vill bli frisk.

HEEEEEJ

shit så trött jag är!!! har sovit så dåligt varje kväll, hoppas få sova hyfsat ikväll iallafall.. Ska gå och lägga mig strax, yeye tidigt. Men måste också vänja mig vid att gå upp tidigt, ska sätta klockan på typ klockan åtta. Vet ni vad jag tänkte på? JAG har inte alls njutit av sovmorgonarna på detta lovet. shit sån ångest jag får. har mått skit varje morgon så det är inte speciellt skönt. ohh det är meningen att man ska vakna och bara ligga och må bra i sängen på morgonarna. Men nuope, jag kommer inte få njuta av det :/ sen på måndag.. typ döda mig måste upp tidiigt för att lämna ett arbete till min lärare och sen cykla vidare till citygross. sen är det slavarbete i TVÅ veckor. jag HATAAAR prao. man får ingen nytta av det .

blir trött av att skriiiva. Imorgon ska jag till elgiganten för att köpa en ny skrivare, sen hem och plugga. gud vad jag hatar mitt liv!

/

trip.pirt



nasty med toaletterna där men aja. familia (köpcentrum) var så fattiiigt. vi gick hela på typ 15 minuter.  Dock hittade jag ett par ankelboots :D sen åt vi, jag åt på graffiti :P


vad händer på kvällarna

oh.. nu mår jag skit igen, halsen är heeelt jävla away. Slem o hosta. sen gör min tand ont!! herregud, tandvärk en av de värsta smärtorna. neeeeeeeeeeeeej :( vad är det som händer på nätterna egentligen. igår vaknade jag upp relativt frisk. och idag är jag back on the sick track. borde stanna inne idag, men ska ju till familia :P aja nu msåte jag äta frukost.


FAAAAAN.

samarbete med cousin

hallå!1

Nu har jag skaffat en till blogg tillsammans med min cousin camilla "cam". Vi kallar den skyblog eftersom att den till första början skulle vara enbart cams, och hon har en thing för himlen :) men det är ett fint namn ändå :D ja vi hade väl tänkt skriva där tillsammans. Typ om vi varit någon dag så kan vi båda skriva nåt eller vaaaaad som helst! jag tycker det känns som en blogg där jag kan goofa av mig lite. uh shit vilket uttryck. men ja, nu kan ni stalka mig där också ja!

LÄNK TILL SKYBLOG!

piggie is on!



Nu har jag lyckats fixa en egen ikon till min webbadress. så förhoppningsvis ser du en piggie om du kollar upp på min webadress nu :) om inte så uppdatera några gånger!

ha det bra.

i have some things to announce





1. Syrran, "skaffa msn" och va inne på den from times to times

2. vi ska köpa en ny skrivare. den har scanner osså. snacka om att jag ska scanna!

3. jag är friskare nu

4. snart är lovet slut

5. min datorjävel hackar som fan just nu

6. jag ska fixa ny design någon dag. men inte nu då datorjäveln hackar. ska starta om datorn. ha det b!


............

JAG HAR BLIVIT SJUK IGEN. typ döda mig :/ mår så dåligt och har så ont i huvudet. faaaan :( tyvärr måste jag ut igen idag. ska ta på mig trippelt så mycket mer! ;( jag är sugen på husmanskost och måste bara ha det! jag vill ha mackor och sånt. men jag vet inte huvudet dunkar det gör ont. tänker inte mycket. men ååååååååh kommer aldirg hinna göra so arbetet e ju sjuk hela tiden ((((((((((((((((((((((((( OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH

vi önskar inte varandra väl




hej. jag har vänner. men på sistone har något hänt. vi deltar i en tävling varje dag. men den tävlingen har vi själva inte frivilligt gått med i. men vi går igenom den ändå, varenda dag. Vad går den tävlingen ut på då? Och när började den? Och hur känner NI?

svara mig det - my lovely friends.

