namn


oväntat nog finns det ganska många i Sverige med samma namn som jag!! Faktiskt flest i skåne också :D
och 24 stycken i Helsingborg!!


LOL! en person i Sverige!


ett framtida namn till min framtida dotter :D visst är det fint?
Leona Lisa Helena ----- something like that :)

kolla ditt namn här : Svenska namn.se

bada

hello

började dagen med en runda på city gross, vi köpte material till tjugo stycken julklappar. det gick jättebra och det kostade inte så mycket. Sen stack vi till skolan och alla i elevrådet hjälpte till att packa in julklapparna. Sen efter det skickades dem iväg till malmö och därefter till rumänien/ukraina/moldavien! känns jättebra men elevrådet är otroligt sur på alla lärare, ni alla kan inte förstå så mycket ansvar vi har tagit på oss medan alla lärare bara skiter i oss när det inte ens var vi som bestämde oss för att delta i detta. Mycket dåligt ättekullaskolan :/ det blir bara värre, efter det så fick vi vet att vi TYDLIGEn skulle ha simning på idrotten IDAG. och ingen informerar oss heller, så tjugo minuter innan bussen skulle gå sprang vi hem till Agnesa, in med bikinis, schampoo, tvåål, handdukar och sånt i väskorna och sen springer vi till bussen.. som tur var hann vi: MEN vi hade kunnat slippa all den stress om lärarna BARA HADE informerat oss om det på tisdagen, ELLLLLLEEEER att alla "hjälpsamma" i vår klass hade sagt till oss...........................

dock var simningen riktigt rolig, vi skulle träna livräddning... som var unexpectedly lätt!!!! det var ju som tur var inte 4 meters djup, utan bara 2 meter typ :D sen lekte vi alla tjejer i vattnet, och yeeey jag vågar hoppa en massa nu :D

nu ska jag plugga....har tre prov imorgon :D ..............................................oh shit vad jag längtar till jullovet. hatar vår skola -.-

studie dag

Har inte gjort ett skit idag, bara varit i stan med mamma. lagade tacos som jag krängde sen...... ja sen har jag bara latat mig, eller okej har tvättat också :) imorgon är det skola igen .. men jag slipper slöjden för jag ska hålla på med auktion julklappen. kommer ALDRIG bli klar med min tunika :O aldrig, finns ingen chans. sen tycker jag att man lär sig så lite i slöjd, då menar jag att de inte har någon teori bara att man ska sätta igång och jobba, man lär sig ingenting. typ de borde undervisa oss om hur man gör när man t.ex. ska rita av och klippa i tygen, såna enkla saker som om vilken riktning man ska klippa, hur den ska ligga osv. hade problem med det förra veckan.

sen är det idrott vilket kommer suga för det är den jävla äckliga hinderbanan´:o


charity


så bra bild!! allt där i bakgrunden är blurrigt och sen agnesa som håller burken är typ i fokus.. allt genom miina magic fingers. dock tog jag bort hennes ansikte för security (inte hennes säkerhet, utan miin..) men så såg det ut, tre valfria kakor plus valfri dricka för 10 kr. hehe.


i slutet........................

knark


ja. mitt nya knark är grillkrydda.
på en dag så försvann det stora mellanrummet. fast det kanske inte är mycket.
mmm........................................grillkrydda.

Måndagens


Stoor mysig kofta från kära lindex xD
som ni ser lite är juldukarna redan framme hemma hos oss
i söndags så flyttade jag om och städade hela mitt rum - SJÄLV.
slängde jättemycket, men det ser ändå ut som ett bombnedslag idag.
så det är värsta julchristmasy stämningen hos oss.. typ, julstakarna blingar mig i huvudet nu när jag skriver detta...woot.
förresten så passar jag inte i min mössa.. eller så har den krympt i tvätten...
för den är väldigt liten >.<
(eller så finns det en möjlighet att mitt huvud har växt.....)

min


SKA ha den.

