do the salmon dance

image341

har inget att göra så tänkte skriva en massa onödiga saker här. Kanske blir ett långt inlägg, kanske inte.
För det mesta tänker jag mest på skolan nuförtiden. och som sagt får jag ibland ångest på helgerna för att jag inte pluggar, så egentligen så får plugga mig att må bättre. om det gäller prov eller att lämna in läxor då. För annars på lov och sånt är det bara så skönt. men vet jag att jag ska ha prov på torsdagen eller så, då får jag ångest om jag inte pluggar, och sen när jag väl pluggat i kanske en timme, mår jag genast bättre! Men ändå orkar jag inte slita mig från datan och börja plugga haha.

Det är faktiskt jättemycket prov och läxor nu innan jullovet. tänka sig, idag är det ENDAST 15 skoldagar kvar, det är hur lite som helst! Så därför I've gotta work hard. Sen är det dags för mitt första betyg!

men men nu ska jag inte tråka ut er med en massa skol-shit.

Som sagt. Om 26 (snart 25) dagar så åker jag till Hongkong! Ska bli himla kul, men är ändå lite orolig, för jag klarar inte av 1. att duscha hos andra (känner mig inte bekväm, älskar att duscha hemma, och ni vet man har ju helt andra vanor) 2. toalettbesök 3. inte kunna vara "fri", då menar jag tillexempel kunna rapa, fisa, och ja helt enkelt leva sitt normala liv.. om man säger så. okej det var väl UNGEFÄR dem 3 viktigaste orsakerna jag inte gillar att resa. men det finns jättemånga bra anledningar också.

just det, måste snart skriva 1.packningslista (haha) 2. shoppingslista (!!) 3. att göra innan lovet -lista (redan gjort det, och har klistrat in den på min garderob, så varje gång jag öppnar den står det en raad med prov,läxor, och saker jag måste göra innan lovet -.-) 4. souvenirer/presenter-lista.

Kom på att jag kanske ska börja tänka på nyårslöften. Seriöst, har nog aldrig kunnat hålla ett enda. Nyårslöften för detta året var väl att få bra betyg (kommer jag väl nog?), och ja lite andra private stuff haha. Men för nästa år ska jag nog inte ställa för höga krav. Börjar med lite lättare, t.ex. få högre betyg i idrott. gå ner i vikt . osv osv.


vill bara skriva, men ingen (viktig cam, viktig..) orkar läsa. haha viktig och viktig.

gillar förresten bilden jag har till detta inlägget mycket. en fin bild som jag snott (sorry) från någon annans blogg längeseen. men den e snygg, i like the leegs woo~

HERREGUD. borde jag vakna tidigt imorgon och se första avsnittet av julkalendern? HAHA nee i dont think so, ska sova länge! Godnatt på er♥


Bored

image340

hade lite tråkigt. Så satte ihop en "bas-färgad" outfit.. så himla tråkigt. Lite trött. Snart dags att sova för mig iallafall. imorgon är det trots allt kinesiskan. Så ja, ni får ha en underbar "natt". Så ses vi imorgon eller senare.

pusshej.

pepparkakshus

image339

Stora pepparkakshus. Annorlunda pepparkakshus. men frågan är: Vem ska äta det sen?!
har för mig att det är några kineser som varit framme igen! coolt.

peace. måste dra nu.

Goodbye doggie

image338

Snygga hello kitty hjul va? tänk så coolt att ha på cykeln! Och om man inte gillar hello kitty finns det flera motiv.

Hajen 4

image337
Hallå!

Har varit hos min kompis och kollat på en bra rulle, hajen 4. Den var faktiskt läskig. Men nu är jag hemma och väntar på att mina jeans ska torka. Sen ska jag duscha och käka chokladbollar. Som om jordnötsbågarna, nötterna och colan vi drack inte räckte. men min ursäkt får vara att det är fredag!

Kramar♥


chocolate buns


image336
hej!

Orkade inte gå till city gross i detta vädret, så stannade hemma och gjorde chokladbollar istället! dem blev lite kladdiga men annars goda! eller ja, tror jag. har inte ätit dem än, haha men men jag har väl inte mer att skriva.


vi ses!

JULKALENDER

image335







Imorgon är det den 1/12 vilket betyder att första luckan ska öppnas! MEN jag har ingen julkalender än :( min mamma letade efter en i CG men hittade ingen (?) så jag får dra dit själv nu.. om det inte finns får jag väl vänta tills någon annan dag :( Men det ska ju finnas!!!! vansinne om det inte finns!!

har du köpt julkalender än?








wawawiwa

hej!

tänka sig, klockan är bara kvart över sex, och ändå är de flesta av mina läxor (som är till imorgon) finished!! eller ja, har lite kinesiska att plugga, men det gör jag snart, och jag är så himla trött egentligen, men vill inte sova nu för då kommer jag inte kunna sova ikväll, so I gotta keep moving :P Ska därför städa min garderob, på med muuusik~!
image334

26 dagar kvar

forever young

FOREVER YOUUNG I WANNA BEEE~!

Lyssnar på den gamla låten nu haha, har även tänkt ladda ner lite julsånger nu, nu när det snart är christmas!! Har ni några tips?

Just det, hinderbanan idag. Gick väl sådär.. verkligen jobbig var den haha :$ Pinsamt men så är det.


JUL JUL JUUUUL!


(skrev förresten klart min novell idag! Allt som fattas är renskrivning, hoppas att jag har det rätt med tempus och grejer nu..)


Skriver mer ikväll.

Kramar

sigh

Måste gå och lägga mig..egentligen. Men har ingen lust. sen på morgonen kan jag bara inte vakna. Åh x( störigt störigt. Men jag måste gå nu.. verkligen.. verkligen..

CIAO GODNATT DÅ<3

Värsta jobbiga grejen på idrotten imorgon, en sån hinderbana som är så jobbigt..- på tid.

SiGH

ETT SNABBT INLÄGG INNAN GREY'S!

hejhej!!

har fått riktigt mycket gjort nu de senaste timmarna, matteläxan, NO-frågorna (om kol), engelska summary om början på en berättelse vi fick höra idag! Allt det "viktiga".

hmm just det, jag tänkte bara berätta en funny thing, min mamma är just nu inne i en massa tv-program om "face-rading", nån kines som berättar om vad olika munnar/ögon/ögonbryn och sånt betyder, alltså läser han ditt ansikte, och han sa att de med en prick typ nära hakan, under munnen-area, dem kan inte spara pengar! OCH då så när min morsa berättade det, tänkte både hon och jag på MIN prick som jag har, (en liten) nära hakan och sådär lite snett..(kolla bilden sen)

HAHA och det stämmer ju, kan inte spara pengar såå bra, men jag tror att om det gäller en stor summe per månad då skulle jag nog ha kunnat spara :)

Men jag håller med jag lutar nog mer åt "waster" än en sparare..

och han säger att de med stora läppar är typ snälla. och de med smalare läppar är inte så godhjärtade.. shiit beror ju helt på hur man är som person :P men iofs Angelina Jolie är godhjärtad och hon har biiig lips HAHA:D

image333


Music please~

hej!

idag så har det varit en ganska aktiv dag eller vad man ska säga x). efter skolan stannade jag och mina kompisar kvar i musiksalen och körde låten vi kommer ha "på prov" nästa vecka, gick jättebra! vi hade skitkul, och så fanns det en kille i sjuan som var grym på trummor!! Riktigt imponerad, och tydligen ligger sjuorna "före" oss i musiken! HAHA, nej men vår klass är ingen musikklass.. inte speciellt iallafall :)

Iallafall så var det kul kul! Bas är faktiskt otroligt kul, testade det för första gången och nej jag kan inte spela så bra, men skitkul är det! Och nu har jag en feeet blåsa på tummen för att jag körde gitarr. jag vet haha min hud är öm :|

Men gud, jag har en massa läxor, måste plugga med detsamma! Grey's anatomy säsongsfinal ikväll! Har inte en säsong tagit slut hur snabbt som helst??

Men det är väl bra, har inte tid med tv egentligen (och ändå sitter jag här vid datan 24/7 8-) ).

HEJDÅ!

image332



En bra låt:



(Agnesa min vän tipsade mig om Leona Lewis, detta är en av hennes låtar ,- forgiveness.)

Fin morgon!

(istället för god morgon!)

Wow så fin soluppgång! although en massa hus blockar det, så är himlen typ rosa/orange/blå :O så fint.

ska käka frukost nu och sen byta om och gå till skolan! blir riktigt pigg nu när jag får sovmorgon!

hmm.. vad mer ska jag skriva? inget speciellt........... segt >.<


sos

Hello

Klockan är väl typ halv tolv. Borde gå och sova. men kan typ inte >.< hade tänkt skriva ett megalångt inlägg men det orkar jag aldrig. har inte mycket att skriva om eller så skriver jag om utråkiga saker >.< men det skiter jag i nu :) Iallafall.. tillbaka till ämnet "skolan". Mycket viktigt ämne haha. Iallafall. Våran idrottslärare är lite konstig, han umgås alltid med studenterna istället för lärarna, vilket egentligen är helt okej ellerhur? till och med bra, (såg han förresten med en massa elever i nian och de snackade om något sen hör man alla skrika "you worthless cunt!!".. men det har inte riktigt med saken att göra haha) för han är konstig på ett annat sätt osså. typ han är "ung" om man säger så, antagligen förstår han oss mycket fastän han är vad? 26+ .. och en så himla rolig grej hände mellan honom och min kompis, så roligt att jag ibland.. bara ibland brukar skratta högt åt det när jag tänker tillbaka. Jag kunde inte andas då jag fick veta det, eftersom att jag skrattade. kanske berättar senare. Sen använder han också lite amerikanska uttryck. t.ex kan det se ut såhär:
-okej på torsdag ska ni ta er själva till stan sen ska ni gå upp för kärnan, vet alla vad kärnan ligger? *vi nickar* fortsätter:
- Alright, förstod alla vad jag menade?