.

igårkväll när jag kollade på stor i japan så började jag frysa riktigt mycket. gick och tog på mig en hoodie och långbyxor. Fick feber och gick o la mig, mådde skiiiiiit. och när jag vaknade mitt i natten för att kissa kändejag hur yr jag var. sen imorse huvudvärk som aldrig förr! gick upp och åt i princip inget. gick och la mig igen vid tolv tiden och vaknade klockan fem typ. shit så mycket jag har sovit. Nu mår jag bättre men orkar inte röra mig.

Jag kommer ALDRIG hinna göra klart SO arbetet, ohhhhh shit vilken press asså!!!!! hur i helvete? bölar inombords så fort jag tänker på det. imorgon måste jag sätta igång med det asså!

hoppas jag blir frisk tills imorgon .. .. .. ..

ha det bra

what i wore


detta var jag igår.

birthday party after party?


igår var det någonslags fest efter fest. aja.. bara tjejer, god mat, kallt väder och bara sitta vid soffan och snacka. riktigt skönt.
från vänster: Ellan, Alma, Lotta, Claudia, Agnesa, Jonna och Malin som syns lite.


fint ellerhur?

orkar inte blogga men några bilder får ni se nu. Vaknade för en stund sen. och nu insåg jag att man ska byta tid för min dator har bytat tid så får säga det till mamma.

Veckans planer:

söndag: Städa städa städa
måndag: inga planer än, men kanske plugga lite..tyvärr
tisdag: va med camilla, cola cola cola!
onsdag: förhoppningsvis sovis med alla tjejer.
torsdag: inga planer
fredag: familia med camomillate
lördag: biblioteket
söndag: gör mig redo för prao!

shit vad det kommer gå snabbt. så tråkigt :/

BIRTHDAY TODAY.


GRATTIS PÅ FEMTONÅRSDAGEN!

idag fyller dessa två år, samma dag, samma initialer också! skriv grattis!

<3

partynight ovah

Oh nu är festen över för min del :D Det var riiiiiktigt kul faktiskt ! men sen mot slutet fick jag så ont i mina fötter och jag är inte riktigt en person som kan dansa all by myself typ. men men :D så sköööööönt nu är det loooooov! dock har jag en massa skolarbete att göra. um.. imorgon blir det mjukis hela dagen, jag, chips och choklad. it's a big fat deal.

bilder kommer väl :!

LOVLOVLOVLOV

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!

och party ikvääääääääälll :D!

lång dag!

HEJ! oh ni ska bara höra vad jag/vi har gjort idag. Det började med engelska, som vanligt på torsdagsmorgonar. Sedan hade vi arbetspass men det blev inte mycket gjort. Efter det blev det idrott. men jag var inte med pga olika reasons. Vi åkte in och käkade lunch i stan och därefter gick vi till Dunkers kulturhus för att vi skulle lyssna på en minikonsert. vi träffade gamla goa nanorita haha xD sen så handlade vi paprika och sallad. låter konstigt kanske men det är tills imorgon.

sen bussen hem och direkt gick vi och drog 20 liters läsk. (och lite annat), seeeeeen dekorera vi hela shitet. och kom hem för nån timme sen kanske, och så om en timme ska jag på möte. Det är skolan... jag och agnesa är nu med i "samordningsgruppen för Olweus mobbningsprogrammet". Så jag måste vara med i mötet ikväll :) hoppas jag slipper säga något speciellt.

Malin den jäveln påminde mig om SO-arbetet ;( oh kommer inte hinna göra något!!!!! ikväll måste jag duscha, göra läxor plus några kort.

förresten......