Dagen

Riktigt stressig dag har det varit, gick hemifrån halv nio på morgonen och kom hem från skolan lite över sju på kvällen! anledning? Jo öppet hus, och eftersom att vi elevrådet hade försäljning av kakor och saft så kunde vi inte gå hem om innan efter sista "riktiga" lektion. Men det var faktiskt riktigt trevligt, satt ute i vårt mediatek och hade det lugnt när alla andra var inne på lektion, sen fick vi käka hur mycket kakor vi ville.. åt dock inte så mycket, cravade efter riktig maaaat ju :D men vi fick sålt mycketmycket! närmare bestämt 1800 ungefär!! och allt går till auktion julklappen som går ut på att skicka julklappar till barn i rumänien, moldavien och ukraina har jag för mig :P förresten så hade vi simning på idrotten idag. gick ju bra:D simmade på och sen lekte vi lite i vattnet hehe. just nu är jag så trött men kan ju gå och lägga mig sent pga vi har STUDIEdag imorgon! riktigt gött ;) ska sticka till stan med mamma tror jag och sen bara plugga -.-'


GIFE MII


GIIIIIFE MEE THIS SHOWERHAT, IT HAS TAKEN THE SHAPEOF A PIGGIE; WHICH MEANS ME LOVE: GIIFE MII.

Julklappar

Snart är det jul och jag har såklart börjat tänka på julklappar :D men också lite annat, i år tänker JAG FÖR FAAAAAAN fixa en riiktigt fet jul, vi firar ju inte jul egentligen ^^ men i år så SKA vi ha riktig julmat, och julklappar, ljus, bullar, nötter. MHHHHM! Syrran kommer ju hem så det är perfekt :D nästa år så firar hon nog jul in tha Japan....merri kurisumasu för hennes del :D men men,  i år ser min önskelista ganska kort ut. vill inte ha så mycket ...... detta har jag kommit på än så länge:

Ny datorskärm
böcker
presentkort

Jepp, det står böcker i min lista!!! just nu vill jag ha "Mitt liv så här långt" av Jane Fonda, bläddrade lite i den i åhlens här om dagen, verkar bra och verkar som en utmaning för mig :D hennes liv facinerar inte mig alls, gillar inte ens henne. men jag gillar självbiografier och i hennes bok verkar det finnas sådant som lockar mig. T.ex. om hennes familj, tonårsliv, hemligheter om hur hon blev känd... och hemska saker. ni kan tipsa mig om flera självbiografier om ni vill :)

men ja, det är typ den enda boken jag vill ha än så länge. och den är inte så dyr. SÅ den kan du ge mig CAMILLA!

snowsnowsnowsnow

Snöat i några dagar nu ju! fint är det men så tidigt det kom i år :O

idag så ska jag städa, laga mat, och så kanske gå ut i snööön. någon som vill hänga med? :)

lyssnar på denna låten lotta skickade till mig:


den är väldigt bra:D!


ja då var det torsdag.

hej

Denna veckan har gått ganska snabbt faktiskt, men ändå inte :P igår var vi på gymnasiebesök i nicolai och tycho brahe. det var helt okej, är nu ganska säker på att jag kommer välja samhälle-samhälle i nic, var också och kollade på NV i tycho brahe, det var väl intressant. men svår matte, kemi och fysik lockar inte precis :P vi fick se en riktigt "häftig" show som fysik läraren visade :)

jag kom nyss hem från alma typ, vi tränade på vår redovisning vi förmodligen kommer att ha imorgon. nu ska jag sätta igång med svenskan -.- , sen är säkert vår lärare sjuk också hehe, idag fick vi också till baka våra NO-prov! jag fick 50/50!!! väldigt stolt och glad :P sen nu i veckan fick vi spanskaproven, fick mvg - 131/140 :P mmm.....

jag har APELSINKROKANT_MARABOU_CHOKLAD & MALACO_TRULY!!!! :D


rönnowska imorgon

imorgon blir det rönnowska för vår del, så skönt - vi slipper skolan! men på eftermiddagen blir det musik. blöh och engelska yey. men jag ska duscha nu. har fastnat framför datorn ^^



JAG VANN!

Nu är äntligen de två veckorna av prao sluuuut! det känns så himla skönt. Idag så var det precis som de flesta dagarna, stress stress. Men vi hade riktigt kul, vi bjöd personalen på pepparkakor och julmust, sen köpte vi en glögg flaska till vår handledare som inte var där idag -.- men vi kunde ändå intervjua en annan tjej som jobbar som arbetsledare eller något :) Har verkligen haft den roligaste praoen någonsin på burger king, och allt tack vare min Elmo och personalen där! hade det varit tråkiga och osociala människor hade det varit så tråkigt. för jobbet är inte lätt precis :P men men, vi fick som tack för veckan två värdecheckar och en värdekupong för en whopper meal! yeaaah.


