dag fyra - sorg

Hej! jag har inte bloggat på länge men har INTE orkat! håller på att somna varje dag jag kommer hem från praon, men ändå måste jag göra något. t.ex. hälsade vi på en kompis i sjukhuset i tisdags. Iallafall så är praoen på city gross på väg mot sitt slut. Det har varit helt okej, men jag och agnesa har ju det extra soft med en massa människor som inte ens märker om man är där eller inte, så vi tar extra fikor, och sånt. Iallafall så har vi börjat nästan varje morgon med att vika ett SKITSTORT last med en massa kläder (ja, city gross har billiga kläder nu också...), iallafall så är den uppgiften helt jävla olön då det tar en halvtimme innan alla människor har hunnit vara där och rota. Så allt ser ut som ett helvete på eftermiddagen. jobbigt ..

men idag så kom Susanne(vår mentor) och besökte oss när vi stod och vek kläder, vi snackade lite och hon berättade en grej som fått hela Ättekullaskolan i en sorglig stämmning, eller ja, nästan alla. Det finns också de som är så jävla okänsliga.

men iallafall, imorgon är det sista dageeeen! men sen börjar helvetet i BURGER KING


FÖRE vi har använt vår power


efteråt (ser ni hon som redan börjat rota..)


så fint :)


vi träffade vår LILLA rival, statoil tjejen!!!


vi kollade på när dessa fettonen åt lunch, och krille (han i grått) glömde hälften SÅ han åt bara kyckling WAHAHA.

mmm :) nu middag typ-------------------------------------oinknöffchubb



Kommentarer
Postat av: Helena

hej hej! Kämpa på! tänk på att när du har gått ut skolan så slipper du såna ställen o kan jobba på kontor istället. Vad var det för sorligt som har hänt på ättekullaskolan, vad mkt sånt som händer, var det inte ngn som fick cancer förra gången...

2008-11-06 @ 17:57:46
URL: http://chokladte.blogg.se/
Postat av: Anonym

hahahahahhahahaahahah ohh burgerking kommer vara ett helvete. ahhayezz i´m you rival. muhahha

<3<3

2008-11-06 @ 18:15:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0