...idag fick vi tillbaka våra matteprov. fick mitt sämsta resultat någonsin - 32/40!!!!!!! med en massa slarvfel. oh :/ men det är ändå VG :D kan lätt säga att allt är svårare i nian ju :(

STRESS

SÅ MYCKET STRESS.

ni ska bara höra planerna mina vänner har imorgon. de har dubbelt så mycket! och jag snackar för än gångs skull inte om läxor. utan de fyller år o yadi yada. ni fattar..

ska hjälpa till men just nu är jag lite förvirrad med låtar o allt. och inte bara det men har än några läxor kvar att göra......

det är faktiskt skönt att tiden går snabbt, man slipper tänka lika mycket på annan skit då.


imorgon så blir det en rolig men sjukt (?) stressig dag.


från oss alla...till er alla :)

en massa skräp

Well, kolla vad jag hittade:


från en viss affär som heter  "h&m"

det påminde mig om:

hahaha, från en viss bloggerska, kan ni gissa vem?;) mycket skräp som säljs överallt :)

anyway så kollade jag in "praobloggen" som några lärare i vår skola fixat: http://praoblogg.bloggspace.se/
haha jag som trodde att det var speciellt för oss, men så ser man alla gamla niorna som redan gjort det. tanken är att man ska skriva om sin praoplats osv. kolla in, det konstiga var att så fort jag kom in på sidan stod det "bettys profil" någonstans vid sidan. TYP HUR I HELVETE vet de vem som besöker?! eller om de nnu syftar på mig dvs. men!?

är det samma för er mina classmateS?

five centimeters per second.

Denna dag började med ett relativt lätt NO-prov, nu återstår det bara att få se sina slarvfel...

imorgon blir det spanska prov -.-

förresten, trodde jag skulle till tandläkaren idag. men det visar sig vara den 5:e november. typ ops -.-


brad pitts private photos of angelina.

enpersonsominteorkarmedskolanlängre!




basically h&mherr tshirt och indianshorts. all day long :)


NO PROV IMORGON: PANIK HETER DET MAN KÄNNER KVÄLLEN INNAN. men man har gjort det bästa man kan så whatever.

skolan och toaletter ni vet.


såhär vill åttorna att det ska se ut i deras toalett.


målar på borden -- vem kan det vara ^^


dagen då vi åt tre stycken såna var.


dagen då hela klassen skolkade.


då stack vi ner till maxi. vi hittade leksaker för hundar som pep. Det började pipa i heeeela maxi :)


vad     ska     vi     köpa     ?


dagen då det fortfarande var sommarlov ^^

nu blir det tillbaka till plugg. har NO-prov imorgon! men jag har mitt C_A_N_D_Y!

candycandycandy








aborigin kom till skolan. uppvisning, dans.. sen målade han oss i huvudet. me look like i have eaten filmjölk. som ett barn.

pooopooooooo test.

h e j s a n

idag hade vi matteprov som gick ganska bra antar jag. Snart nytt kapitel då.. oh -.- geometri suger :( riktigt seg och regning dag och det passar perfekt då att vi fick sluta vid lunchtiden. för jag fick min mens och då pallar jag INGENTING. så jag gick hem och sov i fem timmar.

nu har jag gjort en massa läxor. men orkar inte mer får huvudvärk av att tänka på SO-arbetet. kommer inte gå braaaa :(

och imorgon ska jag göra ett bajs test. hemma då.No weird thoughts. men ja, prao på burger king så då måste man ^^ :(

nu ska jag äta för att kunna bli skitnödig imorgon. UHHHHH.

scrambled eggs

HELLO

idag åt jag äggröra på rasten, hemma då ofcourse! det var bara för att jag var hungry.. :) hahaha. Sen slapp jag musik. yey! och imorgon är det teori idrott istället för den fysiska biten, som skulle bestå av redskap har jag för mig, då är det inte så fysiskt ändå för jag rör mig aldrig när det är redskap. jag kan två saker. slå en framåtkullerbytta och balansgång.. detta utav typ 10 olika saker. SHIIIT hatar det ;( . men vi slipper iallafall..  ÄNNU MER YEEEY!

oh varför är jag så negativ?

och imorgon är det spanska. vi fick ingen läxa men har ändå tränat lite. FÖR BELIEVE ME, vare sig hon har sagt det eller ej- DET ÄR LÄXA TILL VARTENDA LEKTION!

nu ska jag käka chips och kolla på lite film eller nåt. yehuu.