NU till något riktigt kuuuuuuul!
Jag var med i Marias tävling om två ögonskuggor från Shu Uemura!
och gissa vad?  JAG VANN!!!!!!!! oh, jag har ALDRIG vunnit någonting i bloggvärlden!!!!! min glädje är mer än stor och jag är så tacksam mot Maria!!! Tack tack tack till Maria!


prao!

nu har det gått flera dagar på burger king, jag och elmo har snabbt blivit vana vid alla sysslor ! dock kan vi ännu inte packetera hamburgare och sånt, men vi kan ju inte kombinationerna och sånt, vill inte testa det heller då alla står och skriker "mina  whoooooopppeeeeeeeeeeeers, mina criiiispy chickeeens" osv.. men igår var det såååå stressigt, jag skulle fritera och det var hela tiden "Bettyy jag behöver 24 nuggets, 3 chili cheeeeeeese. dessa är gamla släng dem, hämta mer pommes, sänk två mozarella!!!!!!!!!!!!!!!!". hela jag var oljig när jag var klar. Lunchruschen är hemsk :/ idag så fick vi också vara med om en change för HELA bk, de skaffade nytt kassasystem, med touch-screens plattor som de trycker på osv, därför var det extra stressigt för alla andra som jobbar där att lära sig systemet ! förutom att fritera och grilla kött får vi också hjälpa till att "preppa" som de kallar det, det går ut på att fixa tomater, lök, sallad, pickles, såser - ALLT sånt ska in i plastbunkrar och in i kylen... sen diskar vi lite och städar, det är jobbigt men man glömmer bort det för att allt går på ett så högt tempo, sen är alla skitsnälla också :D spc vår handledare, ena sekunden skriker hon på hennes medarbetare, men så fort hon pratar med oss blir hon snäll. hahahah låter falskt och så, men man förstår ju att hon förstår att vi bara är praktikanter, känns skönt så :) idag tog vi också med egen lunch (inte bra med bk varje dag) det blev pastasallad med kyckling:D faktiskt skitgott, sen imorgon ska jag ha tagliatelle med tomat och basilika sås + hemmagjorda köttbullar ;)

nu ska jag dock käka middag, sen plugga lite matte (we all know this ain't gonna happen....) och seeen laga maten och sova.


såhär ser vi ut, vi får byta alla kläder, till och med skor -.- och  keeeps


jag hahahahahhahah :$

Burger king dag 1

Hej!

idag så var det då prao på burger king, och det har varit riktigt kul faktiskt :D vi fick ha på oss skitfula jobbkläder men skitsamma :D sen keps också -.- personalen är oväntat nog riktigt snälla mot oss, alla är hjälpsamma osv :D idag fick vi jobba mest i köket, typ steka kött, cutta grönsaker osv ;) det är riktigt stressigt vid lunchtid så vi typ skyfflar in 20 kött i broilern (där de grillas) sen kommer de ut på andra sidan !

vi fick också käka lunch där, vilket vi inte vill varje dag (feta vi kommer bli då..), men idag så åt vi en club chicken sandwich eller vad den heter, den var god men riktigt mättande :O

heeejdå

sista dagen

HEEEEELLO

idag så var det sista dagen av praon. känns såååå skönt men samtidigt sad, man började precis bli van vid allting där och så är det slut. Men det är dags för mig att bli van vid Burger Kings sysslor -.- iallafall så hade vi en rätt soft dag, vi jobbade på och klockan tolv gick vi till skolan och åt lunch, sen jobbade vi och jobbade. SEEN klockan fyra var vi klara med det sista ::) då fick vi lämna tillbaka alla kläder, nycklar osv. vi fick också en påse med en massa fetto stuff hehe xD det hade regnat på våra cyklar och det är skitväder. men aja, cyklade iallafall hem och duschade, sen stack jag till Lotta's för lite girls night ^^ vi käkade och kollade på VÅR film, "the sisterhood of the traveling pants 2", verkligen skiitbra :)

nu ska mamma kolla på "the four", typ någon chinese drama serie, så jag ska förflytta min feta röv till min säng, ska kolla på tv och äta fettosaker.. om jag orkar 8-)

lägger in bilder and shit imorgon!


dag fyra - sorg

Hej! jag har inte bloggat på länge men har INTE orkat! håller på att somna varje dag jag kommer hem från praon, men ändå måste jag göra något. t.ex. hälsade vi på en kompis i sjukhuset i tisdags. Iallafall så är praoen på city gross på väg mot sitt slut. Det har varit helt okej, men jag och agnesa har ju det extra soft med en massa människor som inte ens märker om man är där eller inte, så vi tar extra fikor, och sånt. Iallafall så har vi börjat nästan varje morgon med att vika ett SKITSTORT last med en massa kläder (ja, city gross har billiga kläder nu också...), iallafall så är den uppgiften helt jävla olön då det tar en halvtimme innan alla människor har hunnit vara där och rota. Så allt ser ut som ett helvete på eftermiddagen. jobbigt ..

