kommentera mera !




OINK.

matmatmat




ni kanske tror att detta är en bild jag postat förut (när vi åt på subway) men denna gången är det MAX-versionen!



hello!

matbilder ovan (förutom den sista) för att jag är hungrig! ska laga spagetti med sås nu! ciaooooooo!

städat

hej!

igår var jag och camilla i ikea och köpte möbler. det som var dåligt var att mer än hälften av alla möbler måste hämtas upp på ett varuutlämningsställe.. vilket vi tyckte var för jobbigt så vi letade endast efter varor som man kan plocka själva i ta-själva-lagret. som tur är (?) så är det bara för att de bygger om! iallafall köpte jag ett litet svartbrunt bord som inte är så stort men passar in i rummet mycket, två cerisa mattor, en golvlampa, en liten strykbräda och en grej som man ska hänga i klädställningen jag ska köpa på lördag (den var tillfälligt slut).


en liten bild:


här ser ni även det nya golvet (som btw är jättemjukt.. vi får vara så försiktiga med att flytta möbler annars blir det hack i plastgolvet.. redan hunnit bli flera :( )

jag hann inte ta så många fler bilder för kameran dog :/ men snart kommer kanske fler bilder.




trouble

igår var vi som sagt och kollade på filmen Brüno. den var jätterolig och man blir imponerad av hur duktig sasha baron cohen(?) är!! dock var det rätt äckligt med nakenheten de hade i filmen.. tänk er en penis i bioskärmsformat rakt i huvudet på en (vi satt dessutom längst fram..) mm ska jag vara ärlig låtsades jag typ böja mig ner för att ta min godispåse varje gång jag trodde något naket skulle komma.. haha sån mes men det var verkligen chockerande och äckligt. dessutom filmade dem en snutt i ett "swinger's party" .. de hade dock blurrat the private areas när dem hade sex men det var ändå skitäckligt och jag kan inte förstå varför man skulle..vilja..swinga(?).

iallafall så ska jag med min frivillige arbetare camilla till ikea imorgon, dum som jag är hade jag inte läst tydligt nog på ikeas sida där det stod om skrivbordet jag ville ha.. tydligen ingick inte hyllan som den satt fast i (på bilden) utan den måste man köpa till själv....... och den hyllan var alldeles för tung och för dyr tyckte jag så nu letar jag efter andra skrivbord. får väl köra på billigt denna gång eftersom att nästan alla fina skrivbord är för dyra eller för tunga. jaja kvantitet är alltid bra!!


vi ska se bruno ikväll! Snygg han

0d664cbb9a5db927045e4344597ba84b.png

vi ska se bruno ikväll! Snygg han är hihi:) nu köper vi snacks


Jag testar mmsbloggning

3af446f74afa4c111e9c8e22d4fb4d83.png

Jag testar mmsbloggning


shark






läskigt!





finns folk som lägger mosaik i poolar så att det ser ut som om man simmar med olika djur. fiskar, sköldpaddor - visst. men hajar hade jag aldrig gillat. jag tycker det är läskigt bara man simmar i den mörka delen av bassängen i badet i stan.. men om jag någonsin skaffar pool och bestämmer mig för att göra något sånt här då vill jag ha rosa grisar med vingar hohoohoh.

om ni vill veta

Mitt sovrum är nu helt tomt bortsett från den blåa dammsugaren som ligger där för att jag har dammsugit upp  de små tapetbitarna som var kvar på golvet efter rivningen :) På tisdag kommer han som ska lägga nytt golv i rummet, hoppas att det blir klart på en dag. därefter hoppas jag på lite hjälp från frivilliga hehe som får hänga med och köpa möbler i IKEA med mig. syrran åker upp till linköping på onsdag tror jag och sen får hon se slutresultatet i augusti då hon kommer tillbaka till HBG.

till en annan sak; mamma har de senaste 16 åren nynnat på exakt samma melodi när hon gör småsaker som att låsa dörren på kvällen, påväg mot toaletten osv.. haha jag och syrran dog av skratt när syrran berättade att morsan hade nynnat melodin kanske 3 gånger på fem minuter. Melodin är kort, den går "hmmm HMMMM" .. svårt att beskriva såklart. men undrar vart den kommer ifrån, kommer jag och syrran också att ha en melodi i framtiden haha. isåfall vill jag ha "kungfu-fighting" melodin kanske.