WONKA POWAAAH



oompaloompa pompa di dei!
update: omg jag realisa nyss att det är DOUBLE FLAVORED. omg!!!

det funkar inte!

varje gång jag skriver en tidsplan på vad jag ska göra under en dag brister det. och jag skriver såna listor nästan varje dag. annars dör jag. känner att jag måste få kontroll över mitt liv typ. så därför skriver jag sånt.

jag tränade iallafall. inte mycket kondition. det suger. men det blev yoga/pilates/träningsmaskin i mitt vardagsrum haha. det var faktiskt skitkul :) sen så har jag inte hunnit med mycket mer. ska sätta igång med no-arbetet nu. ja se, vid denna tiden SKULLE jag chilla @ datorn, men istället blir det plugg @ datorn.


um..............................................................


läste hos blondinbella att hon skulle ta en paus. tänk er hennes liv!!! en massa läxor och prov, plus alla möten med olika människor som vill jobba tillsammans med henne, plus ett privatliv och så blogga minst tre inlägg om dagen! helt sjukt så mycket hon gör. man glömmer verkligen är att hon bara är 17(snart18)!!!!

omg. this one's for all of you that feel tired over schooool and wooooork:


fjortisarna behöver inte känna sig trötta .. :(

planer för dagen

1300-1500 träna med tjejerna.. (JAG VET;||||)
1500-1800 plugga NO, SO, Matte och spanska
1800-1830 - äta middag
1830-1900 - duscha
1900-2000 - chill @ datorn
2000-2130 - TV! hål i väggen och stor i japan, remind me om det. kommer glömma....!
2130-2200 - fixa inför måndag, dvs packa väskan. sen borsta tänder och peepee.
2200 - SOVER!

men shit, redan en brist i planen. det är tydligen 25 minuter kvar tills punkt ett och jag sitter o käkar lunch/frukost. och har inte bytat om. men jag har hunnit vara i city gross :) ska käka mer nu. så det får börja gälla klockan två istället........




SÖNDAG

söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag

söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag
söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag

o på onsdag är det matteprov :(




typ vad jag har gjort idag - inlägg

Idag vaknade jag vid elva tiden, eller nej, jag vaknade första gången vid klockan sju. Då telefonen ringde typ 10 signaler. jag tänkte "ja tänk så har nåt hänt mina vänner (antingen, agnesa elmo eller lotta)" för det är inte ofta telefonen ringer vid sju tiden och inte ger upp. säger till mamma att svara.. visar sig vara min moster i vietnam HAHAHA. klockan var väl tre eller nåt på eftermiddagen hos de. Så då gick mamma upp och snackade med henne i köket. MED stängd dörr, ändå hörde jag allt hon sa, nej skrek.

sen så gick jag upp vid elva och åt lunch, det blev noodles och sen eftersom det inte räckte åt jag potatismos och typ kåldolmar..

sen vid två-tiden gick jag ut med min elmo för att sälja kakor och kolor. vi sålde ganska mycket faktiskt :)
efter det gick jag hem och duschade, åt middag och pluggade lite. Nu orkar jag inte mer så får ta en "paus" ......

hm, vet ni? jag har märkt att alla mina närmsta kretsar är HELT jävla inne på att träna. mer än någonsin. och det är tråkigt. för jag hatar att träna. så jag blir left outside alone medans de går o trimmar magen eller tränar magmusklerna som de så fint säger.

shit va tråkigt. vad har hänt med världen!? :(


en gris som hoppar upp till solen ..typ .♥

femtusensjuhundratjugoett



om bara det hade varit sant, då hade jag sålt min blogg xD

om du också vill beräkna din blogg, så klicka på bilden :)

kan inte någon uppfinna ett "orkar-plugga" piller?!


nu blev allt segt igen. Måste plugga. orkar ej,

You will always be a part of us!

