Dag 2 rundvandring i Krakow

Dag två var då egentligen när vi kom fram, för vi anlände med nattåget på tisdagsmorgonen, vi checkade in på studenthemmet och jag, agnesa, alma och lotta fick "dela" rum, jag sov med agnesa i det största rummet och vi hade en extra säng eftersom att en annan tjej som skulle sova där var sjuk och hängde inte med. sen sov alma o lotta i rumet bredvid med två sängar och vid hallen fanns toaletten. det kändes som en liten lägenhet ! dessutom låg vårt rum på bottenvåningen medan alla andra, inklusive lärarna, bodde på fjärde våningen!

iallafall så skulle vi börja dagarna i Krakow med en rundvandring i staden, såklart. Ja en liten "promenad" (trodde vi skulle få åka buss) på 1 timme kanske tänkte vi. men neeeeeeeeej.. vi fick gå runt i staden i TRE TIMMAR och lyssna på en inövad guide som pratade relativt bra svenska... men shit det var sjukt hemskt.


stora torget (?) kommer inte ens ihåg vad det var för det var alldeles för mycket information som skulle in i huvudet.





buu.trötta.varma


en minnessten vid de ex judiska kvarterern

ja och det var inte slut här, sen gick vi till något slott och ja en massa annat....efter det käkade vi soppa och kyckling med pommes i någon restaurang. efter det fick vi äntligen fritid. och fastän våra fötter höll på att dö så mycket vi hade gått bestämde vi oss för att gå till ett stort köpcentrum, galeria krakowska. och det var huuge! jättefint och man ser vart entré fått sin inspiration från *host* efter det gick vi hem och då var vi helt slut!!! men alma o agnesa gick för att köpa pizza på en restaurang som heter invito, så käkade vi pizza hemma i rummet.


vårt rum



alma - helt slut.


pizza.. åt nästan hela

sen duschade vi och gick och la oss. nästa dag var det dags för Auschwitz..

Kommentarer
Postat av: Helena

är det där en rosa toarulle?

2009-05-03 @ 21:47:12
URL: http://chokladte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0