paus from the plugg.

hej!

idag har jag spenderat halva dagen (?) i skolan, och skoldagen slutade med lite handboll på idrottslektionen! Så kuul~ kändes skönt att idrotta.. måste verkligen börja snart. så fort det inte är lika blåsigt!!!!!

men iallafall, har SO-prov imorgon på franska och amerikanska revolutionen, fattar inte riktigt den amerikanska revolutionen.. med inbördeskrig och boston tea party. aja iallafall, har ni några strategier för SO-prov? jag brukar faila på proven eftersom jag är en slö tänkare. Iallafall, från skolan och sånt till en annan grej..

Nyss efter att ha duschat, skulle jag ta lite lotion (dove) och det är en sån lotion i en burk, jag hade öppnat locket och TAPPADE hela burken i golvet!!!! Gissa vad som hände?! Det blev nåt slags tryck (?) eller nåt för det flög (Jaaa flög!) lotion ur burken, tvärs över hela rummet och tre feta klickar hamnade lite överallt, och så typ 4 "småklickar" lite här och var, och allt hände så snabbt!!! fick värsta paniken och började torka allt... >.<

gud ... nu är nästan halva burken borta :(

superman

Borde inte sitta vid datorn. Har en massa tills imorgon/fredag/lördag.

handboll i skolan imorgon. Kul. :)

relax

image453image454

hej!

Idag fick vi besök av såna som går på gymnasiet, linjen som handlar om omvårdnad och sånt. Fyra killar som går där, sista året. De ville bli brandmän, ambulansförare, barndoktor och så vidare. coolt ju. men inte riktigt något jag är intresserad av.

på fredag ska niorna välja vilken linje och sånt de vill gå på efter nian. Så nervöst det måste vara. Jag har ungefär 1 år på mig. och jag har ingen aning på vad jag ska välja!

tyvärr slipper jag inte oroa mig för fredag.. big momma SO-prov då. om franska revolutionen och amerikanska revolutionen. Please help me!

nationalförsamlingenborgarebönderbastiljenludvighalshuggengiljotinrobespierreskräckväldet
napoleonwaterloowienkrigetellernåt
men varför?

that's about it.. vi ses då!

new outfit

nu har bloggen fått ett nytt face!

tycker väl det är helt okej. Det får duga tills jag vill ändra det igen hehe. och då får det väl bli något vårigt.

ska dra och bada nu. CIAO CIAO.


image452
nu ser det ut såhär!

angel

image451

hello!

ville egentligen bara lägg in bilden. men får väl skriva nåt. okej, då ses vi.


paljetter

image450

igår hade jag på mig min paljett tröja. svart med silvriga paljetter runt kragen, armarna och längst kanten där framme. det var kul på festen. var slut när jag kom hem.

på bilden: en däckad Betts.. typ.


aktaaaaaaa.. ett löv!

hejhej!

image449

idag så blåser det så himla mycket!! Helt otroligt. jag stod vid busshållplatsen och så blåste det och blåste.. sen så vände jag mig mot vinden och så hände det, ett löv blåste mot mig och jag fick det  huvudet.. Hahah första gången det händer mig ! som tur var såg ingen det..hoppas jag.

iallafall ska jag duscha nu, sen ikväll är det fest, min friend har också fyllt femton :)

Hektiskt..

hejhej

vilken dag det har varit. Först var jag och min friend hur jävla trötta som helst. Vi klarade nästan inte av SO-lektionen asså !! Många tankar om att skolka kom då fram. Men jag klarade till slut skoldagen!! Men sen skulle jag hem och jag hade glömt mina nycklar hemma. Så var min mamma inte hemma, så jag fick vara hemma hos snälla agnesa.. hehe. men nu är jag hemma. ÄNTLIGEN HELG!

men det är storm här i sydsverige.. så orka.

spela ds nu . och äta. ikväll ska jag tvättaaaaaaaa. hur sämst är denna dagen egentligen???????


Hur är det möjligt?!