Sen förklarar han också snabbt. och har ögonkontakt. haha alla ni som går i min klass.. hoppas ni vid denna tiden klurat ut vem det är jag snackar om här >.<

Men iochförsig är han en bra lärare ;)
just det, glömde nämna att han dricker kanske 3 liter te om dagen, och sen kanske 1 liter andra vätskor. w.ow.

okej då. här kommer den grejen jag slutade andas av (kanske inte så rolig för er. men please be nice)
Min kompis är i toaletten och typ pissar..
helt plötsligt börjar någon banka och sparka på dörren.
Min kompis (panik) - vem e det ..? !
han läraren: torka dig nu..

HAHAHAHAH jag skrattar t.o.m nu. jag tror han menade det som ett skämt.. men gud om det hade varit jag i toaletten hade jag skrattat ihjäl mig.

en annan rolig grej:
Agnesa, och en annan vän skulle fråga våran mentor om en sak, detta var innan rasten, och jag o min andra vän skulle typ upp till affären eller nåt med dem, så hade vi klätt på oss och allt. Så ser vi dem tvärs över "mediateket". alltså på andra sidan. Så vi gick fram till dem med skor o jackor o halsdukar. och en mkt sträng regel i vår skola är INGA skor inomhus, fastän typ alla lärare går omkring i skor -.- men iallafall så satte vi oss på bänken utanför och väntade på att min mentor skulle snacka med dem. Så kommer mina två andra kompisar som ser oss sitta där, och så ser jag henne gå mot oss. MED skor också. Sen heeeeeelt plötsligt så kommer han läraren och tar tag i henne, kramar om henne bakifrån typ!! och först kommer hon loss och hon tänkte säkert "WTF?!?!". men så började hon skratta. Jag tänkte "wtf" jag med.. Men min hjärna hann inte reagera. iallafall så tog han tag om hennes armar bakifrån typ, och bar in henne i klassrummet som vi satt bredvid, eftersom vår mentor var där. DÅ reagerade jag och förstod varför han gjorde så, och då händer värsta slow motion saken:
Jag: RUUUUUUUN!! Spriiiiing (puttar på mina två andra kompisar med skor)
vän 1: wtf!!? (börjar också springa, nu springer alla tre mot utgången)
och så på halvvägs får vi värsta paniken för två lärare märkte att blev rädda och sprang.
den långe läraren: jasså här har vi flera. *skojar*
Alltså bar han in henne för att hon hade skor på sig inomhus, och när jag sprang kunde jag höra honom säga något i stil med:
-jaa kolla här S, här har vi någon med skor inomhus..!

okej lame kanske, men shiiit allt för att slippa att han håller ens armar så. sen dog vi av skratt när vi kom ut. Så well han e ganska konstig. och det weirda är att samma tjej som blev buren av honom in till klassrummet.. är samma tjej som var med om toalett accidenten!! Coincidence eller?

okej enough writing. ingen orkar nog läsa >.< men det får vara!

godnatt på er alla.

(ja jag är medveten om att jag säkert har en maaaassa fel i stavning, grammatik och you name it. Men ja, shit the same )

image331

desperate housewives

woo~

Kvällens Ugly Betty var ju skitkul haha, älskar amanda-marc-relationen :P DH var ju också bra, riktigt spännande :| Gabrielle looks soo good.. och vad är det med susan.. hon har typ ändrats, men jag håller med, så himla äcklig klinik hon stack till :| så så så äcklig.

jaja enough med det.

Någon dag nästa vecka eller så ska jag dra till bibblan och plugga! :O vill testa det någon gång :) och sen finns ju all info där hehe x)

Hajdå~

WAH >.<

vet ni vad som hände nyss? min dator totalkraschade. typ. och jag fick starta om datan. sen när jag kommer in på internet igen, klickar jag på "bokmärken" och sen ser jag.. att det är tomt! ALLA min länkar jag samlat på mig dessa "år" är borta. typiskt >.<

aja, förhoppningsvis kommer dem tillbaka, men då vore tiden jag spenderat nu till att försöka få tillbaka dem..wasted. åh >.< jag kommer inte ihåg alls vad jag hade på mina bokmärken. förutom mappen "bloggar" de flesta kommer jag ihåg. Men det är bara för att jag besöker dem dagligen ju.

sucks. inte nog med det, jag krossade nog en sån bananfluga med min läpp innan. och min kompis mår skit och jag kan inte göra något åt det. plus att jag har 2081572 läxor/prov/redovisningar dem kommande veckorna.

och jag vet att jag kommer få det mycket jobbigare ju äldre jag blir. så lite rädd är jag ju. Men ändå optimistisk. lite iallafall.

nu måste jag gå och smsa min vän. Hoppas verkligen att allt ordnar sig♥.
(jag kommer inte in på msn. så kan inte svara på det du skrev där)


update:
gissa vad som hände.. jag höll på att surfa på min mobbe.. eller ja vad det nu kallas. så helt plöstligt typ stängs den av. så tänds den på av sig själv igen. sen gick jag in på sms och sånt. OCH alla min sms var raderade!!!!!!! Allt som jag fått och allt som jag skrivit! UNBELIEVABLE. Allt försvinner ju idag. bäst jag inte skriver nåt viktigt word-dokument -.-

stickning

ahh! För varje dag som går får jag mer och mer julkänsla i mig!! Och på söndag är det redan första advent! och då så ska jag på julskyltning med min kusin :) JUL JUL och mer JUL, förhoppningsvis har den första riktiga snön kommit, och så ska det inte blåsa!! utan allt ska vara helt stilla, och tomtar som går omkring och julgranar och JULSTÄMNING!

hade slöjd idag och eftersom att jag blev klar med min svart-vita t-shirt förra veckan, så "började" jag på min stickning, började och började, jag fortsatte helt enkelt på den :P Det är ett ganska tunt garn så man kommer inte lång fastän man gjort många "vändor" haha.

image329

image330

Skitkassa bilder i know, men man fattar vad det är iallafall.. hmm är det någon som vet vilka inställningar man kan ställa in så att bilderna blir bra när man ska fotta något föremål nära? för när jag vill t.ex. fotta någon blomma eller så nära, så blir det såå suddiga bilder!! riktigt störig :/

går förresten jättebra på svenskan! Skriver på min novell och det går jättebra :) (men bara för att jag skrev det kommer det säkert gå dåligt haha >.<)

imorgon  är det idrott.. *sigh*

HA en underbar kväll!


ökenblomman återvänder

läste ut en blomma i afrikas öken igår :) Den är en av de bästa böckerna jag har läst!! jag lovar er, varenda kapitel får en att tänka ":OOOOOOOOOOOOOOOO" ungefär.. berättade för mamma om det viktigaste i boken, nämligen könsstympning, mamma hon blev mycket överraskad. könsstympning det är så himla hemskt asså >.<

ska börja läsa på "ökenblomman återvänder" ikväll, det är den andra boken hon skrivit. undrar om den kommer vara lika bra :) nu glömde jag vad jag skulle skriva. aja, hoppas jag kommer på det.


rihannish

image327

rihanna. jag gillar hennes tröja, sån stoor grå och den känns varm. såg en liknande på h&m. fast det var hello kitty på den. den var också snygg.

mer sånt här

1.När du duschar, sätter du på vattnet och går in eller går du in och sätter på vattnet sen?
går in och sätter på vattnet

2. Läser du etiketterna på din schampoflaska?
njaa, ibland.

3. Har du duschat tillsammans med någon av motsatt kön?
nepp

4. Har du borstat tänderna i duschen någon gång?
ja :D

5. Hur gammal ser du ut?
14

6. Vilken var den senaste låten du lyssnade på?
colbie caillat - battle ;P


7. Har du blivit medlem i något på senaste tiden?
hmm ja väl, kan inte komma på något men jag är medlem lite överallt xD

8. Vad har du för planer för helgen?
tvätta o plugga


9. Har du någonsin smugglat något till Amerika?
nej..haha

10. Blir en kille/tjej sexigare om han/hon spelar gitarr?
nepp

11. Bor du i en stad med en idrottsförening?
....ja väl, HIF!

12. Hur många tror du att det kommer på din begravning?
schhhhhhhhhhäften.

14. Har du fler fiender än vänner?
nej tror jag inte!!

15. Har du någonsin skickat ett anonymt brev?
vet jag inte.. men ja kanske det.

16. Kan du fixa din bil?
har ingen bil.

17. Har du tackat nej till en dejt någon gång?
-.-

18. Är du smartare än dina vänner?
njaaaa. sådär, vi ligger typ på samma nivå :P

19. Har du stulit från någon av dina vänner någon gång?
faktiskt inte !

20. Har du suttit i fängelse?
såklart inte :O

21. Borde du ha gjort det?
nej..

22. Tycker du om lukten av öl?
NAJ

23. Har du någonsin dött eller dödat någon i dina drömmar?
antagligen.

24. Har du skänkt pengar till välgörenhet?
jaa nån tia har jag väl skänkt hahaha.

25. Skulle du döda en hund för 1000 dollar?
du.. jag tror inte jag hade vågat, men jag hade tråkigt nog faktiskt försökt. men då kanske den hade dödat mig istället..


                   

christmas is here x)

hej hej

Min kompis sa att det kanske skulle snöa i helgen. men det har det inte gjort hittills. Snöar det hos er? varför snöar det inte här då? jag vill ha snö men ändå inte, det är så himla fint med snö och så, plus att när det snöat så blåser det inte utan det är bara helt stilla, och så är det helt vitt runtomkring. Det älskar jag! men hatar verkligen när snön smälter och det blir sådär slaskigt, och man blir blöt överallt. hatar verkligen det. och sen hatar jag också folk (killar i vår skola) som kastar snöbollar. riktigt störigt om man inte är med på det. tillexempel så kastade dem in flera snöbollar till vårt "kapprum" i skolan, och så blev det HELT blött. så man hoppade in för att inte bli blöt om fötterna. Det är så himla äckligt, och sen stinker det och isch, nej jag hatar när det blir så.. verkligen.

idag blir det inte så mycket mer än att tvätta och plugga lite. Så himla tråkigt och grått är det, och allt går i slowmotion fast tiden går snabbt.. ahh det blev konstigt..

känner mig.. taskig eller tråkig. men orkar inte vara snäll eller bubbly x)

en månad kvar.

image326

BLABBBBBBBBB

AVSLUTA MENINGEN
Svara INTE på frågan. Avsluta meningen, som om du hade skrivit den själv.

