well god morgon everybody.. Klockan är halv nio o detta e det tidigast

Bild0108.jpg
well god morgon everybody.. Klockan är halv nio o detta e det tidigaste jag vaknat på hela veckan:( dies :( o igår somnade jag inte förräns kl 2 ! så jag e skiittrött.. Anledningen till detta e min läxa i chinese >.< ska fylla hela pappret men jag har bara skrivit ca halva=/ plus att jag suger på det:( folk som kan jättebra chinese skulle nog dö av skratt haha men jag vill bara ha nåt att lämna in 8> nu ska jag dra o äta frukost. (anledningen till att jag skriver från mobben e för att Syrran sover där datan e )

Lovet är slut..

...Men jag är ändå glad :]

Syrran min kom hem idag! yohoo, mamma e skitglad as usual :D Jag med faktiskt, blev genast på bättre humör (Agnesa: happy pills xD) Iallafall så snackade vi en massa och sen var vi ute på promenad, efter det har jag bara degat vid datan och kollat på lovely complex, skitbra ju :D älskar anime'er (plural??) som handlar om sånt där :D hmm iallafall så ska jag på kinesiska imorgon (omfg..) och ja, jag är inte klar med läxan än, men ska väl vakna vid 7 eller något imorgon och fixa det.. svårt med tanke på att jag vaknat vid cirka 11 nu på lovet :/ men men. Sen ska jag kanske sticka med syrran till stan och kolla lite stuff.. seeeeeeeen ska ska vi käka hotpot på kvällen, kanske nt så bra för my stomach, men det e så gott :) (googla om ni undrar) syrran drar tyvärr på söndag eftermiddag eftersom det e skola på måndag, men det är väl helt okej :) och på söndag eftermiddag (typ efter syrran stuckit) drar jag till ättekullas local gym med agnesa haha, vi ska köööööööra stenhårt!!! Nu jävlar, snart sommar ju!!!

hmm det va väl allt jag ville skriva för idag. bloggar mer some day! Ha det bra mina läsare, love you all! Back to lovely complex:D

image559

EU-chocolate

tänkte egentligen inte blogga direkt såhär när man tänder datan (?) men läste detta på aftonbladets hemsida:
http://www.aftonbladet.se/matvin/article2130517.ab

bara jag som tycker det verkar skitintressant? :O vill verkligen testa!


Idag ska jag bara ta det lugnt och få saker gjort, t.ex. läxor.... ska strax dra till city gross för att köpa lite ingredienser, mamma o hennes friend ska typ ut och käka lunch/kvällsmat ikväll/senare idag, så jag ska fixa eget käk.. blir nog inget speciellt allt. Men ska testa katrins combination, okej kanske inte direkt det som hon hade på bilden, men hade tänkt mig keso plus något annat. Inga kolhydrater :) tror jag 8-)


give me something to believe

VÅR - april, maj och början av juni (?)

I need:
idrotts-skor - mina nuvarande ser ut som helvete 8-)
rutig skjorta - (gärna lång)
vitt ribbat linne
jeans -svarta
BLUSAR -det enda som jag har skitlite av i min garderob :)

+ o - för annat stuff.

o till slut.. I need a new body :'( o inte body as in klädesplagget body, utan body som i kropp.

vote on her.. or something :)

Rösta på rightnow som driver denna bloggen http://rightnow.tjejsajten.se/, iallafall, rösta på henne här: http://dinstil.feber.se/art/43951/louise_adolphson/
så kan du också tävla om en massa fina priser! (gå in på hennes blogg och läs mer!)



kan inte göra länkar för att blogg.se strular :/ men jag hoppas ni orkar kopiera och klistra in ;) jag gör ett snyggare inlägg om detta sen!

