unbelievable

Hittade denna texten om Kim Jong-Il på hamsterpaj.net. Läs texten fastän den är så lång! it's some chocking news.. skulle aldrig klarat av att leva i ett sånt samhälle.


Kim Jong-Il, Nordkorea

 

Det här är mannen som är känd för sin högt uppkammade frisyr och sina platåskor. Han väljer denna utstyrsel för att se längre ut än sina 160 cm. Sånt är viktigt inom politiken. Är man en stor ledare måste man också se stor ut.

Ännu viktigare är att man är populär bland folket och det vet Jong-Il hur man blir. Det börjar redan vid födseln. Enligt sovjetiska källor föddes "den käre ledaren", som han kallas i Nordkorea, i ett arméläger i Sovjetunionen. Nordkoreanerna håller inte med, det vore en alldeles för simpel födsel för den käre ledaren. Enligt deras böcker föddes Jong-Il på det heliga berget Paektu. Vid hans födsel tändes en ny stjärna och dubbla regnbågar syntes på himmelen. En fågel kvittrade att nu hade en stor ledare fötts. Tyvärr är det svårt att avgöra vilken version som stämmer.

Som Nordkoreas ledare håller han sitt land isolerat från omvärlden, bygger kärnvapen, styr en av världens största försvar, och lever livet. Jodå, Kim Jong-Il gillar lyx. När han åkte tåg genom Ryssland (han är flygrädd) flögs det färsk hummer till honom varje dag. Den åt han med silverpinnar medan han sköljde ner stora mängder champagne tillsammans med en samling unga, vackra kvinnor.


Hemma i Nordkorea brukar Jong-Il befinna sig i ett av sina palats. Han har alltså flera. Dit specialbeställer han japansk sushi och iransk kaviar. Dessutom rekryteras tonårstjejer för att underhålla diktatorn och hans maktelit sexuellt. Dessa flickor kan sedan giftas bort till officerare med lägre status när de blivit för gamla, runt 20 sådär. Förutom god mat och gott sällskap har diktatorn också gott om pengar. Hans årliga inköp av Hennessykonjak (nåt dyrt slask) brukar ligga runt 5 miljoner kronor. Mums. Medelinkomsten på ett år för en Nordkorean är förresten 7 000 kronor.

Men Jong-Il är inte självisk. Med pengar från droghandel, vapenaffärer, penningtvätt och internationell hjälp köper han fina presenter till sina vänner. Det brukar bli stora pianon och Mercedes Benzbilar. Och en filmsamling på 20 000 hollywoodfilmer till honom själv.

Medan folket i landet svälter njuter alltså ledaren utav sina lyxvanor. Men vad är man inte villig att uppoffra för en ledare som, enligt sägen, flyger jetflygplan, skriver operor, producerar filmer, är världens främste poet, och dessutom lyckats slå 11 hole-in-ones under sin första golfrunda någonsin. Jojomensan, Kim Jong-Il är en stor man. Det är därför hans födelsedag, den där dagen då dubbla regnbågar syntes på himlen, är helgdag i landet och firas som om det vore nyårsafton.

5 poäng till den som listar ut vem som kontrollerar medierna i Nordkorea.


 


damn.

(har ingen aning om varför texten längst uppe blev i stora bokstäver. hehe)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0