1. Jag har insett att min sista kyss... kommer vara med någon jag verkligen gillar (?)

2. Jag lyssnar på...mycket annorlunda nuförtiden, dock aldrig hårdrock o punk (?)

3. Jag pratar... ofta och gärna med agnesa ;)

4. Jag älskar/tycker om... att vara ensam ibland..

5. Min bästa vän(ner)...är agnesa, alma, lotta, cam.

6. Min första riktiga* kyss... kommer antagligen inte inträffa i år - . -

8. Jag avskyr när folk frågar... mig om saker jag inte har svaret till (?)

9. Kärlek är..."något underbart" < skulle vara ett typiskt svar va? :( well.. kärlek är nog någonstans mellan bra och underbart, och det är över mitten och ganska nära underbart.. tror jag.

10. Äktenskap är.. något jag inte vet mkt om.

11. Någonstans, tänker någon... på vad någon någonstans tänker på, och så tänker dem på att någonstans tänker någon på att någonstans tänker någon på vad någon någonstans tänker på. alltså samma sak som dem.. eller nåt x)

12. Jag kommer alltid att...vara "halv" kines ? (shit kom inte på nåt bättre)

13. Jag är hemligt förälskad i... typ ingen - . -

14. Sist jag grät var... i fredags kanske.. men aja fick tårar i ögonen iaf.. vi skrattade.. och så ja.. tårar.

15. Min mobiltelefon är... den ni fick se en bild på i inlägget nedanför nånstans

16. När jag vaknar på morgonen... tänker jag "LITE TILL"

17. Innan jag går och lägger mig...tar jag av mig mina brillor x)

18. Just nu tänker jag på... snart ska jag soooova

19. Bebisar är...underbara (?)

20. Idag ska jag... sova

21. I kväll ska jag... sova

22. I morgon kommer jag...slappa typ..

23. Jag vill verkligen vara...lite smalare och healthier.

24. Jag vill verkligen kunna...antingen sjunga riktigt bra,eller klara av ALLT i skolan, med extra tanke på idrotten och på redskap.


haha denna är rolig:

1. gå in på http://istheshit.net
2. tryck på länken "random is the shit" 5 gånger.
3. bilden är din framtid, lägg upp den någonstans där folk kan se.
image325
.....................



                   

fortsätter tråka

Barn:
( ) jag älskar tv-spel
( ) min favoritglass är dajm
( ) jag föredrar hårda paket
(x) jag bor hemma hos mina föräldrar
( ) jag tycker om tecknade filmer
( ) min favoritsylt är jordgubb
( ) jag tycker att pussar är äckligt
( ) jag tycker att tobbe trollkarl är rolig
( ) jag vet inte vad "sitt still" betyder.
( ) jag har ett gosedjur i sängen.
Summa: 0

Tonåring:
(x) jag svär ofta
( ) jag festar minst en gång i månaden
( ) jag tycker det är coolt att bli full
(x) jag har finnar (ibland)
( ) jag ogillar barn
(/) jag önskar mig pengar i födelsedagspresent
( ) jag har en kondomsamling
( ) jag kan inte vistas ute utan smink
( ) jag ogillar ansvar
( ) jag sover helst längre än till kl 11 på morgonen
Summa: 2 o en halv.

Vuxen:
(x) jag vill ha/har barn när jag blir stor
( ) jag tittar alltid på aktuellt
( ) jag önskar mig saker till hemmet
(x) jag vaknar kl 8-9 utan väckarklocka
(x) jag tycker om äggula
( ) jag är gift
( ) det bästa med julafton är att släkten samlas
( ) jag tittar alltid på melodifestivalen
( ) när jag lyssnar på radio så hör jag på p4
(x) jag storhandlar (kanske inte själv. men det är kul ändå!)
Summa: 4

Tant:
( ) jag tycker om att lösa korsord
( ) jag har gråa hårstrån
( ) jag har mycket rynkor
( ) jag lagar mat varje dag
( ) jag bjuder bara hem folk om det är riktigt städat hemma hos mig
( ) det första jag kollar efter i tidningen är dödsannonserna
(x) jag förstår mig inte på dagens ungdomar (räknas jag som ungdom? okej vi säger såhär, förstår mig inte på fjortis-ungdomarna)
( ) jag har barnbarn
( ) jag blir gladast av mjuka paket
(x) jag tycker om kokta grönsaker
Summa: 2


Your Boy Side
[ ] du älskar tröjor med luva
[x] du älskar jeans
[X] hundar är bättre än katter
[ ] det är kul när någon gör sig illa
[ ] du hatar shopping
[ ] sorgliga filmer suger
[ ] du har x-box, wii eller liknande spel
[ ] du lekte med leksaksbilar som liten
[ ] någon gång har du velat bli en brandman
[ ] du har ett DS, Ps2 eller liknande
[ ] du kollar på sport på TV
[ ] våldsamma filmer är bra
[ ] du pratar med din pappa för råd
[ ] du har massor av kepsar
[ ] du gillar att kolla på fotbolls matcher
[ ] du tycker det är coolt med baggy byxor
[ ] du tycker det är knäppt med sovaöverparty med massa folk
[x] grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favorit färger
[ ] du älskar att vara galen utan att bry dig vad folk tycker
[ ] sport är kul
[x] pratar med mat i munnen
[ ] använder boxers

TOTALT = 4


Your Girl Side
[ ] du använder läppstift
[x] du älskar att shoppa (even though i sometimes can't afford id x) )
[ ] du använder eyeliner/kajal/ögonpenna
[x] du bär färgen rosa (inte bara, men rosa är helt ok ibland )
[x] du går till din mamma för råd
[ ] du hatar att bära färgen svart
[ ] du gillar att hänga utanför gallerian
[ ] du älskar att få manikyr och pedikyr
[x] du gillar att bära smycken
[ ] kjolar är en stor del av din garderob
[x] shopping är en av dina favoritsaker
[x] du gillar inte filmerna star wars
[ ] du har gått i dans eller gymnastik
[ ] det tar dig ca en timma att göra dig iordning
[x] du har fler än 3 par skor
[x] du bryr dig om hur du ser ut
[ ] du gillar att ha klänning när du kan
[x] du gillar att ha parfym
[x] du använder tjej underkläder
[x] du lekter med dockor som barn
[x] du gillar att sminka andra för nöjes skull

TOTALT = 12



HUR LYCKLIG ÄR DU?"

[ ] Du har en pojkvän/flickvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
T 0 T A L: 4

[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[ ] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden.
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stor nog för dig.
[?] Människor andvänder dig inte för den du är.
[ ] Du har varit på konserter.
T 0 T A L: 5

[ ] Du har över 50 kompisar på Facebook. (dude jag har inte ens facebook)
[ ] Du har bilder på Facebook.
[ ] Dina föräldrar låter dig ha bilder på Facebook.
[x] Du får tillåtelser.
[ ] Du samlar på något normalt. (samlar inte på nåt)
[ ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] DU spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
T 0 T A L: 3

[ ] Du äger en bil.
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[x] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[x] Du har aldrig fått IG.
[x] DU har vänner.
T 0 T A L: 4

[x] Du vet vad som händer i världen. (sådär)
[x] Du bryr dig om folk.
[/] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett nick.
[ ] Du har ett husdjur.
[ ] Du kan hela orden från 5 låtar.
[ ] Du har inga "fiender".
[x] Du är en ganska snäll person.
T O T A L: 5.5

Multiplicera antalet X med 3 = 21.5 x 3 = 64.5% HAPPY ..stämmer det? :O


senaste

1. Kompis du träffade: elmo
2. Personen du pratade i telefonen med: Agnesa
3. Du fick SMS av: Lotta
4. Du kramade: Elmo

Idag

5. Kläder: ribbade strumpbyxor, grå kjol, tvåfärgad t-shirt jag sytt själv.
6. Bättre än igår: njaa.. ungefär lika segt .. men kanske lite bättre då, med tanke på att jag fick sova ut.

Imorgon

7. Är det: den 25:de vilket betyder en månad tills juldagen!
8. Planer: plugga, tvätta, äta, data, snacka med peeps.
9. Något tråkigt som händer imorgon? tvätta

Favorit

10. Nummer: 2 & 8
11. Färg: alla möjliga färger..
12. Årstid: vet inte riktigt.. alla årstider är bra förutom kanske hösten.. iallafall denna hösten. Men okej om jag måste : sommaren..
13. Saknar du någon? ja väl.
14. Humör för tillfället? lite trött

Frågor och svar

15. Det första du gjorde imorse? borstade tänderna
16. Vad åt du sist? en clementin
17. Vad irriterar du dig på? många grejer.. t.ex att kvinnor blöder en gång i månaden...
18. Tror du på distansförhållanden? nej inte riktigt, men iofs så finns det msn, sms, telefoner o allt möjligt.
19. Vem tänker du på just nu? hehe tänkte på syrran.. vet nt riktigt varför men hennes huvud popped up.
20. Tror du att personen tänker på dig med? njaa nnjee, hon pluggar säkert 8-)
21. Vart reste du sist? linköping måste det ha varit.
22. Vad gjorde du igår kväll? igårkväll chattade jag med en massa människor, o så kollade jag på en serie.
23. Liknar du din mamma eller pappa? njaa itne riktigt, kanske lite efter mamma nu :)
24. Ler du ofta? JAAAA!
25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet)? står mellan skönhet & kärlek. i mean om man har kärlek då kan man va ful o hur som helst, men det kanske var svårt att hitta en person som sedan blev "kärlek", men om man e snygg så har man större chanser att hitta kärlek.. och kreativitet.. njaa i dont know nu. är förvirrad!
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? yapp
27. I vems säng sov du i igår kväll? MIN
28. Vilken färg har din tröja? just nu: grönaktig

Sorg

29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut? ja
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? Ja
31. Gråter du när du skadar dig? ja ibland

Lycka

32. Är du en glad person? ja det är jag nog.
33. Vad gör dig glad? Agnesa, vännerna, när min omgivning är glad, när jag får saker. happy.
34. Önskar du att du var lycklig? jaa väl ..
35. Är lycka överskattat? jaa lite kanske (?)
36. Kan musik göra dig glad? ja!