-----------------------------------------------------------------
Var ute och gick innan med min mamma, väldigt väldigt skönt, måste fortsätta göra detta,-har jag o momma bestämt :)

på fredag kommer hon som ploppade ut ur min mamma först hem till oss här i HBG :D okej, det lät weird men yes it is my big sistah :)

the weather is messing with us :(

Hello.

Vilket väder asså.. först är det jättefint vårväder, sen vaknar man och ser SNÖ, senare mot eftermiddagen blir det vår, sen vaknar man och ser snö, såhär fortsätter det..

Idag hade jag inte tänkt göra något speciellt. Har egentligen lite läxa att göra, men orkar inte.. Funderar på att gå ut o gå.. men vet inte. Snart är lovet slut. Och då är det två månaders intensiv skola. TVÅ MÅNADER. dör :/

Funderar på att börja på någon sport, eller ja, träning av någon sort. Men har ingen aning om vad :/ så om ni har tips. please give me.

Annars så kan ni kolla på denna roliga comedy-saken:

http://www.youtube.com/watch?v=aEDoL_PFg6U


Det är ett komedi-program, så de gör iNTE så in reality.. har sett den förr, but it's priceless :'(

ten ten ten.

MVG i engelska ;)



denna kvinnan är ju verkligen skitbra på engelska ... uttalet är theee beest ;) host host.

kebbi

image557 image558











Kvällen i kort:
Började med att vi alla hade svårt att välja VAD vi ville ha från menyn (pizzeria), vi var alla övertygade om att det skulle innehålla någon form kebab. Haha, för mig blev det kebabtallrik. Sedan blev det ett helt jävla krångel med pengarna. Dumma som vi var, gav vi mannen (som levererade) alla pengarna och glömde växeln...... jag vet. Sen kom han  tillbaka med TVÅ tjugor, men det skulle finnas tre. Så det blev telefonsamtal hit o dit (till pizzerian). Aja. kvällen slutade med te i min väns fina kök :) haha, just det - annandag påsk idag, så ALLT var stängt  :( vi fick inte vårt godis haha. Imorgon ska jag dra till staan :) Hejdå!

iväg

hello!

ska snart dra till mina tjejkompisar på girls night :) ska käka och snacka en massa, ni vet :P

inte speciell klädsel ikväll, men lägger kanske in en bild sen .. jaa det var väl allt jag ville säga :)

ha det bäst :D:D

image556

(K)

Britney in How I met your mother

Britney som är med i How I met your mother..






jag tycker det verkar som en hon för längesen.. typ.. frisyren känns lite old .. jaja jag vet inte riktigt. but check it out:)

V Å R!

image555
JAG VILL HA VÅR!!!!!!!!!!

planer

tänkte skriva ett inlägg om min vecka:

PÅSKLOV:
Måndag: käka kebab(tallrik) med tjockisarna.. det blir film o sånt också.
tisdag: HEJDÅ agnesa som åker till London.......:'(
/plugga o/eller stan.
onsdag: dra till stan..
torsdag: städa städa städa
fredag: weeeeelcome home my sister
lördag: kinesiska! helvete.
söndag: sista dagen då..... spendera med syrran. i dont know : )

måndag: skola och elevrådsmöte :) Jag är sekreterare! :D Så jag ska skriva protokoll.

vad ska ni göra på lovet då? : ) << humh, vad är det med Å Ä och Ö?!?!

jupp det blev godis ändå :) ska frossa det nu o kolla på you m

Bild0101.jpg
jupp det blev godis ändå :) ska frossa det nu o kolla på you me and dupree hoppas den e bra :) har ni några tips på filmer ? Typ romantiska komedier, som egentligen e ganska tråkiga, men det e vad jag e sugen på just nu XD iaf, ha det bäst <3 o på bilden e det godis.. ;)

Påskägg

hej

Funderar på om jag ska dra till city gross och köpa påskägg.. men jag vet inte. Är ju fortfarande lite sjuk. oh :( vill ha. men jag är så lat så det blir nog inget ändån :( och vädret sucks ju, regnar idag... ska be mamma köpa något :)

happy easter!!!





igår drömde jag en skitläskigt dröm.. blev jagad av min moster och min syrra, och godis var med, ville inte släppa taget om min påse med godis :/ så läskigt dröm..