"hmm hmm hmm hm hm HMMM hm HMMMHMMMMMM di di di di ditt ditt diiiiiiiii"

alexa chung .. i brist på annat hehe

















"Alexa Chung was raised in Privett, Hampshire, England by her English mother, a housewife, and her Chinese father, a graphic designer." för er som undrar.. vilket jag gjorde :-P

bilder: mtv buzzworthy blog

25 juli

långt inlägg!

idag  så har vi målat klart den andra strykningen på väggarna. det blev ett bra resultat och vi är stolta!! det har bara varit jag och syrran som jobbat på rummet!! fatta så trötta vi var på det i slutet.. iallafalll så var jag det men nu längtar jag tills det är klart på riiktigt med nytt golv och delvis nya möbler !!

efter målningen gjorde vi inte så mycket förutom att käka en spagetti-a-la-syrran-middag, det var jättegott!! och chilin som min mamma odlat är riktigt starka!! >.<

sen gick vi till city gross för att köpa något att äta som efterätt och av någon anledning går det så snabbt att gå till cg med syrran hihi kanske för att vi har så mycket att snacka om.. :-)

här kommer nya och gamla bilder:

pop-tartsen! jättegoda :)


det här är lika med -






:)


peng gouåå tao faat heeheheh!

nu ska jag kolla på de sista avsnitten av skip-beat...

festivalen

igår var jag ute med camilla på festivalen nästan hela natten, vid tolv tiden drog vi till Max och köpte pommes för att sedan dra oss hemåt till camilla. väl där bestämde vi oss för att kolla på mcdull-dvds och käka pommes. efter några timmar blev det läggdags och vi sov ända till ett-tiden hehe.. då ringde syrran och sa att hon, Anna och Iris skulle ut till festivalen för att käka och vi bestämde oss för att joina dem. det var rent ut sagt skit-väder efter en timme eller något och det var inte trevligt att gå i blåsten och regnet. jag såg dessutom ett festival-stånd där de sålde solglasögon, hattar, halsband etc blåsas sönder.. eller ja dera solglasögon trillade ner på marken och hattar och sjalar flög iväg över vägen.. :/

detta har jag hunnit äta på festivalen hittills: en munk med choklad och daimkulor, en kafta(?)rulle vilket är typ en kryddigare variant av kebab i en rulle med örter osv, en meter (?) surt godis, en mellan-pommes, en nachostallrik med ostsås (yum) och det var nog allt :) ikväll vill jag äta kebab..tror jag.

nu måste jag dra.............gah får hoppas på fint väder ikväll annars sjunker mitt humör till NOLL.

Festival

Nu är det äntligen dags för den årliga hbg-festivalen. tiden för alla ungdomar att klä upp sig till hårtopparna(?) för att sedan gå runt festivalen. det börjar med att man går och går och går och sedan stannar man vid tivolit för att stirra o stirra o stirra på alla andra som gör exakt samma sak, nämligen - STIRRAR på alla andra. sen måste man stanna med sina vänner ett tag för att viska om vem det där är och vem hon där är och hur DEM har förändrats och yadi yada. 90% av människorna som mina vänner viskar till mig om har jag INGEN aning om vem det är.. jag nickar bara och säger "jaha..!"

men det värsta jag vet med festivalen är ändå att ta bussen ut SJÄLV: jag vet inte om jag fått någon slags fobi för det sen jag var liten och tog bussen ut till festivalen. men det är så läskigt för bussen är fullpackad redan vid runristargatan. och jag brukar lyckas få sitta själv tills någon sätter sig bredvid mig.. dock är det som när man ska av som det är värst.. för jag brukar alltid tänka "hallå jag ska av.. res dig" om den bredvid mig.. och just det!! en gång var det en kille som typ somnade bredvid mig.. jag bara "faan.. vad ska jag göra" och försökte harkla mig så att han skulle höra..