Kärlek

37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"? Jaa
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det? Ja
39. Har du en flick/pojkvän? nepp
40. Är du nöjd med det? just nu, ja lite faktiskt.
41. Har du varit otrogen någon gång? nepp

Hat

42. Vem hatar du verkligen? jag har sagt "ÅHHH jag hataaaaar henne/dem" många gånger. men to be honest, jag OGILLAR nog dem bara RIKTIGT mkt, men säger väl hata för att få folk förstå mina "ogilla-känslor".. men hata.. inte direkt, kanske hatar jag folk som skadar andra människor, tänker mer på mördare, inbrottstjuvar, våldtäktsmän och så. AHH jag vet inte nu..
43. Har du någonsin gjort en hat-lista? ja det tror jag nog.
44. Är du en mobbare? nej, det hoppas jag inte :P

Nuvarande

45. Nuvarande humör? förvirrad
46. Nuvarande frisyr? nersläppt med klämma :P

kommer mer.



                              

UTMANING x)

Jag uppmanar alla er att lägga ut den femte bilden på era mottagna filer (om ni har nån, annars ta från nån annan mapp!)

här är min femte bild:

image324

okeeeej.. cam skickade denna, och hon menade att tecknet inte alls betydde "to die young".. betyder ju himmel..

utmana sedan hur många ni vill!!!

bored

1 vem ringde du senast?
220 saldokontroll

2 vem ringde senast dig?
mamma..

3 vad står det i ditt 5:e mottagna SMS?
hej. görs? ska snart sticka till väla, vilket väder! kom på att du har hemspråk, good luck!
(från lotta)

4 vem skickade ditt 12:e mottagna SMS?
Agnesa, från hennes brors mobbe though

5 vad står det i ditt 6:e mottagna SMS?
jag ar sa ledsen just nu

6 har du några utkast?
ja, om du menar som jag har skickat.

7 vad är ditt rekord i snake?
har inte snake på mobben.

8 vad har du för kontakter som börjar på J?
jakob, jasmine, johan, jonas, jonna, jonne

9 vad har du för kontakter som börjar på N?
nummerupplysning haha.

10 vad har du för kontakter som börjar på T?
inga :O

11 vad har du för kontakter som börjar på M?
malin, mamma marija, martin, min telefon

12 vem ringde du senast på snabbuppringningsnummret 2?
har inte snabbuppringningsnummer-thingie, och om jag har, i dont use it.

13 vad står det på dina påminelser?
en massaaaa shit.

11 har du privat nummer just nu?
nepp

image323
mobben min.. det där bredvid är en gris.. ♥

Julklappar, julgranar, julkalender, jul...

tänka sig, idag är det exakt en månad kvar till julafton! Otroligt. Sen är det nytt år och sen sitter man här om ett år och tänker samma sak! om ett år är jag nia. Det är också otroligt. Men vad tänker ni på när ni hör/tänker ordet "jul"? Jag tänker inte på nåt speciellt så, men jag känner en känsla, julstämning. kan man säga. Så känner jag! ohh jag älskar jul. Och just det! vår klass skulle ju skicka julklappar till något barnhem i något land! Vi måste göra det snart!! har glömt bort det, men det handlar om att vi ger bort kanske 30 paket med saker som vi tar för givet. till exempel tandkräm, skrivblock, ritblock, pennor, suddin, och såna grejer! Känns bra att göra något för nån annan!!

jag måste get going och göra läxor. Måste skriva en novell. WHAT?!

hejdå~

image322
pic: bilddagboken.se

Maria full of grace

i skolan på spanskan kollar vi på en film, Maria full of grace. Det är en spansk film och den är faktiskt riktigt bra, sorgligt att det faktiskt händer människor på riktigt, den handlar om en tjej som för att kunna försörja sin familj ska smuggla droger ut från någonstans i latinamerika, och inte på vilket sätt som helst, utan hon ska svälja dem.

image320
Ser ni? en sådär stor "sak" med droger i sväljer hon, och hur många?

image321
enligt dem i filmen sväljer "man" cirka 60-70 stycken beroende på ens storlek..

Så himla hemskt, jag lovar det var så äckligt och läskigt när hon skulle svälja dem, givetvis var det inte på riktigt, men som ni ser på den första bilden, under texten "maria full of grace" så står det "based on 1000 true stories"

Se den!


födelsedag

hej!

Idag fyller min vän Valentina 14 år! Grattis till henne!

Skulle egentligen dragit till bk tillsammans med henne och några till, men pallade inte hänga med you know :P jag är hellre hemma denna fredagen! Min dator går mig på nerverna asså!!! kommer upp sån ruta där man ska acceptera eller inte.. OOH det är så störigt, det är typ min brandvägg.... *keep pressing deny*

btw vi fick HBG-katalogen idag, alltså typ alla skolor i helsingborg är med, från årkurs 7-9 oftast .. guud så fula vi är i vår skola, så himla barnsliga ser vi ut.. pinsamt x(

SO-provet.. det gick bra, men gick dåligt på sista frågan :'( ÅHHHH. hatar proven. Men nu måste jag börja jobba på redovisningen som kan ge oss högre betyg, och så NO-prov NÄSTA fredag! SHIT. jag vill ha loooov nuuu. och just det, musik prov nästa nästa vecka har jag för mig.. blllöööööööööööööööö :( och sen väntar det värsta jag vet.. BIP-test. OCH hinderbanan, jag hatar den.

JAG HATAR allt möjligt just nu.

image319


DKNY at stardolls

HEJHEJ!

Har haft en riktigt busy day.. säger vi haha :D har somnat "framför" en bok~ det var skönt det :D och så pluggat en massa. SO-prov imorgon.. oh :( visserligen är det ett G prov, och jag är säker på att både jag & mina vänner kommer få G.. det är det minsta man kan få ju.. jag hoppas det iallafall.. läraren fick det att låta som ett oviktigt prov..men det är det säkert inte, så kommer såna svåra frågor säkert.. well well :P ska strax gå o läsa lite i boken "en blomma i Afrikas öken" rekommenderar den starkt till alla!!! Det går inte att sluta läsa den !

men först något jag gjorde när jag hade tråkigt..

image317
Om man är som mer än hälften av jordens befolkning och inte har råd med dyra designerplagg. så kan man skaffa en egen "medoll" på stardoll.com. där har dem samarbetat med olika kändisar och märken så som DKNY, olsen-twins, hilary duff m.m :) sen kan man klä sin docka :P haha, visst lite barnsligt, men faktiskt ganska kul ;) och plaggen är riktigt snygga och väldetaljerade.

image318
Lik ellerhur? Den blommiga klänningen, svarta klänningen med "stenar" runt uringningen, jackan med svarta ränder vid "armslutet", och den röda kappan!

anyway, goodnight~

pregnant lady

image316

nicole richie.. gravid! men söt som vanligt ;)


vi var på sån friluftsdag idag igen.. så himla..i dont know.. kan inte riktigt hitta rätta ordet. Men det var väl heeelt okej. fast vår klass är ju helt splittrad. orkar inte med dem längre >.<

vi har ett SO-prov imorgon.. men det är ett "G" prov,, alltså kan man inte får högre än G tror jag :P så man måste bli godkänd.. men jag ska inte plugga nu. Utan senare.. nu ska jag kolla på nån serie!

HEEEELG♥

bored

image315

e-l-l-o-s

Grey's anatomy nu.

Fairytale

image314
kläder från h&m.. som börjar säljas imorgon :) priserna är mellan: 98 -149 kr billigt nu igen x)

gillar du nåt? jag väntar dock på 20:de december ;) ni vet den koftan för 98 kommer ut då :P

btw.. fick mitt svenska prov idag, det om kända författaren (hur säger man det i flertal..? har svårt för det haha, tänker på "författarnarar" eller "författarens" ni vet lägger till "s" som i engelska :P) .. aja skitsamma :P fick iallafall mvg på det! HAPPY ye~

bye<3

it looks a bit weird but..

image313

taadaa~...

Hmm mjoo den "saken" jag hade gjort på slöjd.. har tagit mig så jävla lång tid..8-) fast egentligen tar det inte så lång tid.. kanske är jag långsam..eller gör en massa (några) fel :P men men, den är stor o sköön! Ska ha den imorgon haha xP

byebye~

utvecklingssamtal

hade utvecklingssamtal idag ;) det gick skitbra!

gjorde också färdigt min "sak" i slöjden - bild kommer.. Men nu, desperate housewives.

MÅSTE TEEEESTA

image311

"Skiva el. hyvla potatis tunt och lägg på en plåt. Krydda med salt/peppar/paprikapulver eller grillkrydda och rosta i ugnen. Behövs ingen olja. Smakar lite som chips."


Måste testa!! låter ju hur bra som helst, och ingen olja behövs! Wiie.






M å n d a g

hejhej!

Och så var det måndag igen :) segt segt. Men snart är dagen slut haha :D vet ni? jag måste sluta äta när jag kommer hem från skolan.. typ att man tar en macka eller så.. visst det är helt okej.. men äter jag nåt då blir jag sugen på mer och mer!! idag åt jag bara en clementin :D Så jag är proud haha. och nu känner jag att jag är hungrig, vilket är bra då kommer jag äta mycket middag. och det är väl bra? Sen ska jag inte äta efter klockan sju heller :P vilket jag inte gör ofta. men det borde jag inte i think.. okej typ på helgerna eller så äter man kanske något :P Håller ju på att läsa den "en blomma i afrikas öken".. och wow.. jag säger bara LÄS DEN! så hiimla bra, i vartenda kapitel får man veta något nytt. något spännande! Hoppas uppföljaren "ökenblomman återvänder" är lika bra! Men gå och låna den snarast!