(egentligen ville jag lägga upp en bild på något godis.. men då blir jag bara ännu mer sugen xD )

sjuk.

Hello.

Igårnatt hade jag lite feber antar jag, och jag drömde mardrömmar om svenska, om pronomen, verb och en massa skiiit!! Så rädd.. jag kunde inte sova :( men iallafall så vaknade jag tidigt imorse och gick till skolan, bara för att vi hade svenska prov idag, annars hade jag inte gått. OCH det var SÅ jobbigt, mitt snor rann, jag hade HUVUDVÄRK, och min hals strejkade. Så direkt efter svenska provet stack jag hem, mådde skit och sov i 4 timmar eller mer. Mår fortfarande skit. Men är glad, vi (eller ja de andra i min klass efter jag hade gått hem) fick tillbaka NO-proven som vi gjorde förra veckan, fick MVG!! Är skitnöjd. mina kompisar är däremot inte jätteglada vilket suger, inte för att de fick dåligt på proven men lite andra grejer :(

Läsare

well, har fått veta att flera i min skola läser min blogg.. började med två stycken i parallell-klassen, WHYY just dem?! sen så fick typ deras klasskamrater reda på det.. and then, everybody said my blog was funny :( Men jag har ju skrivit allt så allvarligt :P Anyway.. ni som läser från A-klassen ättekullaskolan, kan väl skriva en kommentar???

Klicka på länkarna till detta inlägget, det finns ett med "permalink, kategorinamnet, kommentarer osv." Klicka på kommentarer, skriv in ditt namn, räcker med namnet och sedan skriv NÅÅÅT :)

åh.. kommer inte blogga lika mycket nu ;(

image553

host host host host host

Har nog aldrig haft så här ont i halsen..eller okej en annan gång hade jag så ont att jag åkte till sjukhuset, fast då var det mer så-mycket-slem-att-jag-inte-kunde-andas - thingie

känns jobbigt att vara sjuk -.- men det har jag varit många gånger nu denna vintern känns det som..


göra på lovet:
- äta
- äta
- sova
- sova
- shoppa
- data
- data
- data
- vänner
- vänner
- plugga -.-
- syrran
- shoppa

:)

hej hej :) e hemma från skolan nu, vilket väder.. Men okej det

20080125.jpeg
hej hej :) e hemma från skolan nu, vilket väder.. Men okej det e bättre än igår :) ville egentligen bara lägga in denna bilden på mig o mina vänner, för typ 3 månader sen när vi inte hade någon energi .. så tog vår lärare bild på oss Hahah ;p men nu ska jag dra :) förresten har jag blivit sjuk, men det e bara 2 dagar kvar - sen lov :D så gött ;) på lovet kommer Syrran hem osså :D kram.

hej hej har lunchrast nu :) e i detta äckliga kapprummet som luktar

Bild0100.jpg
hej hej har lunchrast nu :) e i detta äckliga kapprummet som luktar gammal snö :( dagens outfit: jeans - h&m, tröja - monki, kofta - gina tricot. jacka - h&m och stövlar - hong kong :) det e snöstorm här i ättekulla :( suger

Hellö sitter i skolan nu :) andra lektionen, matte >.< på bild

Bild0098.jpg
Hellö sitter i skolan nu :) andra lektionen, matte >.< på bilden ser vi jag som puttar agnesas huvud hehe ;) ska till stan senare idag, wont be some shopping, en kille får skäll hihi ska kolla hah

inspiration

image546 image547
image548image549

tighta jeans, stort hår, fina skor..

me like a lot :)

frillr.com


helvete :( hade skrivit ett långt inlägg på mobben innan men sen r

Bild0070.jpg
helvete :( hade skrivit ett långt inlägg på mobben innan men sen råkade jag trycka fel o allt försvann :( iafl så e jag vid city gross nu ska som sagt köpa lite stuff :-) godis u know ;) på bilden ser ni cg här i äk :D ses

Hej testar mms bloggningen . Tror dock ej det kommer funka :( men aj

Bild0066.jpg
Hej testar mms bloggningen . Tror dock ej det kommer funka :( men aja . bild på min väska :)

fint väder :D

Hej!