iallafall är det dags för mig att gå ut i detta slagfält nu! vi ses och jag hoppas att ni får en trevlig festival-upplevelse iallafall :) det ska nog jag ha!!!


köttfärslimpa

köttfärslimpa i ugnen!! så gott. mmmm så hungrig jag är.



sneakpeek på färgen i vårt rum...

clams

här är musslorna vi åt igår (inte säker på om det är musslor.. syrran gjorde mig osäker, men ni förstår). Det var rätt gott, dock tycker jag mer om det andra tillagningssättet med mer chili. och jag vet inte varför men det råkar vara så att på dessa bilderna finns det inte en enda KÖTT bit.. hhahaha alla de öppnade musslorna är tomma. typiskt.



16 and pregnant

Igårkväll satt jag och kollade på mtvs serie "16 and pregnant" online (tror inte den går på tv i sverige än). och måste säga att dem är jättebra!! mycket bättre än den danska/norska/svenska serien om unga mödrar som går på kanal fem. Den här handlar om ett nytt par eller mamma i varje episod och den följer deras tid från att de är gravida tills de har fött och bebisen är några veckor gamla. Avsnitt två som jag kollade på igår var rätt sorglig för hon var en ensam mamma för att hon hade bestämt sig för att hålla barnets pappa borta från hela graviditeten osv..och så fick hon klara av allting själv, hon hade ju en familj som hjälpte henne osv men herregud hennes mamma var helt taskig och elak tyckte jag. Se den!

här är länken till avsnitten: http://www.mtv.com/ontv/dyn/16_and_pregnant/series.jhtml

clams

hej hej!

idag var jag och shoppade lite med Agnesa, Lotta och Liridona. lite oväntat men vi bara åkte ändå. jag var så himla hungrig efter en stund och då käkade vi mcdonalds som vanligt höhö. fyndade lite på rean (Y) och köpte två väskor med lite alexander wang stuk över dem, riktigt snygga tycker jag och sen en vanlig t-shirt med tryck.

nu ska jag youtuba sönder mig och sedan käka musslor! yummy!

haha ser det inte ut som hår??


kolla bikininederdelen.

pic @ posh24.

yeey

nu har jag suttit med designen en stund och jag är rätt nöjd. det blev en fast bakgrund denna gång, vilket betyder att den inte rör sig när man scrollar. nu måste jag skynda mig att byta om. ska till stan med mamma!

presents from the USA

Lotta som kom hem från USA i tisdags hade med sig alla sorters souvenirer. och de hon gav mig tänkte jag blogga lite om hihi.



från övre rad vänster och ner:
söta hello kitty plåster - kommer aldrig vilja använda dem ju!!
skittles!!!
två armband där det står "unity peace" och "nap - not a problem" på.
chips ahoy mini cookies
något godis som heter wazoo
iste i pulverform som man löser i vatten och en annan candy bar
PUNK'D märke och en permanent marker!



en tvål som luktar jättefräscht!
två mentos gum.
läppglans från victoria's secret!! (kolla så fint mönster)


pop tarts!
scrap book stuff i form av asiatisk mat! så himla häftigt!!!!! dem är verkligen detaljrika och söta!!


och så här ser tydligen pop tartsen ut.. ser yummy ut! har bara hört talas om pop tarts och jag har alltid trott att det var glass.

iallafall så är det så roliga och personliga presenter!! både jag och syrran tycker att det är roligt att få en taste of america (bokstavligt talat hehe) och det är utan tvekan de bästa souvenirerna jag någonsin fått!!!!! IM LOVIN IT (och jag längtar tills jag får returna the favor.. då får hon en smak av japan!)

change

hej!