men idag så kom Susanne(vår mentor) och besökte oss när vi stod och vek kläder, vi snackade lite och hon berättade en grej som fått hela Ättekullaskolan i en sorglig stämmning, eller ja, nästan alla. Det finns också de som är så jävla okänsliga.

men iallafall, imorgon är det sista dageeeen! men sen börjar helvetet i BURGER KING


FÖRE vi har använt vår power


efteråt (ser ni hon som redan börjat rota..)


så fint :)


vi träffade vår LILLA rival, statoil tjejen!!!


vi kollade på när dessa fettonen åt lunch, och krille (han i grått) glömde hälften SÅ han åt bara kyckling WAHAHA.

mmm :) nu middag typ-------------------------------------oinknöffchubb



Dag 1 - fail

Dag ett av praon, började väl ganska bra, cyklade iväg till skolan och lämnade mitt SO-arbete, sen iväg för att jobba. väl där blir vi först ignorerade av alla och vi väntar och väntar. Sen till slut kommer det någon som visar oss vägen, vi får byta om till skitfula (men bekväma hihi) kläder som består av en stor blå city gross t-shirt och svarta för långa OCH vida svarta byxor. sen var då vår första uppgift att fronta, som de på willys kallade det. det vill säga fixa det snyggt på hyllorna. Detta gjorde vi i fleeeera timmar, så himla tråkigt. sen skulle vi börja plocka upp varor på hyllorna istället. och så skulle vi käka lunch då klockan tolv typ. blev burger king vilket var ett ganska dåligt val. för jag, som den grisen jag är, krängde mitt käk som aldrig förr, och det ledde såklart till magknip. asså. nej fyfan jag hatar mina jävla magproblem. men ja, så fick jag gå hem. fan så pinsamt men kunde iallafall inte jobbat vidare, så jag bytte om skitsnabbt och cyklade hem. sen sov jag i flera timmar. lämnade agnesa behind också :/ så synd, plus att vi slutar klockan fem enligt dem, heeeeeell no, vi får max jobba 8 timmar per dag har jag för mig ;(

btw 1. city gross soprum luktar så jävla förfärligt äckligt, fyfan asså ;O kräk och ruttna grönsaker gånger 10, oh går inte att förklara stanken. men varje gång jag äter så tänker jag på lukten. ohh gross.

btw 2. vi träffade krills o lukss som jobbar med något företag som åker runt på olika ställen. undrar om de får åka bil :O för de jobbade på maxi på eftermiddagen.

btw 3. city gross och deras personal är som alla andra supermarkets kedjor, ett ord  - S L A V A R B E T E!!

JAG ORKAR INTE MEEEEER.


jag på jobbet... GAHAHAHA

nu är jag finally klar

Nu är jag äntligen klar med arbetet. känns så skönt :) ! väntar på att agnesa ska skicka hennes arbete så att jag kan skriva ut det, sen ska jag nog sova. måste upp så tidigt imorgon :( hatar det, nu är lovet slut och dags att lida igen, dock har jag inget stort arbete att hålla på med under praoveckorna, eller jo, en redovisning, en uppsats plus jobba typ 30 tal på matten. och sen är det spanska prov när vi kommer tillbaka från praon. menmen..... känns inte lika stressigt, eller jo egentligen. men det blir väl samma visa på söndagen om två veckor. bara o sitta och jobba.

fuuuuu. nu loggade agnesa in. hejdå!


IMORGON BLIR DET CITY GROSS.

baniraa saruto de

idag ska jag fixa min cykel, köpa godis (trots allt "halloween"), äta godis och plugga. KOLLA PÅ SISTA AVSNITTET AV STOR I JAPAN :'( printa ut mitt so arbete!! är fortfarande inte klar omg omg. sen sova.

imorgon vid denna tid har jag nog lunch men.....i will work my butt off.

ohhhhhhhhhhhhhhhh :'/


scary halloween!

HAPPY HALLOWEEEN EVERYBODY. dock känns denna högtid inte alls uppmärksammad. har knappt märkt av den ^^ dock en massa skräckfilmer på tv har jag för mig. WE all know who aint gonna turn the tv on this weekend!




RSS 2.0