Ska passa på när det är så fint väder ute och gå till city gross..ska köpa lite godis, någon tidning och tandkräm.. vi har slut på tandkräm hemma :( anyway.. så fint väder :D hoppas på att det är lika fint imorgon.

Imorgon ska vi till tingsrätten med livskunskaps-klassen. Hmm, inte jättespännande för det är inget speciellt i Sverige (?), tänk om det varit som USA's domstol..

image543

Vädret idag ;) taget från mitt rum xD


Vår

Hello :)

Förmodligen kommer jag inte låsa bloggen ;) så no need to worry :D

iallafall, var i malmö igår med Agnesa, vi var där och shoppade o så :) Höjdpunkterna var monki och h&m trend, Vi hittade dit ganska snabbt faktiskt, de flesta malmöborna verkar veta vart monki ligger.

inköpen:

loose tee från monki, gillar verkligen färgen!


blommig topp från h&m


Jacka från h&m


flätat skärp från vero moda, passade på när det endast kostade 5 kr!

är jättenöjd med köpen :)

image542

idag:
topp - h&m
kofta - gina tricot
jeans - h&m

inte på bilden:
converse skor
väska - hong kong
parkas - b young

Känner ni hur våren är på G? :D

låser bloggen

hello

ska faktiskt låsa min blogg :) Så från och med ikväll kommer bloggen vara låst, vilket betyder att man måste ha lösen för att kunna läsa, vill du fortsätta läsa min blogg så lämna en liten kommentar med din email så mailar jag lösen till dig :) men som sagt, gäller endast ikväll, efter det så kommer det vara låst. Sorry for making this decision ! till mina inte så många läsare haha :D

kisses, glöm inte att kommentera nu om du vill fortsätta läsa ;)


stressigt

hallo :)

Denna veckan är jättestressig så har inte blivit mycket uppdatering.. sen fick jag veta att mina två vänner i skolan har hittat min blogg.. helvete också >.< hahah nej skojar ;) Men tänkte bara skriva snabbt innan grey's börjar.. såg ni reklamen? uhh något med en såg (?). iallafall, tänkte vara med i denna tävlingen. Tävlar om ett peace armband, de är så snygga så :D Var med o tävla du med :D ha det bäst!


CIAOCIAO

cutest thing :-)

En unge ~7 kommer utrusande ur badhuset.
Ungen (skriker glatt): Det blir ingen simskola! Nån har bajsat i poolen.

från tjuvlyssnat.se

image534

city

Hej godmorgon!

Tänkte bara länka till dessa bilderna, så hääftigt :D jag ska också testa ta såna bilder nån gång haha. Men tyvärr saknas solen här idag :/ aja, ska till city gross med mamma nu :-)

Kramar!

image533

jaghartråkigtsåjaggörlitesånthär

image532

vännen tipsade om en sida. Där hittade jag en massa .. bilder, inspiration. call it whatever you want :) men visst är det snyggt?

saturday 8/3!

Hello!