Ska strax ner och tvätta. imorgon har vi redskap på idrotten. Jag gillar inte redskap alls.. avskyr det. För dels klarar jag inte av typ nåt... och för det andra blir man inte svettig.. tråkigt :P undrar varför redskap är en så viktig del i idrotten :P

Fast jag ska ändå ut och jogga imorgon, så det blir bra :P och på torsdag ska vi ut på sån friluftsdag igen.. och göra såna aktiviter. hmm.. jag hörde att man fick laga lunchen själva.. Späännande.. men låter inte gott. jag längtar liiiiite. Men hatar att jag kommer frysa ihjäääääl.

mood: hungry ^^

image310

HAHA denna bilden beskriver jag med ett "nördord": LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL x)

evening

hejhej!

Nu ska jag efter att ha gjort lite läxor, koppla av med något att dricka/äta och kolla på serien KUITAN 2! Mjoo det var längesen haha! Sett ettan bara, och den var ju bra :) man blir hungrig av den hehe. Imorgon är det skola! Och då kommer jag att få min omdömeslapp eller vad man ska kalla den. Så himla spännande >.< wish me good luck! Haha.. ha en underbar kväll!♥

image309
bild: Kuitan två opening :D där är han detektiven som löser fall som har med mat att göra (han äter ofta.. därför blir man sugen på mat^^) och ser ni? han håller "guld ätpinnarna"..  typ "logon" i serien haha :D hejdå!

wow

image307

image308

keira knightley

dimma

hejhej!

Söndag idag.. en dag jag bara vill sitta hemma.. hehe. Det är också lite dimma ute ser jag. har käkat frukost och sånt och sitter bara här och gör inget typ :P tränade faktiskt på vår träningsmaskin lite innan :O har helt glömt bort att den fanns :)

Btw, jag sov med legggings igårkväll :O dem gråa från h&m, så sköna :D och det är faktiskt ganska bekvämt :)

hmm.. inte mycket mer att skriva :P men angående förra inlägget.. måste ha känt mig dålig.. riktigt deprimerad eller nåt :P men det är bättre nu :D

hejdå<3

Loose some weight


image306Åh.. ibland får man sån jävla ångest/oro över sin egna kropp asså >.< Känns som att jag har blivit så mycket fetare på sistone, och det har jag! Det vet jag.. men ändå gör jag inget åt det.. så pinsamt att säga. Men jag orkar inte :'( är såå himla lat att det e otroligt! jag vill ha plattare mage.. absolutely mitt största problem -- magen.. men är så laaaaaaat. Jag vill inte vara laaaat, men jag orkar ingenting :( uh.. vad ska jag gööra?!

asså seriöst.. jag är så lat att jag inte ens orkar göra en sån övning som tar kanske 10 min max varje kväll.. ASSÅ tio minuter och jag kan inte ens ställa mig upp och göra dem!!! och inte för att de hjälper. MEN det är bättre än inget. Sen även om jag gör dem så bränner jag inte mycket fett. och även om - it doesn't matter. jag äter säkert något efteråt och tänker "neej det gör inget".. OHH så jävla trötttt på mig själv.. jag lovar, jag ser upp till personer som gör upp ett träningsschema (t.ex: jogga på måndag, promenad på tisdag osv..) och kan hålla det.. shiit, visst jag har försökt det, tillsammans med mina vänner.. varade kanske två veckor och sen SNACKADE vi inte ens om det.. det bara försvann :O sen dess.. rör jag på mig kanske två gånger i veckan.. på skolans idrott!!! vilket är vadå ? 40 min eller nåt (mindre t.o.m) sen sitter jag ner typ resten av dagen :| OTROLIGT asså. och allvarligt nu - måste ändra mig, jättemånga säger att vill man ändra på sin kropp eller så, ska man göra det när man är lite yngre, för sen fastnar man typ när man är äldre, man är alldeles för upptagen osv. svårt att förklara men det är sant, måste ändra på mig NU!

och vad ska man göra om man är förälskad i mat? >.<

å n g e s t : ' (

orka

vaknade pretty "late" idag.. om man jämför med andra lördagar :P så nu har jag typ en timme och fyrtio minuter på mig att göra läxan.. uhh :( segt x( men efter hemspråken idag ska jag dra till bibblan och låna den boken jag snackade om, en blomma i afrikas öken!

annars händer det inte ett skit idag! Vilket jag är glad över.. YEAH, det blir me and my computer :)

någon som vet när Ugly betty och desperate housewives går på repris? would be very thankful for an answer :P

image302
christmas is soon here.. (foto: bilddagboken.se)

skriver av mig lite

hello!

Jag hade tänkt skriva detta inlägg i en annan färg! har aldrig testat det förr, men nu ska jag se om det fungerar!
Dagen har varit helt okej ;) har BARA slappat en massa, inte gjort nåt annat haha. har tagit lite foton på mig själv som jag tänkte göra om :P men det blev inte så bra och datan hackade en massa så det sket jag i efter en stund :D sen käkade jag middaag, lax o sånt :D gott ;) imorgon har jag hemspråk..uhh :(

men men, jag är positiiv! Endast 4 gånger kvar tror jag!

CIAO!


(yeey! Det funkade!)

stooooooooooooooooooooor t-shirt!

image300

Så himla snygg t-shirt, SUPER oversized och det är exakt så den ska vaara :D fast undrar hur den ser ut när hon har armarna nere.. Himla fin är den iallafall! Fast jag skulle vilja ha med något annat tryck haha! Med en gris såklaart ;)
image301

image289

Fredagsgodis

hejsan!

idag så hade vi då det superlånga SO-passet vi har på fredagar. men det var faktiskt en av de bästa SO-lektionerna vi haft!! Lärde mig mycket om de olika religionerna. Och nästa fredag så kommer vi ha ett G-prov på det! Kommer väl gå bra ;) man kan ju inte få mer än G :D och sen istället för att ha ett sånt svårt prov, ska vi istället fördjupa oss i en redovisning, är helt hyped up om den redovisningen, eftersom att prov inte går så bra för mig i SO, så ska jag ge en bra redovisning :P I mean.. om lite mer än 4 veckor får jag mitt livs första betyg!!! OTROLIGT!! Nästa vecka har jag utvecklingssamtal också!! VERY EXCITING.. enda ämnet som det går sådär på är Idrott.. verkligen ett jobbigt ämne.

Nån mer som inte kan hoppa bock..?

AJA, lite konstigt att skifta från idrott till detta men var nyss i City gross med vännerna och köpte CAANDYY, malaco truly berries inlove blev det.. och choklad..:$ hehe !

Ha en underbar fredag♥

blåmärken :P

image297

image298

Vi spelade volleyboll i skolan idag.. och detta är vad som händer efteråt :'( servade några gånger.. så det blev så :/ Hoppas det går över :P


ska sova nu!

GOODNAATTT

the perfect face?

image296

They say that beauty is in the eyes of the beholder. And, for Metro readers, this picture represents their ultimate stunner.

We asked thousands of you to choose the most attractive facial features of various celebrities. From the results of the survey, we created these extraordinary photo montages.

The perfect female face is made up of Penelope Cruz's hair, Liv Tyler's eyes, Sienna Miller's nose and Scarlett Johansson's mouth and chin.


Det perfekta ansiktet.. tycker det blev ganska fult :P liite konstigt ser det ut, men om någon hade varit lite mittimellan skulle dem inte vara fula.. men tycker inte det är det perfect female face alls :P inget speciellt ju!

image271





booring


Hur mår du idag?
- Toppen!
- Helt okej
- Blandade känslor
- Kunde mått bättre
- Livet suger

Vad har du för hårfärg?
- Brunt
- Blond
- Röd
- Svart
- Färgat i någon frän färg
- blandad

Vad har du för ögonfärg?
- Gröna
- Blåa
- Grönblåa
- Svarta
- Bruna
- Gråa

Vad gjorde du igår?
- Slappade
- Festade
- Shoppade
- Var med vänner
- Ingenting

Är du snygg?
- Ja, som fan!
- Helt okej (hoppas jag..)
- Varken snygg eller ful
- Nej, jag ser förjävlig ut
- Jag vill ta livet av mig

Vem saknar du just nu?
- Min familj
- Min pojkvän/flickvän
- Min bästa vän
- Vän/vänner
- Både vänner och pojkvän/flickvän
- Allt och alla
- Ingen

Roligaste ämnet i skolan av dessa just nu?
- Matte
- Engelska
- Svenska
- Språk
- Estetisk verksamhet
- Inget

Vad ska du göra idag?
- Umgås med vänner
- Vara hemma och ta det lugnt
- Nörda framför datorn
- Vara med pojkvän/flickvännen
- Festa som aldrig förr
- Sova

Vad blir det för klädstil idag?
- Jeans och tröja
- Klänning
- Naken
- Shorts och t-shirt
- Partyklädsel
- Mjukisar och tröja

Leta på den femtonde kontakten på din msn som är online och beskriv den med ett av dessa ord.
- Bäst
- Snygg
- Ful
- Snäll
- Jadu

Vad längtar du mest till just nu av dessa alternativ?
- Julafton
- Sommarlovet
- Min födelsedag
- Plugget
- Skidbacken

Vad har du för färg på väggarna?
- Vit
- Blå
- Röd
- Beige
- Annan

Hur lång är du?
-Under 150
- Mellan 150-160
- Mellan 160-165
- Mellan 165-170
- Mellan 170-180
- Över 180

Hur många är ni i din familj?
- 4 eller mindre
- Mellan 5-6
- Mellan 6-8
- Mellan 8-10
- bor med två familjer mammas/pappas

Är du kär just nu?
- Ja
- Vet inte
- Nej

Hur många barn vill du ha?
- inga
- 1
- 2-3
- 4-5
- Över 5
- Vet inte

Hur tycker du att denna lista var?
- Bäst
- Rolig
- Annorlunda
- Tråkig
- Ingen kommentar


98 kronor styck!

image295

Billiga kläder från h&m.