för er som märkte att jag lösenordsskyddade min blogg innan så var det för att jag skulle ändra min bloggdesign. tyvärr så blev det aldrig som jag ville.. och jag orkade inte fixa mer så jag bytade till en enkel design så länge. det får vara såhär tills jag orkar fixa (imorgon kanske).

iallafall så har jag lust att blogga. så det gör jag NU!

pimped

var och köpte en massa bling bling i br för 25 spänn, och man får rätt mycket för det och sedan klistrade jag fast det med nagellim som är bättre än superlim (mina fingrar fastnade..)


ipod och min ds.

nu ska jag iväg till annas bday party.


my favourite cheeeese

hello!

ikväll var jag hos lotta på girlsnight. Agnesa var också där hihi. det var längesen vi hade det i och  med att alla varit på semester och så. Lotta kom hem i tisdags från USA och agnesa kom hem den 11e från Kosovo. vi är dock alltid fyra stycken men Elmo är i bosnien tills någon gång i augusti så det fick bli vi tre ikväll.

Lotta berättade om nästan allt hon sett i USA och jag vill dit!!!! det är ett måste och nu vill jag mest besöka sea world .. hehe konstigt men jag vill se SHAMU. iallafall så åt vi glass och tårta. sen smakade vi på american candy som hon köpt hem och vi fick underbara souvenirer (bloggar om det strax). så trevligt!!! här kommer bilder:


Lotta! så snygg! Nitballerinas is the shiiz.


så härlig bild!

okiiii.

tosselilla

Hejhej!

nu ska jag skriva lite om tosselilla som vi var på i tisdags (kan inte fatta att det var så "längesen"). iallafall så började det med en tidig (för tidig) morgon då vi gick upp ca 5:45!!!! därefter packade jag det sista.. bråkade lite med mamma och efter det bar det iväg mot skånes sommarland. vi mötte Anna i bussen och därefter camilla (och Emilie) i knutan. Så himla jobbigt att man måste byta tåg och sånt bara för att åka mot lund nuförtiden, har för mig att det beror på att de bygger om, iallafall så blev det att vi gick av i kävlinge och tog ytterligare ett tåg mot lund c. Så hektiskt det var där också haha lite synd om de som ska jobba och måste komma i tid då det bara var några minuter emellan varje tåg.

vi skulle sedan åka buss i cirka en timme för att ta oss till Ramsåsa... HAHAH och när vi kom fram dit fanns det inte en skymt av tosselilla.. inte ens MÄNNISKOR fanns där (förutom de som åkte förbi oss i bilar). dock fanns det söta kor.
vi hade ingen aning om vart vi skulle gå !!!!!!! fanns ingen väg och allt runt omkring var skog. så anna fick ringa sin pojkvän och fråga om hjälp och efter att vi hade gått och gått i en äcklig skog med en massa feta kryp (och tagit fel väg en gång) hittade vi lilla tosselilla. det var tur att vi slapp köa för det hade jag inte ooorkat. så vi kom in dit rätt tidigt och kunde köra go-cart.. det var rätt kul men fegisen som jag är tyckte redan det var för snabbt. herregud hur ska jag någonsin kunna skaffa körkort.. iallafall var det helt okej.. fortfarande läskigt och jag välte omkull bildäcken som fanns på banan hehe OCH ändå kom jag sist.. omg. precis efter go-carten gick vi vidare och upptäckte då dessa skiiiiiiiiiiiiiiiiiithemska krypen som bara fastnade överallt på en. de var verkligen jättesmå och vi trodde att det hette knottar men när jag kom hem och googlade insåg jag att knottar är som myggor.. fast värre och det var det ju inte. det var riktigt små små, endast några millimetrar och alla har nog sett dem för om man rör på dem där bak hoppar dom iväg lite.. som loppor (usch).
iallafall var dessa krypen överallt på en, kläderna, håret, håLen, mina glasögon-------everywhere.