Idag är det en riiiktigt solig dag! Fast det är ändå liite kyligt, men det blåser inte, vilket är viktigast för mig!
Idag ska jag på kinesiskan, sen ska jag inte göra mer :/  eller kanske göra lite sånt här!
Vädret får verkligen en på bättre humor :) Fast sen kommer oron tillbaka när man tänker på skolan. En massa prov, och inlämningar dessa två veckorna innan lov. Så jobbigt :/

Håller förresten på att läsa en jättebra bok:

image531

Läs den!

nameless entry

hello!
Idag på idrotten hade vi fotboll. och vi (tjejerna i B) förlorade mot tjejerna i A!!!! Väldigt överraskande på något sätt.. Men vi ska vinna dem nästa gång! haha :P
iallafall, efter skolan stack jag ut och joggade med två vänner, vi körde bonderundan (2.3km) sen så gick vi omkring i typ en timme! Sååå sköööööönt. Man får mindre ångest när man äter hahahah.

nu har jag gjort en massa läxor, och ska väl bara slappa lite. Imorgon är det FREDAG! fatta så skönt, fast iofs har jag lördag som "skoldag" också.. men aja.

så fint väder det är ute nuförtiden :)

image530
bling'

turisten

bloggar lite för att bevisa för min vän att jag inte är LAT! men det är jag egentligen. hm, inte mycket har hänt. Slutat från praoen, varit på födelsedagsfest. oh, förresten har Agnesa blivit röstad till ordförande i elevrådet, typ mäktigast i skolan då hahah, och jag är sekreterare.. orkar egentligen inte skriva en lapp varje gång efter mötena men shit the same ;)

hmm.. annars har inget mer hänt. Imorgon får vi matteproven tillbaka.. vi fick inte dem idag, vilket vi trodde -.- men jaja skitsamma. tror nog inte det gick så bra..................


SÅDÄR; räcker det turisten!?

underbartunderbart

Igårkväll var absolut den roligaste kvällen jag har haft på läääääänge. Så fint min kompis hade fixat det, och så var det bara vi fyra, som det alltid har varit, och alltid ska vara!! Vi åt god mat på en grekisk restaurang, jättegott!! Sen åkte vi hem till henne och där var vi och snackade om allt möjligt, vi har typ inte träffats på en vecka.. sen så fikade vi lite tårta!! Och tog en maaassa bilder ;D Verkligen en underbar kväll :'( Men nu är den över.

image527

detta är vad jag åt, grekiska biffar med basilika sås och potatis osv. men A & L beställde kycklingspettar som var SÅ GODA!!

image528

mmmmm :D

Jag lägger upp mer sen :D VI sees!

middag

Hello!

Nu ska jag duscha, har lite stressigt men ikväll är det middag/födelsedagsfest med tjejerna!! Looking forward to it so much!


byebye~

OMFG

haahahahahahahahhahahah, gå in och läs: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1956188.ab


vilka jävla fjortisar säger jag bara, detta är de riktigt typiska fjortisarna enligt mig, så ni som alltid undrat "vadå fjortis?" kan ju läsa och kanske få en bra bild på hur de ser ut och beter sig, annars kan ni gå in på elverkets sida (elverket är stället de festar på..) och så kollar ni på bildarkiven, där får ni se...ja fjortisar ;)

citat..:

"Nere i källaren står en arg Natalie, 13, hårt rosasminkad med tuperat hår. Hon har just blivit varnad och sätter motvilligt på sig svarta leggings under de små shortsen.

- Jag tycker man ska få klä sig som man vill, jag har betalat inträde. De borde sagt till tjejen med Björn Borg-trosor i stället, säger Natalie.

Hon drar ut skjortglipan så att bh:n syns ordentligt. Rättar till de vaddfyllda bomullskuporna.

  -Reglerna suger, jag har haft på mig bunnyöron som jag vunnit på Gröna Lund. Varför skulle man inte få det?

Hon och kompisarna Elina och Sara har bandanas med playaheadadressen i håret. För att få kontakt.

Målet är att få strula med så många som möjligt. Den som hånglar mest får högst status. "

 

"- Det är för mycket regler här. Man borde få göra som man vill, på privata fester har vi bh och hotpants, säger Elina."


.

RSS 2.0