Välas trendhelg

Välkommen till Väla Trendhelg

Tre trendiga dagar den 28?30 september

Hela härliga hösten finns på Väla. Och under helgen den 28?30 september presenteras de senaste trenderna på ett alldeles särskilt sätt. Butikerna är fyllda till bredden med höstnyheter och erbjudanden ? dessutom bjuder Väla på flera överraskningar. Eller vad sägs om att på lördagen och söndagen möta en Formel 1-bil under shoppingturen?

Vi har en rad aktiviteter på gång där du kan testa, känna och titta på det allra senaste. Hos Mitti Parfym & Kosmetik kan besökarna få en gratis makeup. Kicks får besök av en makeupartist från Elisabeth Arden som gör makeuper. The Body Shop har makeup som tema under trendhelgen.

Frisyrmakarna bjuder på en fem minuters gratis frisyrstyling. Få tips om hur du kan styla ditt hår utan att klippa det eller hur du kan förändra frisyren. Blomsterriket visar hur du gör blomsterbinderi. Biljetter delas ut varje heltimme i butiken. Alla med biljett får binda en egen bukett med hjälp av en utbildad florist. Buketten får du sedan ta med dig hem.

Panduro pysslar utanför butiken. Flera av butikerna kommer också att arrangera produktdemonstrationer under trendhelgen. De vill inte missa tillfället av visa upp sina nyheter en sådan här helg


 Så alla ni med tillgång till väla centrum, åk dit mellan den 28:de och 30:de ! jag ska iallafall dit tror jag, tillsammans med morsan, läste det med blommor och mamma som gillar blommor kanske blir glad hah :P och hello free makeup? haaah, nej men ska dit och kolla in det iallafall :)

Seeyaa

Kommentarer
Postat av: Agnesa

Ooh, jag ska dit alla tre dagarna då. Haha:)

2007-09-22 @ 08:33:15
URL: http://Agnesalh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0