jag blev jättesur och helt blääääääääh över krypen så jag var på dåligt humör hehe. men iallafall så åkte vi bergodalbanan som fanns där. rätt rolig och jag är glad att jag vågade huhuhu. sen var det tarzanland som var förvånansvärt litet och därefter ÄNTLIGEN BADET!! fy vad jag längtade eftersom att de småkrypen då inte kunde sätta sig på oss lika bra i vattnet. det var skitkul att åka vattenbanorna och den roligaste var kanske den där man satt på en badring och åkte ner eller den som var jättelångsam och lång hehe.

det roligaste som hände var ändå när vi skulle duscha och det finns inga duschar i tosselilla(omg) så vi fick duscha vid en vidrig utomhusdusch. det gick bra ändå ( vi duschade i våra bikinisar) , måste ha varit roligt att se det. fyra kineser som försöker duscha sitt hår (och en som gör det med skor på HAHAHAHAHAHAH)

när vi var "rena" och fina drog vi därifrån.. var jättevarmt, tur att det inte var lika jobbigt att hitta busshållplatsen. sedan kom vi tillbaka till lund där vi käkade middag och sedan tog vi tåget hem. skönt att vi slapp byta tåg denna gång iallafall..

rekommenderar inte tosselilla alls. fy jag hade gillat det om jag 1. varit rätt klädd (hade för varma kläder) 2. om inte så många småkryp hade funnits där och 3. om det iallafall hade funnits duschar inomhus, det var rätt smutsigt där tyckte jag..

och just det.. det var strömavbrott i en timme där. då fick vi trängas i den största poolen med en massa småbarn. inte kul. ännu ett minus på listan...


tuts my barreh HAHAH


rolig video där en kille försöker sjunga till Mariah Careys touch my body!!

riktiga texten:

MC, you're the place to be
Oh yeah, oh yeah, oh yeah, oh yeah, oh yeah
Oh yeah, oh yeah, oh yeah, oh yeah

I know that you've been waiting for it
I'm waiting too
In my imagination I'd be all up on you
I know you got that fever for me
Hundred and two
And boy I know I feel the same
My temperature's through the roof

[Chorus:]
If there's a camera up in here
Then it's gonna leave with me
When I do (I do)
If there's a camera up in here
Then I'd best not catch this flick
On YouTube (YouTube)
'Cause if you run your mouth and brag
About this secret rendezvous
I will hunt you down
'Cause they be all up in my bidness
Like a Wendy Interview
But this is private
Between you and I

Touch my body
Put me on the floor
Wrestle me around
Play with me some more
Touch my body
Throw me on the bed
I just wanna make you feel
Like you never did.
Touch my body
Let me wrap my thighs
All around your waist
Just a little taste
Touch my body
Know you love my curves
Come on and give me what I deserve
And touch my body.

Boy you can put me on you
Like a brand new white tee
I'll hug your body tighter
Than my favorite jeans
I want you to caress me
Like a tropical breeze
And float away with you
In the Caribbean Sea

[Chorus]

Touch my body
Put me on the floor
Wrestle me around
Play with me some more
Touch my body
Throw me on the bed
I just wanna make you feel
Like you never did.
Touch my body
Let me wrap my thighs
All around your waist
Just a little taste
Touch my body
Know you love my curves
Come on and give me what I deserve
And touch my body.

I'm gonna treat you like a teddy bear
You won't wanna go nowhere
In the lap of luxury
Baby just turn to me
You won't want for nothing boy
I will give you plenty
Touch my body

Touch my body
Put me on the floor
Wrestle me around
Play with me some more
Touch my body
Throw me on the bed
I just wanna make you feel
Like you never did.
Touch my body
Let me wrap my thighs
All around your waist
Just a little taste
Touch my body
Know you love my curves
Come on and give me what I deserve
And touch my body.

