vaccinerad.

nu är jag vaccinerad! det känns inte speciellt mycket men feber kommer väl ikväll antar jag... bara jag kommer kunna bowla på idrotten imorgon så :D idag hade vi redovisningar i skolan och det gick jättebra för min grupp men mindre bra för mig >.< får väl göra bättre på nästa redovisning ^^ annars är jag stolt över min grupp!! :'(


i brist på annat lägger jag upp en bild på min instant ramen som jag gjorde på ds:en :-)

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Wow det ser ju faktiskt gott ut, haha. Det är Cooking Mama va? Det är min lärare som har gjort det spelet : DD Jag har inte spelat det än av nåogon anledning men borde ta och kolla in det, haha.



Jag är så nojjig med skal för att jag inte vill slita på mina saker! Men den har lyckats blivit så repig i alla fall, haha. Påklickplasten tycker jag fungerar bra, jag hade en med pokemon men efter ett tag började trycket på den slitas av och då blev jag sur, haha.



Gu va roligt, får du se hur hon har det! Chiba ligger ju inte alls långt ifrån Tokyo heller. Akihabara måste du till, också kallad Electric Town. Det får du INTE missa. Sen får du ta och gå till book-off och ladda upp med spel, haha. Det är alla japanska men det är ju skitsamma, ett spel är ju ett spel.

Matväg är det izakaya och ramen du måste prova. Också stand up sushi restaurant kan vara kul tror jag. Izakaya tycker jag bäst om om det är antingen riktig japansk när man typ sitter på ölbackar i mitten av gatan ELLER dom med teman typ som The Lock Up (finns i Shibuya, Shinjuku osv) men din syster har säkert koll på allt sånthär. Hon kommer nog se till att ni inte missar något. Ni får säga till om ni har tid/lust att träffas för lite karaoke någon dag! : D

2009-11-10 @ 05:33:14
URL: http://kiminostyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0