Snacka om skillad!!!! herregud så himla bra. jag klarar inte det! OCH kommer inte heller. herregud så good..

aja enough med det, är ganska trött så ska gå och sova nu :) imorgon är det äntligen FREDAG. Så himla skönt. Längtar redan hem, det är så skönt att komma hem efter en fredag. because det är lika med HELG.

Men .. nästa fredag är det SO-prov. gah.

JANKEN
.
.
.
.
.
.
.
.
.
PONimage433 om du la ut: image444 så får du äran att KOMMENTERA oftare ♥

Osu! Tatakae! Ouendan



Tjena!

har pluggat nu, så jag "förtjänar" lite kul - tid. Därför ska jag nu spela Osu! Tatakae! Ouendan som är det spelet på videon. Funny funny!

Godnatt på er <3

en runda till stan

hejsan hoppsan.

Idag efter skolan så åkte jag till stan, där träffade jag min kusin. Vi var och shoppade lite. Jag köpte presenter till mina vänner som ska ha en födelsedagsfest på lördag. partyyy!

Iallafall, fick en present också. tackar tackar <3

bilder kommer väl, ni får nöja er med detta sålänge:

image448

peace!

sovmorgon

morning morning!

jag har vaknat för ett tag sen, har faktiskt till och med käkat frukost xD ska nu snabbt in i duschen, sen ta mig till skolan. >.< orka! bara jag hinner duscha och allt nu, ska träna lite på engelska glosorna osså :P anyway, tänkte att denna bilden passade in på mitt inlägg..

image447
hur det nu ska passa in ^^

från tjuvtittat.se


Magga o te

Hejhej!

kommit hem från skolan nu. herregud vilken idrott. spydde nästan. haha. fick håll också. på grund av korv stroganoffen. bu.

men nu ska jag ta och fixa lite käk, en macka ("magga" vart kommer det ifrån? skånska?) och te.

well well.. vi ses.

image446

vad ska Betty göra nu?

image445

30 kronor på armen.


denna gången hade jag tänkt visa dem få smyckena jag köpte. Det är inte många men jag gillar dem alla grymt mycket!


1. ett armband med dinglande härtan. mycket fint :D


2. ett efterlängtat "skärparmband". yepp me like me like.


till sist har vi då armbandet jag köpte 4 kopior av, why? jo för att jag skulle ge dem till mina 3 best friends. som ett vänskapsarmband ni vet haha.

image438

image439

dåliga bilder. men iallafall. dem kostade 10 HKD styck.


till något helt annat. en av mina not-so-secret obsessions - piiiiiiiiiiiigs.

image440
en gris kalender! hur gullig som helst. inte för att jag använder dem kalendrarna men.. det är fint att ha u know. ^o

image441
min gris kloooooooocka! lite läskig är den. i mean ser inte den rutan där ut som grisens mun.. och när jag satte i batterierna..så började nån konstig musik spelas.. ihh den kommer jag nog inte sätta igång.

image442

image443
en konstig klump. den ska föreställa en gris. och vad man har den till vet jag inte, men den är kul.

okeey then,

JANKEN
.
.
.
.
.
.
.
.
.
PON image444

ni som gjorde image432 ni har väl tur.. eller så fuskade ni ;)

t i p s

hello.

image431
oh så liten bilden blev :O aja ville bara visa topparna som kändisar har designat! kändisar som Rihanna, Timberland, Good charlotte, the cardigans etc har varit med och designat kläder for a good cause :) för varje plagg man köper så donerar de en del till youthaid & designersagainstaids.

måste säga att plaggen var grymt snygga :| especially t-shirten med en man som lyssnar på musik som är designad av timbaland :O nice nice. (and ofcus säljs dem på h&m^^)

goooood byyyyyye

janken
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
image432

ni som gjorde saxen:image433..........hit yourself.