Oh yeah oh yeah oh yeah
Oh yeah oh yeah
Oh oh oh oh yeah
Touch my body...


linköping


vi åt glass i ikano-huset (?) jag valde bara sorbet kom jag på i efterhand. inte så gott utan grädde o allt det där...!


gamla linköping


momma i någon trädgård i gamla linköping



jag.........




vi köpte en massa billig choklad i cloetta butiken.. det är typ billigare cloetta choklad än det i affären pga någon defekt ( inte i själva godiset då men typ förpackningen)


ni ser hur förpackningen är failad... men chokladen är densamma!!


försökte lägga pussel en kväll tillsammans med mamma.. men det failades då vi inte ens kunde göra klart kanterna..gah.


syrrans mini mat. de är verkligen detaljerade och.. SMÅ.




sweets














tosselilla imorgon!

hejhej!

nu är nästan all tapet nere från väggarna och steg två i renoveringsprocessen kan inledas (på onsdag), då ska vi spackla alla hålen så att väggen blir jämn. hehe vi har jobbat varenda dag men imorgon blir det tosselilla så inget jobb då!! ska bli så kuul . jag längtar mest till badet där. wihoo kommer bada även om det regnar haha.

Lotta kommer hem från USA imorgon också men vi får ses på onsdag :)

nu ska jag dra och ääääääääta!

agnesa

Hejhej!!

nu har min kära vän Agnesa kommit hem efter tre veckor av sol och bad i Turkiet och Kosovo! snacka om att hon är brun!! helt sjukt. iallafall så var jag hos henne en stund o lämnade lite saker som hennes betyg och bilder osv.
hehe iallafall så åker hon snart igen, denna gång är hon dock bara borta fem dagar.

nu har jag och syrran lyckats få ner två väggars tapet. vet inte varför det tar en så lång tid för oss.. antingen är vi mycket långsamma (vilket jag inte tycker) eller så är tapeten extra svår att få ner haha..

sen var vi i city gross o köpte chips o annat gott! t.ex. cappucino med toblerone smak!!! dock inte några toblerone bitar som det skulle finnas!!!!!!!

nu blir det tv.

mr brain

efter en lång dag av städning o annat är jag skittrött. ska bara ligga här nu i sängen och dega. choklad o mr brain time! mr brain är riktigt braaa!! ni borde kolla på den @ mysoju.com!

godnatt!11

nu blir det ändring!

hejhej!

nu blir det ändring hemma hos oss! iallafall i mitt och syrrans rum (läs: mitt)! har länge velat renovera det rummet men nu blir det på riktigt. det ska målas om på väggarna (den hemska tapeten ska ner!!), nya möbler ska vi köpa och så blir det att vi flyttar om lite i rummet. ska bli fint hoppas jag! idag städade vi ur vårt gamla skrivbord så det är helt tomt nu :P och på fredag ska vi nog gå o köpa färg. vilken färg tycker ni att vi ska välja??

något annat jag ska spendera mina sommardagar med är att åka till något sommarland i Sverige och sen vill jag lära mig knyta min skor såhär:






rätt häftigt :) jag vill lära mig Hidden knot och riding bow.

konsten att fotografera

hejhej!

idag så har det varit en regnig och blåsig dag här i Linköping, hur är det i Hbg? iallafall så var vi och åt grekiskt till lunch o ägaren där gav oss rabatt för att han snackade lite med oss om/på (?) kinesiska.. snällt! Sen gick jag, mamma o syrran vidare till ett köpcentrum o kollade kläder. syrran köpte ett par byxor, jag köpte en shortsdress och mamma köpte bikini nederdel haha. och innan vi åkte hem med bussen fikade vi tre på barista! gott.

en sak jag märkte med mig själv är att jag inte skäms lika mycket för att ta bilder längre, förut ville jag aldrig höja kameran högre upp än till min haka. nu är jag inte sån längre ( kanske lite hehe) men jag tänker att varför skäms jag? so what om människor tänker "turister -.-" för jag kommer aldrig se dem mer i mitt liv (förhoppningsvis). eller egentligen bryr jag inte mig om kommentaren "turister" utan att folk ska tänka "oh hon har säkert en sån blogg där hon måste posta allt hon äter, ser o köper" o det är liite pinsamt.

dessa människorna måste jag lära mig av:








HAHAHAHAHAH.



what the world eats

hittade bilder som visar var olika familjer runt om i världen äter på en vecka eller månad skulle jag tro. kan ni gissa vilka länder det är?

