guess what..

 

sprinkle sprinkle

 

bakat pizza med loddie idag. vi lyckades göra tre stycken! vi hade på mozzarella, vanlig ost, tomatsås, tomatpuré, korv och zucchini samt ruccola sallad på!

det blev jättegott!

vi kollade även på två filmer ^^ as usual :)

 

 


calacalacutta

taco bell hot sauce wants me to scratch its back.

 

det blev ingen grillning igår eftersom att det var värsta stormen ute.. så vi bestämde oss för att laga tacos @ my place istället. det blev jättegott och vi åt och åt och åt. vi hade 3 olika sorters ost o.O mmmm cheeeeeese.

efter filmen åt vi godis, chips och kladdkaka samt kollade på harold and kumar go to white castle LOL.. agnesa som har sett den miljoner gånger dör ändå av skratt under scenerna ahahaha.

hehehehehehehe

 


inception

INCEPTION verkar grym och folk har twittrat mycket om hur twisted filmen är. Ska nog se den på fredag! det är svårt att förstå vad filmen handlar om genom att kolla trailern men den handlar iaf om leonardo dicaprios roll som kan ta sig in i människors drömmar (?).. och mörda(?) eller påverka dem på annat sätt i drömmarna.


trailern.

för övrigt är det hbg festivalen nu i veckan som jag INTE tänker gå på. varje år är det samma skit och det enda som ändras är artisterna, som jag aldrig är intresserad av och sprinkle a lot of fjortisar ovanpå denna festival och vi har hbg festivalen..


the latests..

nu har det gått ett par dagar sen jag bloggade sist, jag har inte gjort så jättemycket. varit på stranden, åkte till malmö med mina vänner i torsdags och börjat sova 12 timmar varje natt. LAT! igår var jag på annas födelsedagsfest/examensfest. det var jättekul och jättegod mat!! och världens sötaste barn var där hihi..

det enda vi gör i malmö är att shoppa och äta.......



hehe

 


 

bilder från the bbq.


grillspett!


o.O mmmmmm!
idag ska jag grilla igen om vädret tillåter... ugh det hade till och med kunnat regna idag.. BARA INTE BLÅST! blåst förstör allt..tyvärr så är det typ storm ute just nu..

koreana

idag lunchade jag och camilla i koreana. vi åt kycklingen med kimchi. inga kommenterar.....

det var inte så gott...men kimchin var yuuum


båstad, shrek 4 och rädsla

i onsdags var jag i båstad med lotta. vi åkte dit (för att vi har sommarkortet) för att vi skulle bada, kolla runt och gå till sofis mode som hade en event där.

när vi skulle åka hem råkade vi gå på ett tåg mot göteborg..-.- men det stod mot ängelholm och hbg på tåget!!1111 så himla störigt.. som tur är kunde vi hoppa av i Laholm och fick vänta där i en timme på nästa tåg..

 

SJUKT VARMT........!

på kvällen var jag och såg på shrek 4 i 3d tillsammans med emina och den var  jätterolig! dock gillar jag inte 3d.. blev yr och fick ont i huvudet av det..

 

igår var jag i stan med mamma och shoppade. mamma köpte ett par jeans och en tröja och jag köpte en svart kavaj. när vi kom hem märkte jag att kassen inte var där.. hade alltså tappat bort kavajen..

vi åkte ut till pistachia, där vi hade fikat, igen och vi hittade den!!! den hade trillat ner under bordet..

jag åt den rosa tårtbiten och drack grapefruit juice. mamma åt strawberry cake och drack kaffe^^

yum!

 

 


heaven

regn och åska är allra bäst!

 


d&a

förutom den spotless gelen köpte jag också demons and angels facewash och en L300 toner :) ingen speciell review men d&a facewash är jättebra också, ansiktet känns fräschare efteråt.

 

 


spotless

köpte denna gel mot finnar och blackheads igår. testade den och den fungerar SKITBRA :| jag vet inte om det är psykisk påverkan (probably) men den gjorde verkligen så att mina finnar "lugnade" ner sig (inte lika röda). < detta endast under en dag.

 


morning

morning juice~!

 


är det konstigt..



.. att jag och lotta har träffat två av lottas mamma och pappas "favoritkändisar"?? först lasse åberg och nu björn hellberg som är en författare. han hade signering i väla och lotta ringde sin mamma som sa att hon inte hade den boken som han signerade och sålde. så lotta köpte den boken till sina föräldrar!
han skrev
"till ett par trogna läsare"

han var jättesnäll :) och det var lite ensamt vid bordet..så tyckte det var synd..

söndag

började dagen med att gå på bakluckeloppis @ GA. vi ville hitta smycken och andra saker. vi köpte också kameran där :)

 

köpte en ring för 20 kr ^^

sen åt vi glass på pistachia och jag åt green apple, stracciatella och cheesecake smak.

sen tog vi 22:an mot väla. eftersom att alla andra butiker har stängt på söndagar (vilket är helt stört!) så åkte vi dit. vi gick inte alla affärer för det var ingen shoppingdag (lol). men iaf så köpte jag en massa hudvård grejer på medstop. och sen testade vi kameran efter att ha köpt batterier! så häftig.

fast det är nog rätt dyrt att framkalla rullar..någon som vet?

haha beroende av lottas fläkt/vattensprutare. den fläktar och man kan spruta vatten samtidigt. DET ÄR SÅ VARMT I SVERIGE!

 

 

ja och det var min söndag. nu orkar jag inte röra på mig mer. det är för varmt..

 


ny kamera

jag och lotta har köpt en kamera tillsammans! en med filmrullar och den är rätt gammal. men det är det som är roligt!

hihi så söt :) det ska  bli kul att framkalla bilder sen!

den kostade 50 kr och då fick vi även två filmrullar till!

vi var rädda att den inte skulle fungera men det gör den! blixt och allt.

will be back with the results!

 


DÅ BÖRJAR MITT LOV

tre veckors jobb avklarat!!!

vunnit..

jag har vunnit en mascara! :)

!!! :)

 


kollar på natm

hehe kollar på not another teen movie. so bad it's good :)


fått en skitskitsnygg ring av lotta!

AHHAHAHAHA det är scenen hon målar, hon skvätter en massa färg och skit och sen när hon går ser man att hon målat en streckgubbe XD


2 dagar kvar av jobbet!

1 juli

redan juli och jag är deprimerad för nu kan man SE augusti månad på min kalender i rummet.. och där har jag markerat skolstarten bland annat.. sigh.. det enda positiva är mitt individuella val japanska som jag "kom" in på.. ska bli kul tror jag!

denna veckan har känts som två år eller något.. kanske för att dagarna spenderas med absolut noll teknologi (ingen dator, ingen ipod, ingen mobil såklart). 2 minuter känns som en halvtimme och jag blir chockad varje gång jag kollar på klockan.. sigh, en vecka kvar och jag kommer sakna barnen.. hur kan förskolelärare sluta på sina jobb och inte gråta lite?? de kanske är tränade, eller så tycker de inte om barnen efter allt tjat på dem.


RSS 2.0