hennes vän men tydligen blev det inte av.. och jag som inte visste utan trodde vi skulle åka vid förmiddagen (två-tiden) men men iallafall så flyttade vi in den tunga garderoben in till mitt rum.. jobbigt! men vi lyckades och nu kan man säga att rummet är klart.. är väldigt nöjd och nu kan jag bjuda in gäster utan att skämmas för rummet .. hehe.

vid fyra tiden gick jag till city gross för att köpa chips, har en sån deppig och vill-bara-vara-hemma-dag idag men var tvungen att köpa lite chips till det hehe, sen kollade jag på ice age 3 och den var sådär.. kan ha berott på kvalitén hehe, igårkväll såg jag transformers och den var så bra!!!! måste se tvåan på bio innan den slutar gå.

förresten läste jag äntligen ut harry potter och halvblodsprinsen igår.. efter rätt lång tid hehe. men boken är iallafall jättebra och inte lik de förra. väldigt mycket romantik i den iallafall och vet inte riktigt vad jag ska tycka om det.. hm iallafall så hoppas jag att filmen är bra, vet dock inte om jag vill se den på bio eller inte :P


twins


kolla vad mamma hittade i city gross!!


två bananer som sitter ihop..


äntligen fanns den inne

Det är klädställningen från Ikea som jag pratar om! i onsdags när jag var där med camilla var den såklart slut och efteråt kollade jag på nätet och såg att de skulle få in dem idag, sen imorse kollade jag igen och det stod 0 -.-. ändå chansade vi och åkte iväg och där fanns dem!! flera stycken kvar :)


så ser den ut. den svarta grejen fick man köpa till själv men jag tänkte att den skulle vara bra till underkläder, strumpor osv.fick inte plats med allt för jag tog slut på galgarna -.- men det blir nog bättre i framtiden ;)
(men pyjamas ska inte hängas upp eller läggas in och jag har mer pyjamaskläder än vanliga kläder för jag bytar varje dag :P)

klädställning RIGGA 129:-

sushi-människorutklädda till sushibitar(?) på pride festivalen i sthlm.

bild av: Andreas Bardell och kolla in fler bilder @ LÄNK

moffel


Moffel = moppa + toffel


gulligt pennskrin.. lagom till skolstarten T.T

från tiger.

RSS 2.0