1. En supersöt cardigan som jag faktiskt vill ha, den ser mycket varm & gosiig ut :D 98:-
2. En stor o skön hood tröja typ. 98:-
3. Paljettkjol (!) inget för mig men ändå - 98:-!

men det är inte alla plagg som säljs idag.. utan dem har lagt ut olika datum då de säljs. Om cardiganen kommer säljas i butiken.. then hell yea i'm buying it ;)

everything från allas h&m


två månader

hey.

om exakt två månader så fyller jag 15 år.. det vill säga jag spenderar dem sista 25 minuterna som är kvar av dagen.. wow 15 år. big change ? också den dagen vi åker hem från Hk ;)

om en månad är det tio dagar kvar tills julafton. och elva tills dagen vi åker. weeow.

image289

so much to do so litte time!

heeellloo!

Fryser riktigt mycket nuförtiden.. fast det är konstigt för jag kommer inte ihåg att det varit så kallt i november eller december förra året eller förr förra året.. faktiskt aldrig.. fast det var det nog :P aja snart M Å S T E jag ha min ugly vinterjacka.. :/

But for now, har jag på mig feta hood tröjor o sånt :P Väntar på dinner, och på tvätten.. har en massa att göra men lite tid (?) eller så slösar jag bara en massa tid här.. Shiit, måste skicka tillbaka lite skolfotoooon, och sen måste jag fylla i en sån jävla enkät om hur min morsa tar sig fram till olika ställen. :'( killing me already..

sen läxor också.. ah~

just det. Min lärare i NO/matte har lunginflammation.. men vi såg honom i skolan. I samma rum som vi var i. tänk så blir vi sjuka?:O

image292


image293  image294 image289 image271

en blomma i Afrikas öken

Hej!

Kommit hem från skolan ett tag sen :P Helt okej skoldag, har gått ganska snabbt faktiskt :P Min redovisning gick bra, men jag tyckte den gick för snabbt :P Var jättenervös också :P hehe.. aja på vår svenska lektion som vi alltid läser på, fick jag läsa lite ur min kompis bok, som heter en blomma i Afrikas öken.. jag kom till en mycket mycket spännande del och just då slutade vi också -.- oh måste verkligen låna den från bibblan eller nåt! Den verkar jättebra!

Handlar lite om en tjej som får gå igenom en massa grejer, då hon var nomad och typ ni vet hennes pappa bestämde vem hon skulle gifta sig med och hon flyr, en sann historia är det också! Hennes liv verkade helt sjukt.. men sen idag (?) är hon en modell!

image291

sovmorning ;)

hejhej!!

Skön morgon, vaknade tidigt och duschade. Sen har jag bara tagit det lugnt ;) Snart skola though.. men det är okej, har redosvisning idag förresten!! kommer säkert gå bra, är inte nervös..än.

ha en underbar dag! image289 image271

image290

no ub eller dh

hej

Missade både Ugly betty & Desperate housewives.. visst hinner kolla lite på DH, men har redan missat 20 min så :P och jag MÅSTE verkligen plugga nu..

PALLA.. btw har magknip.

godnatt.

ingen bloggning

hej.

Det blir ingen mer bloggning mer ikväll, en hemskt grej har hänt och jag pallar inte ta upp det här ;) bloggningen kommer väl imorron. då jag för övrigt är ledig från skolan.. studiedag vet ni ;)

ha det bra!image289

cosy cardigans

image286image287
image288
Soft cardigans från Lindex. Ser väldigt sköna ut, ganska bra material (kände på dem i affären) och tjocka. Den randiga ser väldigt nice ut, men kanske svår att matcha.. så jag skulle ha valt grå ;) 199kr /styck ..

vill ha en grå kofta :)


GODNATT!

unbelievable

Hittade denna texten om Kim Jong-Il på hamsterpaj.net. Läs texten fastän den är så lång! it's some chocking news.. skulle aldrig klarat av att leva i ett sånt samhälle.


Kim Jong-Il, Nordkorea

 

Det här är mannen som är känd för sin högt uppkammade frisyr och sina platåskor. Han väljer denna utstyrsel för att se längre ut än sina 160 cm. Sånt är viktigt inom politiken. Är man en stor ledare måste man också se stor ut.

Ännu viktigare är att man är populär bland folket och det vet Jong-Il hur man blir. Det börjar redan vid födseln. Enligt sovjetiska källor föddes "den käre ledaren", som han kallas i Nordkorea, i ett arméläger i Sovjetunionen. Nordkoreanerna håller inte med, det vore en alldeles för simpel födsel för den käre ledaren. Enligt deras böcker föddes Jong-Il på det heliga berget Paektu. Vid hans födsel tändes en ny stjärna och dubbla regnbågar syntes på himmelen. En fågel kvittrade att nu hade en stor ledare fötts. Tyvärr är det svårt att avgöra vilken version som stämmer.

Som Nordkoreas ledare håller han sitt land isolerat från omvärlden, bygger kärnvapen, styr en av världens största försvar, och lever livet. Jodå, Kim Jong-Il gillar lyx. När han åkte tåg genom Ryssland (han är flygrädd) flögs det färsk hummer till honom varje dag. Den åt han med silverpinnar medan han sköljde ner stora mängder champagne tillsammans med en samling unga, vackra kvinnor.


Hemma i Nordkorea brukar Jong-Il befinna sig i ett av sina palats. Han har alltså flera. Dit specialbeställer han japansk sushi och iransk kaviar. Dessutom rekryteras tonårstjejer för att underhålla diktatorn och hans maktelit sexuellt. Dessa flickor kan sedan giftas bort till officerare med lägre status när de blivit för gamla, runt 20 sådär. Förutom god mat och gott sällskap har diktatorn också gott om pengar. Hans årliga inköp av Hennessykonjak (nåt dyrt slask) brukar ligga runt 5 miljoner kronor. Mums. Medelinkomsten på ett år för en Nordkorean är förresten 7 000 kronor.

Men Jong-Il är inte självisk. Med pengar från droghandel, vapenaffärer, penningtvätt och internationell hjälp köper han fina presenter till sina vänner. Det brukar bli stora pianon och Mercedes Benzbilar. Och en filmsamling på 20 000 hollywoodfilmer till honom själv.

Medan folket i landet svälter njuter alltså ledaren utav sina lyxvanor. Men vad är man inte villig att uppoffra för en ledare som, enligt sägen, flyger jetflygplan, skriver operor, producerar filmer, är världens främste poet, och dessutom lyckats slå 11 hole-in-ones under sin första golfrunda någonsin. Jojomensan, Kim Jong-Il är en stor man. Det är därför hans födelsedag, den där dagen då dubbla regnbågar syntes på himlen, är helgdag i landet och firas som om det vore nyårsafton.

5 poäng till den som listar ut vem som kontrollerar medierna i Nordkorea.


 


damn.

(har ingen aning om varför texten längst uppe blev i stora bokstäver. hehe)


fun stuff

image285
Visst är denna bilden ändå ganska cute? :D

alfabetet på tid

Vilken tid fick du?

blahblah

hej!

Var med min friend innan, det var skitkul :) Vi har inte varit på länge right? ahh, men skolan tar upp all min tid ..*host*.. inte direkt sant, men halvsant eller vad man säger.. Vi stack iallafall till CG och köpte sån choklad med smartiesar i, från marabou ni vet? Aja iallafall den var skitgod :P Sen lyssnade jag lite på Agnesas redovisning, hon ska berätta om en viss tjej hon beundrar, om ni undrar vem så kan jag säga att det är Lina Medina ;) Googla på den ni ;D Anyway, det lät jättebra! och det kommer gå hur bra som helst :D Sitter hemma nu och bara tråkar typ, ska snart käka.. en sen middag! men var inte alls hungrig så :D Tänk, imorgon är det skola ^^ helgen går snabbt!

bloggar mer sen! ♥

jag ska uut

hello!

underbart väder 8-) så jag ska ut :D har på mig strumpbyxor idag ;) med kjol, linne och en annan lång tröja över plus en kofta xP japp, väntar bara på att hon ska duscha färdigt:D ikväll måste jag plugga spanska.. har en feteläxa (läxor)

HEJDÅ!

göra idag?

Cute lovestory!

hello!

Vaknade ganska tidigt idag! Men jag är pigg så det är bra :) Sol nu idag med, sånt här väder gillar jag, sol fastän det är kyligt, och det blåser inte!! Anyway, angående rubriken, kolla in detta:

http://www.nygirlofmydreams.com/
♥En kille som såg the girl of his dreams på tunnelbanan i New york, sen ritade han en bild och efterlyste henne..

http://www.aftonbladet.se/karleksex/article1217111.ab
♥Mer info

Så gulligt!! Men tänk så hade hon varit en helt weird människa, han blev ju kär i typ hennes utseende.. eller vad man ska säga.. aja dem ser ju happy ut så :D

Nu ska jag käka frukoost, vi ses!

image284

Mr birdie

image283
Mr biirdiie tryck :D haha, nej men kolla den vita t-shirten..looks so comfortable :|
från monki :)

bored

är lite uttråkad.. så jag lägger in lite new music på mp3:n.. tänkte bara berätta det.. hmm, ska komma på något att skriva om hehe :P Idag ska jag alltså till hemspråk, orkar inte mer av det alltså :( Segt segt.. men efteråt kanske jag ska va lite med min kusin.. vad vi ska göra isåfall har jag ingen aning om.. är inte sugen på NÅGOT alls!! Unbelievable.. haha nej men det händer ej ofta :D

tänkte också träna på min redovisning lite. nej nu drar jag och byter om o så.

Ha en underbar lördag dudes!♥

snö? fint väder?

hello!

Idag när jag vaknade så snöade det!!! Men snön smälte så fort det nådde marken.. men lite vitt blev det iallafall.. Det var jättefint och jag fick mycket julstämningskänsla i mig.. fastän det var oranget och så.. Men nu när det slutat snöa så tittar solen fram :O Shiit, det lyser upp mitt rum :O SOOOOOOOOOOL!!