Stuff

det blev såklart shopping i Hong kong.. köpte en massa kläder och såna grejer, men köpte även lite annan stuff. lite "eletronic" stuff haha.

image426
här är min födelsedags present kan man säga! En ndsl :) alltså typ kusin till game boy (?) fast bättre, nu kan jag ladda ner spel till den och (detta kom jag på idag) man kan lägga in musik på den! ndsl står för nintendo double screen lite (tror jag;O) och screenen där nere är en touch screen som gör att man kan "toucha" vissa spel.. ssvårt att förklara men den är kul :) bättre bild:


image428
en liten ipod *host* *host*. Det är ingen ipod utan en mp3 med ett utseende som en ipod.. de har väl typ snott designen haha. gillar den verkligen! den har 1 gb och kostade endast 165 HKD. ett plus för högtalaren på ryggen, så allt man behöver göra är att dra ut hörlurarna så kan alla höra musiken! :D


nästa grej är väl inte riktigt eletronic. men hittar ingen annan kategori att placera den hos. Så det får bli här :P
image430
Taadaa~ haha inte så mycket tada egentligen, den är ganska lik min gamla vita klocka, men den har slut på batterier så jag köpte en ny för jag tror inte det finns batterier till den i Sverige, anyway här är min nya klocka! den är väl fin :P priset var billigt though. 39 HKD.. [note: Hong kong dollar är ungefär som SEK alltså 39 HKD 30-något SEK(?)]

see yooooooou nu ska jag gå o duscha.. flera shopping inlägg kommer väl ;)

fake, inte sant, oäkta.

hej hej

ikväll hade vi tjejkväll hemma hos min kompis. vi var åtta tjejer (!) och vi kollade på den "the hills have eyes".. Sjukt äckligt psykad film. Så himla heemsk :'( oh >.<

sen skulle vi då gå hemåt och det var mörkt och vi skrämde oss själva.

nu sitter jag hemma. fick btw lite födelsedagspresenter från mina kompisar! fick ett par  vantar, så SKÖNA! mina fula från H&m är inte varma och tunna som in i! Så det var sjukt passande med vantar!! och sen fick jag en lila tunika/tröja från min andra friend, den var jäättesnygg och perfekt till sommaren, och jag har brist på lila grejer, sen fick jag också ett diadem och godis :D

ska väl bara slappa nu. inte lönt att plugga *host*..

buh

Memories.

hej!

Nu har det gått några dagar sen jag kom hem och fyllde femton! Jag är ganska van vid svenska tiden redan.. men blir trött ganska tidigt :P som sagt har jag haft det jättebra där, har shoppat en massa, ätit en massa och längtat hem en massa i slutet av resan. Men iallafall. orkar inte berätta så mycket om resan hehe,men jag har några bilder:
image415
Mong kok
image416
Mong kok en vanlig dag

image417
apm - ett shoppingcenter

image418
Frukost!

image419
en panda i ett zoo i Guangzhou

image420
jag matar en giraff i zooet!

image421
utsikt.

image422

image423

image424
min tårta vi åt kvällen vi skulle åka..

image425
sayonara Hong kong!

nu ska jag kila och handla lite saker med mina vänner i city gross till tjejkvällen imorgon :) sen blir det läxor läxor läxor ........

hejdå!

HEMMA!

Hello everybody!

jag är hemma nu! idag så kom vi äntligen hem, efter att ha rest i cirka ett dygn (och lite till?) så var det skönt att få komma hem. kan också passa på att säga att idag är det min födelsedag! den har spenderats på gatwick i London.. på burger king på våning två (?) haha där satt vi i typ fem timmar.. vi skulle vänta i nio. känner nu hur det guppar i mitt huvud (?) som att jag åker flygplan. Har haft en massa kul på vår resa, men har längtat hem jättemycket. men nu när jag är hemma vill jag inte vara hemma men inte där heller.. så jag vet inte riktigt. har en massa att berätta..säger vi. men nu blir jag alldeles yr och måste nog gå och lägga mig. skola imorgon!

GOOD BYE

RSS 2.0