kinas mat

kollade på alla avsnitt av "Kinas mat" där Fredrik Önnevall åker runt i Kina och testar på Kinesiska specialiteter och delikatesser. Det är sjukt intressant och roligt att kolla på. han har än sålänge introducerat tofu, chilipeppar, orm, vinäger och pekinganka. Orm-avsnittet var så intressant haha, trots att jag är kines har jag inte ätit alltför sjuka grejer (hehe) och orm är något jag vill testa men fyfan vad bisarrt och äckligt det såg ut när de skulle "slakta den".. kanske för att man är van vid att tänka "orm=danger get the F out" men så håller han som ska tillaga den som en bit .. kött!?! äh jag vet inte men äcklas också lite av ormskinnet... sen finns det inte mycket kött på heller så det är nog inte alls värt det^^

avsnittet om pekinganka fick mig så SJUKT SUGEN PÅ ANKAAAA.. åhh det såg sååå såå gott ut när de skar upp det fettiga skinnet.. MMMMMmmmMMmMmMMmM~

source



source

kolla på alla avsnitt på svtplay: här
och just det, han kan flytande mandarin (typ) också så in general är han sjukt cooowl~

Kommentarer
Postat av: Helena

hehe jag har också sett på det! Men missade ormavsnittet. Vi har ju ätit ål och orm är väl liknande, känns det som i alla fall.

Hans mandarin är lite rolig, känns som de han pratar med inte riktigt förstår honom hehe

2010-12-05 @ 14:54:03
URL: http://chokladte.blogg.se/
Postat av: Camilla

Jag kollar också på det, dock när det kommer på TV och inte på SVTPlay.

Btw. det var faktiskt bilden på ormköttet som fick mig att inse att jag har fobi för reptilskinn xD

2010-12-07 @ 23:14:22
Postat av: Sara

läget? :)

2011-08-18 @ 20:21:34
URL: http://sarawangmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0