1.

Japan!!

2.

vad kan det här vara?? något europeiskt.. hmm

3.

...

4.

arabiskt tror jag

5.

American food!

6.

spanskt/mexikanskt

7.

brittiskt tror syrran

8.

indiskt hehe

9.

vad kan det här vara ifrån?

10.

ingen aning vad det här kan vara från

11.

Kinesiskt!!



haha rätt roligt tyckte jag :)

soft dag + god mat

hej!♥

idag så var som sagt jag, morsan o syrran i tornby där det finns ett shoppingcenter och så. lite mindre än väla är det. vi var nog inte riktigt vakna eller på humör för jag hade ingen lust att shoppa eller att testa kläder. dock köpte jag två rengöringskrämer från loreal, en blus från lindex och ett halsband. sen åkte vi hem och jag hoppade in i duschen så fort vi kom hem för jag kände mig riktigt äcklig hehe. och framåt kvällen blev jag såååååå hungrig men väntade på att maten skulle bli färdig, det var jakob som lagade mat idag och det var jättegott! surstek o potatis med ruccolasallad o lite annat. gott o mättande.  kändes behövligt efter flera veckor med BARA asiatisk mat. ush nu ska jag äta västerländskt framöver.

något annat, börjar sakna mina vänner rätt mycket nu.. men snart kommer de hem så det blir bra ändå. har ju snackat med lotta på mail en massa o det verkar som om hon har det jättekul iallafall o agnesa har också hört av sig på msn o så. dock har jag bara hört från alma en gång då hon skrev att hon var framme i jajce.

nej nu ska jag gå o ta lite foton med kameran.

ni får ha det bra! picspam väntar så fort jag kommer hem till hbg.

äventyrsbad

har varit en rätt bra dag idag. vi vaknade och sedan drog vi till äventyrsbadet i Linköping, SÅ stort och så fint!! fanns både inomhus och utomhus. Utomhusbadet var väldigt fint eftersom att det liknade en sjö. vi åkte den stora rutschkanan och sen lekte vi lite i vattnet. vi gick efter att en liten flicka bajsat i den största poolen..(som egentligen är attached till alla andra poolar) inte kul :S men när vi kom ut efter att ha duschat var det såå svalt och skönt eftersom att det hade regnat. herregud har inte sett regn sen 18 juni om man inte räknar med det lilla duggregnet för någon vecka sedan. vi har haft det jättevarmt i Sverige ju. ca 24-28(?) grader varje dag. men nu blir det ändring tydligen. blir dåligt väder hela nästa vecka. ska bli rätt skönt men hoppas det varma vädret kommer tillbaka senare för jag vill bada.

efter badet stack vi och åt lunch på en restaurang i stan, jag o morsan tog buffé. gott men väldigt mätt nu! ska dock käka pizza strax >.< gya kommer bli fetare.

imorgon ska vi åka till ett köpcentrum här någonstans. ska bli kul!


framme i linköping

sitter hemma hos syrran och jakob i linköping. riktigt varmt och jobbigt att ta bussen upp hit men det gick bara bra! imorgon ska vi till ett äventyrsbad här i linköping! längtar eftersom att det ska bli kul att svalka sig. hmm annars blir det shopping och att hjälpa syrran med packning. hon ska ju packa ner de flesta grejerna och ta med de till hbg eftersom att de måste säga upp sin lägenhet nu i augusti. btw så har de ett riktigt fint hem tycker jag.. iofs är nästan allt bättre än vårt skithem i hbg.. okej kanske inte riiiiktigt skithem.. men ett stort krav i mitt framtida hem är WOODEN FLOOR! trägolv överallt!

nu är det snart åtta men verkar inte så.. ska äta ett äpple!


ha det bra!

RSS 2.0