Vädret i Sverige har indeed blivit weird.. kallare? Hoppas på en varm sommar iallafall :P



CIAO.

image282

JANUARY CHILD

JANUARY: Stubborn and hard-hearted. Ambitious and serious. Loves to teach and be taught. Always looking at people's flaws and weaknesses. Likes to criticize. Hardworking and productive. Smart, neat and organized. Sensitive and has deep thoughts. Knows how to make others happy. Quiet unless excited or tensed. Rather reserved. Highly attentive. Resistant to illnesses but prone to colds. Romantic but has difficulties expressing love. Loves children. Loyal. Has great social abilities yet easily jealous. Very stubborn and money cautious.
FEBRUARY: Abstract thoughts. Loves reality and abstract. Intelligent and clever. Changing personality. Attractive. Sexy. Temperamental. Quiet, shy and humble. Honest and loyal. Determined to reach goals. Loves freedom. Rebellious when restricted. Loves aggressiveness. Too sensitive and easily hurt. Gets angry really easily but does not show it. Dislikes unnecessary things. Loves making friends but rarely shows it. Daring and stubborn. Ambitious. Realizes dreams and hopes. Sharp. Loves entertainment and leisure. Romantic on the inside not outside. Superstitious and ludicrous. Spendthrift. Tries to learn to show emotions.
MARCH: Attractive personality. Sexy. Affectionate. Shy and reserved. Secretive. Naturally honest, generous and sympathetic. Loves peace and serenity. Sensitive to others. Loves to serve others. Easily angered. Trustworthy. Appreciative and returns kindness. Observant and assesses others. Revengeful. Loves to dream and fantasize. Loves traveling. Loves attention. Hasty decisions in choosing partners. Loves home decors. Musically talented. Loves special things. Moody.
APRIL: Active and dynamic. Decisive and hasty but tends to regret. Attractive and affectionate to oneself. Strong mentality. Loves attention. Diplomatic. Consoling, friendly and solves people's problems. Brave and fearless. Adventurous. Loving and caring. Suave and generous. Emotional. Aggressive. Hasty. Good memory. Moving. Motivates oneself and others. Sickness usually of the head and chest. Sexy in a way that only their lover can see.
MAY: Stubborn and hard-hearted. Strong-willed and highly motivated. Sharp thoughts. Easily angered. Attracts others and loves attention. Deep feelings. Beautiful physically and mentally. Firm Standpoint. Needs no motivation. Easily consoled. Systematic (left brain). Loves to dream. Strong clairvoyance. Understanding. Sickness usually in the ear and neck. Good imagination. Good physical. Weak breathing. Loves literature and the arts. Loves traveling. Dislike being at home. Restless. Not having many children. Hardworking. High spirited. Spendthrift.
JUNE: Thinks far with vision. Easily influenced by kindness. Polite and soft-spoken. Having ideas. Sensitive. Active mind. Hesitating, tends to delay. Choosy and always wants the best. Temperamental. Funny and humorous. Loves to joke. Good debating skills. Talkative. Daydreamer. Friendly. Knows how to make friends. Able to show character. Easily hurt. Prone to getting colds. Loves to dress up. Easily bored. Fussy. Seldom shows emotions. Takes time to recover when hurt. Brand conscious. Executive. Stubborn.
JULY: Fun to be with. Secretive. Difficult to fathom and to be understood. Quiet unless excited or tensed. Takes pride in oneself. Has reputation. Easily consoled. Honest. Concerned about people's feelings. Tactful. Friendly. Approachable. Emotional temperamental and unpredictable. Moody and easily hurt. Witty and sparkly. Not revengeful. Forgiving but never forgets. Dislikes nonsensical and unnecessary things. Guides others physically and mentally. Sensitive and forms impressions carefully. Caring and loving. Treats others equally. Strong sense of sympathy. Wary and sharp. Judges people through observations. Hardworking. No difficulties in studying. Loves to be alone. Always broods about the past and the old friends. Likes to be quiet. Homely person. Waits for friends. Never looks for friends. Not aggressive unless provoked. Prone to having stomach and dieting problems. Loves to be loved. Easily hurt but takes long to recover.
AUGUST: Loves to joke. Attractive. Suave and caring. Brave and fearless. Firm and has leadership qualities. Knows how to console others. Too generous and egoistic. Takes high pride in oneself. Thirsty for praises. Extraordinary spirit. Easily angered. Angry when provoked. Easily jealous. Observant. Careful and cautious. Thinks quickly. Independent thoughts. Loves to lead and to be led. Loves to dream. Talented in the arts, music and defense. Sensitive but not petty. Poor resistance against illnesses. Learns to relax. Hasty and trusty. Romantic. Loving and caring. Loves to make friends.
SEPTEMBER: Suave and compromising. Careful, cautious and organized. Likes to point out people's mistakes. Likes to criticize. Stubborn. Quiet but able to talk well. Calm and cool. Kind and sympathetic. Concerned and detailed. Loyal but not always honest. Does work well. Very confident. Sensitive. Good memory. Clever and knowledgeable. Loves to look for information. Must control oneself when criticizing. Able to motivate oneself. Understanding. Fun to be around. Secretive. Loves leisure and traveling. Hardly shows emotions. Tends to bottle up feelings. Very choosy, especially in relationships. Systematic.
OCTOBER: Loves to chat. Loves those who loves them. Loves to take things at the center. Inner and physical beauty. Lies but doesn't pretend. Gets angry often. Treats friends importantly. Always making friends. Easily hurt but recovers easily. Daydreamer. Opinionated. Does not care of what others think. Emotional. Decisive. Strong clairvoyance. Loves to travel, the arts and literature. Touchy and easily jealous. Concerned. Loves outdoors. Just and fair. Spendthrift. Easily influenced. Easily loses confidence. Loves children.
NOVEMBER: Has a lot of ideas. Difficult to fathom. Thinks forward. Unique and brilliant. Extraordinary ideas. Sharp thinking. Fine and strong clairvoyance. Can become good doctors. Dynamic in personality. Secretive. Inquisitive. Knows how to dig secrets. Always thinking. Less talkative but amiable. Brave and generous. Patient. Stubborn and hard-hearted. If there is a will, there is a way. Determined. Never give up. Hardly becomes angry unless provoked. Loves to be alone. Thinks differently from others. Sharp-minded. Motivates oneself. Does not appreciate praises. High-spirited. Well-built and tough. Deep love and emotions. Romantic. Uncertain in relationships. Homely. Hardworking. High abilities. Trustworthy. Honest and keeps secrets. Not able to control emotions. Unpredictable.
DECEMBER: Loyal and generous. Sexy. Patriotic. Active in games and interactions. Impatient and hasty. Ambitious. Influential in organizations. Fun to be with. Loves to socialize. Loves praises. Loves attention. Loves to be loved. Honest and trustworthy. Not pretending. Short tempered. Changing personality. Not egoistic. Take high pride in oneself. Hates restrictions. Loves to joke. Good sense of humor. Logical.


JANUARY: Stubborn and hard-hearted. Ambitious and serious. Loves to teach and be taught. Always looking at people's flaws and weaknesses (kanske?). Likes to criticize. Hardworking and productive. Smart(hehe), neat and organized. Sensitive and has deep thoughts. Knows how to make others happy. Quiet unless excited or tensed. Rather reserved. Highly attentive. Resistant to illnesses but prone to colds. Romantic but has difficulties expressing love. Loves children. Loyal. Has great social abilities yet easily jealous. Very stubborn and money cautious.

Min månad! Måste säga att allt faktiskt stämmer!!!! Vissa saker stämmer in så otroligt mycket, och jag har strukit under dem ;) vissa var speciellt viktiga, dem är då de i fetstil och understrukna..vissa saker var jag lite osäker på, men gud som det stämmer :O

Stämmer din månad in på dig?

what tha ..? (om ni äter - titta bort :P)

Sooooo gross.. En fisk som ätit en annan fisk.. som var lite för stor för magen I guess? UUE, ser hemskt ut.. undrar om den dog? Aja har tänkt lägga upp den länge nu (om jag nu inte redan har :O har dåligt minne).. men men..så weird.


image279

image280

Gottis

helluu!

Shit så trött jag var typ en timme sen, så jag gick och la mig på min säng och somnade/halsvsov.. hehe det var skönt :) Har hört att man kan sova med halva ögonen öppna :O är det sant? och kan man sova med hela ögonen öppna, ih så scary isåfall :P HAHA men samtidigt lite häftigt.. aja tänkte käka något nu, sitter här i TJOCKtröja btw! Har jag aldrig kunnat ha såhär länge hemma, tar alltid av mig den typ en kvart senare.. ett bevis på att det är SVINKALLT :'( tänkte också käka en massa gooodis o sånt framför en bra serie :D

aja men ni får ha en underbar fredags-kväll och NU ÄR DET HEEEEEEEEEEELG!

(which means jag har hemspråk imorgon - . - )

happy new year!

Hello!

Vilket skitväder det är!!! otroligt kallt OCH blåsigt, en storm på väg tror jag.. aja dags att ta fram den FETA vinterjackan då :( Det är inget väder man vill gå ut i!! Så skönt att vara hemma :) Idag så var det ännu en trött skoldag, fick G på mitt SO-prov...asså shit jag vill ha åtminstone vg nån gång :( och jag ska ha utvecklingssamtal snart, så det gäller att ge lite extra veckan innan *winkwink* haha :D.

Detta fick mig att tänka på nyår såååå mycket:
image276
NYÅR NYÅR NYÅR, nästan skriker det om dem :P men den bronze färgade väskan skriker lite extra mycket :O aja, tänkte också på att nyår i år..kommer inte vara i Sverige! WUHuuu:D ska ha en underbar nyår, vilket jag ALDRIG brukar ha, iofs så är den vanliga nyåren (31/12 & 1/1) inte så speciell för oss (?) för vi kineser firar nyår BIG time nånstans runt februari :P men ska bli skitkul att förhoppningsvis vara ute då det är nyår, brukar annars bara tråka och sitta hemma :P Nån gång måste jag fira den med vänner också ju :D

image277

HAPPY NEW YEAAAAAAR! 新年快樂 !!image271

Gravid

image275

Jennifer Lopez är gravid! wuhuuu :D och snart föder väl också Nicole Richie :O

Det hände i Helsingborg.

http://hd.se/webb-tv/2007/11/08/hochm-rusning-paa-vaela/

helt jävla otroligt!