Hej!

Idag så var vår klass verkligen trötta antar jag ? men iallafall så bestämde sig hela klassen för att skolka på lästimmen -.- lärare kom ju inte så vi drog. Så hela klassen ner på maxi. haha vi köpte lite käk och sen upp till skolan igen. Riktigt segt, men var ändå kul :D

sen trodde vi att vår lärare skulle få reda  på det.. och hon är inte att skoja med typ ^^ men iallafall så fick vi veta en helt annan grej. vet inte riktigt hur jag ska känna om deet. Men en sak är säker, och det är att vi alla känner sorg..

mm.. sen idrott, typ kill me! sen hade några fjortisungar, antingen från vår skola eller Landskrona klottrat i ett av omklädningsrummen :| det stod "kuk, fuck me, kuk kuk kuk" ......?!

aja, e hemma nu. jag behöver mat och sömn. Sen ikväll - UB OCH DH! kan inte bli bättre. OOOOOCH imorgon på hemkunskapen ska vi göra kebab haha. för en gång skull orkar jag faktiskt med skolan och att leva. hatar skolan men jag orkar iallafall ^^

nu väntar min mat!

btw, min nya drivningskraft inom skolan är syrran :D rensade hennes gamla papper och hittade hennes gamla prov och uppsatser. och läste igenom lite, och tänkte att vi alla går igenom samma skit med skolan, nästan iaf, och om min syrra klarar det så klarar jag nog det. och hon hade inte ens så bra vänner som jag har nu !!!!!11 no offence.. hahahha:D

photoshop

HAHa så fuuuuuuult:


PHOTOSHOOOOOP <länk

kan ni se vad det är som är fel? hehe x)


Sjuk....

jag känner mig sjuuuuuuuuk. har ont i huvudet och är så trött. Så ska efter detta inlägg gå och lägga mig och sova eller något. Men iallafall. Igår så fick vi då ta hem 22 burkar med kakor och kolor. det är dessa kolorna och dessa kakorna.
(klicka på orden)

mamma har redan lyckats sälja 6 lådor! verkar som kineserna vill ha kakorna, för de gillar kvantitet! men iallafall så måste jag ut o sälja någon dag. Just nu pallar jag inte tänka. Men godnatt!

22 burkar kakor.

hej.

idag så har det varit en RIKTIGT seg dag.. jag vaknar minst tjugo över sju varenda dag. även så idag. hann inte käka frukost så jag stack till skolan, väl där så bytte vi en massa lektioner. Vi hade slöjd på morgonen istället vilket innebar att vi skulle få sluta en timme tidigare idag! yeye typ.  sen på idrotten fick jag, ÄVEN fast jag så jävla "nogrannt" skyddade mitt huvud, EN boll på huvudet. och vi körde spökboll. VILKET betdyer att man ska sikta på alla ANDRA ställen än huvudet och händerna. men någon jävla idiot fattade inte det och sköt en i huvudet på mig. för er alla outsiders som INTE vet vem jag är, så kan jag säga att jag har glasögon. och det är ännu en anledning till varför jag blir så jääääääääävla upset! Seriöst vem siktar på huvuden. blev så jävla sur. ÄR sur. och jag svär på allt jag har när jag säger att jag HATAR idrott och IDROTT HATAR MIG.

seeeeeeeeen var det en otroligt seg eftermiddag. ohh även fast vi slutade en timme tidigare kändes det som om jag skulle dö av trötthet. fyfaan jag pallar inte med skolan längre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

och just det. Imorgon ska vi bära hem 22 burkar kakor. försäljning på g!


sen stack jag till city gross med elmo, vi köpte pizza med x-tra allt på och annat! sen blev vi medlemmar i city gross! vihuue ! [vi älskar CG!]

RSS 2.0