Jämlikhet

Hello!

idag så var vi på en föreläsning om jämlikhet, om e-mobbning och lite sånt. Det var i nicolaiskolans stora aula, såklart fanns det flera klasser från olika skolor :P Så den blev typ full. Dem snackade om en massa saker som man visste om.. iallafall för mig, jag vet redan att det är samma regler på nätet som i "riktiga" världen, att det är hur lätt som helst att bara ta någons bilder och göra annat av dem, i know i know.. men aja hellre det än vanliga lektioner :P Sen fanns det en tjej som skulle typ vara en superhjälte..Superhjälten Vilja kallades hon.. Oh lord. Hon snackade om att man inte behöver göra eller se ut som ALLA andra, hon snackade om att hennes friend berättade om stringtrosan för henne och nästa dag gick hon och köpte en stringtrosa..så går hon bakom scenen, och kommer tillbaka med en lila STRINGTROSA. omg.. sen tog hon på sig den ovanför hennes TAJTA svarta byxor/trikåer.. shit.

Aja det var väl en helt ok föreläsning. Sen så skulle vi äta då, och vi käkade chinese food :P och så var det 1 timme kvar tills vi skulle simma i simhallen, så då satt vi i "hallen" på simhallen och typ snackade, så fanns det en dam som skulle till fjärde våning, så hjälpte min klasskamrat henne in i hissen och så.. sen så ser man henne däruppe på typ tredje våning och så gick hon ut och så var hon fast.. aja lite svårt att beskriva, men sen gick jag och agnesa in i hissen för att hjälpa henne.. VILKET HIIIIISSS.. man skulle hålla inne knappen för att den skulle gå.... så jag tryckte på 3:an en gång (som det är på våra vanliga hissar) men så går den och stannar, så hackar den hela tiiiiiden :( Så rädd jag blev då.

och så hände en obeskrivligt rolig grej på bussen hem.. HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHimage271

nu ska jag jobba på min redovisning;)

PS: Cavalli at h&m idag ;) fina grejer? ds.


Opening på hamngatan 22 i sthlm.

Kommer inte på vad jag ska skriva som rubrik

Hello..

har tvättat klart nu, mycket snabbt det gick idag :) tiden går snabbt ;) sitter här och väntar på att Grey's anatomy ska börja, hade tänkt börja äta nyttigt.. hur nu det ska gå ;p men lite frukt ska jag iallafall käka, sen läste jag också att man ska dricka ungeför en tredjedel deciliter vatten av vad man väger, alltså väger man 60 så dricker man 20 dl vatten, vilket är 2 liter :O Ska därför försöka dricka en tredjedel av min vikt varje dag :P pluggade inte alls idag, är ju klar med matten (typ) och NO:n har vi inte imorgon, men engelskan.. den SKA bli klar innan eller på första dagen på helgen!!!! Måste ju träna minst 4 dagar :'(

Okii nu börjar det!

ha det bäst <3

image274
[wååtaah]

Rubrik :)

HELLO

Imorgon ska vi på sån föreläsning på nicolai skolan om nätmobbning ;) Ska bli intressant. Sen efteråt ska jag och mina kompisar käka i stan, och sen så tar vi oss till badhuset som ligger i stan och har idrott, vi ska såklart simma.. -.- Men så mycket är det ej, fast får se hur det går xP Sen skjutsar skolan oss hem :P

Imorgon hade jag tänkt sticka till City Gross och köpa naturgodis, det är många bloggare (bland annat kenza) som snackat om naturgodis, och jag har blivit skitsugen på det :P MMM..youghurt choklad thingie haha.

gtg.. ska tvätta!

image273
Älskar Cassandra Rhodins illustrationer! H&M och hon hade ju nån slags samarbete, har iallafall sett flera t-shirtar med Cassandra Rhodin illustrationer! Snygga är dem iallafall ;)

/ image271

22:22 snart

hej!

har nu pluggat i x antal timmar.. Okej inte alls länge är det.. men ja, let's not mention it :) Ska strax ta och lägga mig i min säng, lyssna på musik och sova x) Har ont i huvuuudet, och jag räknade ut att om jag lägger mig nu, så kommer jag somna kanske klockan 11..Då kommer jag få 8 timmar sömn!! Yeeah, och jag satsar på att få minst 8 h sömn varje natt.. that's why I should get goiiing! vi ses.. Wish me good luck på svenska provet! haha..


SOV GOTT <3image271



update 22:23: OMGUSH!!! Jag skrev detta inlägget typ 22:19, så rubriken blev därför 22:22 snart, sen när jag tryckte på publicera inlägget knappen ser jag att klockan var exakt 22:22!!!!! Önskade mig en liten grej ;) guess hehe ;) ?

First day of school

Hej ;)

Skola idag, har bestämt mig för att boka om min redovisning tills nästa onsdag, för jag har som sagt knappt börjat på den :P Ska bara ta det lugnt nu och plugga ..

En rolig tjuvlyssning:

Det är rusningstid och mycket folk på bussen. Busschauffören ~45 säger till dam ~60, som står för nära dörren men hon lyssnar inte.
Chauffören: Dy ska backa när jag säga till dig!
Damen: Du säger inte åt mig vad jag ska göra.
Chauffören: Jag bestimmer i denna bussen.
Damen (efter lite funderande): Men vi svenskar bestämmer i detta land, åk hem och bestäm i ditt eget land.
Chauffören: Om jag åka hem, vem ska köra dig hem då?

okej rolig och rolig. den var bra ;) Vilken mean tant som säger så.....>.<

(från tjuvlyssnat.se)

pepparkaka.

image272
Hello
Ska snart ta och sova, skola imorgon you know :P Räknade nyss dagarna..
Det är 51 dagar kvar tills vi åker..om jag inte räknat fel..vilket jag kan ha gjort hehe.. jag lovar, under dessa 51 dagarna kommer vi säkert ha
s k i t m å n g a prov...


>.<


UWAaaaaaa~




(image271)

Skola imorgon.

hej!

Imorgon är det skola.. gå upp tidigt igen, en massa läxor igen :( Buh. Jag har prov på tisdag så måste egentligen plugga.. men jag har inte ens börjat. sen är det redovisning på onsdag.. Shiit jag kommer få värsta tunghäftan och stå där och stamma :( men men, jag har jobbat lite på redovisningen men det låter inte BRA :/ HELP..

har tråkigt. så tänkte göra om lite foton o så :P hejdå ♥

i'm alive..

hej!

Skriver ett snabbt inlägg bara ;) Dagen har varit seeeg, känns som jag har fått INGET gjort. Och jag har en massa att göra. Typ. Käkade tacos innan btw, gott ;) ska strax ut med lite vänner i detta mörka vädret :O Har inte sett dem på en vecka!!! Tänk, för en vecka sen var dem barnen här :| Tiden går snabbt ;)

Ha en underbar kväll!♥

image271

nice stuff från cocoo.se

image270

Favoriter från cocoo.se ;) Nr 1 - armband med stenar ♥ finns ett liknande i Gina btw ;)

SISTA LOVDAGEN!

Kan inte fatta att det är SISTA lovdagen!! Det har gått så snabbt!! I och för sig så är det helg MEN jag har knappast gjort ett skit på lovet :( Bara varit hemma och så, inte för att det har varit dåligt eller ja jag har haft det bra med sovmorgon och ingen skola liksom.. MEN jag har "glömt" plugga.... Nu när jag tänker efter så MÅSTE jag verkligen sätta i gång med mina "admirer-redovisning"...Sen plugga till svenska provet också..sen är det bra.. ohhh :(

STRESSTRESS >.<

Aja nu ska jag duscha och sen sätta igång med pluggandet..


(Sorry Agnesa, jag tror vi får va en annan dag >_<)


image269
Hahhahahahaha..

Orange & grå

image267

Den här tröjan köpte jag idag. Den är större size än jag brukar ha så därför lite (mycket) stor och skön. Priset?
50 spänn på h&m. långärmad♥!


image268

Det jag köpte igår.. favorit bodybuttern är den översta hah :)

Har blivit besatt av Liar game :| It's a good drama, syrran om du läser detta - du måste se den :) Om du inte redan har xD

shoppat ..lite

hej hej!

Har nyss kommit hem från stan (okej kanske en halvtimme sen), var där med Agnesa, hehe vi köpte lite saker som man behöver och så ni vet ;) Köpte en rouge från maybelline, tre bodybutters från Lindex, och en till sån där baskjol från veromoda x) Det var typ rea på sminket och såna grejer på lindex, så bodybutter paketet innehållande tre olika bodybutters, (olika lukter) kostade endast 30 spänn :) kanske lägger in nån bild senare, ska väl strax dra till agnesa igen. Hon vill kolla på skolkatalogen.

oH just det, på vägen hem träffade vi vår lärare, Shiiit så piiinsamt det var.. asså vi visste att han var där i bussen o allt, och han visste vi var där... men ingen sa hej.. OHh så pinsamt :(

HEJDååå

image266
Rouget, nyansen jag valde är den till höger.

bored

Hejhej!

Vaknade ganska sent idag faktiskt.. 10:28 hah.. sent o sent...8-) Aja vet ni vad jag tänkte på? Att jag sover skiiitdåligt nu på loven, visst jag somnar men vaknar med ont i axeln, huvudvärk (dock inte idag!!! image260) eller annat.. och detta händer aldrig på andra vanliga dagar, så kanske det blir så när min kropp egentligen kan slappna av HELT, men det blir inte så utan den BEHÖVER lite stress för att må bra :O Såå konstigt isåfall..ska se hur det blir på måndag.. btw lovet e ju snart slut :/ BUU, men men lite kvar, och jag måste egentligen plugga........... men orkar inte :'(

Snart får vi också tillbaka våra SO-prov, jag känner på mig att det gick dåligt >.< Måste nog komplettera ..suck...


Nu ska jag iallafall ringa agnesa :)

B.image261

RSS 2.0